12 Ιανουαρίου 2012

Η Ορθοδοξία ανθίζει στην Ρωσία. Δείτε ένα καταπληκτικό βίντεο από έκθεση στην Μόσχα.



Στην πατρίδα μας οι διεφθαρμένοι νεοταξίτες προδότες πολιτικοί καταργούν τα θρησκευτικά από τα σχολειά μας για να μην μαθαίνουν τα ελληνόπουλα την πίστη των πατέρων τους και με το κενό μέσα τους να είναι έτοιμα για τις απατηλές, αντίχριστες και ανθελληνικές ιδεολογίες της παγκόσμιας πανθρησκείας....

Ταυτόχρονα μας σπρώχνουν συνεχώς προς το παρακμιακό αμερικανικό μοντέλο του υλισμού και του καταναλωτισμού....
Η Ορθοδοξία όμως ζεί και θα ζεί και θα γυρίσει πάλι στις καρδιές των ανθρώπων όπως έζησε στις καρδιές των Ρώσων τα 70 χρόνια που κυνηγήθηκε από το σοβιετικό καθεστώς....

Αν δεν ξυπνήσουμε σύντομα τότε να είστε σίγουροι ότι η ευλογία και πρωτοπορία θα περάσει στα χέρια των αδερφών μας Ρώσων Ορθοδόξων... και ίσως αυτό να αποτελέσει και σωτηρία για μας.

Σε εμάς οφείλουν τον εκχριστιανισμό τους. Εμείς τους σώσαμε κάποτε από την βαρβαρότητα και την ειδωλολατρεία και σήμερα ίσως έφθασε η ώρα να μας το ανταποδώσουν σωζοντάς μας και επαναφέροντας μας στον πνευματικό δρόμο της Πίστης ....

Απολαύστε το βίντεο.

Κι ας γίνει ένα μήνυμα προς τους εχθρούς της Πίστης μας.
Οσο κι αν μας πολεμήσετε αποκλείεται να φτάσετε το μένος των Ρωμαίων Αυτοκρατόρων, την κτηνωδία των Τούρκων Οθωμανών και το μίσος των εβραιοκίνητων Σοβιετικών....
Ολοι τους νικήθηκαν στο τέλος.

ΘΑΝΟΣ

(το βίντεο είναι από το Youtube και τον χρήστη SlavaBoguVoveki)
(ευχαριστώ τον φίλο Δημήτρη Τ για το βίντεο)



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα πολυ γελιο! High Tech ορθοδοξη εκθεση!! η Αμερικανοφερτη microsoft στην υπηρεσια του Ρωσικου ποιμνιου! φευ!, δεν ειδα πουθενα αυτον που τσιμεντωνε κοσμο οταν υπηρετουσε στη KGB.
"Σ' εμας οφειλουν τον εκχριστιανισμο τους" Τον εκσυνχρονισμο τους, ρωταω, σε ποιον τον οφειλουνε? στον Αγιο Σπυριδωνα? Λιγη σοβαροτης.

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Και όμως, φίλε μου Χάχα, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!!!
ΝΑΙ, ΝΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ!
Το είδα με τα ματάκια μου το 2010 όταν επισκέφτηκα τον Αύγουστο, εκείνα τα μέρη.

Οι άνθρωποι, ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ και έκαναν, ΕΣΤΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, στροφή στα ΠΆΤΡΙΑ.

ΒΟΗΘΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ.

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ
Ο Φ Θ Α Λ Μ Ο Φ Α Ν Ω Σ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΤΣΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΜΑΝΩΦ, ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚΑΚΙ ΜΟΥ.

Και βγαίνει ο τίγρης ο Πούτιν, να ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ,ΌΤΙ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ,ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΗΜΕΡΩΝ, ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.
Διότι παρά τους διωγμούς του ΣΤάλιν τους αιματηρότατους, η ΠΙΣΤΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΠΟ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΣ, ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ.

ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ,Η ΣΒΕΤΛΑΝΑ, ΕΓΙΝΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΦΡΙΚΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ.

ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΙ ΤΩΡΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ...

ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ 2006 ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑ ΚΑΤΑΝΥΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΣΟ, ΟΣΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΕΥΛΑΒΕΣΤΑΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ, ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΠΡΟΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ, ΑΓΙΟΝ ΑΙΩΝΑ.

ΕΚΠΕΜΠΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΙΑ ΧΑΡΗ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΠΟΥ Ν Τ Ρ Ε Π Ο Μ Ο Υ Ν ΝΑ ΑΤΕΝΙΣΩ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ, ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΊΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΤΑΡΕΣ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ, ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΘΑΥΜΑΣΑ.

ΣΥΝΤΑΞΙΔΕΥΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ, ΚΟΥΚΛΑ, ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΦΕΥΓΑ, ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΟΛΣΟΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΗ, Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΔΑΦΙΑΙΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΤΗΣ (ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΟΝΤΑ ΧΙΛΙΕΣ, ΤΙΣ ΕΦΤΑΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ) ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ Α Σ Κ Η Σ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ, ΚΑΙ Π Ι Σ Τ Η, φίλε Χάχα μου

(καλοπροαίρετα και με ΑΓΑΠΗ σε λέω Χάχα μου, διότι δεν μας είπες το όνοματάκι σου, αν θες πες μου)...

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ, ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ...Α ΝΑΙ...

ΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΡΩΣΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΝΕΑΡΟ, ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑΓΕ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ Ε Ξ Ω ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΟΛΟΧΡΥΣΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ, ΕΓΓΑΜΟΣ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΕ.ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ!

ΜΑΛΙΣΤΑ, φίλτατε, Χαχούλη μου...

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ διαόλων, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.

ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΡΩΜΗΟΥΣ, ΝΑ ΞΕΚΑΒΑΛΙΚΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΜΑΣ, ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΙΤΟΟΟΟΟ!

ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ( το κατά δύναμη( ΓΛΥΚΟΦΙΛΩ!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Οταν εκφραζεις την αποψη σου φιλε ανωνυμε δεν σημαινει οτι αν καποιος δεν συμφωνει μαζι σου τοτε σου λειπει η σοβαρότητα....

Και εν προκειμενω να σου πω οτι δεν ειπα πουθενα για την τεχνολογικη πρωτοπορεια της Microsoft αν και δεν ξερω αν τα προγραμματα της χρησιμοποιούν....
Παντως νομιζω οτι το ερωτημα σου εχει σημασια....
Ναι πιστευω οτι κι ο εκσυχρονισμός τους οφειλεται εν μερει στον χριστιανισμό... γιατι αν δεν ηταν αυτος θα ηταν πιθανως μουσουλμανοι.... (αυτα τα δυο συναντωνται στην Ευρωπη) οποτε θα ήταν μια χωρα στην καλυτερη περιπτωση σαν την Αλβανία!!!! Αφού όλες οι ισλαμικες χωρες παρόλο το χρημα που εχουν βρισκονται ακομα τεχνολογικως στον μεσαίωνα!!!!! και πριν προλαβεις να πεις κατι να σε προλαβω εγω και να σε ρωτησω να μου πεις εναν τυπο μαχητικου αεροσκαφους ή αυτοκινητου αραβικης κατασκευης!!!!!

Τωρα θα μου πεις και η πατριδα μας ειναι τεχνολογικως πισω κι ας ειναι χριστιανικη.... Αυτο φιλε μου θελει μεγαλη συζητηση και την απαντηση αν εισαι στοιχειωδως διαβασμενος και οξυδερκης θα την γνωριζεις....
Ειδαλλως θα την αναλυσουμε καποια άλλη ωρα....
Για τωρα θα σου πω μονο μια λεξη:
ΠΡΟΔΟΣΙΑ....

cummulus είπε...

Εντυπωσιάστηκα Θάνο. Καί κοίταξε νά δεῖς πώς γυρνᾶνε τά πράγματα Οἱ κομμουνιστές δείχνανε τίς καταστροφές τῶν ναῶν σάν ἐπιτεύγματα. Τώρα εἶναι ἡ ντροπή τους!

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Φίλτατε Cummulus
Είναι απόλυτα ΦΥΣΙΚΟ να γυρίσουν τα πράγματα, εφόσον η Κομμουνιστική επανάσταση στερεώθηκε με ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΟΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ, ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ, ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΓΟΡΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ο γέρο διάολος και θα τους σηκώσει.
ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΜΠΑΘΩΣ. ΟΧΙ.
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΩΖΟΝΤΑΝ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.

ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΜΕ χωροφυλακίστικη Β Ι Α ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΚΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΚΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΦΙΔΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ οι δυνάστες θα πέφτουν μέσα, όσο λέω αυτό, δεν γίνεται κατανοητό, η ιστορία θα κάνει μαύρους φαύλους κύκλους, κακίας και ματαιότητας.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.