20 Νοεμβρίου 2011

Ο Μπεγλίτης πήγε να διαλύσει τις ένοπλες δυνάμεις.... κ. Φράγκο αργά το καταλάβατε. Τώρα είστε συνυπεύθυνος.

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος ήταν καταιγιστικός κατά του Πάνου Μπεγλίτη, στην ομιλία του στην ΑΣΔΥΣ! Ο Φ. Φράγκος χωρίς να πει ούτε μια φορά το όνομα Μπεγλίτης, έβαλε κατά ριπάς εναντίον του, "χτυπώντας" τις αλλαγές που επιχείρησε να επιβάλει ο πρώην ΥΕΘΑ, στις ΕΔ.

"Κύριοι. Μεταξύ τύρου και αχλαδιού δεν διαλύονται μείζονες στρατιωτικοί σχηματισμοί", είπε με έμφαση ο πρώην Α/ΓΕΣ πριν δώσει με λεπτομέρειες το χρονικό των απαιτήσεων Μπεγλίτη για κλείσιμο "εδώ και τώρα" μεγάλων στρατιωτικών σχηματισμών.

Σύμφωνα με τον κ. Φράγκο:

•"Δεν μπορεί τις 17 Οκτωβρίου να εκδίδεται έγγραφο για κλείσιμο Στρατιάς, Μεραρχιών κ.λ.π. Στις 24 Οκτωβρίου έγινε ΣΑΓΕ και στις 31 ΣΑΜ".

•"Το ΓΕΣ ζήτησε παράταση τουλάχιστον 20 ημερών. Έλαβε ολιγοήμερη".

•"Στις 24 Οκτωβρίου συνήλθε το ΑΣΣ, εδόθησαν εντολές και έγινε ενημέρωση για το τι εισηγούνταν το ΓΕΕΘΑ και λίγο παραπάνω για το τι πρέπει να γίνει. Στις 31 υπεβλήθησαν οι αναφορές των αντιστρατήγων με επιχειρήματα και βαθειά περίσκεψη. Εκτός από έναν, που δεν είχε σχόλια".

•"Στις 4 Νοεμβρίου θα συνεδρίαζε το ΑΣΣ. Δεν συνεδρίασε ποτέ".

•"Οι εννέα αποφάσεις των Αντιστρατήγων, ήταν ότι οι μείζονες σχηματισμοί, όπως είναι η Στρατιά, το Β΄ΣΣ,η 20η Τεθωρακισμένη Μεραρχία, η 8η Μεραρχία, η ΑΣΔΙΣ, αυτοί οι σχηματισμοί δεν τυλίγονται σε μία κόλλα χαρτί".

•"Ελπίζω να επικρατήσει η σωφροσύνη και η σύνεση και στα επόμενα ΑΣΣ. Τιμώ όλους τους νέους στρατηγούς οι οποίοι προήχθησαν, είναι ικανοί να φέρουν εις πέρας το έργο τους".

•"Δεν λέω ότι δεν χρειάζεται νέα δομή δυνάμεων. Η νέα δομή η οποία αποφασίστηκε στις 11 Απριλίου 2011 σε ΣΑΜ υλοποιήθηκε. Μειώσαμε δύναμη 68.500, ενεργού και επιστρατευόμενου στρατού. Εξοικονομήσαμε μόνο από την ένδυση και υπόδηση 50.000.000 ευρώ... Αν από κει και πέρα θέλουν να κλείσει η Στρατιά για να γλιτώσουμε 121 στρατιώτες, τότε ας κλείσει".

Ο κ. Μπεγλίτης να έχει κάποια απάντηση;

πηγή ON ALERT

ΣΧΟΛΙΟ
Τώρα κατάλαβε ο κ. Φράγκος ότι ο Μπεγλίτης είναι κατηγορούμενος για εσχάτη προδοσία;
Αργησες κ. Φράγκο....
Τώρα είσαι κι εσύ συνυπεύθυνος για εσχάτη προδοσία κι ας έφυγες νύχτα.....
Κανένας σας δεν θα γλυτώσει...Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι διαμαρτύρεται ο Κυρ –Πάνος για τους στρατιωτικούς και τους δημοσιογράφους του ΥΕΘΑ και παράλληλα κομπάζει ότι τα έβαλε με το κατεστημένο αφού και ο ίδιος είναι ένας αρχιψεύτης και διόριζε τα κομματόσκυλα κατά το δοκούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η υπόθεση της πρασινοσκουφίτσας υπαλλήλου του ΓΕΝ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΑΛΑΝΑΚΗ που μετατέθηκε από το Γραφείο εθιμοτυπίας του κυρ Πάνου στο Βέλγιο για τρία χρόνια χωρίς να γίνει διαγωνισμός όπως προβλέπεται εν μέσω οικονομικής κρίσης ενώ κλείνουν προξενεία και στρατιωτικά γραφεία στο Εξωτερικό και μάλιστα για την αγαπητή Γεωργία δεν υπάρχουν κονδύλια για την οικοσκευή της και θέλουν να δοθούν από τις απόρρητες δαπάνες του Α/ΓΕΝ!!! Ο νέος Υπουργός θα την γυρίσει πίσω ή θα την αφήσει στο Βέλγιο να ροκανίζει τα χρήματα του Ελληνικού λαού για τρία χρόνια….

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.