Τελευταίες αναρτήσεις

23 Ιουνίου 2011

Το σήριαλ της ποδοσφαιρικής «κάθαρσης»: το βαρύ πυροβολικό της απάτης.

Τώρα μπήκε στον «αγώνα» της καθεστωτικής ΑΠΑΤΗΣ και το βαρύ πυροβολικό των χολιγουντιανών σήριαλ: το σήριαλ των νονών του ποδοσφαίρου.

Επιστρατεύονται η νονοί του ποδοσφαιρικού σκότους για να δράσουν πιο αποτελεσματικά οι νονοί του πολιτικού σκότους, να μείνουν στο απυρόβλητο (όπως πάντα) οι μεγάλοι νονοί των «μαφιών» του χρήματος («νταβάδες») και να ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΘΕΙ το καθεστώς και η βαθιά σήψη του.


Τα σκάνδαλα και η ρητορεία των σκανδάλων (σκανδαλολογία) είναι ένα όπλο πολιτικής νάρκωσης, απάτης και αποπροσανατολισμού από τα πλέον αποτελεσματικά.
Όλα τα μεγάλα πολιτικά εγκλήματα «κύλησαν» πάνω στις «ράγες» επιλεγμένων σκανδάλων και στην κατακλυσμιαία σκανδαλολογία: Στη μετατόπιση δηλαδή της σήψης και της διαφθοράς από τις κεντρικές ΕΣΤΙΕΣ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ του καθεστώτος που παράγουν και αναπαράγουν τα σκάνδαλα, σε κάποια «κακά» και «διεφθαρμένα» πρόσωπα.

Το θεαματικό σήριαλ της ποδοσφαιρικής αλητείας, που θα παιχτεί σε πολλά κακόγουστα επεισόδια, θα επισκιάσει κάθε άλλο σκανδαλολογικό σήριαλ. Είναι το βαρύ πυροβολικό της καθεστωτικής νάρκωσης και απάτης, ξεπερνάει ακόμα και τα τρομοκρατικά σήριαλ των μυστικών υπηρεσιών: Είναι ο «Βασιλιάς» των σήριαλ, ακριβώς γιατί το ποδόσφαιρό είναι το σύγχρονο όπιο των λαών.

Σε αυτό το καθεστώς του σύγχρονου «οπίου των λαών» αποτυπώνονται πιο «φανταχτερά» όλα τα στοιχεία της αυθάδους αθλιότητας και σήψης του καθεστώτος.

Εδώ οι «νονοί», οι άνθρωποι της νύχτας, οι μαφιόζοι, και τα ποικίλα βυθοκορήματα της κεφαλαιοκρατικής «λέπρας» και της παρασιτικής αλητείας τους, έχουν πιο ορατές και αποκρουστικές μορφές.

Συνεπώς γίνεται και πιο εύκολο το «έργο» της καρατόμησης κάποιων, έτσι ώστε να μείνουν στο απυρόβλητο οι μεγάλες εστίες της σαπίλας, καθώς και οι μεγάλοι «νονοί» του χρήματος.

Γίνεται πιο εύκολο το έργο να εστιαστεί η σήψη και η διαφθορά σε κάποιες πυώδεις εξωτερικές φουσκάλες για να διασωθεί και να «εξυγιανθεί», δήθεν, το ΟΛΟ καθεστώς της ΑΠΑΤΗΣ: Οικονομικό, πολιτικό, ποδοσφαιρικό: Το οικονομικό, πολιτικό και ποδοσφαιρικό καθεστώς είναι ΕΝΙΑΙΟ και ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ.

Απλώς στο ποδόσφαιρο αποτυπώνονται πιο έντονα, μοχθηρά και αποκρουστικά τα χαρακτηριστικά της σηπτικής φρενοβλάβειας και της κακουργηματικής ΑΛΗΤΕΙΑΣ του ΣΥΝΟΛΟΥ του καθεστώτος.

Στο ποδοσφαιρικό καθεστώς τα «λαμόγια», οι μαυραγορίτες και οι «νονοί» φορούν τις πιο χυδαίες και άπληστες «φορεσιές» του γκανγκστερισμού του οικονομικού και πολιτικού συστήματος: Κοκκαλέοι, Βαρδινογιάννηδες, Βγενόπουλοι, Πατέρες, «νονοί» τύπου Μπέη, Ψωμιάδη και ποικίλων παραγόντων, κρατικών λειτουργών, διαιτητών και λοιπών τρωκτικών της καθεστωτικής αλητείας.

Η «επιχείρηση» της δήθεν «κάθαρσης» που άρχισε να παίζεται με τις συνταγές των τηλεοπτικών σήριαλ ΕΙΝΑΙ μια μεγάλη απάτη: Ακριβώς γιατί αυτή η «επιχείριση» θα εστιαστεί και θα περιοριστεί σε κάποιες γνωστές και προκλητικές εξωτερικές «πυώδεις φουσκάλες» (όπως οι νονοί τύπου Μπέου, Ψωμιάδη και ΣΙΑ), σε κάποια ηχηρά ονόματα εντυπωσιασμού (τα οποία στο τέλος θα βγούνε «λάδι»), ΑΛΛΑ οι μεγάλες κεφαλές θα μείνουν στο ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.

Στο απυρόβλητο φυσικά θα μείνει το ΟΛΟΝ καθεστώς του ποδοσφαίρου, η οικονομική, εμπορική και η πολιτική δομή λειτουργίας και ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ του, καθώς και το «κράτος» του ποδοσφαίρου: Κράτος υποταγμένο στο διεθνές κράτος των μαφιών του χρήματος.

Ίσως αυτή η δήθεν «εξυγίανση» και «κάθαρση» να αποτελεί και την αφετηρία της ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ επιβολής των διεθνών μαφιόζικων μηχανισμών του ποδοσφαιρικού θεάματος στην Ελλάδα (ΟΥΕΦΑ), ένα αντίστοιχο «καθεστώς» σαν και αυτό της τρόικας.

Θυμήθηκαν σήμερα τα «στημένα» παιχνίδια όταν αυτά αποτελούν καθεστώς δεκαετιών και συστατικό στοιχείο της ολοκληρωτικής εμπορευματοποίησης του ποδοσφαίρου.

Να δούμε, λοιπόν, θα «αποκεφαλιστούν» οι δύο μεγάλες κεφαλές του ποδοσφαιρικού καθεστώτος των τελευταίων ετών; Κόκκαλης και Βαρδινογιάννης; Ιδιαίτερα ο πρώτος που κυριάρχησε και δεν άφησε τίποτα όρθιο;


από το Ρεσάλτο
ΠοσειδώναςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.