16 Ιανουαρίου 2012

Auf wiedersehen Her Vestervele. Χαιρετίσματα στον σύζυγο....

Ο ανθέλληνας (τον γνωρίζουμε πολύ καλά από παλιότερες δηλώσεις του) υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βέστερβελε ήρθε για να μας μεταφέρει τις εντολές της κυβερνήσεως μας που (όπως όλοι γνωρίζουμε) εδρεύει στην Γερμανία....

Η κατοχική κυβέρνηση τον υποδέχθηκε σε ανώτερο επίπεδο (πρωθυπουργός, αρχηγός αξιωμ. αντιπολίτευσης κλπ) και αποδέχθηκε πλήρως τις προτάσεις-εντολές που μετέφερε... Μάλιστα ο πρωθυπουργεύων Παπαδήμ(ι)ος τον αποκαλούσε καθόλη την διάρκεια της επίσκεψης, Γκίντο!

Το κλίμα ήταν ιδιαίτέρως φιλικό και μάλιστα ο Παπαδήμος έστειλε και φιλιά στον αγαπητό σύζυγο του Βέστερβελε, Μίκαελ Μροντζ.

Το ζευγαράκι είναι νιόπαντρο καθώς επισημοποίησε την επταετή σχέση του εδώ και λίγο καιρό!!!!

Τι άλλο θα πάθουμε αδέρφια μου στην άμοιρη πατρίδα μας;

Ως πότε θα ανεχόμαστε κάθε ανώμαλο και διεστραμμένο να έρχεται και να μας λέει τι πρέπει να κάνουμε;
Πόσο θα πρέπει να πεινάσουν τα παιδιά μας;
Πόσο θα πεινάσουν οι παπούδες μας και οι γιαγιάδες μας;

Τι στα κομμάτια πάθαμε σαν έθνος;

Τόσο πολύ έχουμε πέσει πνευματικά;
Τόσο πολύ έχουμε χάσει το εθνικό μας φρόνημα;
Τόσο πολύ έχουμε ξεπέσει;

Τα παιδιά μας θέλουν να μεταναστεύσουν.
Οι ηλικιωμένοι μας εύχονται να φύγουν μια ώρα αρχίτερα από την ζωή γιατί νομίζουν πλέον ότι μας είναι βάρος...
Κι εμείς υποδεχόμαστε τον νεόνυμφο (με άνδρα) ΥΠΕΞ της Γερμανίας και τον προσφωνούμε φιλικά, Γκίντο...
Κι αφού μας αραδιάσει όλες τις εντολές του Τετάρτου Ράιχ του λέμε "πόσο χαιρόμαστε που τον έχουμε στο πλάι μας"!!!!

Και εντάξει θα μου πεις τι με νοιάζει τι κάνει στην προσωπική του ζωή;
Δεν θα έπρεπε να με νοιάζει αλλά όταν ανοίξει το στόμα του κι αρχίσει να μου λέει τις εντολές πείνας κι εξαθλίωσης για τον λαό μου, τότε τα θυμάμαι όλα μαζί (σαν γνήσιος Ελληνας) κι είμαι έτοιμος παράλληλα με την κλωτσιά να τον "κοσμήσω" και με το χαρακτηριστικό
επίθετο που διακρίνει τους εν λόγω ανώμαλους τύπους...

"Βρε ούστ παλιοπ.......άρα."

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Συγνώμη αγαπητοί μου φίλοι για την πρωινή μου αθυροστομία αλλά δεν άντεξα με αυτά που είδα κι άκουσα δευτεριάτικα...
Καλή εβδομάδα.



Share

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Auf wiedersehen!Παιδιά λάθος το γράψατε,μην μας περάσει για αγράμματους η λούγκρα του Βερουλίνου!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Θάνο,κράτα γερά,είμαστε πολλοί!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ευχαριστω φιλε ανωνυμε το διορθωσα....

Σας ευχαριστω παιδια....

Ανώνυμος είπε...

Οἱ ξεφωνημένες ἀδελφᾶρες τῆς Γερμανίας, έπιθυμοῦν νὰ περάσουν "μῆνες μέλιτος" στὴν Ἑλλάδα μὲ τὶς ὑπέροχες φυσικὲς ὀμορφιὲς καὶ το εὔκρατο κλῖμα. Δὲν εὐδοκιμοῦν φαίνεται οϊ "συκιὲς" στὴν παγερὴ Γερμανἰα.
Γι' αὐτὸ σπέδουν νὰ μᾶς πτωχεύσουν γιὰ νὰ ἀγοράσουν "κοψωχρονιὰς" γῆ καὶ ἀκίνητα στὴν εὐλογημένη Ἑλληνικὴ Γῆ.
Δὲν μᾶς ἔφθαναν οἱ ἐγχώριοι Βαλιανᾶτοι, μᾶς ἔρχονται καὶ εἰσαγώμενοι!
Οὔστ, κίναιδοι! Ποὺ σκέπτεσθε νὰ υἱοθετήσετε καὶ παιδιὰ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ....Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ...Η ΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενό σας είναι δυστυχώς γελοίο,αντί να μείνετε και να σχολιάσετε το τι είναι και το τι θέλει ο Βέστερβέλε,εσείς κάθεστε και βρίζεται επειδή είναι ομοφυλόφιλος βγάζοντας ένα ηλίθιο μίσος και πηγαίνοντας την ανάρτηση αλλού,συνπροσβάλοντας ένα μεγάλο ποσοστό του λαού που σας διαβάζει και που σίγουρα αποξενώνεται το κομμάτι αυτό από εσάς και τους σκοπούς σας...δηλαδή αν ήταν στρ θα ήταν καλύτερος ο Βέστερβέλε ε;δεν θα ήταν το ίδιο κακώς για τα ελληνικά συμφέροντα;ε είδαμε και την στρ-άρα (κατά το πουστάρα που αναφέρατε) τον Στρος-Καν...
Τι να σας πω...κρίμα γιατί δεν φαίνεστε μικρόνοες άνθρωποι,αλλά κόμπλεξ και κολλήματα όλοι έχουμε!Πάντως προσέξτε ποτέ δεν ξέρετε που,ποιος και τι είναι!Προσέξτε μην βρεθείτε προ εκπλήξεως καμιά μέρα...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ανωνυμε 06.29 δεν καταλαβαίνω τι λες....
Αυτολογοκριθηκαμε και εν πάση περιπτωσει αυτοσυγκρατηθήκαμε...
Δεν ξεφυγαμε σε χυδαιότητες όπως κανονικα θα έπρεπε διοτι οι εχθροί της πατρίδας μας δεν χρειαζονται αβροτητες και γλυψιματα...

Οι αβρότητες ταιριαζουν στους πουλημενους πολιτικους...
Και τα γλυψήματα στους ..... τυπους σαν τον Βεστερβελε...

Απορω με την δηλωση σου για μεγάλο ποσοστο του Λαού!!!!!!! Τι εννοείς; Δεν πιστευω να εννοείς το 3% συμφωνα με στημενες στατιστικές που φουσκωνουν τον αριθμο των ομοφυλοφίλων...
Στην πραγματικότητα είναι κάτω από 1 %....

Επίσης δεν καταλαβαινω και το τελευταιο που λες....
Τι να προσεξουμε;
Πρέπει να καταλαβεις φίλε μου ότι αυτή η αισχρή παραφυσιν προσβολή της ανθρωπινης πορσωπικότητας και του ίδιου του Θεού που την έπλασε και επιθυμει να την δοξάσει, ισοδυναμεί με φόνο ή αυτοκτονία...
Οποτε μονο υπό αυτες τις προυποθέσεις δεχομαι την επιφύλαξή σου.....

Μάκαρι να μείνει μακριά από όλους μας αυτο το βδέλυγμα που ξεφτιλίζει την ανθρωπινη υπαρξη και την υποβιβάζει σε επίπεδο ισοδύναμο ή και κατωτερου του ζώου....

Σε ευχαριστω για το σχολιο σου.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.