21 Φεβρουαρίου 2012

Η κυβέρνηση Χριστόφια απέκλεισε την πρόσβαση όλων των κυβερνητικών γραφείων προς το φιλικό μας ιστολόγιο "Αντιπαρακμή"!!!

Αναδημοσίευση από το φιλικό μας ιστολόγιο "Αντιπαρακμή".

Θύμα της λογοκρισίας και η ΑντιΠαρακμή!


Μετά από καταγγελία του Επιτρόπου Περιβάλλοντος Χαράλαμπου Θεοπέμπτου ότι κάποια ιστολόγια – ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ – κόβονται από τον διαδικτυακό κόμβο της Κυπριακής Κυβέρνησης (δηλαδή κόβεται η πρόσβασή σε όλους τους κυβερνητικούς στα γραφεία τους), - http://theopemptou.blogspot.com/2012/02/they-block-blogs.html - κάναμε μια έρευνα αφού ο Επίτροπος ανάφερε και το δικό μας ιστολόγιο ως ένα από τα κομμένα!


Ενδεικτικά δοκιμάσαμε μέσω του κυβερνητικού κόμβου να μπούμε στα πιο κάτω ιστολόγια:


- Anef Oriwn
: http://aneforiwn.blogspot.com/ - φιλοΑΚΕΛικό, Χριστοφιακό ιστολόγιο – ΜΠΗΚΑΜΕ.

- Προοδευτική Κίνηση Δασκάλων & Νηπιαγωγών:
http://proodeftikidask.blogspot.com/ - το εκφραστικό όργανό των ΑΚΕΛικών δασκάλων και νηπιαγωγών – ΜΠΗΚΑΜΕ.

- Χαράλαμπος Θεοπέμπτου:
http://theopemptou.blogspot.com/ - το προσωπικό ιστολόγιο του Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας – ΜΠΗΚΑΜΕ (ο ίδιος ισχυρίζεται ότι «έκοψαν» το ιστολόγιό του και μετά από δικές τους παροτρύνσεις το «άνοιξαν» και πάλι).

- ΑντιΠαρακμή: http://antiparakmi.blogspot.com/ - το δικό μας, εθνικού προβληματισμού ιστολόγιο – ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ!!


Όλα τα πιο πάνω είναι ιστολόγια της
Google (blogspot).

Αν η Κυπριακή Κυβέρνηση ερχόταν να κλείσει όλα τα ιστολόγια της
Google, εμείς και πάλι θα διαφωνούσαμε, αλλά τουλάχιστον θα καταλαβαίναμε ότι υπάρχει μια συνέπεια εκ μέρους της Κυβέρνησης.

Καταγγέλλουμε όμως την Κυβέρνηση Χριστόφια ότι κλείνει την πρόσβαση σε ιστολόγια με βάση πολιτικών κριτηρίων!


πηγή ΑντιπαρακμήShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.