23 Νοεμβρίου 2011

Τέλειωσαν τα ψέματα.... Υπέκυψε κι ο Σαμαράς.

Μετά τις σημερινές απειλές της Μέρκελ τελικώς υπέκυψε κι ο Σαμαράς. Απέστειλε επιστολή στην Κομισιόν, στο Eurogroup, στην ΕΚΤ και στo ΔΝΤ. Στην Ν. Δημοκρατία γίνεται ήδη χαμός με εσωκομματικές διενέξεις και διαξιφισμούς.

Η ενέργεια του Σαμαρά να στείλει "επιστολή υποταγής" στους εταίρους μας στις Βρυξέλλες διώχνει τα σύννεφα και την φημολογία για απόρριψη της 6ης δόσης. Η φράου Μέρκελ έσπευσε μέσω εκπροσώπου της ήδη αργά το απόγευμα να δηλώσει ότι πλέον ανοίγει ο δρόμος για να δοθεί η "σωτήρια" 6η δόση που θα μετατρέψει ακόμα περισσότερο την μικρή πατρίδα μας σε γερμανικό προτεκτοράτο...

Επειδή πολλοί θα θεωρήσουν ότι σπεύδω να καταδικάσω άδικα τον Σαμαρά για την "κωλοτούμπα" του θέλω να τονίσω ότι δεν θεωρώ προσωπικά ότι ο ηγέτης της Ν.Δ. έκανε κάποια κωλοτούμπα... Αυτές ήταν οι θέσεις του ανέκαθεν απλά παλαιότερα που στο τιμόνι βρισκόταν το ΠΑΣΟΚ μπορούσε να αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση και να παριστάνει τον φιλολαϊκό ηγέτη. Τώρα όμως που ακούμπησε κι αυτός το χέρι του πανω στο τιμόνι είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να κρύψει τις πραγματικές του προθέσεις που πάντα ήταν ΥΠΕΡ του Μνημονίου.

Λυπάμαι που αποδεικνύονται σωστές οι εκτιμήσεις κυρίως των αριστερών κομμάτων για τις πραγματικές προθέσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Κι έτσι με μια κίνηση κινδυνεύει πλέον η Ν.Δ. να βρεθεί συνυπεύθυνη της καταστροφής της πατρίδας μας και να δει τα συνεχώς αυξανόμενα μέχρι σήμερα ποσοστά της να συρρικνώνονται στα επίπεδα του ΠΑΣΟΚ... κάπου εκεί κάτω από το 15 %!!!

Στην επιστολή του ο Σαμαράς ΔΕΝ αναφέρεται καθόλου στο γεγονός των επικείμενων εκλογών της 19 Φεβρουαρίου 2012 και χρησιμοποιεί φράσεις που δείχνουν μεν κάποια ψήγματα εικονικής αντίστασης αλλά ταυτόχρονα και φράσεις που διαλύουν κάθε αμφιβολία για την πλήρη υποταγή στις εντολές των τοκογλύφων δανειστών μας.

Ας την δούμε με ένθετες σκέψεις και σχόλια (σε κόκκινο χρώμα).

«Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση των τριών Πολιτικών Αρχηγών υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια: “συμφωνήθηκε ότι το έργο της νέας κυβέρνησης είναι η υλοποίηση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης της 26ης Οκτωβρίου 2011 και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές.”
Η οικονομική πολιτική που λέει είναι αυτή που κατηγορούσε μετά βδελυγμίας πριν το δημοψηφικό πυροτέχνημα του ΓΑΠ...
Επίσης ξέχασε να αναφέρει ότι σε αυτά που συμφωνήθηκαν περιλαμβάνεται και η διεξαγωγή εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου!!!


Ο νέος Πρωθυπουργός έχει ήδη δεσμευτεί να εκπληρώσει αυτό το έργο. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να στηρίξει το νέο Πρωθυπουργό.
Αρα και αυτό το έργο..... δηλαδή τα συμφωνημένα την 26η Οκτωβρίου μαζί με τα αντιλαϊκά και ανθελληνικά μέτρα!!!! Το παεί με συνεπαγωγή....
Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά προσηλωμένη στην επιτυχία της δημοσιονομικής εξυγίανσης (δηλαδή σε όλα όσα καταστρέφουν σήμερα τον δημόσιο τομέα και εξαθλιώνουν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες... συμφωνώ ότι έπρεπε να διορθωθούν κάποια πράγματα στο δημόσιο αλλά με τελείως διαφορετικό τροπο κι όχι αυτόν που επέλεξε η προδοτική διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και συνεχιζεται και επί Παπαδήμου) και των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη των αγορών (εδώ μας δουλεύει... έχουμε οι Ελληνες γραμμένη στα...... την εμπιστοσύνη των αγορών κι απορώ γιατί δεν τις λέει με το όνομά τους Goldman Sachs κλπ) και να επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη.

Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πλήρως τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής, αναφορικά με την εξάλειψη του ελλείμματος και την αντιστροφή της δυναμικής του χρέους. Επίσης υποστηρίζει “εργαλεία” που ήδη εφαρμόζονται (αν και ανεπιτυχώς) (ορίστε;.... δηλαδή υποστηρίζει π.χ. την εφαρμογή του ενιαίου φτωχολόγιου, της εργασιακής εφεδρείας, των χαρατσιών και των εκτάκτων εισφορών... των απολύσεων, της ακρίβειας, των ειδικών φόρων, της κατάργησης των φοροαπαλλαγών, της αύξησης του ΦΠΑ, του προδοτικού μεσοπρόθεσμου που κατά τα άλλα καταψήφισε......), και ειδικότερα την περικοπή των δημοσίων δαπανών (αυτά που λέγαμε για το ενιαίο φτωχολόγιο και τις καταργήσεις οργανισμών, τις εφεδρείες κλπ... εν τω μεταξύ μας δουλεύει καθώς επέτρεψε στον Παπαδήμο να έχει ένα από τα μεγαλύτερα κυβερνητικά σχήματα όλων των εποχών με 49 υπουργούς και υφυπουργούς... και φανταστείτε πόσους συμβούλους), την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και την αξιοποίηση της ανεκμετάλλευτης ακίνητης δημόσιας περιουσίας (αξιοποίηση; ελπίζω να μην εννοεί ξεπούλημα στους ξένους).

Βάσει των στοιχείων από την μέχρι τώρα εκτέλεση του προϋπολογισμού, πιστεύουμε ότι συγκεκριμένες πολιτικές πρέπει να τροποποιηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία του Προγράμματος. (δηλαδή ποιού Προγράμματος; δεν πιστεύω να εννοεί το προγραμμα που εφάρμοζε μέχρι τώρα ο ΓΑΠ και θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό ο τραπεζίτης Παπαδήμος;)
Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο, αφού σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες Ευρωπαϊκές προβλέψεις για την Οικονομία, η Ελλάδα το 2012 θα είναι η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που θα βρίσκεται 5 συνεχή έτη σε ύφεση! (αυτό το λέει για να μας λυπηθούν;)

Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε αυτά τα θέματα, μαζί με βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές, (κουραφέξαλα ποιές είναι οι βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές; Μήπως νομίζει ότι αυτός είναι στην κυβέρνηση; Δηλαδή κ. Σαμαρά πως θα εφαρμόσεται τις "βιώσιμες εναλλακτικές πολιτικές";) αυστηρά εντός του πλαισίου που περιγράφεται από το Πρόγραμμα (εδώ έχουμε μια δήλωση που χαρακτηρίζει ολόκληρη την επιστολή ως επιστολή υποτέλειας. Σίγουρα με αυτήν χάρηκαν ιδιαίτερα οι Γερμανοί!!!! ώστε αυστηρά εντός του πλαισίου κ. Σαμαρα;). Δίνουμε μεγάλη έμφαση στο να επιτευχθεί ταχεία ανάκαμψη, έτσι ώστε τα δημόσια έσοδα που θα προκύψουν, να μας επιτρέψουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Αποδίδουμε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες εφαρμογής οι οποίες πρέπει να εξορθολογιστούν και να αναβαθμιστούν. (εδώ δείχνει ότι ξέρει καλά αυτό που έχει σπουδάσει..... είναι απλά πολιτικάντικες φανφάρες.... με όποιο νόημα θέλει να τους δώσει ο καθένας)

Η δέσμευση του Ελληνικού λαού (μην είσαι τόσο σίγουρος κ. Σαμαρά... αρκετά ανεχτήκαμε τους δημόσιους εξευτελισμούς των σιχαμένων υπανθρώπων εταίρων μας... να πάρουν το σύμβολό τους με τα αστεράκια και δρόμο...) και της Νέας Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ισχυρή και αμετάκλητη. (Αυτό έλειπε.....)

Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση και να διασφαλίσει την κοινωνική της συνοχή. Είμαστε αποφασισμένοι να το πετύχουμε. (Μην βιάζεσαι κάτσε να γίνεις πρωθυπουργός και βλέπουμε....)

Με εκτίμηση, Αντώνης Κ. Σαμαράς, Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας»

Κρίμα κ. Σαμαρά αποδειχθήκατε πολύ μικρός και θα τρίζουν τα κοκκαλάκια της προγιαγιά σας.....

ΘΑΝΟΣ



Share

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Σαμαράς δεν υπέκυψε τώρα. Υπέκυψε τη στιγμή που "τον βγάλανε" με γρήγορους ελιγμούς (στους οποίους πρωτοστάτησε ο Αβραμόπουλος) αρχηγό της Ν.Δ.

Αναρωτήθηκε κανείς γιατί η παρακάμφθηκε τότε η Μπακογιάννη, που φυσιολογικά, σήμερα θα ήταν αυτή που θα εφάρμοζε με περισσή προθυμία μια ΓιωργοΠαπανδρεϊκή πολιτική; ;

Όταν δεν μελετάς τον εχθρό, δεν ξέρεις ποιον αντιμετωπίζεις, άρα δεν ξέρεις πώς τον αντιμετωπίζεις. Ψάξτε τις "πρόσφατες" βαθύτερες αιτίες της κρίσης στην πολιτική της ΕΟΚ, στην πολιτική των πακέτων Ντελόρ, στις ρυθμίσεις της παιδείας και της ραδιοτηλεόρασης, στην αγροτική πολιτική της ΕΟΚ, στο Ευρώ, στο Χρηματιστήριο και τη Γκόλντμαν επί Σημίτη και στις βλακείες του Καραμανλή που νόμιζε ότι θα κάνει αγωγό παροχής αερίου από τη Ρωσία με ένα κόμμα μπουρδέλο και ένα κράτος μπουρδέλο (συγγνώμη ζητώ από τους οίκους ανοχής). Του βγάλανε τις βρώμες στη φόρα (βατοπέδια, ομόλογα κλπ) και φέρανε το Τζώρτζ να μας νοικοκυρέψει.

ΔΕΝ είχανε προβλέψει λέτε το θέμα "Σαμαράς", δηλ Ν.Δ. και το θέμα "παπαδήμος" δηλ πολιτική Τζώρτζ με προεγκατεστημένο το πακέτο των ελληνικών;

Και εις άλλα (με υγείαν)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είπε...

Αγαπητέ Θάνο, βαρεθήκαμε να βλέπουμε τις "μαριονέτες" στην βουλή, όλοι τους παίζουν το πολιτικό τους παιχνίδι. Αναρωτιόμαστε όμως το παιχνίδι της Μέργκελ ποιο είναι; Θέλει να μας επιβάλλει την απόλυτη υποταγή και να το δείξει περίτρανα σε όλο τον κόσμο; Θέλει να μας διαλύσει σαν έθνος και να πει εγωιστικά: να δεν υπάρχει αντίδραση από κανέναν.
Ο εγωισμός είναι καταστροφικός ακόμα και για την κυρία Μέργκελ, η σειρά της Γερμανίας φτάνει, σε λίγο θα τους αγγίξει αυτό που ειρωνεύονται, το τέρας της Ευρωπαϊκής οικονομίας θα τους κατασπαράξει και αυτούς....

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε μου Ανωνυμε ασχετα από τον τιτλο αν δεις τα σχολιά μου θα καταλαβεις ότι συμφωνούμε.... οτι ο Σαμαρας δεν υπεκυψε τωρα απλα το εκρυβε.... περιτεχνα τοσο καιρο.

Φιλε μου ισως να μην εχεις αδικο κι ολα να ηταν στημενα από καιρο....

Το θέμα είναι αν και ποτε θα το μαθουμε.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Το θέμα είναι αν θα προλαβουμε να εγκαταλείψουμε έγκαιρα το ευρωπαικό καραβι που βυθιζεται... φιλε μου Ελευθερε Ελληνα.

Η καπετάνισσα η Μερκελ το έριξε μαζί με τον υπαρχό της στα χρηματοπιστωτικά βράχια....

Ανώνυμος είπε...

κατω το κεφαλαιο
κατω τα ιερατεία
κάτυω οι υποκριτές
οι αχυράνθρωποι
και ζητω
Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Θάνο, περίμενες αλήθεια να μην υπογράψει ο Σαμαράς την υποταγή;

http://ideopigi.blogspot.com/2011/11/blog-post_5728.html

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλε μου φιλε Κλεισθενη ημουν σιγουρος οτι τελικα θα υπογραψει απλα όπως ολοι είχα μια κρυφή ελπίδα οτι η βαση της Ν.Δ θα τον απετρεπε...

Ατυχως οπως αναφερω και μεσα στα σχολια μου αν διαβασες επεκρατησε αυτο που από την αρχη επεδίωκε ο Σαμαρας παρά τους λεονταρισμους....

Ο ραγιαδισμός....

Ανώνυμος είπε...

Ρε 'σεις πατριδοκάπυλοι ιουδαιοχριστιανοί που σφετερίζεστε ακόμα και το ελληνικό εθνόσημο, τι διαμαρτύρεστε που ο Σαμαράς δεν θέλησε να ηγηθεί στο συρφετό σας.
Πότε θα καταλάβετε πως οι Μποστόνιανς είναι πράκτορες της ΣΙΑ και ανδρίκελα του Μεγάλου Αδερφού που θέλει να ξαναφέρει την Ευρώπη στον 19 και 20 αιώνα για να αυτοκαταστρέφεται και να μην σταθεί επόδιο στην παγκοσμιοποίηση του κεφαλαίου των Σόρος, Ρότσιλντ, Μπάφετ, Ροκφέλερ και ΣΙΑ.
Πότε θα καταλάβετε πως όσο υπάρχει κεφάλαιο η ανθρωπότητα θα σφαγιάζεται στο βωμό του κέρδους των λίγων.
Πότε θα καταλάβετε πως οι νεοχριστιανικές σταυροφορίες του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού στρέφονται κατά τη ς ανθρωποτητας.
Πότε θα καταλάβετε και θα αγωνιστείτε για την ανατροπή του καπιταλισμού του αμερριάνικου, του σοβιετικού, του κινεζικού ... και φυσικά του ελληνικού πλιατσικοκαπιταλισμού.
Πότε θα καταλάβετε πως το μέλλον της ανθρωπότητας και του πολιτισμού δεν βρίσκονται στα χέρια του ψευτοθεού σας, ούτε στα χε΄ρια των αμεριανοεκπαιδευμένων καραβανάδων , ούτε φυσικά στο άδειο κρανίο των αχυράνθρωπων της πολιτικής, της πουλημένης διανόησης και του υποκριτικού ιερατείου.
Η ΕΛΛΑΔΑ χρειάζεται ξύπνιους ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι αφιονισμένους πιστούς και οπαδούς
ΑΝΘΡΩΠΟΜΗΘΕΑΣ

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Βρε νεοπαγανιστη ζηλέυεις και το Ελληνοχριστιανικό μας εθνοσημο;
Τι δουλεια εχεις εσυ με αυτο;
Εκτος αν εισαι από εκεινους τους τραγικους που λενε οτι ο Σταυρος ειναι αρχαιοελληνικο συμβολο.....

Μπορει να ειναι αλλα κι ο Μαιανδρος ειναι αρχαιοελληνικο συμβολο... κι ο αγκυλωτος σταυρος ειναι και πολλά άλλα.... Περίεργο γιατι δεν ειναι στο εθνοσημο;

Γιατι επιλεχθηκε ο Σταυρος;
Καημενε.... κρυψου πισω από το δαχτυλο σου...

Κατα τα λοιπα συμφωνω μαζι σου....
Αλλα πως μπερδευεις τον Θεό με τα πολιτικα και νεοταξικα τερτυπια απορω τι μυαλα κουβαλατε....
Τοσο μίσος κατα του Θεού;

Αλλα να μου πεις οχι αδικα σας ονομαζουν νεοπαγανιστες.... ψαξε να δεις τι σημαινει....

Σε ενα θέμα ασχετο με την θρησκεια εσυ την μπερδευεις... και μας βριζεις....

Τι να πω; με τετοια μυαλα δεν βγαινει ακρη....

Καλα ξυπνητουρια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Θάνο,

όλοι γνωρίζουν εκτός από εσένα και τους ομοίους σου πως θεοί δεν υπήρξαν ποτέ και δεν υπάρχουν, ούτε και θα υπάρξουν ποτέ, αλλά οι εξουσίες έφτιαξαν θεούς καθ' εικόνα και ομοίωση, για να εκμεταλλεύονται τους αφελείς. Όλες οι θρησκείες μεταξύ αυτών και οι παγανιστικές, τις εξουσίες εξυπηρετούν, δηλαδή εσάς τους πατριδοκάπηλους που βρωμίζετε με τα σκατά του ιουδαϊσμού το λληνικό πνεύμα και την ελληνική κοσμοαντίληψη για τη μία και μοναδική ζωή.
Να ξέρεις όμως πως ο Ελληνισμός, ως φιλοσοφία ζωής και κοινωνικής οργάνωσης κάποια στιγμή θα απαλλαγεί από τον ιουδαιοεβραϊκοχριστιανισμό σας, αλλά και από παλοιο- και νεοπαγανισμούς κάποιων ψώνιων σαν κι' εσένα.
Στο κάτω-κάτω της γραφής γιατί μπερδεύετε τον Ελληνισμό μας με τον μπάσταρδο Ιουδαιοχριστιανισμό σας και γίνεστε έτδι πράκτορες της νέας φασιστικής τάξης πραγμάτων.
Άμα είσαι ¨Ελληνας απαλλάξου από όλα αυτά τα ξενόφερτα μασκαριλίκια
και διάβασε προσωκρατικούς και πάνω από όλους τον Πρωταγόρα.
"ΠΑΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ".
Από εκεί να ξεκινήσεις για να βρεις τη μοναδική αλήθεια των πραγμάωτν, αλλά γι' αυτό πρέπει να παλλαγείς από τους σκοταδιστικούς μύθους και τις πολιτικές ιδεολογίες που υπηρετούν αντικοινωνικά συμφέροντα.
Όλα τα άλλλα είναι για τα μπάζα.
ΑΝΘΡΩΠΟΜΗΘΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

@ΑΝΘΡΩΠΟΜΗΘΕΑΣ,Εξαιρετικη απαντηση και γενικα ο ολος συλογισμος σου, με βρισκει συμφωνο παντου, επιπροσθετος του Πρωταγορα, αξιος μελετης και προσοχης σημερα ειναι και ο Επικουρος.
JOEY RAMONE.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Το ποιος ειναι πατριδοκαπηλος όλοι το καταλαβαίνουν...
Αυτος που διαγραφει με μια μονοκοντηλια απο αντιχριστιανικο μενος 2000 χρονια Ελληνορθόδοξης παραδοσης...

Ποιον ιουδαιοχριστιανισμο επιτελους...
Μας εχετε πριξει με τις ασυναρτησίες σας....
Ποτε θα ξεστραβωθειτε;
Με το ασβεστο μίσος κατά της Ορθοδοξίας δεν ξερετε τι λέτε...

Οι πιο μεγάλοι εχθροι του Χριστιανισμου και ειδικοτερα της Ορθοδοξίας ακριβως διοτι δεν μπορουν να την ελεγξουν είναι οι Εβραίοι.... οι υποκινητές σας.

Αρκετα πια με την ανθελληνική προπαγάνδα.
Δηλητηριάζεται με την πλάνη σας καθε αδαή συμπατριώτη μας.

Τα λογια σας προσβάλουν την πατριδα μας. Τους ηρωες της όλους τους Ελληνες Ορθοδόξους που αγωνιστηκαν και αγωνιζονται να κρατησουν ελευθερη την Ελλαδα...

Βαρεθηκαμε να υπερασπιζόμαστε μονιμα κάθε τι ελληνικο κόντρα σε σαλεμενα μυαλα που βλέπουν μεσα από τις παρωπιδες του μίσους που τους εμφυτεψε οι εβραικη κρυφή προπαγάνδα που την καρφωσε ο μακαριτης ο Φουρακης λιγο πριν πεθάνει.

Ο Πρωταγορας κακομοιρη μου ωραια τα έλεγε πριν από 2500 χρονια... Το κακο είναι οτι εσύ αγνοείς όλες τις εκατονταδες ή χιλιαδες ελληνικα φωτισμένα μυαλα μετά τον Πρωταγόρα.....

Κατσε λοιπον εκει με τους προσωκρατικους και φορα χλαμυδες ανεβαινοντας στα βουνα ψαχνοντας τον Δια....

Τι να πει κανεις;
Εχουμε μια πλουσια αρχαια ελληνικη παραδοση με απιθανο πολιτισμό, πνευματικα επιτευγματα και απίστευτους στρατιωτικους άθλους και εσεις οι άθλιοι νεοειδωλολατρες μενετε στα ελαχιστα μικρολαθη των προγόνων μας μονο και μονο απο μίσος προς την αναγεννηση του Ελληνισμου μεσα από τον Χριστιανισμο που οδευε προς εξαφανιση μεσα στην ρωμαικη πανθρησκεια και διαφθορα.

Για να τελειωνουμε...
Την συγκεκριμενη αναρτηση δεν την εβαλα για να βρεις εσυ ευκαιρια και οι ομοιοι σου Ανθρωπομηθεα!!!! να βρισετε και να προσβαλετε τα πιστεύω μας.

Αν εχεις κατι να πεις πανω στην συγκεκριμενη αναρτηση να το αναπτυξεις συμφωνεις ή διαφωνεις...

Αν ομως νομιζεις ότι εδω θα σου δινω βημα να λες οτι σου κατεβει ασχετα με το θεμα, που σημαινει οτι δεν σεβεσαι ουτε εμενα που το αναρτω ουτε τους υπολοιπους αναγνωστες που σχολιαζουν σε παρακαλω να μην σχολιαζεις....

Μπορεις να διαφωνεις με αυτο που υποστηριζω σε μια αναρτηση αλλα το να μπεις για να εξαπολυσεις προσωπικη επιθεση στα πιστευω μας ειναι ανεπιτρεπτο.

Υπαρχουν δεκαδες ιστολογια που εκφραζουν τις αποψεις σου και ασχολουνται μονιμα με αυτο το θέμα... Το μισος κατα του Χριστιανισμου.
Μπες εκει και σχολιαζε για να σε χειροκροτανε κιολας....

Αντε μπραβο.....

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα..
Διαβαζοντας τα γραφομενα του Θανου και του Ανθρωπομηθεα αυθορμητα.. εσκασα στα γελια.. Καθονται δυο ενηλικοι (προφανως) ανθρωποι και μαλωνουν για το ποιος ειναι πιο Ελληνας απο τον αλλον..

Κατα την δικη μου (ταπεινη) αποψη αυτο ειναι τραγικο.. Ο ενας λεει τον αλλον εβραιο.. Ο δευτερος τωρα, κατηγορει τον πρωτο οτι υποκινειται υπογεια απο τους εβραιους.. Οτι να ναι..

Εγω λεω αφηστε τα αυτα κατα μερος γιατι προεχουν αλλα, πολυ σημαντικοτερα απο το ποιου γαιδαρου ειναι ο αχυρωνας.. Το σημαντικο ειναι να υπαρχει αχυρωνας..

Χωρις ιχνος διαθεσης αντιπαραθεσης Θανο και Ανθρωπομηθεα, τις καληνυχτες μου..

Με εκτιμηση,

Reggae..

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγαπητε Reggae κι οι ενηλικοι εχουν διαφωνίες... κι ας μην ειναι παντα σοβαρες....

Τελοσπαντων εσυ τι πιστευεις βλέποντας την υπαρξη του συγκεκριμενου ιστολογιου μας εξυπηρετούμε ναι ή οχι την υπαρξη του "αχυρωνα";

Μπορει η συγκεκριμενη κοντρα μας να μην την εξυπηρετει αλλα εδω εχουμε να κανουμε με ενα ιστολογιο με συγκεκριμενη δομη και θεματολογία με 4000 και βαλε αναρτησεις....

Θα ηταν πολυ χρησιμο να μας πεις την δικη σου αποψη για την αναρτηση ή τελοσπαντων για το πως βλέπεις τα πραγματα στην πατριδα μας....

Σε ευχαριστω για την παρεμβαση σου

Ανώνυμος είπε...

Θάνο,

γνωρίζεις πολύ καλά πόση ζημιά έκαναν στον Ελληνισμό και στον ανθρώπινο πολιτισμό οι εξουσιαστικές θρησκείες , μαζί και ο εβραιοχριστιανισμός σου, αλλά δεν είσαι σε θέση να το δεχτείς, επειδή ζεις από αυτό το παραμύθι, πουλώντας πατριδοκαπηλεία και θρησκοληψία.
Αν είσαι λίγο σοβαρός σταμάτα να χρησιμοποιείς τον (καλώς ή κακώς) θυρεό της Ελληνικής Πολιτείας, γιατί αυτό είναι προσβολή εθνικών συμβόλων και καταχρηστική εκμετάλλευση προς ίδιον όφελος.
Όσον αφορά το πιστεύω μου το αντιλαμβάνεσαι πολύ καλά, αλλά καταφεύγεις σε σοφιστείες για να θολώσεις τα νερά της χριστιανικής αγυρτίας την οποία υπηρετείς. Θέλει αερετή και τόλμη η ελευθερία να είσαι άθεος, άθρησκος, άπιστος για να μπορείς να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ.
Εσύ όμως δεν διαθέτεις αυτά τα κότσια και γι' αυτό πάσχεις από ρασολαγνία και καραβανολατρία, όχι ότι τους πιστεύεις, αλλά για τα κοκαλάκια της εξουσίας. Και μόνο γι΄αυτό είσαι αξιολύπητος.
Κάνε την επανάστασή σου τώρα για να σωθείς και να ελευθερωθείς.
ΑΝΘΡΩΠΟΜΗΘΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου JOEY RAMONE και σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.
Όπως βλέπεις σ' αυτό εδώ το μπλογκ βρωμάει λιβάνι και καραβανίλα, υποκρισία, φασισταριό και χουντίλα.
Κι' είναι κρίμα γιατί με τους καλόυς τάχα τρόπους παρασέρνουν καλοπροαίρετους συμπολίτες μας στα δόκανα της νέας φασιστικής τάξης πραγμάτων.
θΑ ΧΑΡΏ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΔΏ Σ' ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑΝ(ατ)ΟΣ
ΑΝΘΡΩΠΟΜΗΘΕΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Θανο,

εχω την αισθηση οτι παρεξηγησες το υφος του σχολιου μου.. Και εξηγουμαι..

1)Διαφωνιες ειναι λογικο, αυτονοητο και θεμιτο να υπαρχουν.. Ποσο δε μεταξυ ενηλικων..

2)Οσον αφορα το συγκεκριμενο ιστολογιο οπως σου εχω αναφερει σε καποιο αλλο σχολιο (το πρωτο μου μαλιστα εδω) σου ειχα πει ποσο εκτιμω (ασχετως αν δεν συμφωνω παντα με την αποψη σου) την προσπαθεια σου για αυτον τον ''αχυρωνα''.

3)Σε γενικες γραμμες συμφωνω με την αναρτηση.. Οσον αφορα τα πραγματα με τον τοπο.. Δυσοιωνα προβλεπονται.. Αν δεν βρεθει ενας ανθρωπος να αγαπαει την Ελλαδα και να βαλει το ''εμεις'' πανω απο το ''εγω'' δυσκολα μας βλεπω.. Και δυστυχως απο οτι βλεπω εγω τουλαχιστον, αυτοι οι ανθρωποι ειναι μετρημενοι..

Με εκτιμηση
Reggae..

Υ.Γ:Φυσικα οι ''γαιδαροι'' και ο ''αχυρωνας'' ειναι απο ην παροιμια.. Ουτε εσας δικαουμαι ,φυσικα, να αποκαλεσω ετσι ουτε την Ελλαδα..

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Σε ευχαριστω αγαπητε μου Reggae και για το σχολιο σου και για τον σεβασμό που δειχνεις απέναντι σε εμενα προσωπικα και στην πατριδα μας αντίθετα από καπιον άλλο που συνεχίζει παιζοντας με την υπομονή μου να βρωμίζει με ασυναρτητα λογια μισους το ιστολογιο....

Ζητω συγνωμη από όλους τους αναγνωστες για το οτι επιτρέπω ακομα στον εαυτό μου να δημοσιεύει αυτα τα αισχρα υβριστικά σχόλια αλλά το κάνω εν μερει επίτηδες ώστε όλοι οι φίλοι να αντιληφθούν ποιοι και ποιου επιπεδου ειναι οι αντιπαλοι προδοτες που καθημερινα καλουμαστε να αντιμετωπισουμε.

Και ποσο τους ενοχλει το ελληνικο εθνόσημο που ολοι μας εχουμε το δικαίωμα να φερουμε με περηφανεια...
Εκτος από αυτους.

Ανώνυμος είπε...

θάνο,

η υποκρισία όλων των εξουσιαστικών ιερατείων, η περιφρονητική ευγένεια
και το χάρτινο καρφιτσωμένο χαμόγελο που όλα μαζί κρύβουν μασωνίες, εγκληματίες, σιωνισμούς και κέρδφος σιωπής κάνουν μεγαλύτερο κακό στα παιδιά μας, στην κοινωνία, στην ανθρωπότητα και στον πολιτισμό της, από όσο η δική μου 'αγένεια' που κοπάνάει ατόφιες αλήθειες, από τις οποίες τόση ανάγκη έχουμε πιά όλοι.
Γι' αυτό πέττα τα ράσα και τα ντενεκεδένια τ' άστρα, γιατί η πατρίδα μας μόνο με την αλήθεια μπορεί να σωθεί. Ο σκοταδισμός των ιερατείων, ο πατριωτισμός των εργαλάβων και ο μαυραγοριτισμός των χρυσοκάνθαρων καπιταλιστών είναι οι πληγές από τις οποίες πρέπει να θεραπεύσουμε την Ελλάδα, την Αιώνια και Οικουμενική Ελλάδα.
ΑΝΘΡΩΠΟΜΗΘΕΑΣ

cummulus είπε...

@ Ανθρωπομηθέα.
1) Νά θεωρήσω ὅτι ἕνας ἀπό τούς "ξύπνιους" Ἕλληνες πού χρειάζεται ἡἙλλάδα εἶσαι ΕΣΥ; Καλό τ΄ἀνέκδοτο. εὐχαριστοῦμε ἀλλά δέν θά πάρουμε!
2) Γράφεις γιά "νεοχριστιανικές" σταυροφορίες. Δυστυχῶς ὅμως δέν μπορεῖς νά καταλάβεις, ὅτι ¨ο "νεοχριστιανισμός"δέν ἔχει καμμιά σχέση μέ ΄τον χριστιαισμό. Καί πῶς νά τό καταλάβεις ἀφοῦ ἐσύ μιλᾶς κατ΄εὐθεῖαν μέ τό λαρύγγι;
3) Λές πότε θά καταλάβουμε, τό κακό πού κα΄νει ὁ καπιταλισμός! Πῶς νά ξέρεις ρέ νήπιο τί εἶπαν οἱ Πατέρες γιά τόν πλοῦτο, ἀφοῦ τά μάτια σου εἶναι κλειστά;
4) Μᾶς προτρέινεις νά διαβάσουμε Πρωταγόρα καί προσωκρατικούς. Ἐσύ τούς διάβασες;Καί ἄν του΄ς διάβασες τί κατάλαβες; Τ΄λην τύφλα σου τήν μαύρη κατάλαβες!
Εἶσαι ἕμνας ἄσχετος καί βαθειά μέσα σου άνθέλληνας. Νομίζεις ὅτι εἶσαι κατά τῆς Νέας Τάξης, ἀλλά εἶσαι ἀπό τά βλακωδέστερα πρακτοράκια της.
Καί τό χειρότερο; ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!

www.angelofthetime.com είπε...

Πολύ σωστά έκανες και δημοσίευσες τα σχόλια των ανθρώπων.
Διότι, Φασισμός είναι το φίμωμα του Λόγου,όποιος και αν είναι αυτός.
Αν δεν έγινα αντιληπτός για το ευρύ κοινό, θα χαρώ ιδιαίτερα να τα πούμε "ιδιαιτέρως" στο www.angelofthetime.com

Mε εκτίμηση.
Αγγελος Του Θανάτου.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

@ Ανθρωπομηθεα
Βλεπω οτι ακομα επιδιωκεις να με προκαλεσεις σε διαλογο....
Νομιζω οτι ειπαμε οτι ειχαμε να πουμε....

Το οτι συνεχιζεις νομιζω οτι δειχνει επιπολαιότητα και ματαιοπονία...
Οι αναγνωστες μας εβγαλαν τα συμπερασματα τους....

Αυτα που εσυ θεωρεις αλήθεια κι εχεις καθε δικαιωμα για αυτο, εμεις τα θεωρουμε παραμυθακια της χαλιμας..... και το αντιστροφο για σενα.

Το κακο ειναι οτι αυτη σου η εμμονη στο ψεμα και το αντιχριστιανικο μισος, σου δημιουργουν πολλα προβληματα και για μια απλή πατριωτικη συζήτηση...
Τι να κανουμε ετσι ειναι η εμπαθεια που οδηγει στην προδοσία....

Κατσε λοιπον με τις παρωπιδες σου και αφησε μας εμας τους Ελληνες Ορθοδόξους (όπως κάνανε οι αρχαιοι μας προγονοι και εδω και 2000 χρονια οι Χριστιανοι Ελληνες) τωρα να κανουμε την δουλεια μας και τον πατριωτικο μας αγωνα....
Και να εισαι σιγουρος ότι αφου σωσουμε την πατριδα οπως και το 1821 και το 1940 στο τελος θα έχεις παλι ελευθερα το δικαίωμα να μας βριζεις.....

Τι να κανουμε; Αυτη ειναι η μοιρα των Ελληνων Ορθοδοξων αγωνιστών....
Να ελευθερωνουν την πατριδα για να απολαμβανουν την ελευθερια ακομα και οι εφιαλτες που τους κατηγορουν!!!!!!!

Καλα ξυπνητουρια.....

@ Αγγελε του θανατου
Στο ιστολογιο αυτο θα βρεις όλα τα σχολια που αντιτιθενται στις αποψεις μας.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΒΗΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ και εχουμε αφησει και μερικά που ειναι προσωπικα προσβλητικα και υβριστικα κατα παραβαση των αρχων σχολιασμου που εχουμε θεσει και που μπορεις να δεις πανω από τον χωρο που γραφεις τα σχολια.

Ομως καλε μου φιλε δεν ειναι δυνατον καποιοι να ελμεταλλεύονται την ελευθερια του λογου που εχουμε ολοι μας και να βριζουν ασυστολα τον οποιοδήποτε...
Η λεκτικη βρωμια δεν εχει χωρο στο ιστολογιο που εφτιαξα εγω.

Σεβομαι όλους τους συνομιλητες μου αλλα μεχρι ενα οριο... Οταν εκεινοι δεν σεβονται τις αρχες της στοιχειωδους ευγενειας που εχω θεσει και ταυτοχρονα και τους υπολοιπους φιλους σχολιαστες κι αναγνωστες, τοτε μου δινεται το δικαίωμα να διαγραφω σχολια (οπως εχω κανει ελαχιστες φορες).

Νομιζεις οτι η διαγραφη σχολιων υπο αυτες τις συνθηκες ειναι φασισμος;

Οποιος επιθυμει να βρίζει και να βωμολοχεί να παει σε άλλο ιστολογιο.....
Εδω επιθουμουμε ολοι νομιζω να εχουμε ελευθερη ανταλλαγη αποψεων και διαλογους συμφωνουμε ή διαφωνουμε με οποιονδηποτε ή οποιαδηποτε αποψη με ευγενεια και επιχειρηματολογια.

Ας σεβαστουμε ολοι λοιπον το "σπιτι" που φιλοξενει τις αποψεις μας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω να διαφωνούμε σε κάτι.
Επικρότησα την ανάρτηση(από μέρους σου) όλων των σχολίων.
Εκ των πραγμάτων, εξαιρούνται τα υβριστικά, καθ'όσον η ύβρις, δεν είναι διάλογος.

Ανώνυμος είπε...

Στον cummulus δεν έχω να απαντήσω τίποτα, γιατί πρώτον υπογράφει ως γάϊδαρος και δεύτερον γιατί δίνει ως δόκιμος υβριστής εξετάσεις αφοσίωσης στον προϊστάμενό του τον σφετεριστή του εθνόσημου, τον κ. Θάνο!!!!!
Στον κ!!!! Θάνο τι να πω, τι θα μπορούσε να πει κανείς σε ένα μηχάνμα που απαγγέλει το ίδιο παραμύθι μέχρι να του αλάξουν την κασέτα. Άξιος ο μισθός του .
Ελπίζω πως κάποτε θα κατανοήσει πως άλλο πράγμα είναι ο Ελληνισμός και η Ελληνική Κοσμοαντίληψη και άλλο εξουσαστικό σκουπίδι είναι ο εβραιοχριστιαμισμός του.
Όσο για τους συνταξιούχους καραβανάδες φίλους του, τους αυτάρρεσκα αυτοαποκαλούμενους ΕΛΕΥΕΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, που ααυτοσυγχαίρονται και αυτοπαρασημοφορούνται για τον κάλπικο πατριωτισμό τους και ονειρεύονται καινούργιες χούντες και ψάχνουν για ηγέτη σαν τον βλαμένο Παπαδόπουλο και τον ηλίθιο Πατακό, θα πρέπει να τους πω πως θα πεθάνουν με τον καημό ως χουντάκια και όχι ως Έλληνες,
γιατί οι Έλληνες θα κάταργήσουν τα ιερατεία και τον καπιταλισμό γιασ να κάνουν άμεση δημοκρατία όπως οι πρόγονοί τους και ακόμα καλύτερη.
Μέχρι τότε συνεχίστε , χουντάκια, χρυσαυγίτες, νεοταξίτες και καρατζαφεράκια να βρίζετε αφού τίποτα άλλο δεν είστε σε θέση να κάνετε και πολύ περισότερο να σκεφτείτε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
ΑΝΘΡΩΠΟΜΗΘΕΑΣ

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ανθρωπομηθεα οταν λες για κασετα να εννοείς τον εαυτο σου.....
που μπηκες σε ενα ασχετο θέμα για το οποιο δεν ακουσαμε καν την αποψη σου κι αρχισες να παιζεις την κασετα που εχεις μαθει να λες προφανως εδω και καιρο... για ιερατεια και καπιταλισμο....
(περιεργο που δεν λες τιποτα και για τον σοσιαλοκομμουνισμο!!!!)

Εδω δεν υπάρχουν υπαλληλοι κανενος.... και απορω πως δεν εκτιμησες οτι ολα τα σχολια σου αναρτηθηκαν.....
Ολοκληρη η συζητηση μας (αν μπορει να λεχθει ετσι) δημοσιευθηκε.

Ευχομαι καποια άλλη φορα να εχεις να πεις κατι χρησιμο επι καποιας συγκεκριμενης αναρτησης.....

Σε ευχαριστω που συγκρατηθηκες και δεν άρχισες μεγαλυτερες υβρεις που θα με αναγκαζαν να διαγραψω σχολια.

Και να ξερεις οτι εδω δεν υπάρχουν χουντακια... γιατι τοτε δεν θα εβλεπες σχολιο σου ουτε για δειγμα.... οπως δεν βλεπουμε εμεις οι πατριωτες στα δικα σας ιστολογια.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είσαι ένας αθεράπευτος φασίστας πέρα και από τον κολοτούμπα τον Σαμαρά γι' αυτό σε αφήνω στην ησυχία σου, γιατί και πού σου πάει να ασχολούμαι μαζί σου και με τα εξαπτέρυγά σου .
ΑΝΘΡΩΠΟΜΗΘΕΑΣ

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ως γνησιος φασιστας δημοσιεύω και το τελευταίο σου σχολιο.....
Και λυπαμαι που τελικα μονο αυτα ειχες να πεις.... τα ασχετα με την αναρτηση....
Τελος διατεταγμενης υπηρεσιας...

Καλη συνεχεια.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.