11 Νοεμβρίου 2011

Ομαδική ληστρική επιδρομή με ξυλοδαρμό από συμμορία αλλοδαπών σε βαγόνι του ΗΣΑΠ με 30 επιβάτες!

Μία απίστευτη τραυματική εμπειρία βίωσαν 30 επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά, όταν συμμορία αποτελούμενη από 15 αλλοδαπούς εισήλθε βίαια και με απειλητικές διαθέσεις σε βαγόνι σήμερα το μεσημέρι για να ληστέψει τους επιβάτες.

Οι αλλοδαποί, αφού μπήκαν στο βαγόνι άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπάνε αδιακρίτως τους επιβάτες βρίζοντάς τους παράλληλα. Οι αλλοδαποί εν συνεχεία απέσπασαν βίαια τις τσάντες τα χρήματα, τις βαλίτσες και τα προσωπικά αντικείμενα των ανυποψίαστων τρομοκρατημένων επιβατών.


Αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους, οι 15 αλλοδαποί έφυγαν από το βαγόνι χωρίς κανείς να τους σταματήσει. Σύμφωνα με το protothema.gr επιβάτης που του άρπαξαν τα χρήματα και τη βαλίτσα του οι αλλοδαποί ληστές ήταν αρκετά βίαιοι ενώ έβριζαν, έσπρωχναν και απειλούσαν.

«Φοβηθήκαμε για τη ζωή μας. Πήραν τις τσάντες από επιβάτες, ενώ από τα 30 άτομα που ήμασταν στο βαγόνι όπου έγινε η επίθεση κανείς δεν αντέδρασε γιατί όλοι φοβήθηκαν» δήλωσε ένα από τα θύματα.


Αυτά τα φαινόμενα παραβατικότητας έχουν προβλεφτεί από ειδικούς αναλυτές εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αφού η απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι παράνομοι αλλά και οι νόμιμοι διαμένοντες αλλοδαποί στην Ελλάδα ωθούν σημαντικό αριθμό από αυτούς σε πρωτοφανείς εγκληματικές ενέργειες που σοκάρουν την φιλήσυχη ελληνική κοινωνία.

Δυστυχώς, οι "προοδευτικές δυνάμεις" που κυβερνάνε την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια προτιμούν να αγνοούν τις εκκλήσεις των ειδικών, προφανώς λόγω της ασφάλειας που τους παρέχουν οι πολυπληθείς ομάδες προστασίας της ΕΛΑΣ, τις οποίες πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.


Αντί οι ελληνικές κυβερνήσεις να εφαρμόσουν τους νόμους και να προχωρήσουν σε προγράμματα εθελοντικού και αναγκαστικού επαναπατρισμού επέτρεπαν την διόγκωση του προβλήματος πιστεύοντας ότι έτσι θα αποκομίσουν τα εύσημα της ΕΕ και των ευρωπαϊκών προοδευτικών δυνάμεων που δεν βιώνουν το μαρτύριο του μέσου Έλληνα με τις ορδές των πεινασμένων και προετοιμασμένων για όλα αλλοδαπών.


Η σημερινή ληστρική επιδρομή θα πρέπει να χτυπήσει την καμπάνα της εγρήγορσης στην ΕΛΑΣ και στην πολιτική ελίτ, διότι θα είναι όπως φαίνεται μόνο η αρχή μίας άνευ προηγουμένου και άγνωστης για την ελληνική κοινωνία κατάστασης.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα

''αφού η απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι παράνομοι αλλά και οι νόμιμοι διαμένοντες αλλοδαποί στην Ελλάδα ωθούν σημαντικό αριθμό από αυτούς σε πρωτοφανείς εγκληματικές ενέργειες που σοκάρουν την φιλήσυχη ελληνική κοινωνία.''

Δεν νομιζω οτι η κοινωνια μας ειναι και τοσο φιλησυχη και αυτοι οι ανθρωποι μας την χαλανε.. Αυτοι οι ανθρωποι ειναι οι τελευταιοι που φταινε..

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλε μου φιλε/η το κειμενο οπως διαβασες και στο αποσπασμα που εχεις ηδη βαλει κι εσυ δεν γενικεύει να πει ότι όλοι οι αλλοδαποί είναι εγκληματίες αλλα λέει οτι κάποιοι ....
Και τα εγκληματα που διαπρατουν λογω διαφορετικης ιδιοσυγκρασίας είναι πρωτόγνωρα στην ελληνική κοινωνία...
Οι περισσότεροι προέρχονται από χώρες στις οπίες η ανθρώπινη ζωή δεν εχει καμία αξία.... και ως εκ τουτου μπορουν να σε σφαξουν για ένα κομματι ψωμί...

Αν εισαι λιγο μεγαλύτερος/η θα θυμασαι οτι η ελληνική κοινωνία προ 30 ετών έκανε τραγούδια και πρωτοσελιδα κάθε φορά που γινοταν καποιο έγκλημα... τωρα;

Πάντως αυτο που λες είναι αλήθεια ότι ειναι οι τελευταίοι που φταίνε...
Οπως σε όλα τα πραγματα οι πρωτοι υπέυθυνοι είναι οι προδότες πολιτικοί και κατόπιν η διεφθαρμενη τάξη των πλουσίων (που εχει σαν θεό της μονο το χρημα και το συμφέρον) η οποια βρηκε φτηνό εργατικο δυναμικό....
Ετσι οι προδοτες πολιτικοί για να τους εξυπηρετησουν άνοιξαν τα σύνορα......

Να δουμε τωρα πως θα φύγουν τόσα εκατομμύρια....

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνησω στην παρατηρηση σου για το κειμενο Θανο αλλα μηπως δεν φταιει μονο η διαφορετικη ιδιοσυγκρασια οπως πολυ σωστα αναφερεις, αλλα και η εξαθλιωση την οποια ζουν εχοντας ερθει απο μια παρομοια ζωη πεινας, με στοχο μια καλυτερη ζωη για αυτους και τα παιδια τους? Μηπως η πεινα τους οδηγει εκει?

Συμφωνω απολυτα με το οτι οι μονοι που φταινε ειναι οι πολιτικοι που τους εκμεταλευτηκαν αλλα μηπως αντι να κοιτουσαμε πως θα γινει να τους διωξουμε στα γρηγορα να κοιτουσαμε να τους βοηθησουμε να ζησουν λιγακι αξιοπρεπως μεχρι να ερθει εκεινη η στιγμη? Μονο και μονοι απο ανθρωπια.. Τελοσπαντων χαρηκα πολυ για την -μινι- κουβεντουλα μας..

Με την ευκαιρια να σε συγχαρω κιολας για το ιστολογιο σου το οποιο παρακολουθω αν και πρωτη φορα κανω καποιο σχολιο..

Καλο Σ/Κ..

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλε μου φιλε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.
Μια απο τις κυριες αναγκες που καλυπτει το ιστολογιο είναι αυτη της αναταλλαγης απόψεων και του υγιούς και ευγενικού διαλογου.

Συμφωνω φιλε μου ως επι τω πλειστον σε οσα λες.
Ναι οφειλουμε να βοηθησουμε τους ανθρωπους αυτους. Σας Ελληνες και σαν Χριστιανοι.
Πρεπει για οσο ζησουν στην πατριδα μας να τυχουν φιλοξενιας και περιθαλψης.

Το κακο φιλε μου ειναι ότι καποιοι δεν θέλουν να βρουμε τροπο να φυγουν.... Θελουν να μεινουν εδω και να δημιουργηθει κοινωνικο προβλημα...

Η Ελλαδα μας δεν μπορει να σηκωσει τοσους πολλους ξένους...
Δεν μπορει να εχουμε 1,5 εκατομμυρια ξενους φιλε μου....
Εδω δεν μπορουν να ζησουν αξιοπρεπως οι ιδιοι οι Ελληνες πως να ζησουν μαζι μας κι αυτοι οι ατυχοι;

Πριν την κριση πιστευα οτι στην Ελλάδα δεν μπορουσαν να ζησουν πάνω από 200-300.000 αλλοδαποι... σημερα αναθεωρω και λέω οτι με 1 εκατομμυριο και βαλε Ελληνες ανεργους δεν μπορει να ζησει στην κυριολεξία κανενας ξένος.....
Ισως γι αυτο πλεον οσοι εχουν την δυνατοτητα φευγουν...

Εσυ τι λες;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε, θα τρελλαθώ!
Τριάντα νομάτοι κάτσανε και τουλουμιαστήκανε στο ξύλο και ληστευτήκανε από δεκαπέντε;
Τόσο απονευρωμένοι λαλακοπολίτες καταντήσαμε;
Δύο προς ένα ήμασταν, φίλε.
Γιατί δεν τους "την πέσαμε", με ιαχές νίντζα και κλωτσιές στα μαλακά σημεία του σώματός τους;
Γιατί δεν αμυνθήκαμε οι πολίτες; Γιατί κάτσαμε σαν κότες και παραδώσαμε τα πορτοφόλια; τόσο θεούσες ήταν όλοι οι ληστευόμενοι και δεν ήθελαν να ασκήσουν βία, πάνω στους καημένους τους εξαθλιωμένους;
Σε λίγο θα βιάζουν μπροστά στα μάτια μας τη γυναίκα και το παιδί μας και μεις θα τους βαστάμε το φανάρι;
Πώς τη βλέπεις ρε πατριώτη την κατάσταση;
Τόση ευγένεια από μέρους των Ελληναράδων μού έχει σπάσει τα νεύρα εσχάτως.
Είδες ο πολύς πολιτισμός και τα κηρύγματα περί μή βίας πού μας κατάντησαν;
Και για πες μου εσύ, αυτοί οι δήθεν εξαθλιωμένοι από το Αφγανιστάν που τα βρήκαν τά τόσα χρήματα και έρχονται λεφούσια ασταμάτητα στην Ελλάδα.
Υπάρχει σχέδιο, σου λέω.
Θα μας γεμίσουν μαυροπόδαρους και μετά θα μας κάνουν λωρίδα της Γάζας,επειδή τάχα θα τους θίξαμε τον προφήτη.
Οι Εβραίοι κάνουν πολύ καλά τα κουμάντα τους σε τούτο τον τόπο.
Εμείς μονάχα, οι βλάκες οι Ελληναράδες κοιτάμε με γλαρά μάτια, αποβλακωμένοι, το ξεβράκωμα της Σαλώμης...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.