27 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ.

ΠΑΣΧΑ 2011

Το φετινό Πάσχα με βρίσκει στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ. Σε μια πόλη στους πρόποδες του ΟΛΥΜΠΟΥ. Εδώ που κάποτε έμεναν και λατρευόντουσαν οι 12 ΘΕΟΙ και αρκετοί ημίθεοι. Τώρα όμως, 2000 χρόνια μετά... πιστεύουμε και λατρεύουμε τον Κύριο Ιησού Χριστό. Σημασία δεν έχει αν η θρησκεία μας είναι σωστή η ΟΧΙ; Σημασία έχει πως η διδασκαλία του Κυρίου μας, εκφράζει πολλά εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΩΝ. Είναι πολλές οι παραβολές και ειδικά τώρα το ΠΑΣΧΑ οι παρακλήσεις που γίνονται, για ευτυχία, αγάπη, γαλήνη, ηρεμία και οικογενειακή ζωή.

Η Εκκλησία μας, αναφέρει όλα τα Ευαγγέλια και όλα τα τροπάρια που αναφέρονται στο ΘΕΙΟ ΔΡΑΜΑ. Όμως, καλά είναι όλα αυτά, αλλά εμείς τι τηρούμε από όσα ακούμε; Πόσοι από εμάς είμαστε πράγματι Χριστιανοί και πόσοι τηρούμε τους κανόνες της ηθικής και ενάρετης, ζωής που μας δίδαξε ο Κύριος; Δεν θα αναφερθώ σε παραδείγματα και σε γεγονότα. Η Θρησκεία του κάθε ανθρώπου, είναι σεβαστή και ιερή. Πιστεύω το ίδιο να νοιώθουν και να πιστεύουν και οι άλλοι.

Όμως, κάποιες φορές, κάποιες στιγμές, κάποιοι, ούτε να γιορτάσουμε δεν μας αφήνουν. Και γνωρίζετε πολύ καλά ποιους εννοώ. Τον ΑΛΗΤΗΡΙΟ πρωθυπουργό μας και τα τσιράκια του. Που μια εβδομάδα πριν το ΠΑΣΧΑ, ανακοίνωσαν τα νέα χειρουργικά μέτρα κατά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού. Κι αν κάποιοι από εσάς, που τυγχάνει να βρίσκεστε σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από κάποιους άλλους, δεν επηρεάζεστε, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι σύντομα κι εσείς δεν θα γίνετε σαν κι αυτούς.

Το σχέδιο των ΑΝΩ κύκλων, είναι να καταστρέψουν τον ΕΛΛΗΝΑ και την θρησκεία του. Να διαλύσουν την οικογενειακή του ζεστασιά και τα ιδανικά του. Πολλοί στο παρελθόν προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν. Πολλοί σκέφτηκαν και έπραξαν εις βάρος του Έθνους, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν πραγματικότητα τα σχέδια τους. Τώρα όμως, η νέα γενιά των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι πολύ μακριά από εκείνα τα ιδανικά και τις αξίες. Τώρα οι γυναίκες, νοιάζονται πιο πολύ για το αιδοίο τους και την σεξουαλική τους απόλαυση, παρά για την διατήρηση της οικογένειας τους. Οι άντρες, ενδιαφέρονται πιο πολύ για την απόκτηση των υλικών αγαθών και την σωματική τους απόλαυση, παρά για την υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψης της πατρίδος και της οικογένειας τους.

Είθισται κάθε χρόνο, μέρες σαν κι αυτές, να λέμε Χρόνια Πολλά κτλ. Όμως, εγώ θα ευχηθώ αυτό που λέει σε μια πασίγνωστη ΕΛΛΗΝΙΚΗ προσευχή. ΠΡΟΣΔΟΚΩ Ανάσταση Νεκρών. Περιμένω ο Κύριος, να εισακούσει τις προσευχές κάποιων ταλαιπωρημένων και εξαθλιωμένων ΕΛΛΗΝΩΝ και να στείλει πίσω στην γη τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Κι αυτή την φορά να μην χαριστεί στους συνέλληνες εχθρούς του, αλλά να τους κρεμάσει. Περιμένω τον Ανδρέα Μιαούλη, να πυρπολήσει όλα τα γιοτ και τα σκάφη, των υποτιθέμενων πλούσιων, που τα απόκτησαν εις βάρος του Ελληνικού λαού. Περιμένω τον Περικλή, να φέρει μια νέα Χρυσή εποχή για όλους τους Έλληνες. Θα ήθελα ο Σωκράτης να μοιράσει το κώνειο σε όλους τους βουλευτές και τις οικογένειες τους, ώστε να εξαλειφθεί η μιαρή αυτή φυλή, των ξιπασμένων καραγκιόζηδων και προδοτών πολιτικών. Αναμένω τον Μέγα Αλέξανδρο, να απελευθερώσει όλες τις σκλαβωμένες ελληνικές πόλεις και χωριά που κάποια τομάρια της βουλής υπόγραψαν και παραχώρησαν. Να αναστηθεί ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και να υπερασπιστεί ακόμα μια φορά τα τείχη και το κύρος της ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ. Να ξαναγυρίσει ο Ελευθέριος Βενιζέλος και να εμφυσήσει ξανά τον πατριωτισμό και το θάρρος των Ελλήνων. Να ξαναγυρίσουν πίσω οι ήρωες και οι ηρωίδες του '40 και να ματώσουν και πάλι για τα ιερά και Αγια αυτά χώματα.

Φίλοι μου, θα μπορούσα να γράψω χιλιάδες ονόματα ηρώων που μόχθησαν, πάλεψαν, πέθαναν ή θυσιάστηκαν για αυτή την μικρή χώρα, που όλοι μας φωνάζουμε ΕΛΛΑΔΑ, αλλά όλοι οι εχθροί μας λένε, GREECE. Δεν υπάρχουν αλλά περιθώρια και άλλες καθυστερήσεις. Εύχομαι το φετινό ΠΑΣΧΑ, οι ψυχές και τα πνεύματα όλων αυτών των ηρώων, να γυρίσουν στην καρδιά σας και την θέληση σας. Να ξαναγίνετε πάλι ΕΛΛΗΝΕΣ και να νοιώσετε και πάλι την χαρά και την ελπίδα. Να ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ο πατριωτισμός και το ΕΓΩ σας, για το καλό της ΕΛΛΑΔΟΣ μας. Όσα λόγια κι αν γράψουμε μερικοί, δεν θα είναι τίποτα μπροστά στα έργα, που θα κάνουμε, αν είμαστε ΟΛΟΙ μας ΕΝΩΜΕΝΟΙ, σαν μια γροθιά. Γιατί έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν, πως τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί σε ενωμένους ΕΛΛΗΝΕΣ. Όσα όνειρα και όσα θέλω έχετε για αυτό το ΠΑΣΧΑ, τόσες είναι και οι ευχές μου. Όμως, μέσα από τα βάθη της φτωχής και τίμιας καρδιάς μου, εύχομαι πάνω από όλα να ξυπνήσετε και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα σας, για μια καλύτερη πατρίδα, μια καλύτερη οικογένεια, μια καλύτερη ζωή.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Από τη σελίδα του Ελευθεριάδη Ομηρου στο Facebook

Το είδα στο ΘαλαμοφύλακαShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.