20 Απριλίου 2011

Νέες ανθελληνικές και αντι-ορθόδοξες εκπομπές από το προκλητικό κανάλι ΣΚΑΪ.... Επιστολή αναγνώστη...

Αναδημοσίευση από το ΟΠΟΥ ΓΗΣ

Χθές λάβαμε και το ακόλουθο mail που δημοσιεύουμε χωρίς περικοπές, μόνο με τα αρχικά του ονόματος του αγαπητού μας φίλου ακροατή από την Κόρινθο.

Καλησπέρα.

Σας γράφω πρώτη φορά για να σας ενημερώσω για μία νέα πρόκληση/προσβολή του "γνωστού" μας πλέον ΣΚΑΙ.

Μεγάλη Δευτέρα σήμερα και το συγκεκριμένο κανάλι πρόβαλλε στις 23.00 την πρώτη εκπομπή από μία σειρά που την τιτλοφορεί
"Τα μυστήρια της Βίβλου" και είχε ως τίτλο "ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ". Δεν χρειάζεται νομίζω να αναφερθώ στο περιεχόμενό της. Πιστεύω ότι γνωρίζετε τι πραγματεύεται και "πόθεν άρχεται".


Και μάλιστα παρόμοιες εκπομπές θα έχει όλη την Μεγάλη Εβδομάδα.
Είναι σειρά την οποία έχω παρακολουθήσει παλιότερα τόσο από το
History channel όσο και από το National Geographic, κανάλια τα οποία είναι γνωστά για το αντ-ορθόδοξο μένος τους.

Παρά το γεγονός ότι λόγω των ημερών ήθελα να συγκρατήσω τον θυμό μου δυστυχώς δεν τα κατάφερα και τους έστειλα τα παρακάτω, mail:

"Καλησπέρα σας κύριοι , Εχετε πλέον αλλοτριωθεί τελείως; Εχετε χάσει πλέον κάθε μέτρο; Τι θέλετε επιτέλους να μας πείτε και να μας δείξετε; Ότι είστε τι; Είναι δυνατόν Μεγάλη Εβδομάδα - Μεγάλη Δευτέρα και να προβάλλετε τα "Χαμένα Ευαγγέλια"; Είναι δυνατόν όλη την Μεγάλη Εβδομάδα να έχετε προγραμματίσει αυτές τις προβοκατόρικες και προσβλητικές εκπομπές; Δηλαδή αυτή είναι η "συνεισφορά" σας στο πρόγραμμα του καναλιού σας για την Μεγάλη Εβδομάδα; Είναι δυνατόν να προσβάλλετε με αυτόν τον τρόπο το θρησκευτικό συναίσθημα και την πίστη εκατομμυρίων Ελλήνων Οροθοδόξων τη Μεγάλη Εβδομάδα; Δηλαδή χάθηκαν άλλες μέρες; Ή μήπως ήταν τυχαίο;

Δεν ντρέπεστε πλέον καθόλου;

Εκτός του γεγονότος ότι οι συγκεκριμένες εκπομπές είναι ανιστόρητες και παρουσιάζονται μόνο από την μία πλευρά (μην ανησυχείτε τις έχω ήδη παρακολουθήσει τουλάχιστον δύο φορές τόσο από το History όσο και από το National) είναι τουλάχιστον απαράδεκτες γιατί απουσιάζει παντελώς η Ορθόδοξη πλευρά (ακόμα και η ιστορική). Και πως θα ήταν δυνατόν να υπήρχε αφού οι συντελεστές της είναι είτε Εβραίοι είτε Μασόνοι. Και εσείς Ελληνικό!!!! κανάλι τις προβάλλετε για να τις δούν οι Ελληνες την Μεγάλη Εβδομάδα; Τέτοια προκλητικότητα πλέον;

Λυπούμαι και ντρέπομαι για λογαριασμό σας, αλλά δεν διαφέρετε καθόλου από εκείνους που γελοιοποίησαν κάποτε την πίστη των Μουσουλμάνων με τις "περίφημες" γελοιογραφίες του Μωάμεθ. Είστε το ίδιο προκλητικοί, προσβλητικοί, καθοδηγούμενοι, υποτελείς και χαμηλού επιπέδου. Λυπούμαι πραγματικά που αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω τέτοιες εκφράσεις αλλά ήταν οι πιο ελαφρείς που θα μπορούσα να βρώ.

Θα έπρεπε κυριολεκτικά να ντρέπεστε!
Και όχι κύριοι , δεν είμαι φανατικός ! Δεν είμαι καν "καλός χριστιανός". Αλλά η προκλητικότητα σας ξεπερνάει κάθε όριο σοβαρού! Π. Λ.
Οι άνθρωποι πλέον αυτοί έχουν εξαχριωθεί παντελώς. Μετά το 1821, τώρα έχουμε αυτό.
Το Ραδιοτηλεοπτικό έχει λόγο; Για την προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος; Αλλά τι λέω τώρα, θα μου πείτε. Αλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε.
Ένιωσα ότι έπρεπε να το μοιραστώ με κάποιον και να ενημερώσω.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !
Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !

Με εκτίμηση
Π. Λ.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ

(ευχαριστώ τον φιλο Ποσειδώνα)



Share

14 σχόλια:

ΗΛΙΑΣ είπε...

Το εθνος πρεπει να μαθει να θεωρει εθνικο οτι ειναι αληθινο οπως ειπε και ο Διονυσιος Σολωμος και η αληθεια ελαχιστη σχεση εχει με θρησκειες και παπαδες. Τον θεο τον δημιουργουμε εμεις επειδη ειμαστε θνητοι και φοβομαστε αρρωστεια και θανατο.Αν δεν πεθαιναμε η αν δεν ξεραμε οτι θα πεθανουμε δεν θα ειχαμε αναγκη κανενα θεο και καμμια θρησκεια να μας καταπιεζει και να μας κυβερνα μεσω των καθε ειδους εκπροσωπων της. Δεν μας χρειαζεται η θρησκεια και ο φοβος της κολασης για να ειμαστε καλοι και εναρετοι.

Θεσσαλος είπε...

Aναφερομαι στις ηλιθιοτητες περι ευχελαιου που γραφεις:
Oταν θα αρρωστησεις μην πας στους γιατρους και ριξτο στα ευχελαια.
Αληθεια η βλακεια εχει ορια φιλε μου;

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ηλια σε ευχαριστω που έγραψες την αποψή σου η οποία και μπηκε οπως βλέπεις. Φυσικα καταλαβαινεις ότι ειναι αδυνατο να συμφωνησω μαζι σου αφού ο Χριστιανισμός δεν συγκαταλεγεται στις θρησκείες του κοσμου τουτου αλλα είναι η Αλήθεια.

Και μονο το οτι πολλοι συνανθρωποι μας δεν εχουν αναγκη τον Θεό και δηλωνουν αθεοι.. οπως νομιζουν, κι ας υπαρχει ο φοβος του θανατου δειχνει ότι δεν στεκει και πολυ αυτο σαν επιχειρημα...

Δεν πιστεύω γιατι φοβαμαι κατι, δεν πιστευω γιατι μπορει να πάω στην κολαση...
Πιστευω γιατι ευγνωμωνω και αγαπώ τον Δημιουργό μου, πραγμα φυσιολογικο αφού κι ενα σκυλακι να πάρω στο σπιτι μου και να το φροντίζω θα με αγαπά....
Εκτός αν θεωρείς ότι το δημιουργημα αυτο του Συμπαντος εγινε εκ τυχης..... οποτε το πραγμα ξεφευγει σε μη λογικα επιπεδα...

Θεσσαλέ χαιρομαι που γνωριζεις τοσο καλα τα λογια του Ευχελαίου.... Βρε που το ηξερες οτι μεσα στα λογια που διαβαζονται αναφερεται πολλές φορές "καλοί μου χριστιανοί μην πηγαίνετε στους γιατρους γιατι ειναι καραγκιοζηδες"....

Αλήθεια η βλακεία έχει ορια φιλε μου;

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Αιδώς,αδελφοί!

Έχουμε να κάνουμε με ανθρωπάκια που ασεβούν επί των ιερών και των οσίων σύμπαντος του Ελληνισμού,επί των ιερών και των οσίων της αγίας μας χριστιανικής πίστης του λαού μας.Βλάσφημοι και επονείδιστοι και χρέος των συμπατριωτών είναι ο ε ξ ο σ τ ρ α κ ι σ μ ό ς από του οίκου των αυτών των σεσημασμένων γραικύλων!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Eάν δεν ήταν η αμώμητη πίστη μας και οι ρασοφόροι,πτωχόνοα Νεοελληνάκια-Ελλαδιτάκια καφετεριόπληκτα,ακόμη σουλτάνο και πασάδες θα είχατε επί τα κεφάλια σας!Τότε να σας έβλεπα όλους εσάς που αγνοείτε τη Χριστιανοσύνη και μας ταυτίζετε με τον κάθε αιρετικό ή τον κάθε παρανο'ι'κό γκουρού της Μέσης και Άπω Ανατολής.Α π λ ο ύ σ τ α τ α,με το τυφέκιον παρά πόδας θα ήσαστε,αν και τ ό τ ε θα υπήρχε ο κίνδυνος ευχερούς κατάπνιξής χωρίς την αμέριστη συνδρομή της Εθναρχούσας Εκκλησίας.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Σκωπτικότατοι γίνεσθε και δεν σας ταιριάζει.

Αγνώμονες υπάρχετε και αυτό σας ατιμάζει.

Να 'δώ τ ό τ ε εάν θα είχατε λόγο,όπως γίνεσθε 'στο σ ή μ ε ρ α τόσον αθυρόστομοι και επικριτικοί,τόσο ''φιλοπαίγμονες εν ου παικτοίς''.

ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΒΑΒΑΙ!

\
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ 'ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΗΛΙΑΣ είπε...

Ετσι ειναι, εαν ετσι νομιζετε κι εσεις κι εγω.Νομιζω οτι δεν μπορουμε να συζητησουμε διοτι οι θρησκειες δια της λογικης δεν εξηγουνται. Η τις πιστευεις η οχι.Στον φιλο μου τον Θανο,στο σημειο που αναφερει οτι ο Χριστιανισμος δεν ειναι θρησκεια αλλα η Αληθεια εχω να του απαντησω το προφανες, που το ξερει και ο ιδιος, οτι δηλαδη το ιδιο λενε και οι Μουσουλμανοι και οι Εβραιοι κ.λ.π.
Το μονο ισως κοινο γνωρισμα των θρησκειων ειναι οτι η καθεμια θεωρει εαυτην αληθεια και ολες τις αλλες ψεμματα.Οσο για την δημιουργια του Συμπαντος υπαρχουν αρκετες θεωριες με καποιες επικρατεστερες, χωρις να ειμαι ο ειδικος να τις αναλυσω. Εαν θελεις προσθεσε και εκεινη του Θεου.Για οποιον ενδιαφερεται υπαρχουν πολλα επιστημονικα συγγραματα στα οποια μπορει να ανατρεξει.Προσωπικα δεν τα εχω τοσο με τις θρησκειες αλλα με τους εκπροσωπους τους-αν μου επιτραπει η εκφραση- τους παπαδες η συντριπτικη πλειοψηφια των οποιων ειναι σιχαμενα υποκειμενα που εκμεταλευονται τον κοσμο στο ονομα του Θεου και η εκμεταλευση στο ονομα του θεου ειναι η πιο χυδαια ολων.Για να ειμαι απολυτα ειλικρινης δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν υπαρχει Θεος ενω εσεις ειστε 1000% σιγουροι οτι υπαρχει και αυτη ειναι μια σημαντικη διαφορα στον τροπο σκεψης μας. Για να κανω και λιγο χιουμορ-χωρις να θελω να προσβαλλω τα πιστευω κανενος- καποιος ειπε:Δεν πιστευω στην μετα θανατο ζωη, αλλα ας παρω κι ενα σωβρακο μαζι μου...
Να ειστε ολοι σας καλα και να θυμομαστε οτι με η χωρις θρησκεια μπορει να ειμαστε καλοι και φιλανθρωποι.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φιλε μου Ηλία καθε μηνυμα σου με χαροποιεί περισσότερο.
Εισαι καλοπροαίρετος ανθρωπος και ειμαι βεβαιος ότι ο Θεός που λες ότι μπορει να υπαρχει εφόσον ειναι παντοδυναμος θα φροντίσει να σου αποκαλυφθεί.....

Τις Αγιες αυτες μερες γιατι δεν κανεις ενα πειραμα... Να τον παρακαλέσεις αν υπαρχει να σου μιλησει...

Καλη Ανασταση φιλε μου

Ανώνυμος είπε...

Καλή Ανάσταση σε όλους
Χθές (Μ.Πέμπτη) βράδυ έιχε το ΣΚΑΙ ντοκυμαντέρ που προσπαθούσε να μας πείσει ότι την απόφαση για την σταύρωση του Ιησού την πήρε ο Πόντιος Πιλάτος και όχι οι Εβραίοι.
Αυτό το κανάλι ακολουθεί κατά γράμμα τα λεγόμενα του Κίσσιγκερ περί τους τρόπους υποταγής των "ατίθασων" Ελλήνων. Πρώτα χτυπάει την Ιστορία (σειρά "1821") τώρα χτυπάει την θρησκεία και μετά θα χτυπήσει την γλώσσα μας.
Επαγρυπνείτε.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 11:15, Ευτηχως που υπαρχουν και προσπαθειες σαν του ΣΚΑΙ και υπαρχετε και σεις οι μονοι θεματοφυλακες των ιερων και οσιων της φυλης ετσι οπως τα μαθατε απ' το σχολειο. Ο Βερεμμης ειπε πως δεν ειναι κακο να καλιεργουνται οι εθνικοι μυθοι στη συμβατικη ιστορια του σχολιου εφ' οσον απευθηνονται σε παιδια, το κακο ειναι οταν τα παιδια ενηλικιωνονται και δεν δεχονται την επιστημονικη αληθεια. Πολυ καλος μου φιλος φιλολογος γαρ συνταξιουχος, γνωριζε αυτα τα ζητηματα απο την δεκαετεια του '80 οταν κι ο ιδιος συμμετηχε σε διακρατικα συνεδρια Ελληνων και Τουρκων φιλολογων, για το πως διδασκεται η ιστορια εκατερωθεν, εκει να δεις διαφορες, αυτα δεν ειναι τιποτα, και μιλω για το '21 οχι για αλλες ιστορικες περιοδους. Σε αυστηρα ομως ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ επιπεδο η προσεγγιση δεν διαφερει, και πρεπει ολοι να το δεχτουμε αν θελουμε να γνωριζουμε πραγματικα. Αυτα τα ολιγα, μια ερωτηση: Ο αρχαιος χριστιανος ειναι σκαστος απο πουθενα? you have sirious problem man! Φιλακια!!.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Και συγνωμη φιλε μου ανωνυμε 15.51 ο Βερεμης ειναι η επιστημονική άποψη περι της ελληνικής ιστορίας;

Γιατι εγω είδα αρκετους πανεπιστημιακούς να τον κατακεραυνώνουν για εξαγορασμένο και ψευτη.....

Και ειδα και επιστημονικες εργασίες με ιστορικα ντοκουμεντα και επιχειρηματολογια να τον αποστομώνουν....

Γαι ψαξτο λιγο καλυτερα γιατι τα ιδρυματα που χρηματοδοτεί ο "μεγαλος φιλλέληνας" Σορος... για αλλοίωση της παγκόσμιας ιστορίας έτσι ωστε να γραφτει στα μετρα καποιων έχουν χρηματοδοτησει και εξαγοράσει μπολικους..."ιστορικούς", πολιτικούς και δημοσιογράφους....

ΗΛΙΑΣ είπε...

Εχω εναν φιλο που σπουδασε ιστορια στο Καιμπριτζ και ειχε την τυχη να εχει φωτισμενους καθηγητες καποιοι απ τους οποιους ηταν αθεοι και αλλοι διαφορετικων θρησκευματων απ τον χριστιανισμο. Ολοι συμφωνουσαν σε ενα πραγμα: Oτι η ιστορια που διαβαζεις σε καθε ιστορικο βιβλιο ειναι η αποψη του συγγραφεα και οτι η ιστορια γραφεται απο τους νικητες.Θελει πολυ ψαξιμο,χωρις πολιτικες,θρησκευτικες, ρατσιστικες η αλλης μορφης προκαταληψεις για να βρεις την αληθεια. Θα συμφωνησω με τον Θανο-παρα τις διαφορες μας στην υπαρξη η οχι του Θεου-οτι ο Βερεμης λεει απλως την αποψη του και δεν ειναι η μοναδικη. Ειδα κι εγω την σειρα και στα περισοτερα ειμαι συμφωνος, σε αλλα οχι.Οπως συμφωνω οτι υπαρχουν και υπηρχαν παντα σχεδια εξοντωσης οσων εναντιωνονται στους εκαστοτε ισχυρους χωρις ομως τις υπερβολες καποιων που βλεπουν παντου εχθρους για τον Ελληνισμο και την ορθοδοξια.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Πάντως για να ενισχύσω κι αυτο που λέει ο Ηλίας πάνω στην εκπομπή του ΣΚΑΙ για το 1821 πρέπει να πώ ότι είναι αλήθεια ότι επικρατεί η ιστορία του νικητή συνηθως όμως στην περίπτωση των ελληνοτουρκικών συρράξεων πολύ δυσκολα ένας από τους 2 Ελληνες ή Τούρκοι αποδεχονται ότι ηττήθηκαν με αποτέλεσμα τουλαχιστον σε αυτην την περίπτωση να έχει γραφει η ιστορία με σημαντική ακρίβεια...

Οσον αφορά τους προπαγανδιστικούς λόγους που επηρεάζουν την συγγραφή της ιστορίας ευτυχώς στην πατρίδα μας οι ιστορικοί έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και εχουν εργαστεί χωρις επιρροές από τους πολτικούς για αυτο και τα μελανα σημεία της ιστορίας μας γεμίζουν τα ιστορικά μας βιβλία σε όλες τις περιοδους.....

Αντίθετα στην Τουρκία υπό την απειλή του στρατοκρατικού καθεστώτος έχουν πλήρως εξαλειφθεί όλες οι αρνητικές αναφορές στα αίσχη και τις γενοκτονίες που θα έπρεπε υπό φυσιολογικές συνθήκες να γεμίζουν τα τουρκικά ιστορικά βιβλία....

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Ο μόνος ασπίλωτος και συνεκτικός πολιτισμικός αρμός των Ελλήνων είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία.Εκείνη που προς μεγάλη θλίψη όλων αυτών των ψευδοφωταδιστών-νεοσκοταδιστών είναι θείο θέλημα να μείνη αρραγής και ακλόνητη,αλώβητη και απρόσβλητη,διηνεκής και αιώνια και 'στο πλευρό του ελληνικού έθνους 'σε όλες του τις περιπέτειες και δοκιμασίες.
Εύηχο,θορυβωδέστατο και εντυπωσιοθηρικότατο ακούεται και ομοιάζει που ασχολείσθε με ''το παπαδαριό'' καθ'υμάς αλλά ακατανόητο και εκκεντρικό,ίσως,που αρνείσθε την ένσαρκη οικονομία του Θεού και τις συνοδικές αποφάσεις της,τα συνοδευτικά της αποτυπωματα 'στους αιώνες.Τι είναι αξίας,τελικώς,και πού ευρίσκεται το παρωχημένο του χαρακτήρα;Αλλά τι λέγω:β λ ά σ φ η μ ο ι και α σ ε β ε ί ς.Κάποιοι τέτοιοι σαν και εσάς είναι που εμπαίζετε τον Κύριο και Τον σταυρώνετε 'σε καθημερινή βάση αλλά,αφ'ενός,''Θεός ου μυκτηρίζεται'' και,αφ'ετέρου,η Ανάστασή Του είναι η μέγιστη και σαφέστατη απόδειξη της ήττας των προσπαθειών σας.
Όσον αφορά,τώρα,το ΣΚΑΙ,αντιλαμβάνομαι το φόβο και τρόμο των γύρω από το θαύμα της Ανάστασης -αδυνατούν να ανθέξουν έναντι του ανεσπέρου Φωτός- αλλά δεν ανέμενα,είναι η αλήθεια,να χαράξουν μίαν οδό τέτοια,όπου να επιδίδονται 'σε αγώνες βλασφημίας και περί των οποίων,βεβαίως,έχω πεισθή απολύτως,πια,πως ο μαμωνάς,ο κύριός των,είναι που τους κατευθύνει και δεν έχουν,προς τούτο,ούτε ιερό ούτε όσιο ποτέ των κατά τη διάρκεια του έτους αλλά ούτε και τη στοιχειώδη μετριοπαθή και ουδέτερη συμπεριφορά,τη δημοσιογραφική δεοντολογία.Έκρινα πως θα 'τηρούσαν μία συγκεκρατημένη συμπεριφορά και θα έβλεπαν πώς να ωφεληθούν κ α ι εκείνοι από τις μαρτυρίες των θείων γεγονότων α λ λ ά με πλήρη δυστυχία μου διαπιστώνω ότι επιβεβαιώνουν και επικυρώνουν την άκαρπη εκείνη και ξηρανθείσα συκή υπό του Κυρίου με όλη αυτή την οχλαγωγία των ακόμη και ολίγον προ της Αναστάσεώς Του!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.