20 Ιανουαρίου 2013

Η Ε.Ε. ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. (μέρος 2ο)

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος

συνέχεια από το 1ο μέρος 

Η Ελλάδα σήμερα τελεί χώρα υπό κατοχή της Σιωνιστικής Γερμανίας, αφού κυβερνάται από Σιωνιστικά στελέχη σαν τον Ράϊνχεμπαχ και συνοδεία. Εάν δεν ήταν δικοί τους, δεν θα κατείχαν αυτή τη θέση του Κυβερνήτη της Ελλάδος. Ο Πόντιος Πιλάτος Ράϊχενμπαχ είναι επικεφαλής της ομάδας κρούσης (Τask Force), για τις αποκρατικοποιήσεις, κατά της Ελληνικής περιουσίας. (Για το μέλι).

Τα μέτρα λιτότητας είναι η «Σαμάριος» ανάπτυξη.
Η Ελλάδα μας βρίσκεται στη χειρότερη περίοδο της  ιστορίας της.
Η Σιωνιστική Γερμανία έκανε την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών, χωρίς να καταλαβαίνουν οι «μπουμπούνες» Σιωνιστές Γερμανοί, ότι οι λαθρομετανάστες τελικό προορισμό έχουν τη πλούσια Βόρειο Ευρώπη, (Γερμανία), όπου τελικά θα προωθηθούν, από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση. Τι να κάνουν στη φτωχή και μικρή Ελλάδα;;;

Οι Σιωνιστές Γερμανοί τοπάρχες υπονομεύουν και την εδαφική μας ακεραιότητα, αρχής γενομένης από τη Θράκη, όπου ο Φούχτελος μαζί με τους Τούρκους οργιάζουν για εφαρμογή της Ε.Ο.Ζ.

Από το 1933 μέχρι το 1945 η Γερμανία λεγόταν Ναζιστική, σήμερα λέγεται Σιωνιστική. Στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάς τελούσε υπό κατοχή της Ναζιστικής Γερμανίας, σήμερα τελεί υπό κατοχή της Σιωνιστικής Γερμανίας. «Βρε πως αλλάζουν οι καιροί» τραγουδά ο λαϊκός τροβαδούρος. Από το Ναζισμό στο Σιωνισμό! Είδες οι Γερμανοί;;; Οι σημερινοί Σιωνιστές Γερμανοί, μας έχουν επιβάλλει Σιωνιστική κατοχή και  κυριαρχία, με ντόπιους δοσίλογους πολιτικούς. Στη κατοχή της Ναζιστικής Γερμανίας είχαμε τους διαφόρους Τσολάκογλου, σήμερα με κατοχή της Σιωνιστικής Γερμανίας έχουμε τους Αμερικανούς Jeffrey & Γερμανούς  ΣαμαροΒουβουζέλους.

Οι πολιτικοί μας είναι πιόνια Αμερικανών & Γερμανών Σιωνιστών!!
Οι εφιάλτες βουλευτές της Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ, μαζί με το Ρεπούσιο κόμμα, ψήφισαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, για την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και δημόσιου ορυκτού πλούτου στους Σιωνιστές δανειστές της Μέρκελ, ξαναψηφίστε τους!!! Για να πάρουν το μεγάλο εύγε από τη Μέρκελ…..

Οι Σιωνιστές Αμερικανοί ανακήρυξαν και χάραξαν με γεωγραφικές συντεταγμένες  πριν 30 χρόνια, τη δική τους Α.Ο.Ζ. σε μας  όμως λένε, «Μη τολμήσετε», για να «φάνε» αυτοί  τον Ελληνικό υποθαλάσσιο ορυκτό πλούτο. Εδώ τώρα χρειάζονται Εθνικοί ηγέτες, να κατεβάσουν τη Ρωσία με τις ένοπλες δυνάμεις της στο Αιγαίο, και αν τολμούν  ας έλθουν τα πιόνια του Σιωνιστικού  ΝΑΤΟ.

Οι Κυβερνήσεις των κρατών της  Γης, είναι ανίσχυρες μπροστά στο διεθνές Σιωνιστικό οικονομικό κατεστημένο. Τον κόσμο κυβερνάν οι Σιωνιστικές αγορές των τσιφούτηδων, τσιγγούνηδων σαράφηδων της Ν.Τ.Π. Η Σιωνιστική Γερμανία σήμερον κρέμεται από τους Σιωνιστικούς οίκους αξιολόγησης, τις Σιωνιστικές τράπεζες και τραπεζίτες, και τις Σιωνιστικές αγορές-Χρηματιστήρια κ.λ.π.

Η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, στηρίζει τη Σιωνιστική Γερμανία, επειδή το δίδυμο Μέρκελ-Σόϊμπλε είναι δικό τους, και την στηρίζουν σαν  πρώτο μέτωπο εναντίον του αντίπαλου  δέους που λέγεται Πούτιν!!!

Οι ΓερμανοΣιωνιστές σήμερα κατέλαβαν όλα τα υπουργεία της υπό κατοχή Ελλάδος, και οι Σκοπιανοί κάνουν τη κηδεία μας.

Όσα Μνημόνια και αν υπογράψουν οι δοσίλογοι πολιτικοί, είναι άκυρα  απέναντι στο διεθνές δίκαιο. Το κράτος δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση.

Το Κράτος πρέπει να φροντίσει  τους πολίτες του σε όλους τους τομείς μιάς αξιοπρεπούς διαβίωσης, ενώ οι δοσίλογοι πολιτικοί έχουν οδηγήσει τους Έλληνες σε ανθρωπιστική κρίση. Τα Μνημόνια και τους αναγκαστικούς νόμους τους κάνουν οι τοκογλύφοι Σιωνιστές δανειστές, για να κατοχυρώσουν τα συμφέροντά τους, μαζί με τη Σιωνιστική κυβέρνηση της Μέρκελ-Σόϊμπλε, και οι δικοί μας δοσίλογοι πολιτικοί τα ψηφίζουν στη Βουλή, οδηγώντας το λαό στην εξαθλίωση.

Προ πάντων όλων προέχει  η επιβίωση και ασφάλεια του Ελληνικού  λαού. Πάνω από τα συμφέροντα των δανειστών αίρεται η επιβίωση του Ελληνικού λαού. Αυτό αναγνωρίζει η διεθνής δικαιοσύνη.

Εδώ τώρα χρειάζεται ένας εθνικός ηγέτης, να καταφύγει στη  διεθνή δικαιοσύνη, και να διαγράψει όλα τα χρέη, με το νόμο της «Σεισάχθεια», με δικαιολογία την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα!!!

Οι δοσίλογοι πολιτικοί, ξέχασαν την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, τη φοροκαταιγίδα, και την άγρια φτωχοποίηση του Λαού, και ασχολούνται με τις δικές τους τρομοκρατικές οργανώσεις, με τα γκαζάκια και τα καλάσνικωφ, για τρομοκράτηση του Λαού. Στα κάγκελα οι Ελληνικές οικογένειες για την άγρια φοροκαταιγίδα, ενώ Αλβανοί, Σκοπιανοί, Τούρκοι, και λαθρομετανάστες, χορεύουν ανενόχλητοι στις πλάτες των Ελλήνων, υπό την υψηλή προστασία της Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και της Σιωνιστικής Γερμανικής κατοχής.

Μετά την αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, είδαν οι δοσίλογοι πολιτικοί, ότι ο Ελληνικός λαός έπεσε στα αερόθερμα για θέρμανση, και αμέσως έσπευσαν να αυξήσουν τις τιμές της ΔΕΗ, τόσο μίσος έχουν για το χειμαζόμενο εξαθλιωμένο Ελληνικό λαό.
Οι λαθρομετανάστες  υποβάθμισαν τη ποιότητα της ζωής των Ελλήνων, και των Ευρωπαίων, ενώ οι Σιωνιστές Γερμανοί, και οι άλλοι της Ε.Ε. κάνουν τα «στραβά μάτια» λέει ο λαός.

Οι Γερμανοί έγιναν Σιωνιστές χάρη στην ευδαιμονία που τους παρέχει προσωρινά η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του Ρότσιλντ.
Ξέχασαν τις δικές τους χρεοκοπίες κατά το παρελθόν!!! 

Η πατρίδα της Σιωνιστικής  Ν.Τ.Π. είναι οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, από  τη φωλεά αυτή διοικείται όλος ο κόσμος, με συνεργάτες και βοηθούς τη Σιωνιστική Ε.Ε. της Σιωνιστικής Γερμανίας.

Οι Ευρωβουλευτές Nigel Farage, & Con Betit, συνεπικουρούμενοι από το διακεκριμένο δημοσιογράφο-αναλυτή Max Kaiser, είναι οι μόνοι που ανθίστανται μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ όλοι οι άλλοι 600 ευρωβουλευτές έχουν παραδοθεί στις διαταγές της Ν.Τ.Π. και ψηφίζουν «αβλεπί», με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ, όλα τα νομοσχέδια της παγκόσμιας κυβέρνησης. Η δε Σιωνίστρια κυρία Μέρκελ κάνει το παγώνι.

Είδατε κανένα Γερμανό  δημοσιογράφο-αναλυτή –διανοούμενο να τα βάζει με τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία;;; ή δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι τους γίνεται, ή κάνουν τη πάπια. Όλοι οι Γερμανοί το περάσανε το θέμα στο ντούκου, αφού κολυμπάνε στην οικονομική ευμάρεια, και στο χρήμα του Ρότσιλντ!!! Όμως «αύριο κλαίνε», λέει ο λαός. Οι εδώ διοικητές και κυβερνήτες Γερμανοί Ράϊνχενμπαχ, & Φούχτελ, όργανα και αυτοί του Σιωνιστικού Γερμανικού κατεστημένου, κάνουν ότι μπορούν για να έχουν ευχαριστημένο το διεθνές Σιωνιστικό κατεστημένο, και το Σιωνιστικό καθεστώς Μέρκελ.

Το ίδρυμα Rockefelleres είναι ο κύριος χρηματοδότης της προπαγάνδας και του ψυχολογικού πολέμου που έχει εξαπολύσει η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. επάνω σε όλους τους λαούς του πλανήτη.

συνεχίζεται...



Share

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Εγώ, μπορεί να είμαι "ένα μέτρο από την κάσα", αλλά πολύ ευαρεστούμαι όταν, αναγνωρίζεται η προσφορά, των βρωμιάρηδων και Σιωνιστών και απάτριδων και άθεων και άπιστων Εβραίων.
Ευτυχώς, που καταλάβατε τι είναι ο Σιωνισμός, οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι, οι παγκόσμιοι κωλογλύφτες, τα ανθρωπάκια τα κακόμοιρα(βλέπε Νεοέλληνες),όμως δεν καταλάβατε ΤΙΠΟΤΑ..ΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, στηρίζεται τους υποτακτικούς "αυνών".

Θα το καταλάβετε...πολύ σύντομα...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.