Τελευταίες αναρτήσεις

19 Οκτωβρίου 2011

Η Τρόϊκα ήδη κυβερνά. Μήνυμα αναγνώστη.

Παραθέτω μήνυμα του αναγνώστη μας Στέργιου το οποίο μας έστειλε με αφορνή την ανάρτησή μας "Η Τρόϊκα ήδη κυβερνά."

Συμπατριώτες,

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό. Κάθε λεπτό που περνά ο κατοχικός βρόχος σφίγγει γύρω από τον λαιμό μας.

Σε λίγες ημέρες θα εορτάσουμε το έπος του 1940. Δεν γνωρίζω αν θα είναι Εθνική γιορτή ή μνημόσυνο.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου, αποκύημα μίας νοσηράς περιόδου που μετά από τριάντα εφτά χρόνια τραβεστί Δημοκρατίας, ολοκληρώνει την τελευταία πράξη του δράματος, την σταύρωση ενός Λαού, τον διαμελισμό μιας ανεξάρτητης χώρας και το μαρασμό και τον ξενιτεμό του φυτωρίου ενός Έθνους.

Η κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος συνεχίζεται υπέρ τρίτων, ΜΚΟ, ξένων, φίλων της οικογένειας του Πρωθυπουργού και εχθρών της Ελλάδος.

Η βαριά φορολογία περιλαμβάνει εκτός από τους συνήθεις βαρείς φόρους και κατοχικούς φόρους και φόρους υποτελείας.

Η παρεμπόδιση ή και παύση των παραγωγικών ιδιωτικών δραστηριοτήτων συνεχίζεται. Το μέρος των χρημάτων, που εισπράχθηκαν από τους Ημιυπαίθριους και προορίζονταν για ανάπλαση χώρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξαφανίσθηκε. Η Κυβέρνηση δεν αφήνει χρήμα να ρεύσει στην Ελληνική αγορά. Το ΕΣΠΑ, που ήταν έτοιμο να δοθεί πριν τρία χρόνια σε νέους επαγγελματίες, θα δοθεί στους Γερμανούς.

Ο υπέρμετρος δανεισμός για την εξόφληση τοκογλυφικών απαιτήσεων, που θα μπορούσαμε να διαπραγματευθούμε, συνεχίζεται.

Η εισροή λαθρομεταναστών και η αντισυνταγματική επισημοποίηση τους με αδιαφανείς διαδικασίες από αναρμόδιες ΜΚΟ είναι γεγονός.

Η ιστορία καταγράφεται σε Real Time. Τους προδότες τους βλέπουμε, τους καταγράφουμε, τους στοχοποιούμε

Το βρώμικο χρήμα του κάθε Σόρου ρέει άφθονο εξαγοράζοντας πολιτικούς, γραικύλους, μισθώνοντας ιδρύματα, οργανώσεις, φονιάδες, χρηματοδοτώντας προδοτικά ΜΜΕ και δημοσιογράφους.

Επιχειρηματίες βρωμιάρηδες και απάτριδες που αντί να βοηθούν το Έθνος, το σαμποτάρουν, του αρπάζουν τον πλούτο, στρέφονται ενάντια στον Έλληνα εργαζόμενο. Αυτοί οι παλιάνθρωποι με τη διαμεσολάβηση των δικών τους ΜΜΕ στηρίζουν τα προδοτικά Κόμματα, αποκρύβουν την αλήθεια, διαφημίζουν τον εχθρό μας και δυσφημούν τον Έλληνα. Τέλος εκμαυλίζουν τον Ελληνικό Λαό με κύριο στόχο τη νεολαία μας

Άπαντες οι πολιτικοί, φέρουν ευθύνη μικρή ή μεγάλη που φθάνει στα όρια της προκλητικής και εμφανούς προδοσίας.

Οι Ακαδημαϊκοί και οι Πανεπιστημιακοί μας, πλην εξαιρέσεων, αποδεικνύουν ότι φτάσανε στα ανώτατα πνευματικά αξιώματα χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, μερικοί δε εξ αυτών είναι απάτριδες και διαπλεκόμενοι. Με απλά λόγια, η επίσημη πνευματική ηγεσία του Έθνους είναι ανύπαρκτη.

Ανώτατοι και πάρα πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν τον Ελληνικό Λαό και είναι παλιάνθρωποι.

Ο κομματικοποιημένος συνδικαλισμός που συνεχώς αποκαλύπτει το προσωπείο του κάνει μεγάλο κακό στους εργαζόμενους. Με λίγα λόγια τους ξεπουλάει.

Η εκκλησία βοηθά τους πτωχούς αλλά λίγοι Μητροπολίτες κάνουν πατριωτικό αγώνα. Ορισμένοι Μητροπολίτες δυστυχώς φοβούνται τον Υπουργό του Σαμίνα και φίλο του Βαρθολομαίου.

Οι αστυνομικοί χωρισμένοι σε Πραιτοριανούς, σε Ορντίναντσες των Πολιτικών Προσώπων και στους Ταλαίπωρους αδυνατούν να παρέξουν ασφάλεια στον Πολίτη.

Οι Δικαστικοί, παρά τις διαβεβαιώσεις του Προέδρου των ότι είναι με το μέρος του Λαού, στις ψυχές των Πατριωτών είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της κατάλυσης του Συντάγματος και θα δικασθούν σαν προδότες.

Το θέμα των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι το τελευταίο προπύργιο της σωτηρίας τους Έθνους θα το αναλύσουμε σε έτερο μήνυμα.

ΣτέργιοςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.