22 Μαΐου 2012

Το Σχέδιο της Παγκοσμιοποίησης η οικονομική κρίση και… ο πόλεμος.

Γράφει ο Δικέφαλος

Αυτή η περιβόητη παγκοσμιοποίηση αν και σχεδιάστηκε πολύ πριν τους δύο παγκόσμιους πολέμους ουσιαστικά τέθηκε σε εφαρμογή μετά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο.

Η δημιουργία των δύο συνασπισμών του ΝΑΤΟ και του ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ ήταν μέρος του σχεδίου αυτού. Δημιουργώντας δύο συνασπισμούς χώρισαν ουσιαστικά την γή στα δύο. Υπήρχαν μόνο τα καθεστώτα που στήριζε το ΝΑΤΟ και τα καθεστώτα που στήριζε η ΕΣΣΔ. Όμως και στα δύο κυρίαρχοι ήταν οι σιωνιστές. Στην Σοβιετική Δούμα (βουλή) υπήρχαν 435 εβραϊκής καταγωγής σιωνιστές (όχι απλοί Εβραίοι, λαός δηλαδή). Αυτοί λοιπόν πήραν την εντολή από τις στοές για να διαλύσουν εκ των έσω την Σοβιετική Ένωση και το έκαναν.

Από την στιγμή που κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση όλα τα προσκολλημένα έθνη σε αυτήν μέσω των κυβερνώντων σιωνιστών σε αυτά ζήτησαν να προσκολληθούν στο ΝΑΤΟ. Από εκείνη την στιγμή και μετά ξεκινάει το όνειρο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Με την Σοβιετική Ένωση διαλυμένη και τον κύριο πυλώνα της την ΡΩΣΙΑ να παραπαίει οι νεοταξίτες έκαναν ότι ήθελαν. Όποιος σήκωνε κεφάλι και ήταν ανεξάρτητος βομβαρδιζόταν και διαμελιζόταν (π.χ. ΣΕΡΒΙΑ), αλλά και όποιος ήταν όργανό τους τον καιρό του ψυχρού πολέμου το ίδιο έπρεπε να πάθει (Αλ Κάιντα, ΙΡΑΚ) ώστε να μην στραφεί εναντίον τους.

 Όμως για να γίνει πραγματικότητα η παγκοσμιοποίηση έπρεπε πρώτα να ελεγχθούν οι χώρες που έχουν ενέργεια στο υπέδαφός τους. Πρώτα η ΡΩΣΙΑ διότι έχει και δική της τεχνογνωσία. Έστειλαν το ΔΝΤ να την παγιδεύσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μετά η ΤΟΥΡΚΙΑ αλλά και πάλι δεν τα κατάφεραν. Και στις δύο αυτές χώρες τους προέκυψαν φιλόδοξοι ηγέτες. Ήρθε η ώρα της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ όμως ο λαός πέταξε τους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΞΩ (θυμάστε τι έγινε με το κίνημα της κατσαρόλας).

Κάπου εδώ ενδιάμεσα φτιάχτηκε το ΕΥΡΩ. Ο σκοπός δημιουργίας του κοινού Ευρωπαϊκού νομίσματος ήταν τριπλός:
 1. Να αφομιωθούν  πιο εύκολα οι ανατολικές χώρες προς την παγκοσμιοποίηση πριν προλάβει η ΡΩΣΙΑ να ανακάμψει και τις απορροφήσει πάλι.
 2. Να πάρουν μία γεύση ευμάρειας οι λαοί για το πώς λειτουργεί ένα κοινό νόμισμα ώστε να υποταχθούν με την θέλησή τους σε νομισματικές και πολιτικές ενώσεις.
 3. Να δημιουργήσουν μία δεύτερη κατάρρευση ανάλογη με την κατάρρευση του Σοβιετικού Μπλοκ ώστε να ρίξουν στην απελπισία τους λαούς και να δεχθούν με φόβο και υποταγή το νέο παγκόσμιο νόμισμα που ετοιμάζουν.

Όπως καταλαβαίνετε δεν έχει σημασία η προσπάθεια παραμονής μας στο ΕΥΡΩ διότι έχει αποφασιστεί να διαλυθεί έτσι και αλλιώς, με το πρόσχημα ότι αν θέλετε να μην δημιουργούνται οικονομικές κρίσεις που οδηγούν σε πολέμους πρέπει να δεχτείτε το παγκόσμιο νόμισμα.

Και τώρα η σειρά της ΕΛΛΑΔΑΣ. Η χώρα μας στηρίζετε αποκλειστικά στην μεσαία τάξη την οποία την ξεζούμισαν αρχικά με την παγίδα του χρηματιστηρίου. Βέβαια για να μην επαναστατήσουμε άμεσα συνέχιζαν να μας δίνουν χρήματα μέσω δανείων και πιστωτικών καρτών. Ελέγχοντας την δικαιοσύνη προωθούσαν την διαφθορά και την ατιμωρησία ώστε το χρέος να μεγαλώνει και ξαφνικά έγινε ΜΠΑΜ. Άρχιζαν να μας εκβιάζουν αφού μας αγόρασαν το μυαλό ότι μόνο με το ευρώ είχαμε μέλλον( ένα νόμισμα το οποίο έχουν αποφασίσει να το διαλύσουν). Μας είπαν ότι για να ξανακάνουμε την ζωή που είχαμε πρίν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι χαμηλά. Στην ουσία όμως μας εξοντώνουν. Ότι και να τους δώσουμε  θέλουν να μας εξοντώσουν, όμως θέλουν να το διαλέξουμε μόνοι μας ,ώστε μετά να μας φορτώσουν και την ευθύνη.

Δεν τους βγαίνουν όμως τα κουκιά και έτσι για να βάλουν μυαλό οι λαοί και να είναι υπάκουοι από εδώ και μπρός αποφάσισαν να δημιουργήσουν αιτίες περιφερειακού πολέμου. Ακόμα και αυτοί οι άνθρωποι που κάθονται τόσο υπομονετικά και φτιάχνουν τέτοια σχέδια που διαρκούν ολόκληρες γενιές έχουν το συναίσθημα του χούλιγκαν που όταν χάνει η ομάδα του δεν ξέρει που να ξεσπάσει και καίει ότι βρεί μπροστά του.

Οι αιτίες πολέμου που έχουν δημιουργήσει πολλές:
ΚΟΡΕΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ, ΙΡΑΝ , ΣΥΡΙΑ, ΑΡΚΤΙΚΗ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΙΡΑΚ, ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ, υποτιθέμενος πόλεμος δολαρίου και ευρώ κλπ κλπ.

Η αφορμή όμως που θα δοθεί; Που θα ανάψει η σπίθα;

Έχουν ολόκληρα επιτελεία που ασχολούνται με τα προφίλ των ηγετών στις χώρες που δεν ελέγχουν. Γνωρίζουν λοιπόν άριστα τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ και τον ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ. Είναι και οι δύο πολύ θυμώδης. Έχουν βάλει λοιπόν το ΙΣΡΑΗΛ να ενοχλεί συνεχώς την ΤΟΥΡΚΙΑ ώστε να θυμώσει με την ΚΥΠΡΟ. Μία με τα αεροσκάφη, μία με τους καταδρομείς που θα πάει θα τους θυμώσουν του ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

Γιατί όμως στην ΚΥΠΡΟ;
Διότι η ΚΥΠΡΟΣ έχει μία "ιδιαίτερη" σχέση από οικονομικής πλευράς με την ΡΩΣΙΑ. Επίσης η ΚΥΠΡΟΣ τόλμησε να μην προσφύγει στο ΔΝΤ. Έτσι θα αναγκάσουν τους ΡΩΣΟΥΣ να χτυπήσουν την ΤΟΥΡΚΙΑ. Με αυτό τον τρόπο (ανέξοδα για τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ) θα διαμελιστεί η ΤΟΥΡΚΙΑ. Βλέπετε πρέπει να ξεπληρώσουν και το χρέος τους προς τους ΚΟΥΡΔΟΥΣ. Προτιμούν μια πιο μικρή ΤΟΥΡΚΙΑ και ένα  μικρό ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ παρά μια δυνατή ΤΟΥΡΚΙΑ.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ τα ξέρει αυτά;

Φυσικά και τα ξέρει. Μόνο που αυτή θέλει να το χοντρύνει περισσότερο το παιχνίδι. Η ΤΟΥΡΚΙΑ για να επιβιώσει θέλει ο πόλεμος που θα ξεσπάσει να είναι παγκόσμιος ώστε όλοι να φοβηθούν από αυτό και να κάνουν πίσω ή αν δεν φοβηθούν να μπλέξει το ΝΑΤΟ με το μέρος της ώστε να άρουν την απόφαση που έχουν πάρει για διάσπαση της διότι θα την έχουν ανάγκη για να κρατηθεί η ΡΩΣΙΑ.

Μα καλά η ΡΩΣΙΑ δεν βλέπει αυτή την παγίδα;

Πως δεν την βλέπει. Η ΡΩΣΙΑ το χοντραίνει ακόμα πιο πολύ το σκηνικό. Προειδοποιεί το ΝΑΤΟ να μην επέμβει αν γίνει κάτι τέτοιο διότι ο πόλεμος θα μεταβληθεί σε πυρηνικό. Θα έχετε διαβάσει τις διάφορες δηλώσεις του Αρχηγού του Ρώσικου στρατού του MAKAROV και την πρόσφατη δήλωση του Ρώσου πρωθυπουργού MEDVEDEV περί πυρηνικού πολέμου. Δεν μπλοφάρουν. Ξέρουν ότι αν χτυπήσουν οποιονδήποτε (και έχουν αποφασίσει να χτυπήσουν, η αφορμή τους λείπει) το ΝΑΤΟ θα αντεπιτεθεί και θα είναι μόνοι τους. Για τον λόγο αυτό έχουν ετοιμάσει από τώρα τις πυρηνικές μονάδες τους για κάθε ενδεχόμενο. Δίνω σχετικό σύνδεσμο ως παράδειγμα:


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΑΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΑΛΑ.
   
Οι εκπρόσωποι της παγκοσμιοποίησης είναι τόσο ανεγκέφαλοι και χωρίς συνείδηση άνθρωποι που να είστε σίγουροι ότι θα τον κάνουν τον πόλεμο. Δεν τους ενδιαφέρει πόσοι θα σκοτωθούν και πόσοι θα υποφέρουν. Δεν έχει για αυτούς αξία η ανθρώπινη ζωή. Δεν τους ενδιαφέρουν τα χρήματα έτσι και αλλιώς τα έχουν δικά τους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η εξουσία έναντι των ανθρώπων. Μόνο αυτό. Όμως αν δεν καταφέρουν να μας υποτάξουν στο πνεύμα και στην ψυχή το ξέρουν ότι θα έχουν χάσει.
  
Όλα αυτά δεν τα παραθέτω για να προκαλέσω τρόμο, ούτε σημαίνει ότι επιθυμώ να γίνουν. Δεν εξαρτάται από εμάς όλους αν θα γίνουν. Είναι αποφάσεις που έχουν παρθεί εδώ και χρόνια για να γίνουν και μάλιστα εν αγνοία μας.

  - Εμείς σαν απλοί άνθρωποι τι πρέπει να κάνουμε να τα παρατήσουμε;

  - Να μας πιάσει απελπισία και απλά να περιμένουμε το μοιραίο;

  - Δεν πρέπει να παλέψουμε; ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ.

Αυτό που χρειάζεται είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να πάρουμε απόφαση ότι για λίγο καιρό θα χάσουμε κάποιες ανέσεις που είχαμε. Δηλαδή:

1. Θα πρέπει να έχουμε τρόφιμα που συντηρούνται και τρόπους να τα παρασκευάσουμε.
2. Θα πρέπει να έχουμε γάλα για τα παιδιά.
3. Θα πρέπει να έχουμε ένα απόθεμα νερού για 3 έως 4 ημέρες ώστε να ανταποκριθούμε σε βλάβες δικτύου ύδρευσης ή ακόμα και σε δολιοφθορές.
4. Για όσους έχουν αρρώστους καλό είναι να έχουν ένα μικρό απόθεμα στο ανάλογο φάρμακο.
5. Σε περίπτωση ραδιενεργού μόλυνσης υπάρχουν χάπια που σε προστατεύουν από αυτή. Δεν είναι πανάκια αλλά αυξάνει τις πιθανότητες επιβίωσης πάρα πολύ. Σας δίνω ένα σχετικό σύνδεσμο (η πηγή είναι τυχαία) για περισσότερες πληροφορίες.


ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ  ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ;

Πάντως ότι και να γίνει, από την στιγμή που θα ξεκινήσει, δεν μπορεί να κρατήσει πάνω από 3 με 4 μήνες. Τα μέσα που υπάρχουν σήμερα δεν επιτρέπουν περισσότερο χρονικό διάστημα.

ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.