7 Μαΐου 2012

"Εγέρθητι...... ή βγείτε έξω".

Πριν σας παραθέσω την παρακάτω ανάρτηση όπως την δημοσίευσε το φιλικό μας ιστολόγιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πρέπει να τονίσω ότι ως ιστολόγοι είμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε ακομμάτιστοι πατριώτες.
Ως εκ τούτου δεν θα λάβουμε θέση για το περιστατικό που περιγράφεται (εφόσον δεν έχει να κάνει με κάποια πατριωτική ή μη ενέργεια που οφείλουμε να καταδικάσουμε ή να επαινέσουμε) αλλά θα σας παραθέσουμε τις θετικές ή αρνητικές απόψεις όπως εκφράστηκαν στον τύπο....

Εκτός αίθουσας οδηγήθηκαν βιαίως οι Ελληνες δημοσιογράφοι που δεν υπάκουσαν στην εντολή «εγέρθητι», κατά την είσοδο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος!

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.

«Όλοι... έξω».... Εκτός αίθουσας οδηγήθηκαν βιαίως οι Ελληνες δημοσιογράφοι που δεν υπάκουσαν στην εντολή «εγέρθητι», κατά την είσοδό του.


Οι δημοσιογράφοι διαμαρτυρήθηκαν για τη συμπεριφορά των στελεχών της Χρυσής Αυγής, ο οποίος υπερθεμάτισε. «Καλά σας λένε» είπε, και με χαρακτηριστικό νεύμα τούς έδειξε την έξοδο από την αίθουσα του ξενοδοχείου.

Οι δηλώσεις έγιναν, τελικά, μόνον στους ξένους δημοσιογράφους, οι οποίοι κατόπιν ενημέρωσαν στους έλληνες συναδέλφους τους, που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στο διαδίκτυο η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου του Real Fm είναι αυτή που ακούγεται στο βίντεο της συνέντευξης που αποχώρησε όταν τα στελέχη του κόμματος ζήτησαν από όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού. Το γεγονός ήταν πρωτοφανές και όπως ήταν αναμενόμενο απασχολεί από χθες όλα τα ΜΜΕ της χώρας και όχι μόνο.
Η Nάντια Αλεξίου του Real έγραψε στο Facebook:
Είμαι εγώ αυτή που ακούγεται στο βίντεο. Δεν έκρυψα ποτέ την ταυτότητά μου και ότι μεταδίδω φέρει την υπογραφή μου. Δε μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους και προσωπικά έμαθα από ανθρώπους που σέβομαι στο χώρο, να κάνω τη δουλειά μου, μεταφέροντας την εικόνα σε όσους επιλέγουν να ενημερώνονται από τις μεταδόσεις μου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας... Ήταν η πρώτη φορά σε όσα χρόνια καλύπτω το Αστυνομικό Ρεπορτάζ -που κλήθηκα να παρακολουθήσω συνέντευξη τύπου με "κόκκινες γραμμές"- με όρους!! Τα μικρόφωνα είχαν τοποθετηθεί από τους συναδέλφους τεχνικούς, πριν την άφιξη του ΓΓ της Χρυσής Αυγής στο τραπέζι. Η εντολή να σηκωθούμε όρθιοι ΟΛΟΙ, σε σεβασμό στο πρόσωπο του ΓΓ της ΧΑ, προκάλεσε τη δυσφορία όλων όσων ήταν στην αίθουσα. Απευθύνθηκα στον νεαρό που έδωσε την εντολή, γιατί με προσέβαλε ως άνθρωπο και επαγγελματία. Ήμασταν εκεί, για να μεταδώσουμε τη συνέντευξη τύπου και ΜΟΝΟ(!)... Όλοι οι συνάδελφοι Έλληνες δημοσιογράφοι, που ήμασταν εκεί, αντιδράσαμε. Στην επιλογή κάποιων συναδέλφων να παραμείνουν στις θέσεις τους, ο νεαρός που είχε το γενικό πρόσταγμα, άρχισε να τους τραβάει "σηκωτούς" για να σηκωθούν όρθιοι. Η διαδικασία -εμένα προσωπικά και από ότι στη συνέχεια συζητήσαμε με τους συναδέλφους στη συνέχεια, μας προσέβαλε. Εγώ αποχώρησα, κάτι που έκαναν και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι. Όταν ερωτήθηκα τι συνέβη, απάντησα ότι η "εντολή σεβασμού" με προσβάλλει και αποχωρώ. Κάτι που όπως τονίζω έκαναν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, για να λάβουμε την απάντηση που ακούγεται. Δείχνοντάς μας την έξοδο... Έχω μάθει ότι ο σεβασμός εμπνέεται. Δεν επιβάλλεται. Τα συμπεράσματα είναι προσωπικά. Εγώ καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία...


Για εμάς μια καλή απάντηση σε όλα αυτά δόθηκε από:


Πατριωτικο Μετωπο Ρεθυμνου 

Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ!!!

Την δυσαρέσκεια των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής προκάλεσε η απαίτηση των στελεχών του κόμματος να σηκωθούν όλοι όρθιοι κατά την είσοδο του προέδρου Νίκου Μιχαλολιάκου στην αίθουσα.

Με το σύνθημα «Εγέρθητι», ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν την ώρα της εισόδου του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Όσοι δεν υπάκουσαν στην εντολή, κλήθηκαν να... εγκαταλείψουν την αίθουσα. Λίγο πριν είχε τεθεί η προϋπόθεση στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης να μπουν στην αίθουσα μόνο αν πρόκειται να μεταδώσουν απευθείας τις δηλώσεις και όχι μαγνητοσκοπημένα.

Αντιθέτως η είσοδος στα ξένα κανάλια ήταν ελεύθερη.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ παπαγαλάκια του Μνημονίου... Είχατε μάθει τόσα χρόνια να προσκυνάτε τους δωσίλογους πολιτικάντηδες που σας πετούσαν κανένα κόκκαλο να γλείφετε και θάβατε με κάθε τρόπο τις ενέργειες όσων δεν σας λάδωναν... Ήρθε η ώρα να ακουστεί και η φωνή των ''μαύρων πρόβατων'' που δεν εντάσσονται στην κατα τ'άλλα τέλεια και πολυπολισμική κοινωνία σας. Αυτά και σ'όποιον αρέσει... Σ'όποιον δεν αρέσει προτείνουμε ξύδι ΤΟΠ... !!! 

(πηγή Facebook) 

Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
έφτασε ο καιρός να δούνε και οι δημοσιογράφοι την άλλη πλευρά του νομίσματος, να δουν ότι έχουν ευθύνη για την προπαγάνδα που πραγματοποίησαν τόσα χρόνια, καιρός να σκύψουν το κεφάλι τους λίγο χαμηλά όπως κατάφεραν να επιβάλουν σε όλο τον Ελληνικό λαό. 
Η συμβολική σας έξοδο από την αίθουσα συνεντεύξεων ήταν μια ανακούφιση για εμάς που σας φάγαμε στην μάπα τόσο χρόνια κύριοι/ες της δήθεν δημοκρατικής σας και δήθεν αληθινής σας ενημέρωσης. Καιρός ήταν να σας δείξει κάποιος την έξοδο, πολύ σας ανεχτήκαμε μνημονιακά τσιράκια της Νέας Τάξης.


Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:


 



Share

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρωτα απο ολα φωναζει "εγερθητου" και οχι "εγερθητω" αυτακια εχουμε και δεν θα μας χαζεψετε!!.
Κι ενώ έπρεπε να διατάξει το «εγερθείτε», και προφανώς θέλοντας να αναφωνήσει το περίφημο «εγέρθητι», το οποίο, αν και ενικού προσώπου (και μάλιστα προστακτικής του αορίστου), δισεκατομμύρια φορές έχει ειπωθεί στον ελληνικό στρατό απέναντι σε πολλά άτομα, ο άνθρωπος ξεφώνισε «εγέρθη τού»!!!

Άντε να βρεις τώρα γλωσσολόγο, για να ερμηνεύσει τον γλωσσολογικό αυτόν γρίφο.
Με την χειρονομία αυτή, το κόμμα αυτό απέδειξε ότι ίχνος ελληνικότητας ΔΕΝ διαθέτει.
Βγαλτε την τουλουμπα απ' την εγκεφαλικη κοιλοτητα του κρανιου σας και δειτε την πραγματικοτητα λοιπον.
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως ανεξάρτητα απ'όλα αυτά, δεν παρατηρείτε στο ύφος του κου Μιχαλολιάκου μια δόση οργής, αλαζονείας και ρεμβασισμού;

Παρακολούθησα κι εγώ όλη την προηγούμενη εβδομάδα μια προσπάθεια φίμωσης και σπίλωσης της ΧΑ -με την οποία διαφωνώ ιδεολογικά, αλλά περισσότερο απ'αυτό διαφωνώ με την καθεστωτική λειτουργία των κατευθυνόμενων ΜΜΕ- και κατανοώ τον κο Μιχαλολιάκο.

Αλλά με τέτοια συμπεριφορά θεωρώ ότι αδικεί πέρα απ'τον εαυτό του κυρίως τους ανθρώπους που τον τίμησαν με την ψήφο τους.....

Στέφανος Χ.

ΜΠΠ Καλιφόρνια είπε...

Άααχ! Ανάσανα λίγο.
Σηκώθηκε λίγος Αέρααααα!!!!!!!
ΜΠΠ Καλιφόρνια

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Την άποψη μου θα την πω εδω στα σχολια.
Κι εγω παιδια θα ημουν απο αυτους που θα εβγαιναν εξω απο την συνεντευξη τυπου του Μιχαλολιακου...

Αν θελουν να σηκωθουν, να σηκωθουν οι Χρυσαυγιτες..... για σεβασμο στον προεδρο τους...

Εγω θα σηκωθω μονο οταν μπει ο Κολοκοτρωνης....
Και μεχρι να γινει ο Μιχαλολιακος και καθε φαλακρος νεοναζι Κολοκοτρωνης θα περασουν μερικα εκατομμυρια χρονια.....

Δεν σηκωνομαι σε κανεναν πολιτικο....
Σηκωνομαι μονο σε ηρωες της πατριδας....
Και σαν γνησιος Ελληνας που αγαπα την ελευθερια και που δεν σηκωνω κανεναν στον σβερκο μου δεν θα σηκωσω ουτε Μιχαλολιακους ουτε τιποτα...

Αν νομιζει η Χρυση Αυγη οτι ετσι θα κερδισει τους Ελληνες... το εχασε το παιχνιδι.

Δεχομαι οτι πολεμηθηκε απο τα ΜΜΕ..
Δεχομαι οτι κατασυκοφαντηθηκαν ολοι τους.... (οχι παντα χωρις αιτια)
Τελοσπαντων δεχομαι οτι δεν τους αφησαν να κανουν προεκλογικη εκστρατεια τα ξεπουλημενα ΜΜΕ...

Οσοι Ελληνες τους ψηφισαν θελουν να τιμωρησουν τους γελοιους προδοτες πολιτικους και να δουν σκηνες απειρου καλλους στην Βουλη... οπως μονο η ΧΑ μπορει να προκαλεσει.

Αλλο ομως αυτο, κι αλλο να μου κατσει στον σβερκο ο οποισδηποτε....

Chartoularios είπε...

Βρίσκω τραγική αυτή την ιστορία & κάπου χαίρομαι που ήδη από την Κυριακή δείχνουν στα ΜΜΕ το πραγματικό τους πρόσωπο.

Δεν πιστεύω ότι φταίνε μόνο τα ΜΜΕ για το ότι δεν προβλήθηκε η ΧΑ - προσωπικά παρακολουθούσα τα στρογγυλά τραπέζια του ΣΚΑΙ στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ όπου καλούσαν την ΧΑ να στείλει αντιπρόσωπο & δεν απαντούσας & μετά είχαν κλειστό το κινητό. Η καλύτερη κίνηση προεκλογικά για την ΧΑ θα ήταν ακριβώς αυτή: να μην βγουν να δώσουν συνεντεύξεις κλπ για να μην τρομάξουν αυτούς που θα τους στήριζαν σαν διαμαρτυρία.

Σαν Χριστιανός Ορθόδοξος θλίβομαι βαθύτατα όχι μόνο για το βίαιο και ανελεύθερο προφίλ της εκάστοτε ακροδεξιάς οργάνωσης, αλλά γιατί στελεχώνεται η συγκεκριμένη από πρόσωπα ξεκάθαρα ενθελληνικά & αντιχριστιανικά:

"Βουλευτής Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής (aka Kaiadas): “Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνεύμα και η αρχαιότητα” 3 ζήτω για τους χριστιανούς που τον ψήφισαν."

http://egolpio.wordpress.com/2012/05/07/aka-kaiadas/

Δείτε τις φωτογραφίες & διαβάστε, και θα προσέξετε και το εξώφυλλο με παραποιημένη την εικόνα του ΙCXC.

Από την μία η Ρεπούση στη βουλή, από την άλλη αυτοί! Θλίψη όπου κι αν κοιτάξεις.

Τέλος, πραγματικά θλίβομαι και αισθάνομαι ότι ζούμε σε καιρούς "άλωσης" όταν στηρίζουν την ΧΑ άνθρωποι από το Δίστομο!!!

Άμα δεν έχουμε μνήμη μάλλον μένουμε μετεξεταστέοι & πρέπει να ξαναπάθουμε μήπως και μάθουμε.

ΑΔΗΣ είπε...

Εγέρθητι ή εγέρθητου, προφανώς και δέν έχετε υπηρετήσει
στον Στρατό για να ακούσετε εκεί μέσα προφορά. Πιθανόν
να μήν γνωρίζετε και το τί συμβαίνει σε ένα γυμναστήριο
ταεκβοντο ή καρατε ή άλλο.

Πώς το Κομμουνιστικό κόμμα κάποτε μπήκε εντός Βουλής;
Χαριν της εννότητος και της Δημοκρατίας φαντάζομαι.

Στις δύσκολες ώρες όλα ξεκαθαρίζουν. Οι απόψεις, ακόμη
και το σε πιό Πολίτευμα ζούμε σκεφτόμαστε και εκφράζουμε.

Ποσειδών είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σας φίλοι μου:
-Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ-
Περισσότερο λυπάμαι για τους αδελφούς Ορθόδοξους Χριστιανούς που ψήφισαν τον "ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ" !!!
Μέλος του black metal σατανιστικού
συγκροτήματος Naer Mataron.
Δίνω μερικούς συνδέσμους στο You Tube να τον δουν και να σκεφθούν
τι έπραξαν:

Naer Mataron-skotos Aenaon
http://www.youtube.com/watch?v=8h8kdatyZ8I&feature=related

Naer Mataron - In Honor Of The Wolf
http://www.youtube.com/watch?v=8oVrL_F0_oE&feature=related

NAER MATARON - the great god pan
http://www.youtube.com/watch?v=o5FSjPC2fo8&feature=related

Και μόνον οι τίτλοι των τραγουδιών(;) φανερώνουν ποιον "θεό" πιστεύει και
προσκυνά ο "ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ".
Όπως γράφει και ο φίλος Chartoularios, φοβάμαι πως ζούμε σε
καιρούς "άλωσης" ._

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινα ρε παιδια εχω μπερδευτει.Διαβαζω τα σχολια και βλεπω εναν γλωσσολογο που δεν τον πειραζαν τα μορφωμενα τομαρια που τον κυβερνουσαν τοσα χρονια,εναν χριστιανο που δεν τον πειραζε η μασονια που εχει κατακλυσει την πολιτικη,η σηψη που εχει φτασει η κοινωνια με τα μμε και καποιος που λεει οτι ο σεβασμος κερδιζεται δεν επιβαλεται(να δω αν ερχοταν ο ΓΑΠ να σου σφιξει το χερι τι θα εκανες).Επειδη η υποκρισια περισσευει εχω να πω τα εξης(συγχωρεστε με αν ξεχναω ονοματα αλλα αναφερω καταστασεις).1)Καποτε καποιος αγιος ανθρωπος προσευχοταν στον ΘΕΟ και τον ρωτουσε γιατι τους εστειλε αυτον τον αιμοβορο και κακο ηγετη.Η απαντηση του ΘΕΟΥ ηταν:δεν βρηκα καποιον χειροτερο.2)Πριν την αλωση της Κωσταντινουπολης παλι καποιος αγιος προσευχοταν στον ΘΕΟ να μην την καταστρεψει.Ο ΘΕΟΣ του υπεδειξε οτι αν βρει 5 πιστους δεν θα την κατεστρεφε:δεν βρηκε.3)Ενα μεγαλο μερος του ελληνικου πλυθησμου λησμονουσε εδω και χρονια την χουντα,τωρα με το 7% θιχτηκε.4)Προσευχομασταν στον ΘΕΟ να κανει κατι για να φυγουν αυτοι οι μασονοι ηγετες-τραπεζιτες και τα 2 μεγαλα κομματα και ο ΘΕΟΣ μας εισακουσε(φυσικα δεν μπορουσε να ξαναστειλει τον ΥΙΟ του γιατι πιθανοτατα θα ΤΟΝ ξανασταυρωναμε).Δεν ειμαι χρυσαυγιτης ουτε τους ψηφισα κυριως λογω θρησκευτικων πεποιθησεων αλλα μεσα απο αυτην την κατασταση βλεπω οτι χρειαζομαστε αυτο το αναγκαιο κακο.Γιαυτο εγερθητι Νεοελληνες.Ο ΘΕΟΣ μιλησε.

Ανώνυμος είπε...

KAΘETA,διαφωνώ με τον Θάνο.

Οταν βρίσκεσαι σε κάποιο χώρο και τόπο, χωριό ή πόλη, η οποία εκπροσωπείται από κάποιο, φύλαρχο, ή αρχηγό, ή διοικητή, ή άλλο αξιωματούχο, είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ, να εφαρμόσεις το πρωτόκολλο και ότι αυτό επιτάσσει, από τη στιγμή που εφαρμόζεται από τα όλα τα μέλη της κοινότητος, εις ένδειξη σεβασμού.
Αυτό γίνεται, όταν σέβεσαι τον εαυτό σου (πάνω από όλα).
Αν είσαι αναρχικός και τίποτα δεν σέβεσαι, τότε σίγουρα δεν θα το πράξεις και δεν θα σεβαστείς ούτε τους ανθρώπους, ούτε τα έθιμα και ήθη τους.

Δεν τους ζητήθηκε κάτι παράλογο.
Να σηκωθούν και μετά να κάτσουν.

Αν εγώ ήμουνα στη θέση του Μιχαλολιάκου, θα τους έβαζα να πάρουν απο 20 κάμψεις!...
ειδικά αυτούς, τους "νταβατζήδες της ενημέρωσης της 4ης εξουσίας", που κανένας δεν τους "έσπασε τόσα χρόνια τον τσαμπουκά" και κάνουν ότι γουστάρουν...
Βρίζουν όποιον θέλουν, λασπολογούν, συκοφαντούν, χλευάζουν, φιμώνουν, χωρίς καμία ευθύνη να φέρουν.
Τον συγκεκριμένο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ άνθρωπο, τον ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΑΝ κυριολεκτικα!..επί 40 χρόνια!..οι αλήτες και πουλημένοι δημοσιοκάφροι, που μόνο τους νταβατζήδες τους προστατεύουν και αποσιωπούν ή κατηγορούν όποιον στέκεται ενάντια στην μίζα και την ΑΡΕΜΟΥΛΑ!!!!!

Δηλαδή, οι ξένοι δημοσιογράφοι, ήταν οι μαλάκες και οι Ελληνες οι μάγκες?

Οσον αφορά το ορθογραφικό, σαφώς και ήταν λάθος. Το σωστό είναι το "εγέρθητι".
Ομως στην παρούσα, δεν εξετάζουμε την ορθογραφία, αλλά την ουσία της πράξης.

Εν κατακλείδι ΑΡΙΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΞΗ!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλε μου φιλε Εφ΄ οπλου δεν θα σηκωνομουν για κανεναν παρα μονο
για τον δασκαλό μου, τους γονεις μου, τους ιερεις και τους ηρωες της πατριδας μου.... αυτα εμαθα απο τον πατερα μου να σεβομαι.

Δεν σηκωνομαι ουτε για τον Προεδρο της Δημοκρατιας ετσι που την καταντησαν....

Κανενας Μιχαλολιακος δεν μπορει να με κανει να τον σεβομαι....

Μισω τους προδοτες αλλα δεν δεχομαι με βια σεβασμο σε αυτους που δεν ανηκουν στα ιερα προσωπα τα δικα μου και της πατριδας μου....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.