4 Αυγούστου 2012

Η Δύση οδηγεί στην σφαγή 2,5 εκ. Σύρους Χριστιανούς - Συμμάχησε με Αλ Κάϊντα!


Χριστιανοί που ζουν στη Συρία, εγκαταλείπουν μαζικά τη χώρα, με κατεύθυνση τον γειτονικό Λίβανο, όπου υπάρχει επίσης χριστιανική κοινότητα (βασικά στο Λίβανο πριν την έναρξη του εμφυλίου οι χριστιανοί ηταν πλειοψηφία!) διωγμένοι από τις περιοχές που ελέγχουν οι φανατικοί ισλαμιστές και η Αλ Κάϊντα, αλλά ταυτοχρόνως φοβούμενοι ότι η χριστιανική Δύση και ειδικά οι ΗΠΑ με τον Μπάρακ Ομπάμα, όχι απλά να είναι συμπαθών προς τους μουσουλμάνους, αλλά λόγω πατέρα και μισής οικογενείας μουσουλμάνων, να παίζει ένα παιχνίδι τουλάχιστον άδικο για τις χριστιανικές κοινότητες της Μ. Ανατολής. 

Συνολικά στη Συρία ζουν 2,5 εκατ. χριστιανοί οι οποίοι όπως και οι χριστιανοί του Ιράκ υπό το καθεστώς Σαντάμ Χουσεΐν, που σφαγιάστηκαν εν συνεχεία, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το μπααθικό καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ. 

Σε συνέντευξή τους στο BBC, τα περισσότερα μέλη της χριστιανικής κοινότητας της Συρίας ισχυρίζονται ότι η χώρα βαδίζει σε «ταχύ εξισλαμισμό» με την κυριαρχία της ‘Αδελφότητας’ την οποία συνθέτουν οι φανατικοί ορθόδοξοι σουνίτες και περιγράφουν σφαγές, στημένες εκτελέσεις χριστιανών οι οποίες εν συνεχεία αποδόθηκαν στο καθεστώς (χαρακτηριστικότερη περίπτωση η συγκέντρωση περίπου 200 χριστιανών σε ένα κτίριο το οποίο εν συνεχεία ανατίναξαν και φώναξαν τους δημοσιογράφους για "να δουν το "έγκλημα" του συριακού πυροβολικού που σκότωσε τους αμάχους", όπως κατήγγειλε καλόγρια από καθολικό μοναστήρι της περιοχής).

Οι Σύροι χριστιανοί κατηγορούν τη Σαουδική Αραβία ότι βρίσκεται πίσω από σχέδιο εξισλαμισμού των κατοίκων της Συρίας με την επικράτηση των φανατικών σουνιτών. Στο μεταξύ αποκαλύφθηκε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα με κρυφή διαταγή που είχε υπογράψει από τις αρχές του 2012, έδωσε το πράσινο φως για τη μυστική στήριξη τις ΗΠΑ των φανατικών ισλαμιστών και με όπλα, αλλά κυρίως με πληροφοριες επέτρεψαν στην εξέγερση να γιγαντώσει. 

Πηγές ανέφεραν στο πρακτορείο Reuters ότι νομικά θεωρείται «εύρημα» των υπηρεσιών ασφαλείας η διαταγή και επιτρέπει σε CIA και άλλες αμερικανικές υπηρεσίες να προσφέρουν στήριξη τέτοια που να βοηθήσει τους αντάρτες να ρίξουν τον Άσαντ. 

Η Αλ Κάϊντα η οποία έχει συνάψει ... στρατηγική συμμαχία με τις ΗΠΑ αποδεικνύοντας την υποκρισία, τουλάχιστον των ηγετικών κύκλων της Ουάσιγκτον. Μέσα σε όλα αυτά αποκαλύφθηκε χθες ότι η Τουρκία έχει παραδώσει στους Σύρους αντικαθεστωτικούς φορητά αντιαεροπορικά όπλα, προφανώς για να προσπαθήσουν να αποκρούσουν τις από αέρος επιθέσεις των εναέριων μέσων των συριακών ενόπλων δυνάμεων που επιτίθενται στο Χαλέπι, κυρίως ελικόπτερα, αλλά και μαχητικά αεροσκάφη Su-22 και MiG-23, καθώς και "άρματα μάχης" (προφανώς εννοούν τεθωρακισμένα οχήματα), όπως και ρουκετοβόλα των 122 χλστ..  

Όλα δείχνουν ότι φορητοί αντιαεροπορικοί (MANPADS: Man Portable Air Defence System) είτε ρωσικής κατασκευής, αγορασμένοι από την "μαύρη αγορά" (SA-18) ή ακόμα και Stinger τους οποίους παράγει η τουρκική αμυντική βιομηχανία για τις ανάγκες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, πέρασαν στα χέρια των φανατικών ισλαμιστών και φυσικά είναι θέμα χρόνου να αποκτήσει και η Αλ Κάϊντα τέτοια συστήματα.

Αξιωματούχος του ΟΗΕ έκανε μόλις χθες τη δήλωση ότι οι αντικαθεστωτικοί διαθέτουν πλέον και άρματα μάχης!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.