31 Μαρτίου 2011

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.

Άκουσε με καλά κ.Γιώργιε
Τσαντ - Παπανδρέου, πολίτη της Αμερικής ή όποιας άλλης χώρας.

ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ και τη θέλω ΤΩΡΑ!

Θέλω το Έθνος μου και το Θέλω Ελεύθερο! Θέλω τη Χώρα μου και τη θέλω αδέσμευτη χωρίς Τρόικα. Αυτή, είναι η δική μου

Πατριδα,ειναι η δική μου γη, ειναι η γη των προγόνων μου!

Για τούτη τη γη πολέμησε ο πατέρας μου και οι πρόγονοι μου. Για τούτα τα χώματα που εσύ ξεπουλάς με τόση ευκολία λες κι είναι τσιφλίκι σου, θυσιάστηκαν χιλιάδες ζωές Ελλήνων.

Και έρχεσαι τώρα ΕΣΥ ωσάν μεγάλος νταβατζής και δυνάστης και ξεπουλάς τη γενέτειρα μας την ίδια μας τη ζωή! Με ποιο δικαίωμα, και ποιον ρώτησες κ.Παπανδρέου; ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ εσείς που μας κυβερνάτε όλα αυτά τα χρόνια, είστε υπόλογοι απέναντί μας! Μας λεηλατήσατε, μας ξεφτιλίσατε, μας τα πήρατε όλα! ακόμα και την αξιοπρέπεια μας!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Είστε ψεύτες, κλέφτες, λεηλατήσατε τη Χώρα μου, κατακλέψατε το βιος της πατρίδας μου αδειάσατε όλα τα ταμεία του Δημοσίου, και αφήσατε να αργοπεθαίνουν από ανέχεια οι απόμαχοι της χώρας μου! Μ'αυτή τη πολιτική σας αναγκάζετε ανθρώπους που δούλευαν όλα τα χρόνια της ζωής τους τώρα στα γεράματα, να ψάχνουν στα σκουπίδια για να μπορέσουν να επιβιώσουν! Εσείς είστε οι υπεύθυνοι για τη κατάντια της Ελλάδας κ. Παπανδρέου, είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι για το πως μας οδηγήσατε σ'αυτή τη παρακμή. Είστε ένοχοι! Ένοχοι γιατί οδηγήσατε έναν ολόκληρο λαό σε οικονομικό αδιέξοδο. Χρέη, ανεργία, δυσβάσταχτο κόστος ζωής και αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις οδηγούν ολοένα και περισσότερους Έλληνες στην αυτοκτονία… μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στα καθημερινά έξοδα επιβίωσης τους!

Ένας ολόκληρος λαός στενάζει, υποφέρει με τις πολιτικές, τις οποίες εφαρμόζετε. Αυτή τη γραμμή την οποία ακολουθείτε να τα παίρνετε απ' τους φτωχούς για να τα δίνετε στους μεγιστάνες του πλούτου είναι εγκληματική για τον ελληνικό λαό. Σας ακούω συχνά να λέτε, πως ό,τι κάνετε, το κάνετε μόνο για το καλό της χώρας μου! Τι ακριβώς εννοείτε κ.Παπανδρέου; Τη χώρα μου τη διασύρατε, τη διαπομπεύσατε, τη ξεφτιλίσατε διεθνώς, το βιοτικό επίπεδο του λαού της το έχετε υποβαθμίσει τόσο πολύ ,που μας έχετε φέρει σε απελπιστικά οικονομικά αδιέξοδα. Πράγμα που δε κάνατε το ίδιο και για εσάς τους πολιτικούς, και το μεγάλο κεφάλαιο.

Εσείς εξακολουθείτε να ζείτε μέσα σε χλιδή (και να μη ξεχνάμε με τα λεφτά του ελληνικού λαού απολαμβάνετε αυτή τη χλιδή) την ίδια στιγμή που Έλληνες πολίτες δεν έχουν ούτε καν τα άκρως απαραίτητα για να επιβιώσουν! Όσο για το χρέος, δεν είναι δικό μας κ. Παπανδρέου, το χρέος είναι δικό σας! Εσείς χειρίζεστε εδώ και πολλά χρόνια την οικονομία της χώρας μας ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Εσείς θα μας πείτε τι έγιναν τα λεφτά του δημοσίου, τα λεφτά του ελληνικού λαού. Εμείς δουλεύουμε από μικρά παιδιά και δε μπορέσαμε ούτε ένα σπίτι δικό μας να πάρουμε και εσείς όλοι οι πολιτικοί έχετε βουλιάξει στο χρήμα τις ξένες τράπεζες, συν τις τεράστιες περιουσίες και τις οφ σορ εταιρίες! θα μας πείτε επιτέλους κ. Παπανδρέου να μάθουμε κι εμείς ο ελληνικός λαός, πως τα αποκτήσατε όλα αυτά, και που πήγαν τα λεφτά απο τα δημόσια ταμεία;

Τελικά πέστε μας ποιος ωφελήθηκε απ'αυτή σας τη πολιτική κ. Παπανδρέου; Εξηγήστε μας! Και γιατί δε τα παρατάτε αφού 11 εκατομμύρια συμπατριώτες μου είναι αντίθετοι με τη πολιτική σας; θέλετε να μας πείτε πως εσείς αγαπάτε την Ελλάδα περισσότερο από εμάς τα παιδιά της; Ε, όχι δα κ. Παπανδρέου! Ούτε πατρίδα σας είναι για να τη πονάτε, αλλά ούτε και εδώ θα μείνετε. Το γνωρίζετε αυτό εσείς πολύ καλά. Αφού μας διαλύσετε τελείως, αφού διαμελίσετε τη χώρα μου και πετύχετε τον αφελληνισμό της, θα τελειώσει και ο χρόνος της διαμονής σας στην Ελλάδα!

Σας θεωρώ υπεύθυνο και ένοχο, για την γελοιοποίηση της πατρίδας μου από χώρες που έπρεπε να είχαν τον ανάλογο σεβασμό σε μια χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και πρόσφερε τόσα πολλά στη ανθρωπότητα.

Σας θεωρώ υπεύθυνο και ένοχο, για τη καταστροφή της Ελλάδας. Και ακούστε με κ. Παπανδρέου, Θέλω την Ελλάδα στην οποία μεγάλωσα, για να μεγαλώσουν και τα παιδιά μου με τα ίδια ήθη και έθιμα με τις ίδιες αξίες και αρχές, τα ίδια ιδανικά που γαλουχήθηκα κι εγώ ως Ελληνίδα. Με αρχές και αξίες που είναι αδιαπραγμάτευτες.

Και ακούστε με καλά όλοι σας εσείς που πιστεύετε οτι θα μας υποδουλώσετε, ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ! Γι'αυτό πάρε τη παρέα σου κ. Παπανδρέου και ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ! Τούτη η γη, είναι των προγόνων μου, είναι η γη των πατεράδων μου, τίποτα δε μας χαρίστηκε και ό,τι έχουμε το έχουμε αποχτήσει με αίμα! Θέλω και οι επόμενες γενιές, οι γενιές που θα'ρθουν, να ζήσουν σε μια Ελλάδα ελεύθερη και να μη ντρέπονται για μας. θέλω να νιώθουν την ίδια περηφάνια που νιώθω εγώ για τους γονείς μου, για τους παππούδες μου.


κ. Παπανδρέου εμείς οι έλληνες είμαστε λαός αναρχικός, καθώς το είπε και ο συμπατριώτης σου Χένρι Κίσιγκερ, και δεν δεχόμαστε νταβατζήδες!

Γι αυτό πριν γίνουμε της Τυνησίας, πριν γίνει της Αιγύπτου και του Λιβάνου, πριν χυθεί αθώο αίμα ελληνικό, μάζεψέ τα και άντε στη πατρίδα σου και στους φίλους σου. Σήκω και φύγε πριν ξεσηκωθούμε και περάσεις στην ιστορία της Ελλάδας ως σφαγέας του Ελληνικού Έθνους. ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ,
που θεωρώ ως ύψιστη τιμή να θυσιαστώ για την Ελλάδα, την πατρίδα μου.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

από το Πενταπόσταγμα



Share

1 σχόλιο:

cummulus είπε...

Κοπέλλα μου, τα καθίκια πηγαίνουν σε παρελάσεις να εκπροσωπήσουν την κυβέρνηση και ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!! Ποιά πατρίδα να δώσουν πίσω; Θα την έχουν ξεκοκκαλίσει μέχρι το μεδούλι.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.