Τελευταίες αναρτήσεις

14 Ιουλίου 2011

Ποιόν κοροϊδεύετε πάλι; Αρκετά με αυτό το παραμύθι!

Γράφει ο Τρύφωνας.
Διάβασα σε πρωϊνή ηλεκτρονική εφημερίδα το θέμα με τις καινούριες ρυθμίσεις για αυτούς που χρωστούν στο Δημόσιο. Και ποιός λέτε ότι ήταν ο τίτλος και με "τρανταχτά" γράμματα μάλιστα; "Νέα ρύθμιση χρεών. Μέχρι και 100% διαγραφή προστίμων."

Μάλιστα. Αυτός ήταν ο τίτλος από τους προπαγανδιστές και τους εντεταλμένους...
Από αυτούς που τάχα "χτυπάνε" την κυβέρνηση και τα αντιλαϊκά της μέτρα.
Από αυτούς που βγαίνουν και φωνάζουν για "κάλυψη".

-Και εσείς κύριοι του οικονομικού επιτελείου ποιόν κοροϊδεύετε επιτέλους; Σταματήστε! Μας περνάτε για ηλίθιους; Για ποιά διαγραφή μιλάτε;

Για την διαγραφή των τόκων που το σύστημα και εσείς οι ίδιοι υποβάλλατε; Για τη διαγραφή των... άδικων προστίμων που και πάλι εσείς υποβάλλατε;

Ωσάν άλλοι "σερίφηδες σε δεσποτάτα", θέτοντας υπέρογκη φορολογία στους υπηκόους σας;

Mε το έτσι θέλω;
Με τσαμπουκά;
Χωρίς να υπάρχει βάσιμος νόμος;
Χωρίς να υπάρχει διαχωρισμός στα πρόστιμα;
Όταν το ίδιο πρόστιμο θα πληρώσει ένας που χρωστά 1000 ευρώ ΦΠΑ και ένας που χρωστά 50 000; (και δεν μιλώ για τις προσαυξήσεις που είναι σε ποσοστιαία κλίμακα, αλλά για το πρόστιμο.)

Εσείς δεν είστε που πρίν από τέσσερα χρόνια (οι συνάδελφοί σας της Ν.Δ. αλλά δεν έχει καμία σημασία ή διαφορά...) που είχατε "πλαφόν" πρόστιμο 9.000 ευρώ για κάθε οικονομικό έτος σε εκκρεμότητα, ανεξαρτήτως του ύψους των εκδιδομένων τιμολογίων;
Δηλαδή ή 500.000 ευρώ τιμολόγια είχες κόψει ή 1.500, το πρόστιμο ήταν 9.000 ευρώ. (και μην διανοηθεί κανείς να μου πεί πως δεν είναι έτσι... εδώ μιλάμε με αποδείξεις.)

Ποιούς κοροϊδεύετε λοιπόν;
Μα φυσικά τους "μικρούς"... τους φουκαράδες, αυτούς που μια ζωή "πληρώνουν το μάρμαρο".
Αυτούς που δεν βρίσκουν το δίκιο τους πουθενά, αυτούς που είναι ανυπόληπτοι στις εφορίες...

Σταματήστε πια το παραμύθι!
Ο διακανονισμός με το "κοινωνικό πρόσωπο" που βροντοφωνάζετε και διαφημίζετε λέει ότι "για 25 εως 36 μηνιαίες δόσεις η απαλλαγή είναι το 70% των προσαυξήσεων, το ελάχιστο ποσό της δόσης είναι τα 1.000 ευρώ και η προσαύξηση για κάθε μήνα θα είναι 1%."
Είναι "κοινωνικό άνοιγμα" δηλαδή αυτό που κάνετε;
Ποιός φουκαράς έχει να σας δώσει 1000 ευρώ το μήνα;

Δεν υποστηρίζω αυτούς που φοροδιαφεύγουν με συνείδηση.
Αυτούς που μια ζωή την γλυτώνουν.

Αλλά αυτούς που αδυνατούν.
Αυτούς, που εσείς και οι προηγούμενοί σας, φέρατε σε αυτή την κατάσταση.
Αυτούς που "πήρατε στο λαιμό σας".
Αυτούς που μια ζωή κοροϊδεύατε και συτνεχίζετε να το κάνετε.

Φτάνει πιά.
Είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

admin του ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.