7 Ιανουαρίου 2011

Είμαι πολύ ωραία Ελληνίδα.

Αρματα της Εθνικής Φρουράς.

Οπως είναι γνωστό η ελεγχόμενη από τους Αμερικανοεβραίους Νέα Τάξη επιδιώκει την πολυπολιτισμικότητα, την εξαφάνιση των εθνικών κρατών, την εξαφάνιση των εθνών, και την επικράτηση μιας πανσπερμίας ιδεών και ανακατεμένων λαών που θα μπορούν να υπακούουν ευκολότερα......

Στα πλαίσια αυτά έχουμε μετακινήσεις τεραστίων αριθμών λαθρομεταναστών και προσπάθεια εξαφάνισης τεχνητώς, ιστορικών εθνοτήτων καθώς και δημιουργία νέων τοπικιστικού χαρακτήρα.... ιδιαιτέρως εδώ στην γωνιά της Ευρώπης που λέγεται Βαλκάνια.

Ετσι προσπαθούν να περιορίσουν ή να εξαφανίσουν Σέρβους, Ελληνες, κλπ, την ίδια στιγμή που "ανακαλύπτουν" τους Βόσνιους Μουσουλμάνους (που είναι εξισλαμισμένοι Σέρβοι), τους Σλαβοσκοπιανούς (που είναι κατ' ουσίαν Βούλγαροι εξού κι ο πρώτος πρόεδρος του Γκλιγκόρωφ πρώην αξιωματικός του Βουλγαρικού στρατού), τους Μαυροβούνιους (που είναι Σέρβοι κι απλά ζουν στο Μαυροβούνιο-κάτι σαν τους δικούς μας Κρητικούς), τους Μολδαβούς (που είναι Ρουμάνοι που ζουν στην Μολδαβία) κλπ.

Στην Ελλάδα μας οι πιέσεις είναι κυρίως προς 2 κατευθύνσεις, την Κρήτη που τελευταίως κάποιοι ηλίθιοι (ευτυχώς ελάχιστοι) προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα και φυσικά την Κύπρο μας.......

Εκεί λοιπόν στην μαρτυρική μεγαλόνησο Κύπρο, τα τελευταία χρόνια κατάφερε να αναριχηθεί στην εξουσία ενά ανδρείκελο της Νέας Τάξης. Ενας "Κύπριος" που με νύχια και με δόντια αλλά και συνέπεια σε ολόκληρο τον βίο του, προσπαθεί να ξεριζώσει το Ελληνικό φρόνημα και την Ελληνική ψυχή από τα αδέρφια μας.

Ο άνθρωπος αυτός καταπολεμά πλέον από θέση ισχύος κάθετι ελληνικό. Με πρόσχημα την ένωση με το Βόρειο κατεχόμενο τμήμα του νησιού "ανακαλύπτει" την "Κυπριακή εθνικότητα"!!!!!!!! Βρίζει τους Ελληνες παράλληλα με τους Τούρκους, σαν εισβολείς!!!!!!
Προσπαθεί απεγνωσμένα να αφελληνίσει την παιδεία αφαιρώντας ή αλλοιώνοντας ολόκληρα κομμάτια της ένδοξης ελληνικής ιστορίας του νησιού.
Προσπαθεί να αφαιρέσει την ελληνική σημαία που κρατούν ακόμα υπερήφανα τα ελληνόπουλα και τα στρατευμένα παιδιά της Κύπρου.
Στους πάμπολλους λόγους που εκφωνεί προσπαθεί με "θρησκευτική ευλάβεια" να μην αναφέρει ποτέ τις λέξεις "Ελλάς", "Ελληνισμός", "Ελληνας" και γενικά κάθε λέξη που παραπέμπει σε Ελλάδα......

Μην σας φαίνεται απίστευτο ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να αφελληνίσει ένα 3000 ετών ελληνικό νησί. Ενα νησί που συμμετείχε με παλικάρια του σε όλους τους αγώνες του Εθνους μας. Κυπριακές τριήρης βρέθηκαν μαζί με ελλαδικές να πολεμούν στην Μεσόγειο. Κύπριοι ναύτες βρίσκονταν πάνω σε Βυζαντινούς δρόμωνες. Παλικάρια από την Πάφο, την Κερύνεια και την Λεμεσό έπαιρναν για πληρώματα ο Κανάρης κι ο Μιαούλης. Κύπριοι αγωνιστές βρέθηκαν σαν Μακεδονομάχοι στα βουνά της Μακεδονίας στους Βαλκανικούς πολέμους. Κύπριοι αδερφοί μας βρέθηκαν μέσα στο εκστρατευτικό στράτευμα της Μ. Ασίας που βάδιζε προς την Αγκυρα. Κυπριακό σύνταγμα βρέθηκε στα βουνά της Πίνδου και της Β. Ηπέιρου το 1940.

Κι όταν ήρθε η ώρα της λευτεριάς για την Κύπρο μας τα συλλαλητήρια στην Ελλάδα ήταν γιγάντια. Τα παλικάρια της ΕΟΚΑ αγωνίζονταν και πέθαιναν με την Μάνα Ελλάδα στα χείλη και την καρδιά τους. Η πολυπόθητη όμως Ενωση με την Μάνα Ελλάδα δεν έγινε εξαιτίας των ξένων συμφερόντων αλλά και των Ελλήνων προδοτών.....

Κι έτσι δημιουργήθηκε το ανεξάρτητο κράτος της Κύπρου. Αλλά ακόμα κι όταν σε συνθήκες εθνικού διχασμού και προδοσίας ο Τούρκος Αττίλας πάτησε το πόδι του στο νησί και στα Αγια χώματα της Κερήνειας κάποια (έστω λιγότερα από όσα έπρεπε) παλικάρια από την Ελλάδα έχυσαν το αίμα τους αγωνιζόμενα πλάι πλάι με τους Κυπρίους αδερφούς τους για να σώσουν ότι μπορούσε να σωθεί.....

Κι έρχεται τώρα ένας "πρόεδρος" να κάνει τι; Να αφελληνίσει ποιόν; Το αιματοβαμμένο νησί; Το σπαρμένο με ιερά κόκκαλα Ελλήνων (Ελλαδιτών ή Κυπρίων).
Βρε κακομοίρη Χριστόφια τι όνομα θέλεις να αφήσεις στην ιστορία;
Του πουλημένου;

Οι Ελληνες Κύπριοι όμως ξέρουν πολύ καλά να δίνουν απαντήσεις.
Δες λοιπόν τώρα κι εσύ αλλά κι όλα τα αδέρφια μας Ελληνες σε όλο τον κόσμο πως σου απαντά μια περήφανη νεαρή Ελληνίδα της Κύπρου μας.
Η δημοσιογράφος Μικαέλλα Λοϊζου....

Και να θυμάσαι Χριστόφια, όσο εσύ δεν χρησιμοποιείς τις λέξεις Ελλάς, Ελληνες και Ελληνισμός, άλλο τόσο προκαλείς την ελληνική εθνική συνείδηση των Κυπρίων......

Απολαύστε το.....

"Είμαι πολύ ωραία Ελληνίδα

Είμαι ωραία Ελληνίδα, Πρόεδρε, και μάλιστα πάρα πολύ ωραία Ελληνίδα. Κι αυτό γιατί δεν τάσσομαι απλώς εναντίον της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, αλλά γιατί τάσσομαι πάρα πολύ κατά της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας. Πώς να το κάνουμε, Πρόεδρε; Δεν μπορώ να το πολεμήσω. Φταίνε, βλέπεις, οι ωραίες ελληνικές ιδέες με τις οποίες γαλουχήθηκα. Μ' αυτές μεγάλωσα κι αυτές εγκρίνω και προκρίνω.

Το ωραίο ελληνικό έθνος γέννησε την ωραιότερη ιδέα της ιστορίας, τη Δημοκρατία, και σ' αυτήν πιστεύω, Πρόεδρε. Σ' αυτήν, στην ολότητά της. Χωρίς οδυνηρούς συμβιβασμούς, χωρίς προσβλητικές, για τον πολιτισμένο κόσμο, εκπτώσεις. Πιστεύω στο ωραίο αντίθετο της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, Πρόεδρε, την ωραία Δημοκρατία.

Πιστεύω, ακόμη, στους ωραίους αγώνες και στα ωραία, υψηλά ιδανικά. Γι' αυτό και δεν συμβιβάζομαι με τη μασκαρεμένη διχοτόμηση, με τα λαβωμένα ανθρώπινα δικαιώματα, με τη συμφωνία σε αιώνιες καταδίκες. Γιατί είμαι ωραία, πολύ ωραία Ελληνίδα, Πρόεδρε, εγγόνι της ΕΟΚΑ, που πιστεύει στην ωραία λευτεριά. Γιατί είμαι ωραία, πολύ ωραία Ελληνίδα, Πρόεδρε, και η ωραία φιλοσοφία των προγόνων μου με έμαθε να αμφισβητώ, να μην πιστεύω ό,τι κάποιοι σαν εσένα προσπαθείτε να μου πλασάρετε σε τιμή ευκαιρίας. Ο ωραίος ελληνικός νους, Πρόεδρε, με έμαθε να σκέφτομαι, όχι να αφήνω άλλους να συσκέπτονται για μένα.

Συγχώρεσε με, Πρόεδρε, που δεν μπορώ να πουλήσω την ομορφιά της ελληνικής ψυχής, για χάρη μιας υπόκλισης στην κοινωνικοπολιτική βαρβαρότητα. Συγχώρεσε με, Πρόεδρε, που δεν μπορώ να συμβιβαστώ με πολύ λιγότερα από όσα μου προσφέρει η ωραία Ευρώπη, που ακόμα και τον Δία σαγήνευσε με την ομορφιά της, και να καταδικαστώ στη θνησιμότητα του ρευστού. Συγχώρεσέ με, που δεν μπορώ να έχω πιο λίγα ανθρώπινα δικαιώματα, για να μπορέσεις εσύ να γίνεις «Πρόεδρος της λύσης» και να έχουν τα ωραία παιδιά που θα κάνω άλυτες απορίες μια ζωή.

Είμαι ωραία, πολύ ωραία Ελληνίδα, Πρόεδρε, για να συμβιώσω με την ασχήμια που προτείνεις. Πολύ ωραία Ελληνίδα για να δηλώσω, ελαφρά τη καρδία, ρίψασπις.

Πολύ ωραία Ελληνίδα για να κτυπήσω ενέσεις ηττοπάθειας και να ξεπέσω.

Ελπίζω να δείξεις κατανόηση στις ωραίες ιδέες με τις οποίες μεγάλωσα, ελπίζω να δείξεις τον απαιτούμενο σεβασμό. Γιατί να το ξέρεις, σαν τους ωραίους Έλληνες κλείσεις σε κλουβιά, θεριεύουνε και την ώρα του μεγάλου ξεσπάσματος κατασπαράζουν στο διάβα τους την ασκήμια. Έτσι έκαναν και το 2004. Έτσι θα κάνουν όποτε χρειαστεί. Θα πολεμήσουν σαν ωραίοι Έλληνες!"

πηγή Σημερινή (30-12-2010)

Δείτε μια όμορφη απάντηση στην νεαρή Ελληνίδα από τον φίλο του ιστολογίου μας Κώστα (Krateros Pap) ΕΔΩ




Share

3 σχόλια:

cummulus είπε...

Σοκ καί Δέος! Νάσαι περήφανος Ευαγόρα, εσύ και οι αθάνατοι Νεκροί της ΕΟΚΑ. Το αίμα σας ακόμα ρέει ζωντανό και ποτίζει νέα φυντάνια του ελληνισμού.

Παναγιώτης Τελεβάντος είπε...

Ετσι μπράβο κορίτσι μου! Και αν δεν αρέσει στο Χριστόφια η Ελληνική ομορφιά ας πάει στο Βορρά να γίνει αντιπρόεδρος του Ερογλου

ΑΧΕΡΩΝ είπε...

Tζιαι εμεις οι Ελλαδιτες,
Την Κυπρον θελομεν
τζι´ας τρωγομεν πετρες!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.