27 Φεβρουαρίου 2012

Εκτακτη ανακοίνωση του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος.

Το ΕΘΝΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ:

Καταδικάζει και καταγγέλει τίς απαράδεκτες και μεθοδευμένες ενέργειες του πολιτικού κόσμου της χώρας και ιδιαίτερα τών κόμματων τα οποία απαρτίζουν την παρούσα κυβέρνηση για Εθνική προδοσία και απεμπόληση της Εθνικής μας ανεξαρτησίας .

Το ψηφισθέν μνημόνιο 2 δεν θα λύσει τα προβλήματα της χώρας όπως και το μνημόνιο 1 αλλά το μόνο το οποίο θα δημιουργήσει είναι μεγαλύτερη ανέχεια στον λαό , ανασφάλεια στην αγορά , περαιτέρω πλήγμα της αγοραστικής αξίας και εκτίναξη της ανεργίας .

Με την ανάλυση των παρόντων οικονομικών μεγεθών το μόνο το οποίο θα επιτευχθεί με αυτήν την νέα δανειακή σύμβαση είναι η εξυπηρέτηση των προηγούμενων δανειακών υποχρεώσεων, οι όποιες δημιουργήθηκαν με την άφρονα και αντεθνική πολιτική της κομματικής δικτατορίας η οποία καταδυνάστευσε την χώρα τα τελευταία 37 χρόνια, με την σιωπηλή ανοχή των κομμάτων της αριστεράς τα οποία εγνώριζαν αλλά σιωπούσαν καρτερώντας την καταστροφή, πρός άγραν ψήφων.

Το Εθνικό Ριζοσπαστικό Κίνημα το οποίο αποτελείται από έντιμους πατριώτες απόστρατους, πολίτες, επιστήμονες, ως εν δυνάμει αυριανή κυβερνητική πλειοψηφία, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τα μνημόνια 1 και 2 και τις ενδιάμεσες συμφωνίες και δεσμεύεται απέναντι στο Ελληνικό λαό ότι δεν τα αναγνωρίζει και θα καταργήσει τα δεσμά της οικονομικής δουλείας τα οποία επιβλήθηκαν και υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας από τους δοσίλογους ντόπιους δυνάστες μας. Το κίνημά μας δεν φοβάται δεν υπαναχωρεί και ξεκίνησε ήδη ανένδοτη πατριωτική και δημοκρατική επανάσταση.

Προειδοποιούμε όποιον -ους βρεθούν μπροστά μας ότι η δύναμή μας είναι καταλυτική και αδυσώπητη !

Κηρρύσουμε δημοκρατική επανάσταση και δεν θα σταματήσουμε έως να ανατρέψουμε το πολιτικό υποκατάστημα της Γερμανίας και των υποχειρίων της.

Απευθύνουμε μήνυμα στην Ε.Ε και στο ΔΝΤ ότι δεν αποδεχόμαστε τα μνημόνια και τους σχετικούς όρους και θα προχωρήσουμε στην μονομερή καταγγελία τους όταν θα αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας και θα το πετύχουμε!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΙΣΟΤΗΣ-ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ το τρίπτυχο που μας ενώνει και μας καθοδηγεί!

Ολοι μαζί για την μεγάλη ανατροπή. Εως εδώ!

“η τάν η επί τάς”

Αθήνα 23-02-2012

www.ethn-rizo-kinima.gr
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.