19 Ιανουαρίου 2012

Εχουμε 10 εβδομάδες για να αποφασίσουμε αν θα σηκώσουμε το κεφάλι ή αν θα το ακουμπήσουμε στον πάγκο του δημίου.

Μέχρι χθές είχαμε αντιληφθεί ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού είχαν δύο ορμητήρια, αυτό του Δ΄Ραϊχ ( βλ. Ε.Ε) και εκείνο του προσωρινού διαχειριστή της Νέας Τάξης Πραγμάτων (βλ. ΗΠΑ).

Αν και ο γενικός σκοπός των δύο επιτελείων ήταν και παραμένει ο ίδιος (η μετατροπή του μέχρι χθές προτεκτοράτου τους σε δουλοπαροικία), ωστόσο είχε γίνει εμφανής η διαφορά στο περιεχόμενο αυτών των επιθέσεων και το οποίο ασφαλώς ήταν ενδεικτικό της εσωτερικής φραγωμάρας που υπάρχει στην παγκόσμια λυκοσυμμορία η οποία ακόμα δεν έχει "εκλέξει" τον "νονό".

Τις τελευταίες ειδικά ημέρες παρατηρούμε μία περίεργη "σύγκλιση" στις εκτιμήσεις αυτών των δύο επιτελείων σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί στην πατρίδα μας τις επόμενες 10 εβδομάδες! Βλέπουμε δηλαδή τόσο η Ατλαντική μαφία όσο και η Ευρωπαϊκή να αναφέρονται σε μία χρεοκοπία της Ελλάδας η οποία θα επισυμβεί έως τις 20 Μαρτίου.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την περίεργη και πάντως όψιμη ενασχόληση των ελληνικών ΜΜΕ με το θέμα "επιστροφή στην δραχμή", ζήτημα που μεχρι πρότινος αποτελούσε "ταμπού" για τους μισθωμένους κοντυλοφόρους της εξουσίας, καταδεικνύουν ότι η σημερινή ευρωατλαντική τρομο- προπαγάνδα περιέχει μιά αλήθεια. Ότι δηλαδή εντός των επομένων εβδομάδων, το σχέδιο εξόντωσης της Ελλάδας και μεγάλου μέρους του πληθυσμού της θα έχει ολοκληρωθεί.

Μας προετοιμάζουν δηλαδή όχι μόνο για την επερχόμενη ολοκληρωτική συνθηκολόγηση και παράδοση στον εχθρό μέσω της νέας δανειακής σύμβασης, η οποία βέβαια θα υπογραφεί όταν θα έχει ολοκληρωθεί το τάϊσμα των πεινασμένων για ανθρώπινο κρέας Ελλήνων και ξένων τραπεζιτών, πετρελαιάδων, καναλαρχών, πολιτικών κλπ (βλ. PSI), αλλά και για την επιστροφή στην δραχμή.

Μια δραχμή όμως που θα κυκλοφορεί σε μία κυριολεκτικά και απο κάθε άποψη κατοχική Ελλάδα, σαν ένα "εσωτερικό" νόμισμα το οποίο θα αφορά μόνο τους λιμοκτονούντες "ιθαγενείς". Οι μαυραγορίτες του αύριο έχουν ήδη στήσει τα μαγαζιά τους και με την μεταμφίεση του "σαράφη" αγοράζουν απο σήμερα χρυσαφικά και κοσμήματα πληρώνοντας προς το παρόν σε υποτιμημένο ευρώ.

Θα το ξαναπούμε για άλλη μιά φορά.

Η δραχμή ή τέλος πάντων η επιστροφή μας σε εθνικό νόμισμα δεν αποτελεί απο μόνη της σωτηρία, αν δεν συνδυαστεί με:

1) Μονομερή διαγραφή όλου του χρέους, το οποίο δεν θα εξυπηρετηθεί ακόμα και αν μας επιτρέψουν να κόβουμε στο νομισματοκοπείο μας όσα μάρκα μπορούμε.
2) Έξοδο απο την ευρωζώνη και την Ε.Ε που με τους κανόνες τους μας οδήγησαν σε αυτήν την οικονομική ασφυξία αφού μας απαγόρευαν οποιανδήποτε ωφέλιμη γιατον τόπο μας διακρατική συμφωνία.
3) Εθνικοποίηση όλων των ελληνικών τραπεζών, οι οποίες μέχρι σήμερα δεν λειτουργούν ούτε ως τραπεζοπιστωτικά ιδρύματα, ούτε κάν ως σαράφικες επιχειρήσεις, αλλά ως ένας σωλήνας ο οποίος απλώς μεταφέρει με ρυθμιζόμενη ροή το αίμα των Ελλήνων στις δεξαμενές της ΕΚΤ, του ΔΝΤ και των άλλων δεξαμενών λίπους του συστήματος.

Αν δεν συμβούν όλα τα παραπάνω, τότε η δραχμή απο ζωγόνος εθνική βιταμίνη θα γίνει το θανατηφόρο Zyclon B του ευρωατλαντικού θαλάμου αερίων, για την κατασκευή του οποίου έχυσαν πολύ ιδρώτα (με το αζημίωτο) οι ντόπιοι εργολαβοι και υπεργολάβοι της βουλής, των ΜΜΕ, των τραπεζών κλπ.

Πρέπει να γίνει σε όλους μας αντιληπτό ότι δεν έχουμε χρόνο.
Δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε ελπίζοντας ότι ο Παπαδήμος και η τρικομματικής στήριξης και διακομματικής ανοχής κυβέρνησή του, θα ενδιαφεθούν για την σωτηρία της χώρας μας. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αφ΄ενός να τελειώσουν γρήγορα την εργολαβία της εθνικής μας καταστροφής και αφ΄ετέρου να έχουν διασφαλίσει την σωτηρία των μελών του "συνεργείου" τους.

Είναι λοιπόν προφανές ότι η μοναδική μας επιλογή είναι ένας ειρηνικός εθνικοπελευθερωτικός αγώνας ο οποίος θα πρεπει να αρχίσει εδώ και τώρα.

Δεν έχουμε τώρα την πολυτέλεια για πολλές μεταξύ μας διαβουλεύσεις, ούτε και προλαβαίνουμε να πολυεξετασουμε απο που βαστάει η σκούφια του καθε ενός που θα συμμετάσχει σε αυτόν. Τώρα πρέπει να δώσουμε τις απαραίτητες μάχες και χρειάζονται όλοι.

Ξέρω ότι ανάμεσά μας υπαρχουν αρκετοί προβατόσχημοι λύκοι, πράκτορες, πεμπτοφαλαγγίτες, αριβιστές , τυχοδιώκτες και προβοκάτορες. Όμως εδώ που φτάσμαε δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πίσω. Ή θα προχωρήσουμε αντιστεκόμενοι στα σχέδια των ξένων και ντόπιων "λυκόμορφων φορολογητών" (όπως έλεγε ο Άγιος Ευγένιος Γιαννούλης) και τοκογλύφων τώρα που μπορούμε, ή θα περιμένουμε να δούμε το λέπίδι του δημίου, όταν δηλαδή θα είναι αργά, για να σηκώσουμε κεφάλι.

πηγή Κλασσικοπέριπτωση
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.