18 Απριλίου 2011

Απάντηση στο δημοσίευμα του Κωνσταντίνου Ζούλα για τους στρατιωτικούς και τα "κρουασάν"...

Φίλοι μου έλαβα από τον "Συντονιστή" το παρακάτω κείμενο και σας το παραθέτω προς ενημέρωση:

Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι των Ενόπλων Δυνάμεων, Έλληνες Πατριώτες, Προ καιρού σας είχα στείλει ένα μήνυμα για την ανάγκη δημιουργίας μιας οργάνωσης, που να μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε έκρυθμη κατάσταση στο μέλλον αλλά και να αποτελέσει ένα αντίβαρο στις δυσμενείς εξελίξεις, που θα βλέπουμε εφεξής στην Ελληνική κοινωνία.

Ακόμη και άνθρωποι, που μέχρι σήμερα ήταν διεθνιστές, λόγω αριστερών τους κυρίως καταβολών, έχουν ενστερνισθεί την άποψη ότι "κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους στην Πατρίδα μας, που όλοι εμείς αγαπάμε".


Μέχρι σήμερα παραμένουμε απλοί παρατηρητές των εξελίξεων, ανοργάνωτοι και αδιάφοροι και δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι εξελίσσεται ένα μοναδικό πείραμα/ πιλοτικό μοντέλο της παγκοσμιοποίησης στη χώρα μας.

Πριν μπω στην ουσία αυτής της επιστολής μου, επιτρέψτε μου να εκθέσω την άποψή μου για ποιους λόγους έχει επιλεγεί η Ελλάδα για το πείραμα που επιχειρείται:

α. Ο Έλληνας είναι ανάδελφος, άρα μόνος του. Δεν θα τον υποστηρίξει κανείς.

β. Ο Έλληνας έχει βαθιά ριζωμένη στη συνείδησή του την ιστορική του καταγωγή και έχει αποδείξει ανά τους αιώνες-στους πολέμους και στις περιόδους σκλαβιάς- ότι δεν κάμπτεται εύκολα. (Και τώρα σκλαβιά έχουμε και επέρχεται και πόλεμος)

γ. Ο Έλληνας, ως ιδιοσυγκρασία, είναι απρόβλεπτος και έτσι θα δοκιμασθεί τώρα μέχρι να εξαντληθούν τα όριά του. Αν νικηθεί τότε ο δρόμος ανοίγει και για τις άλλες χώρες, με αφετηρία τη Νότια Ευρώπη.

δ. Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και ελέγχεται εύκολα, αφού είναι πανταχόθεν αποκλεισμένη από φτωχές χώρες. Επίσης είναι πανεύκολο να χειραγωγηθεί η κοινή γνώμη αφού ο τύπος και τα κανάλια ελέγχονται από τους δικούς τους.

ε. Σε περίπτωση ανώμαλης καταστάσεως, μπορούν με προβοκάτσια να εμπλέξουν τους οργανωμένους αλλοδαπούς μέσα σε διαδηλώσεις και είτε να αποπροσανατολίσουν είτε να εκφοβίσουν τον κόσμο που θα αποφασίσει να κατέβει στο πεζοδρόμιο.

στ. Αν τους ξεφύγει ο έλεγχος λόγω μαζικής αντίδρασης των Ελλήνων, μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν μια τεχνητή καλοστημένη κρίση τύπου "Ιμίων" και οι φιλότιμοι και απειλούμενοι Έλληνες να διαλυθούν και να πάνε σπίτια τους μπροστά στον Εθνικό κίνδυνο.

ζ. Αν πετύχει το πείραμα τότε θα θέσουν άμεσα υπό το έλεγχό τους τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας, που κάθε άλλο παρά ασήμαντες είναι.

Αρκετοί εξ' υμών έχετε οργανωθεί σε σωματεία, συνδέσμους, συλλόγους με προεδρεία, αρχαιρεσίες, επιστολές διαμαρτυρίας, χλιαρές συγκεντρώσεις και κάποιοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να τρέχουν σε ομιλίες, καταθέσεις στεφανιών κλπ δραστηριότητες.


Πολλοί αντιδρούν με επιστολές προς τα διάφορα blog, με διαμαρτυρίες κατά δημοσιευμάτων εφημερίδων και διαβήματα ή ηχηρές συζητήσεις, που δεν οδηγούν πουθενά.


Στο μήνυμα που σας είχα στείλει, με το ψευδώνυμο "Συντονιστής" και με θέμα "ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ" αρκετοί μου απαντήσατε θετικά, ακόμη και εε αξκοί. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η ηθική υποστήριξη των πολιτών πατριωτών σε μια τέτοια μελλοντική ενέργεια. Δυστυχώς οι πιο διστακτικοί ήταν οι εα αξιωματικοί οι οποίοι αντικειμενικά είναι και οι πιο ασφαλείς και που δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Παρ΄όλα αυτά βλέπουν καχύποπτα μια τέτοια δραστηριότητα, που εκ των πραγμάτων κυρίως σε αυτούς απευθύνεται.


Σας υπενθυμίζω εν συντομία το μήνυμα που είχα στείλει:


"Με οργανώσεις και λέσχες τύπου ΕΑΑΣ, ΑΚΙΣ, ΑΕΝΑΕΔ κλπ κλπ δεν κερδίζονται μάχες. Οι μάχες κερδίζονται με την επίγνωση του εθνικού κινδύνου και την υπόσχεση να υπερασπιστούμε τα πάτρια. Προσωπικά βλέπω ότι είναι επιτακτική ανάγκη:


α. Να οργανωθούν όλοι οι απόστρατοι αξκοί-υπαξκοί σε συνδέσμους κατά τάξεις παραγωγικών σχολών

β. Να ιδρυθεί Σύνδεσμος πολιτών Φίλων των Ενόπλων Δυνάμεων με σκοπούς συναφείς με τους ιδρυτικούς σκοπούς των συνδέσμων τάξεων κλπ

γ. Να ιδρυθεί στη συνέχεια Ομοσπονδία στην οποία να εγγραφούν ως μέλη όλοι οι υπάρχοντες σύνδεσμοι και πατριωτικά σωματεία.

δ. Πλέον των από τη νομοθεσία προβλεπομένων καταστατικών οργάνων(Διοικητικό Συμβούλιο, Γενική Συνέλευση κλπ) να συγκροτηθούν και δυο επιπλέον σώματα:

- Το πρώτο θα είναι ελεγκτικό των ενεργειών του ΔΣ, κάτι σαν Γερουσία

- Το δεύτερο θα είναι ένας σχηματισμός δυνάμεως 2000 ανδρών περίπου με στρατιωτική οργάνωση (ιεραρχία, στολή, έμβλημα κλπ), το οποίο θα είναι και ο σημαντικός πυρήνας της Εθνικής Αντίδρασης/Αντίστασης, σε οποιοδήποτε status πάνε να μας επιβάλλουν τα ξένα κέντρα με τους εδώ κυβερνητικούς υπαλλήλους τους.


Για την οργάνωση, ονομασία, δομή, οικονομικά κλπ έχουμε έτοιμο ένα πλάνο το οποίο θα στο κοινοποιήσουμε σύντομα"

Επανέρχομαι και πάλι στο θέμα αυτό με αφορμή το δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, κάποιου ΖΟΥΛΑ, ο οποίος ασχολείται με κρουασάν, σάντουιτς και άλλα τυποποιημένα τρόφιμα. Άραγε ίδρωσε το αυτί του εκδότη ή των ιδιοκτητών της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ από τις επιστολές, που απέστειλαν κάποιοι αγαπητοί συνάδελφοι για το εν λόγω κατάπτυστο άρθρο; Μήπως αναμένουμε αντίδραση από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας; Από κανένα Αρχηγό Γενικού Επιτελείου; Από την ΕΑΑΣ; (Τώρα θα ασχολούνται με τα μόρια των ΚΑΑΥ)
Από την άλλη, στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ όλοι θα γελάνε και θα λένε μεταξύ καφέ και κρουασάν, απευθυνόμενοι στο Ζούλα: "βρε Κωστάκη τα πήρανε στο κρανίο οι καραβανάδες με αυτά που έγραψες!"


Κάποιος πρότεινε να πάψουμε να αγοράζουμε την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ!! Καλά υπάρχουν άνθρωποι αφελείς που νομίζουν ότι θα τους πειράξει; Μα τα έσοδα τους είναι εξασφαλισμένα....από τους φορολογούμενους Έλληνες. Και κανείς να μην την αγοράσει αυτοί τα λεφτά θα τα παίρνουν από την κάθε κυβέρνηση για να γράφουν ότι θέλουν.

Πώς θα φαινόταν όμως σε αυτούς τους κυρίους αν 3000 άνδρες, με ομοιόμορφη εμφάνιση/στολή εμφανιζόντουσαν στις 04:30 τα ξημερώματα έξω από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ;


Μήπως τότε, αφού δεν μπορούμε να εμπνεύσουμε το σεβασμό, θα είχαμε εμπνεύσει τον ΦΟΒΟ; Μήπως πρέπει επί τέλους να κάνουμε όλα αυτά τα ανθρωποειδή να μας φοβούνται;

Προτείνω λοιπόν να σκεφθούμε όλοι μαζί, στις συναντήσεις μας και στα σωματεία μας, μέσω email ή και τηλεφωνικά, να κάνουμε πράξη την πρόταση-ανησυχία του κ. Ζούλα. Να τι μας προτείνει λοιπόν ο κ. Ζούλας:

"
η παρωδία που λέγεται ελληνικό στράτευμα πρέπει άμεσα να αλλάξει και όλοι αυτοί οι αργόμισθοι που υπηρετούν να αναλάβουν τον καθαρισμό και τη προστασία των δασών ή τη βελτίωση της εικόνας των πόλεων… "

Μάλιστα ακόμη πιο θερμός ο ζούλας σε απάντησή του στο http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=4915 προτείνει:

"Για όλους αυτούς τους λόγους πραγματικά εκπλήσσομαι που οι περισσότεροι εκ των επικριτών μου εξέλαβαν ως υποτιμητική την πρότασή μου το στράτευμα -μόνιμο και μη- να συνειδητοποιήσει επιτέλους την πραγματική απειλή που δοκιμάζει τη χώρα και να μεταλλαχθεί με δική του πρωτοβουλία σε μια πραγματικά παραγωγική δύναμη.

Το ξαναθέτω ως ερώτημα: Θα ήταν παράλογο π.χ αν με πρόταση των αποστράτων στις εκατοντάδες μονάδες που υπάρχουν στην ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά κάποιοι μόνιμοι και στρατεύσιμοι εκπαιδεύονταν με συστηματικό τρόπο στην πυρόσβεση των πυρκαγιών για να μην βλέπουμε κατόπιν τραγωδίας κάποιους φαντάρους να επιστρατεύονται για το θεαθήναι με… τσουγκράνες και φτυάρια για να «πολεμήσουν» μια φωτιά;


Θα ήταν εκτός στρατιωτικής «λογικής» ή και απαξιωτικό για όσους δεν έχουν παραγωγικό αντικείμενο εργασίας να υπάρχει ανά στρατόπεδο μια μονάδα προληπτικής προστασίας των δασών ή ακόμη και συνδρομής στις υπηρεσίες καθαριότητας των πόλεων; Θα ήταν παράλογο τα στρατιωτικά νοσοκομεία να λειτουργούν βοηθητικά στις προβληματικές μονάδες του ΕΣΥ όταν είναι κοινό μυστικό ότι χρησιμοποιούνται και ως γηροκομεία των συγγενών των αποστράτων;"


(δείτε την απάντηση του Ζούλα όπως δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή ΕΔΩ)

Ας το κάνουμε λοιπόν πράξη!!

Άμεση ίδρυση σωματείου-συνδέσμου "Προστασίας περιβάλλοντος και αποκατάστασης πόλεων" με την παρακάτω δομή:

ΔΣ
Γερουσία
3 Φάλαγγες εργασίας των 940 ατόμων εκάστη
Κάθε φάλαγγα θα έχει 3 "δρυμούς" φίλων περιβάλλοντος.
Κάθε "δρυμός" θα έχει 3 "δάση"
Κάθε "δάσος" θα έχει 3 "συστοιχίες"
Η συστοιχία 3 ομάδες εργασίας των 10 ανδρών.
Δηλαδή 3 ομάδες εργασίας Χ10=30 + Δρίτης+Βοηθός=32 άνδρες η συστοιχία(διμοιρία)
3 συστοιχίες Χ32=96 + Δκτής +Υδκτής+Αρχιλοχίας+Σιτιστής=100 άνδρες το δάσος (Λόχος)
3 δάση Χ100=300+ Δκτής, Υδκτής, Αξκός Επιχειρήσεων=313 άνδρες ο δρυμός (Τάγμα)
3 δρυμοί Χ313=939+ Διοικητής=940 άνδρες η φάλαγγα (Σύνταγμα)
3Χ940=2820 άνδρες μάχιμοι στη γραμμή.

Τότε θα βλέπαμε πώς γίνεται η αποψίλωση των ζιζανίων του ΜΤΣ, πώς ξεριζώνονται τα γαϊδουράγκαθα από τις πόλεις, πώς κλαδεύονται τα υβρίδια, πώς απαιτούμε αποκατάσταση της Εθνικής Πατρίδας, πώς δημιουργείται φυτώριο για μελλοντική δράση!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΚΟΙ-ΥΠΑΞΚΟΙ και ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,
Οδεύουμε ολοταχώς προς ξεπούλημα ......το σχέδιο της καταστροφής είναι σε εξέλιξη....
Μα πού είναι ο Λεωνίδας, ο Καραϊσκάκης, ο Παύλος Μελάς;

Αναμένω τις απόψεις σας.

Κάποιοι με θεωρούν ανώνυμο.... δεν είμαι ανώνυμος ούτε φοβάμαι να πω το όνομά μου.
Είμαι επώνυμος!!
Ο ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ!!

"Συντονιστής"

ΥΓ. Το επίθετο ζούλας έχει σχέση με την έκφραση "στη ζούλα" και ότι αυτή υπαινίσσεται;


Για όσους επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τον "Συντονιστή" το email του είναι:
syntonistis@zoho.com



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μου αρέσει πως μετά τις προτροπές να εμπνεύσετε φόβο, μέσω φαλάγγων -αναρωτιέμαι αν προτείνεται δηλαδή την χρήση ή την απειλή χρήση βίας- έχετε κοτσάρει και στην αρχή χριστιανικές εικόνες...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Κακως φιλε μου ανωνυμε ριχνεις την ευθυνη του κειμενου σε εμενα...
Αναλαμβανω την ευθυνη για την δημοσίευση στο ιστολόγιό μας οπως αναλαμβανω και την ευθυνη της δημοσίευσης όλων των ευπρεπών σχολίων.

Εαν εχεις καποια θέματα να συζητησουμε επί του κειμενου δεν εχω καμια αντίρρηση και δεν νομιζω οτι ενσπειρει φοβο στους πολίτες αλλά σε κάποιους άλλους που μας εχουν κανει την ζωη μαρτυριο....

Πάντως εχω δημοσιεύσει στο τελος του κειμενου το εμαιλ του "Συντονιστή" ο οποίος σε ενημερωνω οτι καμια σχέση δεν εχει με τους συντακτες ούτε με κανεναν άλλο φίλο του ιστολογίου μας....

Οποιος επιθυμει περαιτερω επικοινωνία και διευκρινησεις επί του κειμενου παρακαλώ να απευθυνεται εκει.....

syntonistis@zoho.com

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς και το συγκεκριμένο blog δεν έχει σχέση μαζί μου.
Απλώς όπως και άλλοι bloggers μου "έδωσε βήμα" για να αναπτύξω μια άλλη άποψη.
Κατ' αρχήν αγαπητέ φίλε η έκφραση "κοτσάρει" δεν συνάδει με εικόνες που έχουν ιερό περιεχόμενο...άρα θα παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικός.
Σχετικά με τη βία στην οποία αναφέρεσαι, μάλλον δεν έχεις δει τίποτε ακόμη...αλλά καλά θα κάνεις να ρίξεις μια ματιά σε βίντεο από την Αργεντινή και θα καταλάβεις ποια είναι η βία. Μα και το Κράτος δεν ασκεί βία; Μήπως μας ρώτησαν για όλα αυτά τα δεινά που μας επεφύλαξαν; Μήπως δεν έχεις καταλάβει αυτά που φωνάζουν συνταγματολόγοι, καθηγητές κλπ για την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου;
Μήπως δεν έχεις αντιληφθεί ότι είμαστε υπό κατοχή; Ότι είμαστε φόρου υποτελείς; Ότι φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε βράδυ; Ότι μας κλέβουν τον ιδρώτα μιας ζωής;
Μα και η επανάσταση του 1821 με βία έγινε και εμπνέοντας τον φόβο στους μεμέτηδες και στους προσκυνημένους.
Οι αγωνιστές του ΄21 μήπως πετούσαν στραγάλια στους Τούρκους;
Η Εθνική μας Αντίσταση το 41-44 μήπως πέταγε μπουγέλα στους Γερμανούς;
Δεν έκανε χρήση βίας;
Γιατί σου φαίνεται παράξενο ότι πρέπει να οργανωθούμε για να είμαστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε έκρυθμες καταστάσεις;
Εσύ που δεν θέλεις να εμπνέεις φόβο, μήπως μπορείς να έρθεις μαζί μου ένα βράδυ να περάσουμε από την Ομόνοια, πίσω στην πλατεία Θεάτρου μέχρι το Μεταξουργείο;
Έτσι για να δεις τι σημαίνει φόβος ....πού;
Στο λίκνο του παγκόσμιου πολιτισμού...στην Αθήνα!!
Αυτό το όνειρο έχεις για τα παιδιά μας;
Εκτός και αν θεωρείς ότι μόνο με το ΠΑΜΕ μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα έναντι των κατακτητών!
Καλό Πάσχα.
Συντονιστής

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.