Τελευταίες αναρτήσεις

28 Απριλίου 2011

Βεβήλωση Ορθόδοξου Ναού από Αλβανούς του Κοσσόβου.... (βίντεο)

Καλό είναι να το βλέπετε κάθε φορά που σκέπτεστε ότι κι οι Αλβανοί είναι "φίλοι" μας....
Επίσης να το θυμάστε κάθε φορά που ακούτε τους πουλημένους πολιτικούς να θέλουν να χτίσουν ισλαμικό τζαμί....
Οι στρατιώτες που βλέπετε είναι Αλβανοί το Κοσσόβου ίδιοι με αυτούς που σήμερα απειλούν την Ηπειρο, και βρίσκονται μέσα σε Ορθόδοξο Σερβικό Ναό.....από το Ορθόδοξη Μαρτυρία στις Ερυθρές
(ευχαριστώ τον φίλο Βασίλη Π)Share

1 σχόλιο:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

H στασιμότητα και το πολύμορφο τέλμα που παρουσιάζουν σήμερα οι Έλληνες,δίνει το έναυσμα και το σύνθημα και αποτελεί το εναρκτήριο σάλπισμα και βήμα προς όλους αυτούς τους σωβινιστές-σκοταδιστές των ομόρων χωρών να επιτίθενται με πρωτοφανή σφοδρότητα έναντι εκείνου του ανωτέρου πολιτισμικού στοιχείου που εγγενώς τους χαρακτηρίζει ανέκαθεν α λ λ ά που επιμελώς και τεχνηέντως αποκρύπτουν και που,κ υ ρ ι ο λ ε κ τ ι κ ό τ α τ α,τους έχει φέρη 'στη ζ ω ή από το σημείο που επρόκειτο για νεφελώδη φυλετικά ανεμοσκορπίσματα-υπολείμματα,προ'ι'όντα και αποτελέσματα διεθνών συνθηκών και συγκυριών.
Οι τυραννίσκοι Σκιππετάρροι,εγώ θα σας έλεγα,κ.Ευαγγελίδη,πως μιμούνται πλήρως όχι τ ό σ ο τους παράφρονες Σκοπιανοβουλγάρους,με τους οποίους,άλλωστε,διαφοροποιούνται αντιμαχόμενοι και αποστασιοποιούνται ως επί το πλείστον,ό σ ο ν τους Τούρκους,αποζητούντες να ''κατοχυρωθούν'' εμμανώς από όλες τις ''απόψεις'' και πλευρές.Παραλλήλως,δε,είναι νομοτελειακό προς την Ιστορία πως ό σ ο ν εκτραχύνονται,τ ό σ ο ν άνανδροι εκτιμώνται έναντι ενός τ α κ τ ι κ ο ύ ελληνικού στρατού και μιας πράγματι φιλοπροόδου ελληνικής κοινωνίας.'Στο τ έ λ ο ς,ν α γνωρίζουν ό λ ο ι αυτοί οι κύριοι πως η α ν ο χ ή και τα ό ρ ι α των Ε λ λ ή ν ω ν εξαντλούνται και το Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα,ε κ ό ν τ ε ς-ά κ ο ν τ ε ς,θα τους κ α τ α κ α ύ σ η τα σπλάγχνα.
Ό σ ο ν η ''απελευθέρωσή'' των προ'υ'ποθέτει και εξαρτάται από ανίερες συμμαχίες κυρίων προς υ π ο δ ο ύ λ ω σ η άλλων λ α ώ ν της περιοχής του Αίμου,η θ η λ ι ά θα τους περισφίγγη στενότερα και οι απαιτήσεις των Ευρωπαίων Επιτρόπων θα είναι μεγαλύτερες και,πρωτίστως,α π τ ό τ ε ρ ε ς.
Η υποκινούμενη αποθράσυνσή των,κατ'εμέ,προκύπτει και ως ένας εκρηκτικός συνδυασμός ελληνικής α μ ε λ ε ί α ς και ελληνικού δ ό λ ο υ.Τα πρωτάκουστα αυτά μισάνθρωπα σχολικά εγχειρίδια αφ'ενός τονίζουν την επιτακτική ανάγκη συγκρότησης μετώπου από Έλληνες για την προστασία και στήριξη των Βορειοηπειρωτών αδελφών και αφ'ετέρου την ο φ ε ι λ ή προς τα παιδιά μας για λόγο καταγγελτικό,λόγο στιγματισμού αυτού του ν ε ο σ τ α λ ι ν ι κ ο ύ μορφώματος 'σε όλα τα φόρα,με όλες μας τις δυνάμεις και από όλα τα δυνατά,ικανά μέσα!

Η μονέδα και η συνταγή της συναλλαγής της αυλοκολακείας,με τους Οθωμανούς να το επιδιώκουν παγίως,υπήρξε κ α ι για ε κ ε ί ν ο υ ς το αρχέγονο ένστικτο και το ισχυρότατο κίνητρο από ιδρύσεως του κράτους-υβριδίου των κατά τις απαρχές του εικοστού και με την εθνική συνείδηση και ταυτότητα να φαντάζη εξωπραγματική,στενόχωρη,περιοριστική,να φαντάζη απάρνηση του προτέρου ορεσιβίου-τσιφλικάδικου ακαταστάτου τρόπου ζωής και εκτεταμένη προσπάθεια αφομοιωτικού ''εκπολιτισμού'' των!

Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΓΗ Ο Υ Δ Ε Ν Α ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΕΡΕΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ε Γ Γ Ε Ν Ε Ι Σ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΠΤΕΣ!
Α Ν Α Χ Ω Μ Α Τ Α ΚΑΙ Μ Ε Τ Ω Π Α ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Σ Η Σ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ Ε Γ Γ Ε Ν Ε Ι Σ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΠΤΕΣ!

Οι αγύρτες Τουρκαλβανοτσάμηδες 'βρίσκουν,ασφαλώς,έδαφος και πατήματα και επιμένουν να ισχυρίζονται όσα ισχυρίζονται με το σ η μ ε ρ ι ν ό καθεστώς που και τους εξέθρεψε,καθότι 'σε άλλες,'σε διαφορετικές,στρυφνές εποχές θα 'σύροντο παραχρήμα και αυθημερόν κρεμάμενοι μετά βδελυγμίας 'στα Ιωάννινα.


http://ethnologic.blogspot.com/2011/04/blog-post_27.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.