26 Μαρτίου 2011

Οι ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες για το HAARP και ο μονόδρομος της ανθρωπότητας.

Περίεργα τα πλοκάμια των ελιτιστών που κονούν νήματα αόρατα και παίζουν με τρόπους αδιαφανείς...

Μπορεί να γνωρίζουμε με κάθε βεβαιότητα πως πλέον η διαφάνεια είναι που υποστηρίζεται στην παρούσα εποχή, ωστόσο η παλιά δομή εξουσίας και δύναμης που λειτουργεί πυραμιδικά και αρέσκεται σε αυτά που κατέχει συνεχίζει σε μια ύστατη προσπάθεια διατήρησης του παλαιού μοντέλου σκέψης-δράσης και επιβολής να εφαρμόζει ακόμη και απροκάλυπτα τα όπλα της. Ακόμη χθες βλέπαμε τον "ειρηνιστή" ΟΗΕ, αντί για τη διαφύλαξη της ειρήνης να γίνεται "εμπρηστής" πολέμου στη Λιβύη... Πιο πριν είδαμε το ακόλουθο:

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΔΝΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ!


ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ;


ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ... ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ EΚΑΙΓΑΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.


Σας κάνει εντύπωση; Σας φαίνεται ακραίο; Νομίζετε ότι τέτοιου είδους επιθέσεις δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα ή ότι είναι ακραία συνωμοσιολογικά σενάρια που κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας; Διαβάστε παρακάτω παρακαλώ... (
πηγή)

Για το ρόλο του HAARP έχουμε γράψει δεκάδες αναρτήσεις και έρευνες, πιο πρόσφατα σε συνδυασμό με τα ερωτηματικά όσων αφορά το σεισμό στην Ιαπωνία, ωστόσο στο Hellenic Nexus είχαμε τον περασμένο Οκτώβριο ένα σχετικό άρθρο όπου οι ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες ενημερώνουν για περιπτώσεις εφαρμογής του- (Διατηρώντας βέβαια ένα ποσοστό υγιούς αμφιβολίας και κριτικής αντιμετώπισης τέτοιων "καταθέσεων" που προέρχονται από μυστικές υπηρεσίες... και γνωρίζοντας το δύσκολο της απόδειξης χρήσης τέτοιων οπλικών συστημάτων που χρησιμοποιούν την ίδια τη Γη και τα συστήματα της ως όπλα... ας δουμε τι ισχυρίζονται:


Οι ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες για το HAARP


Για αρκετά χρόνια, τέσσερις τουλάχιστον Υπηρεσίες Πληροφοριών της Ρωσίας παρακολουθούν από κοντά τις δραστηριότητες και εξελίξεις των οπλικών συστημάτων του HAARP, υποβάλλοντας τις αναφορές τους στον πρωθυπουργό Πούτιν. Πρόκειται για την Υπηρεσία Πληροφοριών του Στρατού (GRU), το Ομοσπονδιακό Γραφείο Κρατικής Ασφάλειας (FSB), την Υπηρεσία Πληροφοριών των Διαστημικών Δυνάμεων της Ρωσίας (VKS) και την Υπηρεσία Πληροφοριών του Βορείου Στόλου. Τα στοιχεία των αναφορών που έχουν γίνει γνωστά είναι αποκαλυπτικά και άκρως ανησυχητικά.


Τις ανησυχίες αυτές φαίνεται να συμμερίζεται απόλυτα τόσο ο πολιτικός κόσμος της χώρας, όσο και ο δρ. Areshev, ο οποίος γράφει: "Το Ρωσικό Κοινοβούλιο εξέφρασε την ανησυχία του για το πρόγραμμα των ΗΠΑ να εξελίξουν εντελώς νέους ποιοτικά τύπους όπλων. Στα πλαίσια του προγράμματος HAARP δημιουργήθηκαν νέα, συνθετικά γεωφυσικά όπλα που μπορούν να επηρεάσουν τα πάντα στη Γη μέσω υψηλών συχνοτήτων ραδιοκυμάτων. Η σημασία αυτού του νέου, ποιοτικού άλματος μπορεί να συγκριθεί με τη μετάβαση από το ψυχρό ατσάλι στα πυροβόλα όπλα και από τα συμβατικά όπλα στα πυρηνικά. Αυτός ο νέος τύπος όπλων διαφέρει από τους προηγούμενους στο ότι ολόκληρη η Γη, το περιβάλλον της και το εσωτερικό της έγινε μονομιάς αντικείμενο άμεσων επιρροών και παρεμβάσεων."


Πέρα από το κλίμα, τα οπλικά συστήματα που εξέλιξαν οι ΗΠΑ (μέσω του HAARP) έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν σεισμούς σε επιλεγμένες περιοχές, προκαλώντας ανυπολόγιστες καταστροφές, πολιτική και κοινωνική αστάθεια, και διάλυση των κρατικών υποδομών. Για την τελευταία αυτή δυνατότητα του HAARP, οι αναφορές της GRU και της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Βόρειου Στόλου είναι κατηγορηματικές: θεωρούν δεδομένη τη χρήση των οπλικών συστημάτων του προγράμματος για την πρόκληση των μεγάλων σεισμών της Αϊτής και της Χιλής στις αρχές του χρόνου!

Το έγγραφο της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Βόρειου Στόλου προς τον πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν λέει καθαρά ότι ο σεισμός της Αϊτής, στις 12 Ιανουαρίου 2010, ήταν δοκιμή του σεισμικού όπλου, στα πλαίσια της προετοιμασίας των ΗΠΑ να χτυπήσουν με αυτό το Ιράν! Από την αναφορά φαίνεται, επίσης, ότι οι Αμερικανοί είχαν προετοιμαστεί για την αντιμετώπιση του χάους που θα δημιουργούσαν, αλλά και για την -υπό μορφή παροχής "ανθρωπιστικής βοήθειας"- εισβολής τους και, ουσιαστικά, κατάληψη της Αϊτής.

Αυτό φαίνεται καθαρά από δύο περιστατικά που δείχνουν ότι το Ναυτικό των ΗΠΑ είχε πλήρη επίγνωση των καταστροφικών αποτελεσμάτων που θα προκαλούσε η δοκιμή του σεισμικού όπλου στην Αϊτή. Συγκεκριμένα επρόκειτο για την πραγματοποίηση στην Αμερικανική Νότια Διοίκηση (SOUTHCOM), τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου (μια μέρα πριν τον σεισμό), μεγάλης άσκησης με θέμα την παροχή "ανθρωπιστικής βοήθειας" στην Αϊτή που, σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, είχε χτυπηθεί από τυφώνα! Η "συμπτωματική" αυτή άσκηση περιελάμβανε προσομοιώσεις όλης της επιχείρησης που ακολούθησε! Η SOUTHCOM, μια μέρα πριν το σεισμό, είχε "τοποθετήσει" στην Αϊτή τον υποδιοικητή της, στρατηγό P. K. Keen, με αποστολή τον συντονισμό και την επίβλεψη της αποστολής "ανθρωπιστικής βοήθειας". Ο στρατηγός Keen ήταν ο άνθρωπος που, μια μέρα μετά, συντόνιζε τις κινήσεις των αμερικανικών στρατευμάτων στο νησί.


Το δεύτερο περιστατικό είναι η "τυχαία" παρουσία στο αρχηγείο της SOUTHCOM του Jean Demay, τεχνικού διευθυντή της Υπηρεσίας Συστημάτων Πληροφορικής του Υπουργείου Άμυνας και άμεσα υπεύθυνου για τη λειτουργία του Προγράμματος Διακρατικής Πληροφοριακής Συμμετοχής και Συνεργασίας, που ρόλος του είναι ο συντονισμός των εκατοντάδων κυβερνητικών και μη οργανώσεων παροχής βοήθειας από όλο τον κόσμο, σε περίπτωση έκτακτων αναγκών. Το σύστημα δοκιμάστηκε σε προσομοίωση στα πλαίσια της άσκησης και, την επόμενη μέρα, Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010, αμέσως μετά τον σεισμό, ο Demay ανακοίνωσε ότι πήρε εντολή από τη SOUTHCOM να το ενεργοποιήσει κανονικά.


Μια ιδιαιτερότητα του σεισμού της Αϊτής, που σημειώνεται και στην αναφορά του Βόρειου Στόλους της Ρωσίας, είναι ότι, ενώ κατέστρεψε σχεδόν ολοκληρωτικά το κράτος της Αϊτής που βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νησιού της Ισπανιόλα, στα ανατολικά 2/3 του νησιού, που αποτελούν τη Δομινικανική Δημοκρατία, δεν υπήρξαν καθόλου ζημιές, τα ξενοδοχεία συνέχισαν να λειτουργούν κανονικά, οι επιχειρήσεις συνέχισαν τις δραστηριότητές τους και οι πτήσεις πραγματοποιούνταν χωρίς προβλήματα! Και αν αυτό δεν είναι "στόχευση ακριβείας" του σεισμού, πρόκειται για ένα φαινόμενο που είναι μάλλον απίθανο να λύσουν ποτέ οι ειδικοί!


Σύμφωνα με την αναφορά του Ρωσικού Ναυτικού, το σεισμικό όπλο που κατέστρεψε την Αϊτή "...πιθανότατα βασίζεται στην ίδια τεχνολογία Tesla, η οποία θεωρείται υπεύθυνη για τον καταστροφικό σεισμό, μεγέθους 6,8R, που ισοπέδωσε κυριολεκτικά την ιαπωνική πόλη Κόμπε, στις 17 Ιανουαρίου 1995". Σύμφωνα με το παραπάνω έγγραφο, η μυστηριώδης θρησκευτική αίρεση "Aum Shrinrikyo" είχε προειδοποιήσει εννέα μέρες πριν!


Η FSB, εξάλλου, είχε υποβάλει σχετική αναφορά για το πώς η "Aum Shrinrikyo" απέκτησε τις πληροφορίες μέσω Αμερικανών χάκερς που ανήκαν στην αίρεση Branch Davidian και είχαν καταφέρει να "εισχωρήσουν" σε μυστικούς φακέλους των αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών. Για την ιστορία, η αίρεση Branch Davidian διαλύθηκε ολοκληρωτικά μετά την επιχείρηση των Αρχών Ασφαλείας, που έμεινε γνωστή ως "Πολιορκία του Wako".


Στις 28 Φεβρουαρίου 2010, η VKS υπέβαλε αναφορά προς τον Πούτιν, η οποία έλεγε: "...όπως ήταν αναμενόμενο, οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν μία ακόμα δοκιμή του σεισμικού τους όπλου στην Αμερικανική Ήπειρο, προκαλώντας καταστροφικό σεισμό 8,8R στη Χιλή." Σε προηγούμενη αναφορά της, τον Ιανουάριο, η VKS είχε προειδοποιήσει για το ότι οι ΗΠΑ, μετά τον σεισμό της Αϊτής, προετοιμάζονταν για μία ακόμα δοκιμή του όπλου αυτού!


Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτόπτες μάρτυρες στη Χιλή ανέφεραν αλλαγές των χρωμάτων στον ουρανό και στα σύννεφα πριν τον σεισμό. Το φαινόμενο αυτό θεωρείται άμεσα συνδεόμενο με τη λειτουργία του HAARP (βλ. π.χ. αυτή την περιγραφή). Μετά τους σεισμούς της Αϊτής και της Χιλής, ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, κατηγόρησε ευθέως τις ΗΠΑ ως υπεύθυνες για τις καταστροφές και ζήτησε από την κυβέρνηση Ομπάμα "να σταματήσει να παίζει τον Θεό". Ο Τσάβες προειδοποίησε ότι σκοπός των δοκιμών αυτών είναι η προετοιμασία των ΗΠΑ για επίθεση στο Ιράν, με το σεισμικό αυτό όπλο, στο άμεσο μέλλον.


Για το θέμα αυτό υπάρχει μία ακόμα αναφορά της GRU προς τον Πούτιν. Πρόκειται για μια συνάντηση του Προέδρου του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ με τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας, Robert Gates. Σύμφωνα με το έγγραφο, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της 8ης Μαρτίου 2010 στο γραφείο του Προέδρου του Αφγανιστάν, Χαμίτ Καρζάι, στην Καμπούλ. Εκεί, ο Gates προειδοποίησε ευθέως τον Αχμαντινετζάντ για το ότι το Ιράν θα είναι ο επόμενος στόχος του σεισμικού όπλου του προγράμματος HAARP. Η συνάντηση αυτή έγινε με πρόταση των ΗΠΑ, ενώ ο Ιρανός Πρόεδρος βρισκόταν σε επίσημη, προγραμματισμένη επίσκεψη στο Αφγανιστάν και ο Αμερικανός υπουργός επισκέφθηκε την Καμπούλ απροειδοποίητα, δήθεν για επιθεώρηση των δυνάμεων των ΗΠΑ στη χώρα.


Ο Ιρανός Πρόεδρος, θέλοντας να πειράξει τον Αμερικανό υπουργό και αναφερόμενος στον καταστροφικό σεισμό που είχε πλήξει την ανατολική Τουρκία λίγο καιρό πριν, φέρεται να του είπε "...μα, ήδη αστοχήσατε". Τότε, ο Gates του απάντησε κατηγορηματικά
"Ποτέ δεν αστοχούμε", ένα σχόλιο που οι αναλυτές της GRU ερμηνεύουν ως παραδοχή ότι η Τουρκία, όπως η Αϊτή και η Χιλή, είχε στοχοποιηθεί από τους Αμερικανούς.

Αν δεν τα ισχυρίζονται αυτά οι δύο υπερδυνάμεις καταστροφής απλώς μέσω των υπηρεσιών τους χάριν δημιουργίας εντυπώσεων... αν πράγματι κατέχουν και χρησιμοποιούν τα όπλα αυτά όπως καταδεικνύουν δεκάδες έρευνες... τότε συνειδητοποιούμε για άλλη μία φορά πως μόνο δύο δρόμους έχουμε: ή αυτό της Δημιουργίας ή αυτό της καταστροφής...
τον δεύτερο τον βλέπουμε εδώ και αιώνες σε καθημερινή βάση που μας οδηγεί, τι συνέπειες έχει και πόσο φόρο αίματος έχει πληρώσει η ανθρωπότητα...

Aν πράγματι έχει ωριμάσει η ανθρωπότητα και έμαθε από τα σφάλματα της τότε σύσσωμη θα επιλέξει το μονόδρομο της Δημιουργίας που οδηγεί σε μια άλλη Χρυσή Εποχή... και κανείς δεν έπρεπε να βρίσκετε σήμερα εκεί στη Λιβύη, να σκοτώνει και να σκοτώνεται για χάρη καταστροφικών εγκεφάλων που χρησιμοποιούν τη βιτρίνα του "ειρηνιστή-ανθρωπιστή"...

Αν όντως θέλουμε αυτή την εποχή αναγέννησης του ανώτερου ανθρώπου, που οι επιστήμες, τα σχολεία, η παιδεία, οι κοινωνίες και τα διάφορα κοινωνικά συστήματα θα επανενταχθούν στην υπηρεσία του Ανθρώπου και των ανώτερων αξιών και καμία δικαιολογία δεν θα είναι αρκετή για να προκαλείται πόλεμος, βία, θάνατοι, μολύνσεις, παρακμή, φτώχεια και καταστροφές. Η καθημερινή μας επιλογή είναι πού ή μας φέρνει πιο κοντά στη Χρυσή Εποχή ή μας φέρνει πιο κοντά στην ολοκληρωτική καταστροφή...

Ας το έχουμε στο νου μας σε κάθε στιγμή της ζωής μας... ειδικά οι νεότερες γενιές που τώρα προσανατολίζονται σε μια καριέρα εντός των διαφόρων τομέων γνώσης και επιστήμης: ας ελέγχουν πάντα αν αυτό που μαθαίνουν προάγει και στηρίζει τη δημιουργία ή καταστρέφει. Μόνο με αυτό τον καθημερινό και μόνιμο έλεγχο των επιλογών μας έχουμε βάσιμους λόγους να ελπίζουμε για μια αλλαγή προς το καλύτερο Όλων.

πηγή Τοξότης
Ποσειδώνας



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.