8 Φεβρουαρίου 2012

ΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;

Γράφει ο Δικέφαλος

Χωρίς να θέλω να γίνω κουραστικός και περιμένοντας, τον ιατρικό κόσμο (γιατρούς) να φιλοτιμηθεί να απαντήσει (σιγά μην το κάνει), στα ερωτήματα που τους έχω θέσει στα άρθρα
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΕΔΩ και ΕΜΒΟΛΙΑ: ΕΝΟΧΟΣ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΔΩ θα ήθελα να σας ενημερώσω πάνω σε μερικές λεπτομέρειες που αφορούν την θεραπεία του καρκίνου (όχι φαρμακολογία, δόσεις φαρμάκων, είδος φαρμάκων κλπ) και που πιστεύω ότι κάνουν την διαφορά ώστε εσείς ή ο άνθρωπός σας να βγείτε νικητές από την πάλη αυτή χωρίς να έχετε γίνει πειραματόζωα και πηγή έξτρα εισοδήματος για τον γιατρό και την φαρμακοβιομηχανία.

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ: Το άρθρο αφορά κυρίως αυτούς που νοσούν οι ίδιοι ή κάποιος δικός τους άνθρωπος (είτε ενήλικας , είτε παιδί) και δευτερευόντως τους υπόλοιπους που όμως καλό είναι να το διαβάσουν και να ενημερωθούν. Αυτά που θα διαβάσετε ισχύουν, αλλά δεν θα τα ομολογήσει εύκολα γιατρός (ογκολόγος) ή οποιασδήποτε άλλης ειδικότητας.
- Θα προσπαθήσω να σας τα πω όσο γίνεται πιο απλά για να τα καταλάβετε και οι πιο ανίδεοι.

1. Καταρχήν τι είναι ο καρκίνος;

Ο καρκίνος (όγκος) είναι η ανώμαλη ανάπτυξη κυττάρων (μίτωση) με αποτέλεσμα τη δημιουργία όγκων σε διάφορα σημεία του σώματος.
Από τον ορισμό αυτό καταλαβαίνουμε ότι για να συμβεί αυτό, πρέπει να βάλει κάποιος το χεράκι του για να γίνει, δηλαδή να δημιουργηθεί το αίτιο και η αφορμή που και τα δύο είναι ανθρώπινες ενέργειες συνήθως, από την απληστία της καθημερινής ζωής που είναι η απόκτηση όλο και περισσότερου κέρδους.

2. Ποια είναι τα αίτια του καρκίνου;

Σαν αίτια καρκίνου αναφέρονται το αλκοόλ, η διατροφή, περιβαλλοντικοί παράγοντες, η έκθεση στον ήλιο, το οικογενειακό ιστορικό(ΜετάλλαξηDNA), το κάπνισμα, οι μολύνσεις από ιούς και μικροβιακούς παράγοντες.

Όλα αυτά ανάγονται στην ανθρώπινη δραστηριότητα που σαν στόχο έχει το κέρδος. Οι περισσότερες τροφές είναι χαμηλής ποιότητας και με πολλές καρκινογόνες ουσίες, το όζον στην ατμόσφαιρα έχει καταστραφεί από την ανθρώπινη δραστηριότητα με αποτέλεσμα την μη προστασία από την ακτινοβολία του ηλίου, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με την μορφή της επικοινωνίας με ασύρματα μέσα αλλά και από τους αγωγούς (καλώδια) ρεύματος που έχουμε ακόμη και μέσα στα σπίτια μας, οι μολύνσεις από ιούς και μικροβιακούς παράγοντες που πια είναι ανθρώπινη ενέργεια (εργαστήρια, βιολογικός πόλεμος).
ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΡΔΟΣ , Η ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ.

Εδώ είναι που κολλάνε τα εμβόλια στο πάζλ. Τα εμβόλια περιέχουν καρκινικές ουσίες (πρόσθετα- fillers) και ζωντανούς ιούς οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι στο εργαστήριο και μαζί με τις ουσιες είναι πιθανόν να προκαλέσουν καρκίνο.

Αυτά που είπα θα τα βρείτε εδώ:


http://www.medlook.net/article.asp?item_id=876
http://www.news-medical.net/health/Human-Diseases-Caused-by-Viruses-(Greek).aspx
3. Ποιες είναι οι αφορμές εκδήλωσης καρκίνου;
Η μόνη αφορμή είναι η αδύναμη άμυνα του οργανισμού (ανοσοποιητικό σύστημα). Αν αυτό είναι δυνατό δεν εκδηλώνεις καρκίνο εύκολα.
Από όλα τα αίτια τα μόνα που μπορούμε να αποφύγουμε σήμερα είναι το κάπνισμα, και η εισαγωγή καρκινογόνων ουσιών (μέσω των εμβολίων και των τροφών). Δεν μπορούμε σήμερα να αποφύγουμε ούτε την ακτινοβολία ούτε να διορθώσουμε την ατμόσφαιρα άμεσα.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου έχει γραμμές άμυνας οι οποίες είναι:
- ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
- ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.
- ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ
- Ο ΠΡΩΚΤΟΣ
Αν δεν παρακάμπτουμε αυτές τις γραμμές άμυνας (εμβόλια) ώστε να μην δημιουργούνται λοιμώξεις απ ‘ ευθείας στο αίμα, τότε δύσκολα θα εμφανιστεί καρκίνος και οποιαδήποτε άλλη αυτοάνοση ασθένεια. Επίσης, πολλές απο τις χημικές καρκινογόνες ουσίες οι οποίες περνάνε τις γραμμές άμυνας του οργανισμού και μπαίνουν στο αίμα δημιουργούν ανισορροπία στο ανοσοποιητικό σύστημα και υπάρχει κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου και άλλων αυτοάνοσων ασθενειών στον άνθρωπο. Ένας τέτοιος τρόπος δεν είναι οι ενέσεις των εμβολίων; (προβληματισμός)

4. Ποια είναι η στρατηγική της Θεραπείας του καρκίνου;

Για την θεραπεία του καρκίνου υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα. Τα φάρμακα στα πρωτόκολλα θεραπειών (δραστική ουσία) είναι σχεδόν ίδια. Αυτό που αλλάζει είναι η δοσολογία και φυσικά η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. Ο κάθε γιατρός έχει το δικό του πρωτόκολλο και την φαρμακοβιομηχανία που συνεργάζεται (ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;)


Η στρατηγική της θεραπείας είναι η εξής:
Καταστρέφω με τα φάρμακα όσα περισσότερα κύτταρα του οργανισμού γίνεται και υπολογίζω ότι ένα ποσοστό αρκετά υψηλό στα κύτταρα αυτά θα είναι καρκινικά. Αυτό θα επαναληφθεί πολλές φορές. Η επαναδημιουργία των κυττάρων μέσω του μεταβολισμού του οργανισμού εκτιμούν οι γιατροί ότι θα είναι κανονικά κύτταρα.
Με πιο απλά λόγια σκοτώνουμε ένα μέρος του οργανισμού μας για να σκοτωθεί ένα μέρος της ασθενειας. Η πολλαπλή επανάληψη σκοτώνει την ασθένεια.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Θα αντέξει ο οργανισμός το συνεχή σκότωμα των κυττάρων του;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα φάρμακα της χημειοθεραπείας προκαλούν πολλές παρενέργειες στις ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού.
ΔΗΛΑΔΗ: Όταν κάνουμε χημειοθεραπεία πρέπει ο γιατρός να δίνει εντολή να βάζει και το ανάλογο φάρμακο για την προστασία της καρδιάς, του συκωτιού, της ουροδόχου κύστης, των νεφρών κλπ κλπ, αλλιώς ο ασθενής θα αποδημήσει εις Κύριον όχι λόγω της ασθένειας αλλά λόγω της χημειοθεραπείας.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Πως καταλαβαίνουμε οτι εμείς ή ο άνθρωπός μας κάνει χημειοθεραπεία και δεν μας δουλεύει ο γιατρός;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Απο τις αιματολογικές εξετάσεις
ΔΗΛΑΔΗ: Πρέπει να κάνουμε συχνές αιματολογικές εξετάσεις οι οποίες δεν πρέπει να είναι φυσιολογικές. Παράξενο έτσι; Το ξέρω, παράξενη όμως είναι και η ασθένεια.

ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

1. ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 4000 ΕΩΣ 10000.
Όταν όμως κάνουμε χημειοθεραπεία θα πρέπει τουλάχιστον να πέφτουν στα 1000 λευκά αιμοσφαίρια αλλιώς δεν κάνουμε χημειοθεραπεία και ο γιατρός μας δουλεύει που σημαίνει ότι ο ασθενής σε λίγο καιρό θα εμφανίσει μεταστάσεις και θα ταξιδέψει μακριά.

2. ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΚΑΙ 10 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ.
Όταν όμως κάνουμε χημειοθεραπεία πρέπει να πέφτουν κάποιες φορές σε επίπεδα μετάγγισης που είναι 8 για την αιμοσφαιρίνη και 24 για τον αιματοκρίτη. Αν δεν κάνουμε μεταγγίσεις αίματος στην διάρκεια της χημειοθεραπείας τότε δεν κάνουμε θεραπεία και μας δουλεύει ο γιατρός που σημαίνει ότι εντός ολίγου θα έχουμε μετάσταση και αποδημία εις Κύριον για τον ασθενή.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μια σωστή αιματολογική εξέταση για όλους τους ανθρώπους, ασθενείς και μή, ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΕΠΙ ΤΡΙΑ = ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ (Περίπου).
Αν δεν συμβαίνει αυτό τότε η αιματολογική είναι λάθος και πρέπει να ξανακάνουμε την εξέταση. Και τα μηχανήματα μερικές φορές κάνουν λάθος και βγάζουν είδωλα εξετάσεων.

3. ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 140.000 ΕΩΣ 450.000 ΠΕΡΙΠΟΥ.

Όταν κάνουμε χημειοθεραπεία όμως πρέπει να πέφτουν τα αιμοπετάλια τουλάχιστον κάποιες φορές 65.000 για τους ενήλικες και 20.000 για τα παιδιά.

Αν δεν συμβαίνει αυτό και δεν κάνουμε κάποιες μεταγγίσεις αιμοπεταλίων τότε ο γιατρός μας δουλεύει και δεν κάνουμε θεραπεία που σημαίνει ότι σε λίγο θα έχουμε μεταστάσεις και στο τέλος ταξίδι για τον ασθενή.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: Οταν κάνουμε χημειοθεραπεία και οι τιμές των αιματολογικών είναι:
ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ: 4000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ
ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ :30 ΚΑΙ ΠΑΝΩ
ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ: 10 ΚΑΙ ΠΑΝΩ
ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ: 140.000 ΚΑΙ ΠΑΝΩ
Τότε σε όποιο πρωτόκολλο και να είμαστε, ο γιατρός μας δουλεύει και δεν κάνουμε θεραπεία.

Μια σωστή θεραπεία καρκίνου, πρέπει να έχει μεταγγίσεις αιμοπεταλίων και αίματος αλλιώς δεν είναι θεραπεία. Αν συμβαίνει να δούμε ότι ο γιατρός μας λέει ότι “καλά πάμε” και δεν κάνουμε μεταγγίσεις να ανησυχούμε γιατί μάλλον οδεύουμε προς τον ουρανό. Αν κάνουμε μεταγγίσεις συχνά τότε πράγματι κάνουμε θεραπεία.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν κάνουμε χημειοθεραπεία, ότι αντισώματα έχουμε κάνει (είτε μόνοι μας είτε μέσω εμβολίων) καταστρέφονται απο τα χημικά. Κατά την διάρκεια της χημειοθεραπείας δεν πρέπει να εμβολιαζόμαστε διότι στην επόμενη θεραπεία τα αντισώματα είναι κατεστραμμένα.

Αν ο γιατρός σας υποβάλλει σε εμβολιασμούς κατά την διάρκεια της θεραπείας τότε το κάνει για να τα παίρνει, διότι στην επόμενη θεραπεία τα αντισώματα δεν θα υπάρχουν και το ξέρει αυτό.

Επίσης, αν εμβολιάζεστε κατά την διάρκεια χημειοθεραπείας υπάρχει κίνδυνος νευρολογικών προβλημάτων (παράλυση, θάνατος) λόγω της αυξημένης τοξικότητας στο νευρικό σύστημα απο τα εμβόλια και την χημειοθεραπεία.

Επίσης, μην αφήνετε τα αιμοπετάλια να πέφτουν κατω απο 65.000 για τους ενήλικες και 20.000 για τα παιδιά, διότι υπάρχει κίνδυνος εσωτερικής αιμοραγίας.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Το αλκαλικό περιβάλλον δεν ευνοεί την ανάπτυξη καρκίνου, αντιθέτως τον σκοτώνει.

ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ.

Αν όμως τυχαίνει να έχετε αποδεδειγμένα (απο βιοψία) καλοήθεια τότε μην κάνετε χημειοθεραπεία, διότι δεν κάνει τίποτα. Είναι πλήρως αναποτελεσματική.
Αν συμβαίνει όμως αυτό, τότε είστε ήδη πειραματόζωο για τις φαρμακοβιομηχανίες και για τους γιατρούς.

Σε κάποιο χρόνο θα σας πω και για τις ακτινοβολίες.

Δεν θα έπρεπε οι γιατροί να ενημερώνουν, για όλα αυτά που σας είπα, τον ασθενή; Γιατί δεν το κάνουν;
Καταλάβατε τώρα πως είναι στημένη η πηγή εισοδήματος στην υγεία; Ξέρουν τα όριά σου, τις αντοχές σου, σε κρατάνε στην ζωή για ένα μεγάλο διάστημα για να τα παίρνουν, ξέροντας ότι κάποια στιγμή θα πεθάνεις. Όμως εκείνοι θα κυκλοφορούν με αυτοκινητάρες και θα έχουν βίλες και περιουσία που θα προέρχεται κυρίως απο συζύγους ή απο κληρονομιές (έτσι λένε πάντα).

Μην τους αφήνετε να κάνουν ότι θέλουν στους δικούς σας ανθρώπους. Να τους έχετε σε διαρκή επίβλεψη ώστε να νιώθουν την ανάσα σας πάνω τους. Χαλάστε τους την πιάτσα και όταν σας ζητάνε φακελάκι καταγγείλτε τους.
Αυτή είναι η συμβουλή μου.

Με τιμή
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά μέχρι εδω λοιπόν...
δεν πρέπει να ενημερωθούμε όμως ποιά είναι τα αποτρεπτικά για τον καρκίνο; με τι είναι προικισμένη η φύση ώστε να εμποδίζει την εμφάνισή του;

περιμένουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΤΗΜΑ.

http://www.atriantafyllou.gr/%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-4/

ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατι στοχοποιουνται τα εμβολια απο τη στιγμη που τα link στα οποια βρηκες τις πληροφοριες αναφερουν οτι "απλα προληπτικα μετρα οπως ο εμβολιασμος εναντιον της ηπατιτιδας Β ....μπορουν να μας προστατεψουν απο επικινδυνους καρκινους"? επισης στο δευτερο link δεν αναφερεται οτι τα εμβολια σχετιζονται με την εμφανιση καρκινου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΙΠΑ.
ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ. ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2005 ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΙΟ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ. ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΥΝΔΙΑΣΤΙΚΑ.

ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Να'σαι καλά ρε φίλε με έκανες και γέλασα πολύ!!! Αυτά για τα "κακά" εμβόλια να τα πεις στις μανάδες που χάσανε παιδιά από αρρώστιες που τώρα χάρη στα εμβόλια δεν υπάρχουν καν. Α και όσο για το ότι ο καρκίνος είναι αποτέλεσμα του κέρδους να τα πεις και στους homo erectus που πεθαίνανε από το "κακό σπυρί". χαχαχα

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.