14 Δεκεμβρίου 2011

Για τη Μούσχουρη : "Ο Θεός να σε φυλάει απ’ το άδικο και από κακιά γυναίκα."

Από το Κλασσικοπερίπτωση

Και επειδή πάει πολύς καιρός που διώξαμε το Θεό απο την πατρίδα μας, μείναμε αφύλαχτοι απο κάθε άδικη επίθεση και ευάλωτοι στα φαρμάκια της Μέρκελ και κάθε άλλης κακιάς γυναίκας.


Μία απο αυτές που δυστυχώς θα μείνει στην ιστορία μας, όχι σαν μεγάλη καλλιτέχνις που τίμησε τη χώρα της, αλλά σαν άξια πρέσβης του ευρωλιγουρισμού και της λεβαντινοραγιαδοσύνης, είναι και η κυρά Μούσχουρη.

Αυτή δηλαδή η τραγουδίστρια που έγινε διάσημη και "πούλαγε" οσο της έδιναν τραγούδια μεγάλοι Έλληνες συνθέτες.

Αυτή η ...μεγάλη ντίβα της "έντεχνης μουσικής", που είχε πάντα μια "ιδιαίτερη" αντίληψη για το τί σημαίνει αυτοσεβασμός και πίστη σε αξίες, αυτά δηλαδή που την έκαναν να τραγουδήσει ακόμα και για ... αποσμητικά χώρου (Ω! Ποία ποιότης).

Αυτό το ζωντανό απομεινάρι μιας παλιάς και περιστασιακής "μουσικής δόξας", βρέθηκε πριν λίγες μέρες στη χώρα των Νιμπελούγκεν για κάποια "αρπαχτή" (συναυλία) και έδωσε συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό "Die Welt".

Χθές, παραμονή του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων απο τους Γερμανούς του Γ' Ράϊχ, δημοσιεύθηκε απο τους απογόνους τους (δηλαδή αυτούς του Δ΄Ράϊχ), συνέντευξη της κυράς - Μούσχουρη με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Είμαι θυμωμένη" (εμείς βέβαια θα της συστήναμε να πιεί λίγο ξύδι να της περάσει ο ...θυμός )

Αυτή λοιπόν η ...μεγάλη καλλιτέχνις, και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ (ρε τι "λεβεντογέννες" είναι αυτές οι κομματικές μήτρες του κοινοβουλίου μας), ούτε λίγο ούτε πολύ, "πέρασε γεννεές δεκατέσσερις" τον ελληνικό λαό κατηγορώντας τον ως τον κυρίως υπεύθυνο για όλα τα σημερινά δεινά:

"...Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Ελληνες σήμερα, κάτι που κατανοώ και θεωρώ σωστό. Είμαι θυμωμένη με τους Ελληνες και προπαντός με τους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα...Χρειαζόμαστε την Ευρώπη, όλοι μας. Ακόμη και οι Έλληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να εξοφλούν τα χρέη τους. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ε.Ε, ζούσαμε σε ένα ψέμα, μέσα σε μια ψεύτικη ευημερία. Και πιο εύποροι ήταν αυτοί που επέλεξαν ποιοι θα τους κυβερνούν. Οι σοσιαλιστές έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα


(σχ. Κλασικοπερίπτωσης: αλήθεια πότε είχαμε σοσιαλιστές στην κυβέρνηση και δεν το μάθαμε;)


Ενθάρρυναν τους ψηφοφόρους τους να πιστεύουν ότι δε χρειάζεται να εργάζονται πολύ στις σίγουρες και καλοπληρωμένες δουλειές τους... Όλα αυτά χρηματοδοτούνταν με ευρωπαϊκά χρήματα – τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, οι εκλογές

(σχ. Κλασικοπερίπτωσης:
Ειδικά οι εκλογές κ. Μούσχουρη, αυτές κι αν χρηματοδοτήθηκαν. Αχ να ξέρατε κ. Μούσχουρη πόσα έδωσαν η καϋμένη η Siemens η Thysen και κάμποσες άλλες "Γερμανίδες" για μίζες και λαδώματα σε πολιτικούς, χωρίς κανένα άλλο όφελος παρά μόνο την πώληση σε χιλιαπλάσιες τιμές σκάρτων υποβρυχίων ή συστημάτων επικοινωνίας που δεν λειτούργησαν ποτέ. Πόσο δίκιο έχουν οι Ευρωπαίοι να ειναι οργισμένοι μαζί μας, αφού αντί να είμαστε ευχαριστημένοι για όλα αυτά τα ερείπια που δημιούργησε η συνεργασία τους με τους δικούς μας προδότες, φωνάζουμε και διαμαρτυρόμαστε που θα μας πάρουν ότι απόμεινε πάνω στ0 χώμα και κάτω απο αυτό, αφήνοντάς μας όπως και άλλοτε έρμαια της πείνας και της εξαθλίωσης)

Η Ευρώπη έχει το δικαίωμα να είναι θυμωμένη για αυτό… Εντέλει η Ελλάδα χρειάζεται την Ευρώπη περισσότερο, απ’ ότι η Ευρώπη χρειάζεται την Ελλάδα...


Δημοσιογράφος: Κατανοείτε την αντι-γερμανική διάθεση στην πατρίδα σας; Εσείς βιώσατε την γερμανική κατοχή στην παιδική σας ηλικία.


Αυτό δεν έχει καμία σχέση, οπότε δεν κατανοώ αυτήν τη διάθεση. Είμαι πραγματικά πολύ, πολύ θυμωμένη. Ντρέπομαι. Το αισθάνομαι ως προδοσία. Η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια, αλλά όχι δωρεάν.
(σχ. Κλασικοπερίπτωσης: Εμείς ντρεπόμαστε κυρία Μούσχουρη.Όχι φυσικά επειδή παίρναμε πέντε απο την Ε.Ε και επιστρέφαμε χιλιαπενηνταπέντε", ούτε επειδή τώρα που δεν έχουμε άλλο αίμα για να μας πιούν θα πάρουν την ίδια μας τη χώρα. Ντρεπόμαστε που λέτε πως είστε Ελληνίδα και είμαστε θυμωμένοι γιατί προσβάλετε έτσι όχι μόνο τις τίμιες μανάδες μας αλλά και όλες τις αληθινές Ελληνίδες που πότισαν αυτά τα Άγια χώματα με τον τίμιο ιδρώτα ή όταν χρειάστηκε ακόμα και με το αίμα τους)

Και σαν να μην έφτανε η τόση χολή που έβγαλε εναντίον της πατρίδας της, μίλησε για την γνωστή προστυχιά της τευτονική φυλλάδας "Focus" με το κλεμένο άγαλμα της Αφροδίτης, δικαιολογώντας πλήρως τον ...δίκαιο θυμό των Γερμανών:


"...
Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται... Συμφωνώ απόλυτα με την στάση της Ανγκελα Μέρκελ..."


Ευτυχώς που αυτός ο τόπος και ειδικά η Κρήτη (Χανιά) από όπου και κατάγεται η κυρά- Μούσχουρη, δεν γέννησε μόνο εφιάλτες, Τσουδερούς, Παττακούς και Μητσοτάκηδες αλλά και Δασκαλογιάννηδες, Κατράκηδες, Μουντάκηδες, Ξυλούρηδες και φυσικά έναν Ελύτη που λάτρεψε την πατρίδα του και την δόξασε με την πέννα του. Και πατρίδα κ. Μούσχουρη δεν είναι μόνο τα βουνά και οι κάμποι αλλά και όλοι όσοι έχουν μέσα τους μια μόνο ψυχή, την ελληνική ψυχή. Αυτήν που είχε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας σας, ο οποίος όπως διαβάζουμε αντιστάθηκε στην γερμανική μπότα την οποία εσείς σήμερα γλύφετε χωρίς ντροπή.

ΣΧΟΛΙΟ Της τα είπε χοντρά αλλά δίκαια της μεγάλης καλλιτέχνιδος ο φίλος μας απο την Κλασσικοπερίπτωση αλλα όπως όλοι καταλαβαίνουμε άλλο είναι να εισαι ενα μεγάλο ταλέντο καλλιτεχνικό κι άλλο να ανοίγεις το στόμα σου και να μην ξέρεις τι ξεστομίζεις.....

Νομίζω ότι η αγαπητή κατά τα άλλα καλλιτέχνης ζεί στον κόσμο της... για να μην πω τίποτα χειρότερο....
Φαίνεται ότι όταν ζεις πάρα πολλά χρόνια στο εξωτερικό μερικές φορές αργά ή γρήγορα κάπου αρχίζεις να σκεφτεσαι σαν τους ξένους.... και να δεν καταλαβαίνεις τους δικούς σου.




Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μια μαρτυρια.
Πριν πολλα χρονια ετυχε να ημουν σ' ενα εστιατοριο στο εξωτερικο. Εκει ηταν και η Μουσχουρη με το θιασο της γιορταζοντας το τελος μια καλλιτεχνικης περιοδειας. Ο τροπος που παρουσιαστικε μιλωντας με εξεπληξε. Μου εδωσε την εντυπωση ενος κακου ανθρωπου με ενα μεγαλου βαθμου θυμο.

Απο τοτε δυσκολευομαι να την ακουω να τραγουδα...

Βρισκω πολυ ακριβες το σχολιο του αρθρου σας: "Ο Θεός να σε φυλάει απ’ το άδικο και από κακιά γυναίκα."

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.