Τελευταίες αναρτήσεις

14 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ YOUTUBERS για τη συγκέντρωση – διαμαρτυρία 12-12-2010.

Οι Έλληνες youtubers, επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους όσοι παρευρέθησαν και σε όλους όσοι πήραν την πρωτοβουλία να μιλήσουν στη χθεσινή συγκέντρωση – διαμαρτυρία, στη βουλή των Ελλήνων!

Στη συγκέντρωση ήρθαν Έλληνες με τις οικογένειες τους, με μωρά σε καροτσάκια, με τα μικρά παιδιά τους.
Ήρθαν Έλληνες από πολλά μέρη της επαρχίας διανύοντας εκατοντάδες χιλιόμετρα.
Ήρθαν ιερείς της επαρχίας που μίσθωσαν λεωφορεία κι έφεραν τις ενορίες τους.
Ήρθαν μοναχοί και μοναχές από πολλά μοναστήρια, αλλά και από το Άγιο Όρος.

Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες που ήταν εκεί, παρά τις αντίξοες συνθήκες,
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ… (και κατά τις ώρες που είχε ανακοινωθεί η συγκέντρωση – διαμαρτυρία. )

Η χθεσινή συγκέντρωση ήταν μια μεγάλη νίκη για τον Έλληνα!
Πρώτον, κατέβηκε ακομμάτιστος και αχρωμάτιστος και απέδειξε πως δε χρειάζεται κομματικούς ταγούς και οργανώσεις!

Και δεύτερον ανάγκασε το σύστημα να προβεί σε παγκόσμιες πρωτοτυπίες για να ακυρώσει την προγραμματισμένη συγκέντρωση …
(αφού είδε πως η προσπάθειά του να ανοίξει τα καταστήματα δυο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα και εν μέσω οικονομικής κρίσης δεν απέδωσε, χρησιμοποίησε τους εργαζομένους των μέσων μαζικής μεταφοράς…κάνοντας στάση εργασίας και εμποδίζοντας την προσέλευση του κόσμου).

Να ευχαριστήσουμε επίσης, τις ομάδες και τα blogs του internet που στήριξαν την ανάγκη και την προσπάθεια του Έλληνα να προβεί σε διαμαρτυρία.
Δυστυχώς αυτή η προσπάθεια δε στηρίχθηκε από όλες τις ομάδες.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που προσπάθησαν να μας βάλουν διάφορες ταμπέλες όπως ακροδεξιοί ή θρησκευτικά φανατισμένοι.
Προσπάθησαν να παραπληροφορήσουν για την ώρα και τον τόπο της συγκέντρωσης.
Προσπάθησαν να εκφοβίσουν τους Έλληνες για δήθεν παρεκτροπές και επεισόδια (με ΜΑΤ και αναρχικούς), πράγμα που ουδέποτε συνέβη.
Από τη δική μας μεριά, τονίσαμε ότι η συγκέντρωση θα ήταν αυθόρμητη και ειρηνική όπως και έγινε!

Ο αγώνας δε σταμάτησε στη χθεσινή επιτυχημένη συγκέντρωση.
Ο αγώνας συνεχίζεται!!!!
Ενημερώνουμε πως νέος κύκλος διαβουλεύσεων αρχίζει!
Σκοπεύουμε να έρθουμε σε επαφή με συντονιστικές επιτροπές φοιτητών, ιερείς αλλά και με φορείς που έχουν ως κίνητρο τους το καλό του έλληνα!!
Εντός ολίγων ημερών θα ανακοινωθεί επίσημα, νέα συγκέντρωση – διαμαρτυρία για τέλος του Ιανουαρίου!
Έλληνα, ζητάμε ξανά τη βοήθειά σου για την αναγέννηση της πατρίδος μας!!!

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ
Με σεβασμό
Έλληνες youtubers

Πηγή: HelenicYoutubization
από το ΑσυμπίεστοςShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.