27 Νοεμβρίου 2010

Μας πήρε είδηση η Google και μας δουλεύει!

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Στην υπηρεσία της google μετάφραση όπου μεταφράζονται λέξεις και φράσεις από μια γλώσσα σε άλλη εάν πληκτρολογήσει κανείς την αλησμόνητη ΓΑΠεια φράση “ λεφτά υπάρχουν” στα ελληνικά η αγγλική απόδοση είναι “ no money” (καθόλου λεφτά)!

Τώρα εξηγούνται όλα! Βρε παιδιά ο ΓΑΠ δεν τα κατέχει τα ελληνικά τόσο καλά αυτό είναι γνωστό. Επίσης είναι γνωστό ότι ξημεροβραδιάζεται στο net σαν 16χρονο. Όταν έγραφε τον λόγο πριν τις εκλογές είχε μια δυσκολία με την φράση “ δεν έχουμε λεφτά” και το “ γκουγκλαρε” για να βρει την μετάφραση και την πάτησε!

Χαμένοι στην μετάφραση λοιπόν οι Έλληνες! Πάω να βρω τώρα που εξηγήθηκαν όλα και το τί σημαίνει “ πράσινη ανάπτυξη” μήπως και καταλάβω τί σημαίνει κι αυτό!

πηγή Αιέν Αριστεύειν




Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Π.Χ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.
ΛΙΓΟ ΕΓΚΥΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ελληνας και ΜΗ Ορθόδοξος δεν γινεται φίλε....Καλύτερα να επιλέξεις κάποια άλλη εθνικότητα...
Εδώ ετσι είμαστε......
Με τον Κολοκοτρώνη και τους υπόλοιπους ....

Εσυ μπορείς να πας όπου αλλου σου σρέσει....Το τοπο αυτον εμεις τον ελευθερώσαμε οι Ελληνες Ορθόδοξοι....

Ειτε σου αρεσει είτε οχι...

MORFEAS είπε...

θανο μην εισαι απολυτος ψαξε λιγο πισω στην ιστορια και θα δεις οτι ο χρηστιανισμος επικρατησε δια πυρος και σιδηρου ασε τα μεγαλα λογια και το ετσι ειμαστε ειναι λιγο ακομψο αγαπας την ελλαδα ειναι συγουρο αλλα εχουν το δικαιωμα να νιωθουν ελληνες και να πεθαινουν για την πατριδα τους και οσοι δεν πηστευουν στο χρηστιανισμο ασε μας αυτο το δικαιωμα φιλικα μορφεας στο κατω κατω μια χουφτα ειμαστε πρεπει να ειμαστε ενωμενοι ολοι

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Λοιπόν φίλε μου Μορφέα βλέπω ότι εχουμε ανοιξει κουβεντα σε πολλα σημεια του μπλογκ....αν δεν κανω λαθος.....

Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορω να συμφωνησω μαζί σου στο πρώτο σκέλος του σχολίου σου αλλα αυτο δεν με εμποδίζει να δηλώσω ότι συμφωνω στο 2ο....

Ποτέ δεν αρνήθηκα την φιλία μου σε όλους τους πατριώτες Ελληνες ανεξαρτητως θρησκέυματος.
Ετσι κι αλλοιώς η αγάπη μας για την Ελλάδα αλλα και το ότι είμαστε λίγοι πρέπει να μας ενωνουν κι οχι να μας χωριζουν (οπως κι εσυ λες).

Ομως φιλε μου εχω πραγματικά βαρεθει να βρίσκομαι μονίμως σε κατασταση άμυνας για την Πίστη μου.
Λυπάμαι που θα το πώ αλλά οι περισσότεροι αρχαιολάτρες νεοπαγανιστές μισούν θανασιμα τον Χριστιανισμό και δεν συμφωνουν μαζί σου ότι όλοι οι Ελληνες πρέπει να ειμαστε ενωμένοι....

Εμας τους Ελληνες Χριστιανούς Ορθόδοξους μας επιτίθενται με βαρεις χαρακτηρισμούς συνεχώς....
Και το παραδοξο συνεχίζει να είναι να μας κατηγορουν ώς φιλοεβραίους κλπ αηδίες και την ίδια στιγμή να εξυπηρετούν με τις πράξεις τους κατα της Ορθοδοξίας ακριβως αυτούς (τους Εβραίους που τοσο την μισούν)...
Βλέπεις το σχόλιο του πρωτου ανωνυμου....
Τι να πεις; Πως να αντιδράσεις;
Δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια...

Τελοσπάντων επειδή γνωρίζω την ποιότητα και το ήθος σου σου λέω ότι πραγματικά χαίρομαι να είμαι πλάι πλαι στις επάλξεις για την Ελλάδα με πατριώτες όπως εσυ....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.