Τελευταίες αναρτήσεις

15 Ιανουαρίου 2011

Το θανάσιμο δίλημμα της σκοτεινής υπεροργάνωσης LUCID προς την ανθρωπότητα.

Ο παραπλανητικός τίτλος κάρτα του πολίτη (ΚΤΠ) είναι μια εντελώς αθώα εκδοχή του ονόματος της διεθνώς φερόμενης ως «παγκόσμιας ηλεκτρονικής βιομετρικής κάρτας αναγνώρισης ταυτότητας»με την οποία η εδρεύουσα στις ΗΠΑ υπερκυβέρνηση της νέας τάξης πραγμάτων θέτει στα 6 δις κατοίκων του πλανήτη το θανάσιμο δίλημμα υποταγή ή θάνατος.

Δεδομένου ότι για τους αρνητές της κάρτας οι συνέπειες όπως αναφέρονται και στο 13:17 άρθρο της αποκάλυψης θα είναι βιολογικός θάνατος αφού:
Δεν θα μπορεί κανείς να αγοράσει ή να πωλήσει παρά εκείνος που έχει το χάραγμα το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος του (666). Ο χαρακτηρισμός βιομετρική έχει σχέση με το γεγονός ότι η κάρτα σε τσίπ υπολογιστή που φέρει περιέχει στοιχεία βιολογικής λειτουργίας του ανθρώπου όπως DNA, ψηφιακή σάρωση ίριδος δακτυλικό και πελματικό αποτύπωμα φωτογραφία ανφάς και προφίλ και ένα σωρό άλλα στοιχεία και νούμερα με τα οποία οι πολίτες του...
πλανήτη βιαζόμενοι από την κυβέρνηση της χώρας τους θα τεθούν προ του θανατηφόρου διλήμματος αποδοχή ή θάνατος.

Η κάρτα θα περιέχει:
Διάγραμμα ή δείγμα «ατομικού γονότυπου του DNA» και «ανθρώπινου λευκοκυταρικού αντιγόνου» του κάθε ανθρώπου πολίτη.

Η κάρτα φέρει λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης και ειδικούς αισθητήρες ένα αριθμό προσδιορισμού της ταυτότητας και επί πλέον καταγραφή των ανθρώπινων χαρακτηριστικών με φωτογραφίες ανφάς και προφίλ, δακτυλικά και πελματικά αποτυπώματα του ποδιού και ψηφιακή σάρωση της ίριδας (κόρης του ματιού).

Τα στοιχεία της παγκόσμιας βιομετρικής κάρτας μαζί με οποιαδήποτε προϋπάρχοντα στοιχεία θα τροφοδοτήσουν ένα γιγάντιο δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών που φέρει τον τίτλο παγκόσμιο κομπιουτεροποιημένο σύστημα εκκαθάρισης δεδομένων εξακρίβωσης ταυτότητας (universal computerized identification clearing house Resorce center).

Η εγκατάσταση αυτή εδρεύει στο Φορτ Μιντ της Ουάσιγκτον σε ένα κτίριο που είχε κατασκευασθεί για την ΝSA (Εθνική Επιτροπή ασφάλειας των ΗΠΑ) και είναι το μεγαλύτερο κτίριο των ΗΠΑ μετά το πεντάγωνο.

Η εγκατάσταση ανήκει στο σατανικό σύστημα L.U.C.I.D. που είναι το παγκόσμιο σύστημα ανθρώπινου ελέγχου του θηρίου 666. Σχεδιαστές του συστήματος είναι ο Ελληνας Καθηγητής στις ΗΠΑ Antony Halaris (Αντώνης Χάλαρης) και ο Γάλλος Ζαν Πωλ Κρεζά. Η σημασία των γραμμάτων του L.U.C.I.D. μετά από πολλές ερωτήσεις στους σχεδιαστές του συστήματος διευκρινίσθηκε ότι είναι: Logical Universal Communication Interactive Databank (Λογική Παγκόσμια Αλληλεπίδραση Τράπεζα Δεδομένων).

Παρόλο που οι σχεδιαστές του συστήματος το διαψεύδουν θα υπάρξουν διεθνείς μυστικές υπηρεσίες που θα χειρίζονται τις πληροφορίες οι οποίες θα συσσωρεύονται με αστραπιαία ταχύτητα στο παγκόσμιο ηλεκτρονικό κέντρο κομπιούτερ του θηρίου 666 οι οποίες θα είναι εξουσιοδοτημένες να μπορούν να παρακολουθούν να ερευνούν να ελέγχουν να κατασκοπεύουν να συλλαμβάνουν και να φυλακίζουν οποιονδήποτε κρίνουν επικίνδυνο ή αντιτιθέμενο στο σύστημα.

Ο σκοπός της δημιουργίας του συστήματος LUCID είναι διτός ήτοι:
Α) να εισπράξουν αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια οι Αμερικάνικες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας (τύπου Bill Gates) οι οποίες θα κατασκευάσουν τις κάρτες και τα επόμενα της κάρτας τσίπ του χαράγματος

Β) όταν το σύστημα αυτό τεθεί σε πλήρη εφαρμογή από τις κυβερνήσεις των διαφόρων χωρών οι οποίες ιδεολογικά ή εκβιαστικά είναι υποταγμένες στην Αμερικάνικη υπερδύναμη οι λαοί τα έθνη και οι πολίτες όλου του κόσμου θα βρεθούν ηλεκτρονικά υποδουλωμένοι στην σατανική δικτατορία της νέας παγκόσμιας τάξης.

Το απέραντο κολοσσιαίο παγκόσμιο δίκτυο κομπιούτερ θα θέσει στην ανθρωπότητα ένα και μοναδικό θανάσιμο δίλημμα: υποταγή ή θάνατος.

Ιδιωτική περιουσία δεσμεύεται
Ισχύουσες διατάξεις κατάσχεσης και δέσμευσης ιδιωτικής περιουσίας εφαρμοζόμενες έναντι εμπόρων ναρκωτικών θα εφαρμοστούν στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ έναντι ατόμων που αντιτίθενται στις αντισυνταγματικές και αντιδημοκρατικές εγκληματικές δραστηριότητες της νέας εποχής κυβέρνησης του μεγάλου αδελφού.

Η Νεοεποχική Γκεστάπο θα συλλαμβάνει τους «Υπόπτους»
Παρόλο που θα το διαψεύσουν οι σχεδιαστές του , πιστεύεται ότι διεθνείς υπηρεσίες της Νεοεποχίτικης Γκεστάπο που θα χειρίζονται τις πληροφορίες οι οποίες θα συσσωρεύονται με αστραπιαία ταχύτητα στο Παγκόσμιο Ηλεκτρονικό Κέντρο Κομπιούτερ του Θηρίου –666 θα είναι εξουσιοδοτημένοι να μπορούν να παρακολουθούν, να ερευνούν , να ελέγχουν να κατασκοπεύουν, να συλλαμβάνουν και να φυλακίζουν όλους.

Η Μόνη Οδός Διαφυγής
Ποιος μπορεί να διαφύγει το Χάραγμα του Θηρίου της Νέας Εποχής; Η απάντηση αποκαλύπτεται στις Γραφές: Μόνο εκείνοι που είναι σφραγισμένοι στις ψυχές τους από το Αγιο Πνεύμα του Ζώντος Θεού.

Αυτό είναι το μήνυμα που ο Ιησούς Χριστός, ο Σωτήρας μας, επιθυμεί να μεταδοθεί σ΄ένα χαμένο κόσμο που έχει εξαπατηθεί μέχρι μυελού οστέων από το ψέμα της Νέας Εποχής των Πεφωτισμένων. Η επιθυμία του Θεού είναι να μη απωλεσθεί κανείς. Μας αγαπά τόσο πολύ ώστε έστειλε τον Υιό Του τον Μονογενή, να σταυρωθεί για τις δικές μας αμαρτίες. Αλλά όλοι όσοι απορρίπτουν την αγάπη Του και επαναστατούν εναντίον του Λόγου Του, δεν θα διαφύγουν τα Θηρίο και το Χάραγμά του.

Το Θηρίο έχει πια αρχίσει να βαριοπατά πάνω στην γη προς το τελικό του πεπρωμένο. Νιώθουμε πια την ανάσα του στο πρόσωπο μας. Ως απολωλότα πρόβατα εκατομμύρια συνανθρώπων μας θα ακολουθήσουν τον ερχόμενο ψευδο-Μεσσία της Νέας Εποχής προς τον χαμό τους. Ωστόσο τα μνημειώδη λόγια του αγαπημένου μας Ιησού αντηχούν ακόμα ανά τους αιώνες:

«Αλήθεια σας λέγω ότι εκείνος που ακούει τον λόγον μου και πιστεύει εις εκείνον που με έστειλε έχει ζωήν αιώνιον και δεν μέλλει να περάσει από κρίσιν αλλά έχει μεταβαίνει από τον θάνατο εις την ζωήν.» (Ιωάννης 5:24)

Του ειδικού συνεργάτη μας

Ελεύθερη Ώρα.
από το Ηπειρος ΕλλάςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.