2 Οκτωβρίου 2012

Ομογενείς: Καταθέσαμε τα 600 δις δολάρια στο λογαριασμό της Ελληνική Δημοκρατίας.

Συνέντευξη τύπου έκαναν οι Σώρρας και Λαμπράκης λέγοντας ξανά ότι έχουν λεφτά με το... τσουβάλι!
Ομογενείς (Σώρρας, Λαμπράκης και σια, κατέθεσαν :)) 600 δις δολάρια για να μας σώσουν. Τα λεφτά είναι έτοιμα, ζεστά-ζεστά και περιμένουν τα ελληνικά φορτηγά να πάνε να τα φορτώσουν.

Με μια μικρή λεπτομέρεια: για να μας τα χαρίσουν οι ομογενείς, πρέπει πρώτα να γίνει "εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος του χρέους"....

Στην ομιλία τους η οποία είχε έντονα πατριωτικό χαρακτήρα, τόσο ο κ. Σόρας όσο και ο κ. Λαμπράκης, τόνισαν ότι απευθύνονται στους ελεύθερους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα παραμείνουν ελεύθεροι. «Αυτό τον τόπο δεν θα τον πτωχεύσουν επειδή το θέλουν κάποιοι. Θα παραμείνει ελεύθερος και θα διαφεντεύεται από τους Έλληνες».

Ο κ. Σώρρας συγκεκριμένα είπε: «Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια κατατεθειμένα στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το πού πήγαν τα λεφτά. Διότι εμένα δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν. Μ' ενδιαφέρει, αυτός που έφερε εδώ τη χώρα, τι κακό έχει κάνει στη ν χώρα με την υπογραφή του».

Ακόμη ο κ. Σόρας αναφέρθηκε στο δόλιο Μνημόνιο το οποίο υπέγραψαν ο κ. Παπανδρέου μαζί με τον κ. Παπανκωνσταντίνου και το δόλιο σημείο όπου απαγορεύεται η εξαγορά του δημόσιου χρέους από τρίτες χώρες. «Δεν μπορούν να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι ούτε κανείς εάν δεν είναι Έλληνας. Αυτό ίσως δεν το σκέφτηκαν οι δανειστές, γιατί σου λέει, ποιος Έλληνας θα βρεθεί να έχει τόσα λεφτά για να ξεχρεώσει το χρέος της Ελλάδος. Ε, λοιπόν τους λέμε, εμείς είμαστε εδώ, είμαστε Έλληνες και τα χρήματα υπάρχουν και τα έχουμε ήδη καταθέσει».

Ο Πρόεδρος της E.N.D κ. Λαμπράκης (φωτό), καθηγητής ιατρικής χειρουργικής, αφού είπε ότι «οι Έλληνες πατριώτες είναι ώρα να απελευθερωθούμε, χρησιμοποιώντας το δυναμικό που έχουμε και κουβαλάμε από τους προγόνους μας ως Έλληνες», τόνισε ότι η Ε.Ν.D. προσκλήθηκε πριν από μερικές ημέρες στον ΟΗΕ από ομάδα κρατών της Αφρικής και Καραϊβικής, όπου παρουσίασαν το πρόγραμμά τους. Πήραμε 24 αιτήσεις για χρηματοδότηση κρατών με επιτόκιο 0,5%. Το επιτόκιο αυτό υπάρχει συμβολικά για να δικαιολογεί τον δανεισμό διότι διαφορετικά θα θεωρηθεί δωρεά και θα υπάρχουν άλλα θέματα. Για τους Κύπριους όμως που είναι υποδουλωμένοι, βρίσκονται υπό καθεστώς κατοχής είπαμε, επιτόκιο 0%. Και καταθέσαμε τα χρήματα στον Καναδά. Τα 600 δις δολάρια για την Ελλάδα είναι και αυτά κατατεθειμένα. Και έχουν ελεγχθεί ως γνήσια»
Ένα σημαντικό θέμα το οποίο έθιξε ο κ. Λαμπράκης και με το οποίο προέβη σε μεγάλη αποκάλυψη, αφορά στο ίδιο το χρέος της Ελλάδος.

«Μας ρωτούν γιατί παρεμβαίνουμε τώρα. Η Ελλάδα κινδυνεύει να χρεωκοπήσει τις επόμενες ημέρες και δεν σας το αποκαλύπτουν, το κρύβουν. Τα 31,2 δις ευρώ που ο κ. Σαμαράς βιάζεται να εκταμιευθούν ως δόση του δανείου και τα οποία λέει ότι θα πάνε κατευθείαν στην αγορά, δεν θα πάνε στη αγορά. Είναι χρήματα από ομόλογο που χρωστάει η Ελλάδα σε ιδιώτη από το 1982 και η ελληνική κυβέρνηση καίγεται να το πληρώσει, διότι εάν δεν έχει αυτά τα χρήματα από 4-14 Οκτωβρίου τότε η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει. Γι' αυτό τον λόγο γίνεται όλη αυτή η ιστορία και βιάζεται ο κ. Σαμαράς να περάσει τα μέτρα, ώστε να του δώσουν οι δανειστές τα 31,2 δις ευρώ και να μπορέσει να εξοφλήσει το ομόλογο του ιδιώτη»!!!

Ο κ. Λαμπράκης συνεχίζοντας είπε: «Το τρίπτυχό μας είναι Ελπίδα, Δικαιοσύνη, Παιδεία. Δεν έχουμε καμία κομματική τοποθέτηση ούτε εκπροσωπούμε καμία θρησκεία. Είμαστε πάνω απ'όλα Έλληνες. Εάν οι Ορθόδοξοι ιερείς βάζουν πρώτα την Ορθοδοξία και μετά την Ελλάδα θα μας βρουν απέναντι. Εάν οι αριστεροί βάζουν πρώτα την ιδεολογία τους και μετά την Ελλάδα θα είμαστε απέναντί τους. Το ίδιο ισχύει και για την Χρυσή Αυγή. Πρώτα και πάνω απ' όλα η Ελλάδα».

Ο κ. Λαμπράκης τελείωσε με ένα απόσπασμα από τον πανηγυρικό του Ισσοκράτη: «Δεν είναι ελληνικόν να ηγούνται οι ξένοι των αυτοχθόνων. Αυτό τον τόπο οι Έλληνες θα τον διοικούν»!

Τα χειροκροτήματα και ο ενθουσιασμός των παρευρισκομένων έδωσαν τον μεγάλο παλμό στην εκδήλωση.

Σημαντική επίσης ήταν η αναφορά των δύο υπευθύνων της Ε.Ν.D. στο ότι η ελληνική κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς δεν έδειξαν –προς το παρόν- το παραμικρό ενδιαφέρον να συναντηθούν μαζί τους! Σε αντίθεση με τον Κύπριο Πρόεδρο και σε αντίθεση με τον ΟΗΕ και άλλα κράτη!

http://hellas-now.blogspot.gr/
από το Λόγια του Αέρα 

Νεώτερη ενημέρωση

Δύο άρθρα του φίλου ιστολόγου Μπαρμπανίκου Αρβανίτη που "αποκαθηλώνουν" τους αυτόκλητους "σωτήρες"....

Ο αυτόκλητος «ευεργέτης» Σώρρας, είχε καταδικαστεί από το Εφετείο Πατρών, για υπεξαίρεση αρχαίων και απόπειρα πώλησής τους

Κι΄ άλλο ντοκουμέντο!!! Η Έκθεση Αναίρεσης προς τον Άρειο Πάγο, του Αρτέμη Σώρρα, κατά της απόφασης 1302/2005 Εφετείου Πατρών, που τον είχε καταδικάσει για …πλαστογραφία!!!

Είναι γεγονός ότι οι προδότες θα επιθυμούσαν να σταματήσουν την προσπάθεια των "ομογενών" αλλά μόνο αν ήταν μια πραγματική προσπάθεια....
Στην ουσία πρόκειται περί μη αξιόπιστων τύπων οι οποίοι και προ έτους προσπάθησαν να εγείρουν θέμα με τις μετοχές της Ανατολικής Τράπεζας αξιώνοντας αστρονομικά ποσά!!!!



Share

2 σχόλια:

Ποσειδών είπε...

".... μεσσιανιστικά παραμύθια και μπακαλόχαρτα..."
----------------------------------
(1)End National Debt; Όχι. End National Dummies. Μόνον έτσι θα σωθούμε.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 2, 2012

Το Ολυμπία βεβαίως θα ανακαλέσει, όταν έχει στα χέρια του από τους δισεκατομμυριούχους σωτήρες όχι τα 600 δις Ευρώ, αλλά μία ψωροεγγυητική επιστολή τραπέζης για μόλις 200 ψωροχιλιάρικα, δολλάρια όχι Ευρώ, στο όνομα οποιουδήποτε Ελληνικού φιλανθρωπικού ιδρύματος. Μάλιστα, για να μην τα στερήσουμε από την “εξαγορά του χρέους”, το Ολυμπία δεσμεύεται ότι θα καλύψει το collateral εκδoσης της εγγυητικής αμέσως μετά την έκδοση της.

Γράφαμε στις 30/11/2011: Μετά την “τράπεζα της Ανατολής”, ακολούθησαν “τα σταγονίδια της χούντας”. Τότε μεσουρανούσε η γελοιότητα της “μετοχής των δις” από την εξαφανισμένη τράπεζα που θα έσωζε την Ελλάδα. Υπόθεση που είχαμε αναλύσει εδώ: Όποιος έχει μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής, χρωστά 135.422 Ευρώ!

Σήμερα, όλως τυχαίως, έχουμε τους ομογενείς με τα 600 δις και καπάκι πάλι τα σταγονίδια του πραξικοπήματος σε μία αρμονική επανάληψη της προσπάθειας αποχαύνωσης του Ελληνικού λαού. Τυχαίο; Τυχαίο που και οι δύο αυτές οπερέτες εξελίχθηκαν πάνω στις εξελίξεις για την απάτη του PSI αλλά και τώρα πάνω στην ψήφιση του προϋπολογισμού που ενσωματώνει πραξικοπηματικά τα νέα μέτρα.

Και ο κόσμος ασχολείται με μεσσιανιστικά παραμύθια και μπακαλόχαρτα. Επειδή όμως δεχόμαστε αρκετά emails, παρά το ότι γράψαμε προ ημερών για το κωμικό του θέματος, απλώς θα αναδημοσιεύσουμε το άρθρο του Ταχάλια με την παράκληση το θέμα να λήξει εδώ. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν τον μεσσία για να σωθούν αντί να γίνουν οι ίδιοι μεσσίες του εαυτού τους και της πατρίδας τους, δεν υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα. Πολίτες που ανέχονται τον Παπακωνσταντίνου και τον Παπανδρέου να κυκλοφορούν ελεύθεροι, πολίτες που ανέχονται να τους εξαπατούν με “σταγονίδια”, πραξικοπήματα, μπαμπούλες και μαγικά χαρτάκια, είναι απλώς μέρος του προβλήματος. (συνέχεια...)

Ποσειδών είπε...

(...συνέχεια)
Γράφει το Ταχάλια:

Σε αυτό το blog, απεχθανόμαστε τους παπατζήδες και τις ψεύτικες ειδήσεις. Έτσι, αναδημοσιεύσαμε το ρεπορτάζ από την ομιλία κάποιων μπατίρηδων ομογενών, που δήθεν κατέθεσαν 600 δις δολάρια (!) σε τράπεζες της Αμερικής και θα μας τα δώσουν “εάν φύγουν οι προδότες”, με ειρωνική διάθεση. Οι ίδιοι είπαν ότι δεν τους δέχεται ο Σαμαράς -τι να δεχθεί ο άνθρωπος!- ενώ τους δέχθηκε ο Χριστόφιας (ψέμμα είναι, τους δέχθηκε ένας υπάλληλός του, ο οποίος μετά τη συνάντηση τραβούσε τις κ…τριχες του).

Η υπόθεση είναι φαιδρή για όσους ασχολήθηκαν ελάχιστα, χωρίς την απόγνωση του πνιγμένου που ψάχνει να κρατηθεί από κάπου και θα ήταν ωραία για να σπάμε πλάκα.

Όμως, υπάρχει τόσος κόσμος εκεί έξω που την παίρνει στα σοβαρά, που είναι τρομακτικό !

Είναι εφιαλτικό το πόσο πολλοί άνθρωποι πιστεύουν σε τέτοια παραμύθια και φανατίζονται κιόλας !

Κόσμος που δεν θέλει να σκεφτεί με στοιχειώδη λογική, με στοιχειώδη ψυχραιμία και να πεί σε αυτούς τους παπατζήδες “καλά, μη μας δίνετε τα 600 δις, δώστε μας μόνο τα 6 να ξοφλήσουμε τους φαρμακοποιούς και να εξαλείψουμε τα ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων. Τα 594 κρατήστε τα”.

Φυσικά οι άνθρωποι -που σημειωτέον είναι υπόδικοι στις ΗΠΑ για φορολογικές παραβάσεις- δεν έχουν ούτε σεντ! Ανάποδα να τους γυρίσεις δεν πέφτει δολάριο από τις τσέπες τους.

Αυτό που έχουν είναι κάποια ομόλογα, αγνώστου προελεύσεως τα οποία κατέθεσαν ως αξιόγραφα, σε μια ψευτοτράπεζα, κάνοντας δήλωση για την αξία τους. Όταν έρθει η ώρα να πληρωθούν, θα ανακαλυφθεί ότι αξίζουν λίγο λιγότερο από το εφημεριδόχαρτο που τυλίγουμε τις σαρδέλες.

Με πολύ απλά λόγια για να το κατανοήσουν οι λίγοι, που θέλουν να το κατανοήσουν, η όλη υπόθεση έχει ως εξής: Ο Α έμπορος έχει μπλοκ επιταγών. Έκοψε λοιπόν στον Β μια επιταγή, στην οποία γράφει 600 δις ! Ό,τι θέλεις δεν γράφεις σε ένα φύλλο επιταγών; Ε, αυτό έγινε! Μετά πήγε στην τράπεζα και είπε “θέλω να φυλάξω ένα χρεόγραφο μεγάλης αξίας, σε θυρίδα σας”. -Τι αξία δηλώνετε; τον ρώτησε η τράπεζα; -600 δις, απάντησε ο παπατζής.

Αυτή είναι η όλη ιστορία, με απλά λόγια.

(αν θέλετε πλήρη τεκμηρίωση με λεπτομέρειες για το παραμύθι των ομολόγων, δείτε τις αναρτήσεις του Αποστόλη Ζουπανιώτη στο http://www.greeknewsonline.com ή του ΜπαρμπαΝίκου Αρβανίτη στο tsoutsouneros)

Δυστυχώς, αυτοί που θέλουν να ακούσουν αλήθειες που γκρεμίζουν τα όνειρα, είναι λίγοι. Οι πολλοί, χτυπημένοι από την απίστευτη δύναμη των τραπεζιτών και των πολιτικών λαμόγιων, παραιτήθηκαν και αναζητούν σωτηρία από το υπερπέραν….αφού δεν τη βρίσκουν στους πολιτικούς που προδίδουν τα όνειρά τους.

Κάπως έτσι, το χθεσινό μας ειρωνικό άρθρο έσπασε όλα τα ρεκόρ επισκεψιμότητας και αναμεταδίδεται με ενθουσιασμό από χιλιάδες blogs.

Έλεος φίλοι μας, έλεος! Δεν υπάρχει σωτηρία από ομογενείς παραμυθάδες.

Σωτηρία υπάρχει όταν επικεντρωνόμαστε στα υπαρκτά καθημερινά ζητήματα και μάθουμε να ζητάμε από τους πολιτικούς μας, να τηρούν τις υποσχέσεις τους.

Και να σταματήσουν τις αιώνιες καραμέλες περί “πάταξης της φοροδιαφυγής” και “αναδιανομής του πλούτου υπέρ των φτωχών” και “επανεκκίνησης της οικονομίας”.

Όποτε ακούτε τέτοιες μπαρούφες -που είναι το ίδιο γελοίες με την υπόθεση των ομογενών- σηκώστε το τηλέφωνο και πάρτε στο ραδιόφωνο ή στο κανάλι και πείτε στον παπατζή πολιτικό:

“πού είναι ρε καραγκιόζη η λίστα Λαγκάρντ με τους 2.000 φοροφυγάδες που έβγαλαν τα λεφτά στην Ελβετία; Γιατί τους κρύβετε; Είστε κι εσείς μέσα; Γιατί δεν είναι φυλακή ο Παπακωνσταντίνου που “έχασε” τη λίστα;”
http://olympia.gr/2012/10/02/end-national-debt-2/#more-192457

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.