Τελευταίες αναρτήσεις

15 Δεκεμβρίου 2012

Εάλω η Ελλάδα! Το άδικο κράτος συνθλίβει τους πολίτες...

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης.
 
Φθάσαμε σε ημέρες όπου, τον κάθε κινούμενο στους δρόμους πολίτη, να τον «σταματά» το κράτος και δια νόμων,  διαταγμάτων και εγκυκλίων, να του αφαιρεί από την τσέπη του, εν μέση οδό, όλα του τα χρήματα, διότι οι άφρονες και καταστρεπτικοί πολιτικοί ολετήρες τα έκαναν θάλασσα, ως συνήθως και βούλιαξαν την Ελλάδα και βεβαίως τα δικά τους ολέθρια λάθη τα πληρώνει ο λαός.
 
Τέτοιες πρωτόγνωρες συνθήκες βιώνει από το 2009 η Ελληνική κοινωνία. Η ανέχεια οδηγεί σε απόγνωση, η ανεργία σε εξαθλίωση και η ανθρώπινη ζωή καταρρακώνεται μαζί με την αξιοπρέπεια. Η κοινωνική ζωή διαλύεται. Η αδικία κατάντησε ορμητικό ποτάμι που παρασέρνει στο διάβα του τα πάντα και αφήνει πίσω του οργή. Το κράτος, ως οφείλει, δεν παρέχει τα στοιχειώδη πλέον και ο καθένας ατομικά ενεργεί, για το πως θα βγάλει πέρα σ’  αυτόν τον Αρμαγεδώνα.
 
Όλες, μα όλες, οι κυβερνήσεις που υποτίθεται πως κυβερνούσαν τον τόπο, είχαν υποσχεθεί και μάλιστα δια παχέων λόγων, την πάταξη της φοροδιαφυγής και ακόμα το υπόσχονται. Μας περιπαίζουν εν ψυχρώ! Αυτό κάνουν.
 
Οι πολίτες πλέον δεν αμφισβητούν απλώς την μειωμένη έως ανύπαρκτη αποτελεσματικότητα του Κράτους. Αμφισβητούν πλέον τις προθέσεις του, τα προγράμματα, τις υποσχέσεις που έμειναν στα προεκλογικά μπαλκόνια.
 
Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, όπως και όλα τα προηγούμενα, πλήττει βάναυσα ξανά τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, δηλαδή εκείνους που δεν μπορούν να αποκρύψουν το εισόδημά τους και τους συνθλίβει μαζί με τις γκρίζες προοπτικές που έρχονται. Αυτό και μόνο αρκεί για να μεγεθύνει το αίσθημα της αδικίας που αισθάνεται ο νομιμόφρων πολίτης.
 
Το φορολογικό νομοσχέδιο που σε λίγο θα ψηφιστεί, αυτό το κατάπτυστο ανθελληνικό έκτρωμα, το κατασκευασμένο από γενίτσαρους, στρέφεται σαφώς εναντίον της Ελληνικής οικογένειας την οποία στραγγαλίζει ηθελημένα, όπως θέτει ομφάλιο λώρο στον λαιμό του παιδιού που ετοιμάζεται να βγεί στην ζωή. Μόνο εκείνοι που μισούν την ίδια τους την Πατρίδα, θα μπορούσαν να επιβάλλουν φόρους και ανημποριά στις οικογένειες που φέρνουν παιδιά στη ζωή για να κρατήσουν αυτή την Πατρίδα ζωντανή και δυνατή.
 
Είναι έγκλημα, είναι γενοκτονία, είναι προδοσία εκ προθέσεως. Συρρικνώνουν την Πατρίδα την στιγμή που επιτρέπουν να εισέρχονται στην χώρα κάθε καρυδιάς καρύδι αλλόθρησκοι λαθρομετανάστες, τα παιδιά των οποίων τυγχάνουν καλλίτερης μεταχείρισης από τα Ελληνόπουλα. 
 
Εάλω η Ελλάδα, Εάλω οι Έλληνες. Ο εχθρός είναι εντός και δρά δολίως…..  
 Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.