2 Αυγούστου 2011

Με τέτοιους ψηφίζονται όλοι οι αντισυνταγματικοί νόμοι κατά των Ελλήνων. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ελενα Παναρίτη: "Δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα".

Έλενα Παναρίτη, εκπρόσωπος του Έθνους στη Βουλή των Ελλήνων με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, στην Guardian:

When I observe how many Apple computers are in her office, she replies: “That’s because I’m not Greek, I’m American.” Her speech is American-accented and peppered with “darn” and “have a nice day”. When asked to describe how Greece needs to change its economy, her answer revolves around changing its institutions and its structures – in other words, making Greece less Greek. Castigating the bureaucracy, she says: “It’s not a kibbutz, it’s a big country!”

από το antinews

Ελεύθερη Μετάφραση

... Οταν παρατηρώ πόσοι υπολογιστές Apple βρίσκονται στο γραφείο της, απαντάει: "Αυτό συμβαίνει επειδή δεν ειμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα". Η ομιλία της είναι με αμερικανική προφορά και διανθισμένη με διάφορες τυπικές εκφράσεις και λέξεις. Οταν τις ζητήθηκε να περιγράψει πως η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει την οικονομία της, η απάντησή της περιστράφηκε γύρω από την αλλαγή των θεσμών και των δομών της - με άλλα λόγια, κάνοντας την Ελλάδα λιγότερο Ελληνική. Στηλιτεύοντας την γραφειοκρατία, λέει: "Δεν είναι ένα κιμπούτς, είναι μια μεγάλη χώρα!".

ΣΧΟΛΙΟ

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους την έστειλαν στην Βουλή των Ελλήνων.....




Share

4 σχόλια:

cummulus είπε...

Αὐτή ρέ παιδάκι μου, εἶναι γιά ἀμερικάνικα γιαούρτια.

Λεωνίδας Ορφανουδάκης είπε...

Δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα
Έλενα Παναρίτη, εκπρόσωπος του Έθνους στη Βουλή των Ελλήνων με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, σύμβουλος του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, στην Guardian:
Με mail μου κοινοποιήσατε , σχολιασμένο από εσάς , σχετικό απόσπασμα από άρθρο της στην Guardian:
Ανεξάρτητα από το ότι εγώ είμαι βέβαιος πως είναι παραποιημένη ή αναληθής η δήλωση που της αποδίδετε ότι "Δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα" , ….. έχω να σχολιάσω ειδικά για εσάς που αναφερόμενος στην κ. Έλενα Παναρίτη γράψατε «Θερμά συγχαρητήρια σε όσους την έστειλαν στην Βουλή των Ελλήνων.....» .
Με αυτό που γράψατε συσχετίζοντας το και με την χαρακτηριστική προφορά της , μου αφήσατε την αίσθηση πως νομίζετε ότι οι Έλληνες της διασποράς (Ρωσοπόντιοι , Αιγυπτιώτες , Βορειοηπειρώτες , Ελληνοαμερικανοί κ.λ.π ακόμα και οι Ελληνοκύπριοι) δεν δικαιούνται να είναι μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου . Θα ήθελα μια απάντηση σας σε αυτό .

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καταρχην αγαπητε φίλε κ. Λεωνίδα θα ηθελα να αρχισω την απαντηση μου από το τέλος της δικης σας ερωτησης.

Δεν ξερω αν παρακολουθειτε το ιστολογιο μας αλλα είμαστε πάντα κοντα σε όλους τους ομογενείς μας. Σε όλα τα αδερφια μας και επ ουδενι δεν θα διανοούμασταν να κακολογησουμε τους δικους μας ανθρωπους. Θέλω να υπάρχουν μελη στο ελληνικο κοινοβουλιο από όλες τις μεριές του κόσμου. Φυσικα εννοώ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Μπορειτε να δειτε πληθος αναρτησεων του μπλογκ μας που αφορουν την Κυπρο μας την Βόρειο Ηπειρο και όλους τους απανταχου αδερφούς μας.

Τωρα οσον αφορα την κ. Παναρίτη.
Πρωτιστως να σας τονισω ότι το ιστολογιό μας εχει ήδη αναρτησει την απαντηση της στην οποια κατηγορεί την Guardian οτι παραποίησε τα λογια της.

Προσωπικά θεωρώ προσπαθεί να καλυψει την γκαφα της υστερα από το ξεμπροστιασμα των πατριωτικών ιστολογίων. Κι αυτο το λεω διότι ενω είχε δημοσιευθεί ήδη στον τυπο η συνεντευξή της εδω και λιγες μερες δεν αντεδρασε παρα μονο όταν αρχισαμε όλα τα πατριωτικά ιστολογια να την κατηγορουμε.....

Παντως χαριν δικαιοσυνης δημοσιεύσαμε ως οφείλαμε την απαντησή της και απλα κρατησαμε το δημοκρατικό δικαίωμα μας να κρινουμε κι αυτην....

Θα ηταν πολυ καλο να γνωριζαμε και την απαντηση της Guardian στο όλο θέμα.

Ευχαριστω πολυ για το σχολιό σας

ΘΑΝΟΣ
Διαχειριστης

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Συλλογή από ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Προδοσίες Ελλήνων και "προδοτικών " κυβερνήσεων, πολιτικές κόμματα κλπ. κουλκουτιαραίους ΚΑΙ ΨΩΡΑΛΕΟΥΣ. Τους υπόλοιπους προδότες βάλτε τους εσείς στη λίστα….
Σημεία των καιρών (προδοτών) η υποτέλεια, η άρνηση πραγματικότητας από τα φαντασιόπληκτα ανθρωπάκια.
Διάγομε μια περίοδο υποτέλειας προδοσίας και υποταγής, και σερνόμαστε σαν σκουλήκια επί της γης.
Από κάτι κουλκουτιαραίους, αμόρφωτους και ψωραλέους, και υποπροϊόντα υποτιμημένο πέους. Τι περισσότερο μπορεί να κάνη ένας "προδότης" από το να πουλήσει την Ελλάδα στους ξένους;;; -Απλά να υποστηρίζει τους γείτονες τους, ενώ αυτοί συνεχώς θέλουν να σε φάνε το σπίτι το οικόπεδο και εσένα.….
Όταν δεν έχουν κοινή γραμμή τα κόμματα σε εθνικά θέματα, πατρίδα κράτος έθνος κλπ. ένας από του δύο ή όλοι είναι σχεδόν προδότης. Τους υπόλοιπους προδότες βάλτε τους εσείς στη λίστα….
Ήμαστε Έθνος περιτριγυρισμένο από "πιράνχας", κλεπτών εδαφών. Όλοι οι γείτονες επιβουλεύονται να φάνε κανένα κομμάτι, εκτός από εκείνα που έχουν "φάει" κλπ.
Είμαστε περιτριγυρισμένοι από σωβινιστές και εθνικιστές Τούρκους Βουλγάρους Σκοπιανούς Αλβανούς κλπ.

Και από αρκετούς Έλληνας ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! Μια κλίκα των προδοτών, που θάβουν ξεφτιλίζουν τους γνήσιους Έλληνες.

Όλες οι κυβερνήσεις ενεργούν για το ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ. ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ. ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑ γιατί είναι ξένα όργανα. Και ο λαός παγιδευμένος να ψηφίζει τους *Μ.

Η Ελλάς πρέπει να σβήσει από τον χάρτη, είναι υποτιμητικών για τους ΞΕΝΟΥΣ να υπάρχει…….

Και από αρκετούς Έλληνας ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! Μια κλίκα των προδοτών, που θάβουν ξεφτιλίζουν τους γνήσιους Έλληνες.

=Έχουμε την ποιο ηλίθια κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα.



=Ρε-"πούστη"... τι θα γίνει με το βιβλίο τις έκτης δημοτικού; Λες...Made in USA..κλπ. ΣΙΑ ΜΙΑ και ΜΑΦΙΑ γιατί όπια πέτρα και αν σηκώσεις σε όλον τον κόσμο θα βρεις Αμερικάνους από κάτω! Σε όλον τον κόσμο: Βάσεις και επεμβάσεις, τι ν' αφήσεις και να πιάσεις, ποιο να χλευάσεις τι θαυμάσεις, ή ποιόν θεών τους να εκθειάσεις;
Ρεπούση Γιαννάκου μας σκάψανε τον λάκκο, και η ιστορία που γράφτηκε με ΑΙΜΑ, την ξανάγραψαν με τα πόδια, και εγώ ας βόσκω βόδια, να πληρώνω τις βλακείας στα διόδια, στα βουνά και με τα πόδια.

=Όχι και να ζητείται άδεια από τους Τούρκους για την συγγραφή σχολικών βιβλίων στην ψωρακώστηνα;
=ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ: Θα ήσουν υπερήφανος αν έφτιανες κουμπάρο την Πάσαρη;

=Θα ψήφιζες ένα κόμμα που παραποιεί την ιστορία από την κ. Ρεπούση;;;; -Όχι ρε πούστη!
=Στην εξωτερική-πολιτική πρέπει να ισχύει το, οφθαλμοί αντί οφθαλμού, ίσον δικαιοσύνη.-Αλλιώς θεωρείσαι Μ-βλάκας........
=Με τα όσα γίνονται στην πολιτική και πρωτίστως στην εξωτερική, δεν μπορεί παρά να γίνονται από μαλάκες για να μην πω από προδότες, ή τι περισσότερο θα έφτιανε ένας προδότης; Με την ενδοτική πολιτική της υποτέλειας.

=Θάλεια Δραγώνα, να εκτουρκίσει τους Έλληνες κάνει αγώνα! Στον εικοστό πρώτον αιώνα. =Δραγώνα η βλακεία του αιώνα.

=Δραγώνα. Ελληνικό ρομπότ. Made in USA. "Συγχαρητήρια" κ. Παπανδρέου για τις εκλογή σας.

Χωρίς εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περισσότερα στη σελίδα: www.tzinis.com www.tzinis.blogspot.com/ http://users.otenet.gr/~tzinis tzinis@otenet.gr ]]]

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.