Τελευταίες αναρτήσεις

25 Νοεμβρίου 2011

Πτώχευση ή Βιολογικός Αφανισμός;

Είναι πλέον γεγονός ότι ζούμε στον αιώνα της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης πραγμάτων. Οι πολιτικοί μας ταγοί ανοικτά παραδέχονται την ανάγκη της παγκόσμιας Κυβέρνησης, του κοινού νομίσματος και δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα που μέχρι πριν λίγα χρόνια υπήρχαν. Φυσικά, απορεί κανείς με τις επιδιώξεις τους μιας και ήδη έχουν την εξουσία, ήδη έχουν το παγκόσμιο πλούτο και ήδη τους ανήκουν τα μέσα παραγωγής. Άρα λοιπόν τι θέλουν; Τι επιδιώκουν; Θέλουν την ολοκληρωτική υποδούλωσή μας με αλυσίδες και πραγματική σκλαβιά; Θέλουν πλέον δικαίωμα στο σώμα μας και τις ψυχές μας; Ήδη, οι κομισάριοι της Νέας Τάξης στα Ελληνικά ΜΜΕ το είπαν και πέρασε απαρατήρητο.

Κάθε μωρό που γεννιέται, χρωστάει στην Ελλάδα 30.000 Ευρώ είχαν πει προσπαθώντας να περιγράψουν το χρέος της χώρας. Κανείς δεν απόρησε, κανείς δεν αντέδρασε και αρκετοί ανεγκέφαλοι άρχισαν να το αναπαράγουν και στις μεταξύ τους κουβέντες αισθανόμενοι περήφανοι κιόλας για το «εύστοχο» επιχείρημα.

Ο πραγματικός κίνδυνος όμως για την Ελλάδα ΔΕΝ είναι η οικονομική χρεωκοπία και οικονομική υποδούλωση που η Νέα Τάξη πάει να επιβάλλει.

Εξάλλου, η Ελλάδα έχει χρεωκοπήσει και στο παρελθόν και παρόλο αυτά, όχι μόνο επέζησε αλλά επεκτάθηκε κιόλας με νικηφόρους πολέμους. Η σύγχρονη Ελλάδα και οι ανυποψίαστοι Έλληνες διατρέχουν άλλο κίνδυνο όσο προσπαθούν να δουν πως θα βγάλουν το μήνα με τις πενιχρές τους αποδοχές.

Ο κίνδυνος αυτός δεν είναι άλλος απο το βιολογικό αφανισμό. Η υπογεννητικότητα είναι η πραγματική απειλή. Το γεγονός ότι οι νέοι Έλληνες δεν παντρεύονται και δεν τεκνοποιούν, συναρτήσει της αθρόας λαθρομετανάστευσης και της υπερ-γεννητικότητας των νέων «πολύχρωμων» Ελλήνων, φαίνεται ότι είναι το καλλίτερο όπλο μαζικής καταστροφής που εξαπολύθηκε εναντίον μας.

Πώς όμως έγινε αυτό; Είναι πολύ απλό όπως όλα τα πράγματα στη ζωή. Η λαθρομετανάστευση υποστηρίχθηκε με αφανή τρόπο απο τα κόμματα κυβερνήσεων και με φανερό τρόπο απο τα κόμματα της Αριστεράς και της Προόδου. Εν όλίγοις, όλοι θέλανε φθηνά εργατικά χέρια και αυτο αποτέλεσε τη φάκα για την Ελλάδα.

Ακολούθησαν εκατοντάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που εξομάλυναν τις διαδικασίες «ενσωμάτωσης», την καταπολέμηση των αντιδράσεων και φυσικά το δικό τους οικονομικό όφελος καθώς και των «προδοτών» που τις επάνδρωσαν

Αυτό όμως απο μόνο του δεν έφτανε. Έπρεπε να γίνει και κάτι άλλο που θα καθιέρωνε την ελευθεριότητα των ηθών και τους μικτούς γάμους ώς «ηθικά» και trendy στο μυαλό των νέων ανθρώπων. Το έργο αυτό ανέλαβαν τα νεανικά περιοδικά μόδας και lifestyle που απευθύνονταν σε αγόρια και κορίτσια στην εφηβεία καθώς και η τηλεόραση. Οι επικεφαλής αυτών των περιοδικών και των ΜΜΕ προώθησαν συστηματικά και με υψηλή στρατηγική τα δήθεν δικαιώματα των «ομοφυλοφύλων» που θίγονται, τα δικαιώματα των μειονοτήτων και προχώρησαν σιγά σιγά με το γνωστό ύπουλο τρόπο τους σε δημοσιεύματα που μόνο διάβρωση προκαλούσαν στην νεολαία.

Το σχέδιο ήταν πολύ απλό. Αγοράζει κάποιος το περιοδικό προκειμένου να θαυμάσει ένα γυμνό μοντέλο που ποζάρει στο εξώφυλλο και έρχεται σε επαφή με δημοσιεύματα διεστραμένων εγκεφάλων σχετικά με τις «εμπειρίες» που πρέπει να αποκτά κανείς στη ζωή, ότι πριν απορρίψει κάποιος την ομοφυλοφυλία πρέπει να τη δοκιμάσει, ότι είναι in να μπαίνει κάποιος στο τάδε κλάμπ που έχει face control και να απολαμβάνει το ποτό του στη παραλιακή, ότι πρέπει οι γυναίκες να έχουν εμπειρίες με άλλους άντρες και γυναίκες. Προωθήθηκε συστηματικά ένα μοντέλο ζωής εγωκεντρικό, πανηδονιστικό, αμφισεξουαλικό που σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση και το τρόπο που χτίζεται μια καριέρα σήμερα, ώθησε χιλιάδες Ελλήνων και Ελληνίδων στην εργένικη ζωή μακριά απο την οικογένεια και την τεκνοποίηση.

Επιπλέον, τους οδήγησε στην αδράνεια και στην πλήρη ανικανότητα να σκεφτούν κάτι προς το κοινό καλό, πλην του προσωπικού τους συμφέροντος. Διαμορφώθηκε μια γενιά απο χιλιάδες Έλληνες νέους – μπούληδες – φλούφληδες με μόνη τους έννοια να βρίζουν το σύστημα και τους θεσμούς του, οι οποίοι δεν δίσταζαν να δοκιμάσουν τα πάντα στο σέξ και χιλιάδες Ελληνίδες μπεμπέκες 35 ετών στο ράφι με μοναδικά κριτίρια την πολυτελή ζωή που πρέπει να αποκτήσουν με κάθε τρόπο, την ματαιοδοξία τους και την αποτυχία τους να κάνουν οικογένεια και παιδιά.

Την ίδια στιγμή, οι κάθε λογής μετανάστες έστηναν τις οικογένειές τους στην καμμένη Ελληνική γή, παντρεύονταν σε μικρή ηλικία κοπέλες έτοιμες και γαλουχημένες απο το σπίτι τους να κάνουν σωστές οικογένειες, κοντά στην παράδοση και τα έθιμα των πατρίδων τους. Αντίθετα οι Έλληνες οδηγούνταν στα δικαστήρια για διαζύγια, και σε ταξίδια στη Μύκονο για την μεγάλη ζωή με τα μεγάλα όργια και τις μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Τα στατιστικά στοιχεία μιλάνε απο μόνα τους. Όσο εμείς οι Έλληνες παρακολουθούσαμε Big Brother και Next Top Model, οι αλλοδαποί έκαναν οικογένειες, διείσδυσαν στην Ελληνική οικονομία και το Δημόσιο, απέκτησαν μέλη αιρετά στην πολιτική και στο χώρο της αυτοδιοίκησης και σιγά σιγά άρχισαν να αποκτούν υπόσταση σε μια Ελλάδα που γερνάει. Η αλήθεια των αριθμών είναι αδυσώπητη. Η Ελλάδα σταδιακά συρρικνώνεται και αντιθέτως οι μειονότητες αυξάνονται.

Ξαφνικά η ρήση του Κίσινγκερ αποκτά άλλη μορφή και απο μια γραφική δήλωση, μοιάζει να γίνεται πραγματικότητα. Ο αφανισμός της Ελλάδας και των Ελλήνων αποτελεί σταθερή και μόνιμη επιδίωξη συγκεκριμένων σκοτεινών κύκλων που τώρα πλέον δεν μπαίνουν ούτε καν στο κόπο να κρύψουν το σχέδιό τους.

Επειδή κάποιος θα μπορούσε να απορήσει γιατί μας έχουν βάλει στο στόχαστρο, η απάντηση και πάλι είναι απλή. Οι Έλληνες είναι ένας λαός με ιστορία, παραδόσεις, ήθη και χαρίσματα. Χάρη στην Ελλάδα υπάρχει ο πολιτισμός, το θέατρο, οι επιστήμες, τα πολιτεύματα, η μουσική, η τέχνη του πολέμου.

Όλα αυτά είναι «δώρα» που αν χαθούν οι άνθρωποι θα γίνουν πρωτόγονοι, βάρβαροι και σκλάβοι, πράγμα που αποτελεί και επιδίωξη εκείνων που οραματίζονται τη Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

πηγή
από το Σύνδεσμος 71
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.