Τελευταίες αναρτήσεις

19 Αυγούστου 2012

Δόσεις Φόρου Εισοδήματος: Αχταρμάς ερασιτεχνικής συρραφής ιστοσελίδων το TaxisNet!!!!

Αναδημοσίευση από το Τσουτσουνέρος.

Τον κώλο του να χτυπάει καταγής, ο κάθε φορολογούμενος, για να μπει με φυσιολογική διαδικασία, στην ιστοσελίδα του TaxisNet, όπως μπαίνει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος για να αποκτήσει ηλεκτρονική είσοδο στις εφαρμογές του, μόνο τον κώλο του θα ματώσει. 

Οι επικίνδυνοι βασανιστές και ληστοσυμμορίτες του υπουργείου προστασίας των φοροφυγάδων, χρησιμοποιούν πολλαπλές ιστοσελίδες, που μπορεί για τη πάρτη τους να υπάρχει συγγνωστή σύζευξη μεταξύ τους, αλλά για τον απλό φορολογούμενο είναι άλυτο σταυρόλεξο, που για να το επιλύσει, θα πρέπει να τρέχει από Δ.Ο.Υ. σε Δ.Ο.Υ. και να παρακαλάει τον κάθε αλήτη να του αποκαλύψει το μεγάλο .. μυστικό που κρύβουν όλοι οι τελώνες στον αρρωστημένο εγκέφαλό τους.

ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: Για να εγγραφώ στο TaxisNet και να γευθώ όλα τα φαρμάκια των μαύρων «υπηρεσιών» του, πρέπει να μπω στην ιστοσελίδα http://www.gsis.gr/, του διαδικτύου με σκέτο www, και να επιλέξω Υπηρεσίες προς τους πολίτες και να εξαϋλωθώ!!! Οι ψυχανώμαλοι ληστές και τροϊκάνοι υπηρέτες, μας τα ζάλιζαν τόσες μέρες, ότι με την ίδια διαδικασία, από την ίδια ιστοσελίδα μπαίνουμε και επιλέγουμε «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» και από εκεί επιλέγουμε τη ρύθμιση των νέων δόσεων.. Αμ, ΔΕΝ...  

Η εφαρμογή των δόσεων όμως υπάρχει στην ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ για τον χρήστη ιστοσελίδα https://www1.gsis.gr/webtax2/installment/year2012/installment/index.jsp, του σχετικά νέου διαδικτύου www1 της οποίας αν δεν γνωρίζεις ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ το ηλεκτρονικό στίγμα, είσαι καταδικασμένος να βασανίζεσαι, σαν να περιμένεις τρία μερόνυχτα στην ουρά της κόλασης του Σαχινίδη και του νεοφωστήρα της πτώχευσης Μαυραγάνη. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του διαδικτύου www1 είναι διαφορετική από το διαδίκτυο www σκέτο και κανένας κερατάς δεν έκρινε αναγκαίο να ενημερώσει τους γδαρμένους Έλληνες. 

Ποιοι τρώνε ρε Πάγκαλοι τα εκατομμύρια για αυτά τα ηλεκτρονικά σκουπίδια??? Γιατί αυτή η «EXTRA» εφαρμογή, έγινε μόνο και μόνο για να πληρώσουμε (και όχι για να φάμε ρε πούστηδες) εμείς οι φορολογούμενοι-θύματα, μια ηλεκτρονική εφαρμογή που θα έπρεπε να υπάρχει στο αρχικό πρόγραμμα. Οι προσθήκες-τσόντες, συμπληρωματικών προγραμμάτων ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ που της κάνετε σύζευξη με προχειρότητες μόνο για τον εαυτό σας χωρίς καμία φανερή παραπομπή, είναι ΑΦΕΝΟΣ ατράνταχτη απόδειξη επικίνδυνου ερασιτεχνισμού και χρεοκοπίας και ΑΦΕΤΕΡΟΥ αποτελεί ισχυρότατη ένδειξη τέλεσης αξιόποινων πράξεων και ύποπτων συναλλαγών, για τις οποίες σε ένα ευνομούμενο κράτος που σέβεται έστω και λίγο την ύπαρξή του, θα είχαν επέμβει αυτεπάγγελτα, όλες οι εισαγγελικές αρχές, στις έδρες των οποίων λειτουργεί Δ.Ο.Υ.

Ποσειδώνας 

ΣΧΟΛΙΟ
Αν τα προσωπικά μας στοιχεία είναι ασφαλή μέσα σε αυτήν την εφαρμογή να μου τρυπήσετε την μύτη.....Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.