2 Μαΐου 2012

Πατριωτικό Μέτωπο: Ποιους ψηφίζουμε την Κυριακή.

Υλοποιώντας με συνέπεια τις αρχές του το Πατριωτικό Μέτωπο, αρχές οι οποίες βασίζονται στο προτεινόμενο από το Κίνημα, Αμεσοδημοκρατικό Σύνταγμα και το οποίο ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, καλεί τον ελληνικό Λαό να ψηφίσει τον υποψήφιο εκείνο, ο οποίος είναι ο ΑΡΙΣΤΟΣ της τοπικής του κοινωνίας.

Και να ποιος είναι ο Άριστος Πολίτης, υποψήφιος Βουλευτής:

1. Δεν μπορεί να ανήκει σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ. Στα κόμματα δηλαδή των μνημονίων, τα οποία υποθήκευσαν το παρόν και το μέλλον της χώρας και του Λαού μας.
2. Δεν μπορεί να είναι επαγγελματίας πολιτικός. Αποκλείονται οι επαγγελματίες πολιτικοί, οι οποίοι είναι συνυπεύθυνοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο για την κατάντια στην οποία έχουμε οδηγηθεί.
3. Δεν αντιλαμβάνεται το πρόβλημα της Ελλάδας και του Λαού της, ως μόνο πρόβλημα μνημονίων, μόνο ταξικό, μόνο οικονομικό, μόνο οικολογικό, μόνο πολιτικό, ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
4. Δεν ανήκει σε ΜΚΟ, μυστικές οργανώσεις και εταιρίες, όπως η μασονία, ο ελευθεροτεκτονισμός, σαϊεντολογία κλπ,  οι οποίες ελέγχονται με μυστικά κονδύλια, είτε από το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό, αλλά ούτε και σε εθνομηδενιστικά και μισελληνικά γκρουπούσκουλα.
5. Αναγνωρίζει πως το πρόβλημα της (λαθρο)μετανάστευσης, είναι πρόβλημα σχεδιασμού της Νέας Τάξης για πλήρη διάλυση του κοινωνικού και δημογραφικού ιστού της Πατρίδας μας. Την ίδια ώρα, δεν μπορεί να είναι ο νεοναζί ο οποίος «καθαρίζει με μαχαίρια και σουγιάδες».  Υπενθυμίζουμε τη ρήση του Γερμανού διανοουμένου που είπε βγαίνοντας από τις φυλακές των Ναζί: «Όταν μου χτύπησαν την πόρτα και μου είπαν πως οι Ναζί συγκεντρώνουν σε στρατόπεδα τους τσιγγάνους είπα, τι με νοιάζει εμένα. Τσιγγάνος είμαι; Όταν μου χτύπησαν την πόρτα και μου είπαν πως οι Ναζί συλλαμβάνουν τους Εβραίους, είπα τι με νοιάζει εμένα. Εβραίος είμαι; Όταν μου χτύπησαν την πόρτα και μου είπαν οι Ναζί συλλαμβάνουν τους ομοφυλοφίλους, εγώ είπα, τι με νοιάζει. Ομοφυλόφιλος είμαι; Όταν οι Ναζί μου χτύπησαν την πόρτα για να με συλλάβουν, γιατί συγκέντρωναν στα στρατόπεδα όλους τους διανοουμένους, δεν υπήρχε κανείς να διαμαρτυρηθεί για μένα».
6. Δεν τάζει διορισμούς, αποσπάσεις, μεταθέσεις, προσλήψεις και γενικότερα, «λαγούς με πετραχήλια», αλλά ξεκαθαρίζει με σαφή και συγκεκριμένα επιχειρήματα, το πως θα υπηρετήσει με συνέπεια την τοπική του κοινωνία αλλά και ολάκερο τον Ελληνισμό.
7. Δεν είναι ανεπάγγελτος-επαγγελματίας πολιτικός, όπως πολλοί εκ των καθημένων στα έδρανα της Βουλής. Γνωρίζει τι σημαίνει «μεροκάματο», είτε ως εργαζόμενος, είτε ως επαγγελματίας, είτε ως επιχειρηματίας.
8. Έχει αποδείξει στην τοπική του κοινωνία, με την συμμετοχή του στην κοινωνική δράση, πως αγαπά την Πατρίδα και τον Λαό μας και τον έχει υπηρετήσει.
9. Τέλος, ζήτα επίμονα το βιογραφικό του υποψήφιου και μελέτησέ το με προσοχή. Δες τι έκανε ο υποψήφιος, σε κάθε φάση της ζωής του. Κανείς δεν προέρχεται από «παρθενογένεση» και μην αρκείσαι σε μεγάλες κουβέντες και προεκλογικές φανφάρες.

Έλληνα πολίτη. Οι εποχές είναι σκοτεινές και θα σκοτεινιάσουν ακόμη περισσότερο. Αν πραγματικά αισθάνεσαι την ιστορική υποχρέωση που έχεις και για τον εαυτό σου, και για την οικογένειά σου και για την Πατρίδα και για τον συμπολίτη σου, αλλά και για τις γενιές που έρχονται, ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.

Αν θέλεις πραγματικά ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και όχι ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, πρέπει πρώτα ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

Αν δεν θέλεις να γίνεις «κοψοχέρης της Δευτέρας», επέλεξε προσεκτικά τον υποψήφιο που θα στηρίξεις. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Τα συστήματα γεννούν τέρατα. Μην επιτρέψεις να ξαναγεννηθεί κανένα τέρας με κατάληξη –ισμός.

Μην ξεχνάς, πως εδώ και 200 χρόνια, το μοναδικό πολιτικό «μοντέλο» το οποίο δεν αμφισβητήθηκε ποτέ, είναι αυτό της Άμεσης Δημοκρατίας της Ελβετίας και φυσικά του «δικού μας», μέγιστου Ιωάννη Καποδίστρια. Αυτό το «μοντέλο» το οποίο βασίστηκε στην Αρχαία Αθηναϊκή Δημοκρατία και το οποίο σαφώς λέει, με όλες τις αδυναμίες του, πως Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, γνωρίζει πως οι εκλογές της Κυριακής, δεν είναι τίποτε πέρα από ένα στημένο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, επιμένει στη λογική της πολιτικής ενότητας των αντιστασιακών δυνάμεων του Λαού μας. Και υπό αυτήν την έννοια, υποβάλλει την πολιτική του θέση, για το ποιους και πως πρέπει να ψηφίσουμε.

Τίποτε δεν τελειώνει την Κυριακή στις 6 Μαΐου. Αντιθέτως, όλα μπορούν να ξεκινήσουν από την Δευτέρα 7η Μαΐου. Για μια Ελλάδα, όπως την οραματίσθηκαν οι εθνικοί και κοινωνικοί αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για τον τόπο αυτό, για μιαν Ελλάδα, φιλόξενο σπίτι των γενιών που έρχονται.


Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
Γραφεία Βόρειας Ελλάδας: Δελφών, 232,
54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
Γραφεία Πελοποννήσου: Κλεομένους Οικονόμου 4-6,
Πλατεία Αγίας Λαύρας, Αίγιο                                 
Τηλ. 2691026221
Ανταλλακτήριο Αγροτικών και Ελληνικών προϊόντων "«Αλληλέγγυον»"
Αγίας Σοφίας 50, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443
Τηλέφωνα Διαχειριστών: 6975646728, 6932647605



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.