14 Οκτωβρίου 2010

Διαφήμιση της τουρκικής εταιρείας πυραύλων ROKETSAN δείχνει την Ελληνική Βουλή να καίγεται από πυραυλική επίθεση!!!!

(εικόνα από το ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Κουμπαριές και ζεϊμπέκικα με τους Τουρκομογγόλους τους κάνουν να αποθρασύνονται.....
Να δούμε πότε θα το καταλάβετε....
Η παραπάνω εικόνα αφιερωμένη και στους φιλειρηνικούς συμπατριώτες μας που "φαντάζονται" ένα μέλλον ειρήνης και αδελφοσύνης με τους Γκρίζους Λύκους......

Τρέξτε για τα βραβεία ελληνοτουρκικής φιλίας "ΙΠΕΚΤΣΙ".......

Να τονίσω εδώ ότι η ROKETSAN είναι κρατική βιομηχανία (ή υπό απόλυτο κρατικό έλεγχο) κι όχι μια ιδιωτική πρωτοβουλία......
Οπως γράφουν και οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους δημιουργήθηκαν με απόφαση της Επιτροπής Τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας
(Turkish Defence Industry Executive Committee),
και είναι μέλος του Οργανισμού των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.... (όπως θα δείτε στο κάτω μέρος της ιστοσελίδα τους).

Μιας και πλησιάζει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, θα ήθελα να υπενθυμίσω, ότι σε όλη την πορεία της θα πρέπει να βρίσκονται διάσπαρτοι ρουφιάνοι "υπάλληλοι" του προδοτικού Υπουργείου "Εθνικής" Αμυνας ή άλλοι μισέλληνες εθελοντές διαφόρων πρωτοβουλιών και κινήσεων, ώστε με το "άγρυπνο μάτι τους" να αντιληφθούν αμέσως τυχόν συνθήματα εθνικού πατριωτικού περιεχομένου που πιθανώς να φωνάξουν οι Ελληνες λοκατζήδες και ΟΥΚάδες μας.....
Ο υπουργός θα περιμένει στην γωνία για τις ποινές.......

Μετά από ενημέρωση κι από άλλα blogs θα πρέπει να διευκρινήσουμε ότι κυκλοφορεί μια διάψευση για την συγκεκριμένη φωτογραφία η οποία όμως τονίζουμε ότι δεν προέρχεται από την ίδια την εταιρεία ή το τουρκικό κράτος....
Την βρήκαμε στο Απολίτιστο Στέκι και σας την παραθέτουμε:

Για το θέμα του ..Roketsan, ή Rokestan, πρόκειται για μια φωτοσοπιά της πλακας, που ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να είναι ..διαφημιστικό της μεγάλης τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας (http://www.roketsan.com.tr/ ).
Είναι μια ακόμη δημιουργία του Τούρκου εθνικιστή στρατόκαβλου cabatli_53, τακτικού μέλους του φόρουμ network54. (http://www.network54.com/Forum/248068/thread/1262792257/last-1262806238/SCALP+NAVAL ), o οποίος έχει φτιάξει καμιά χιλιαριά τέτοιες (οι Τούρκοι στρατιωτικοί έχουν πολύ χρόνο φαίνεται.... ).

Η φωτογραφία δεν είναι φυσικά από το site της roketsan, αλλά φιλοξενείται στο imageshack, που ανεβάζουν φωτο όλοι οι χασομέρηδες (http://img198.imageshack.us/img198/3940/laecoaaco.jpg)
.

Αν και φαίνεται ότι έχει δίκιο η εν λόγω διάψευση εν τούτοις 2 φράσεις του κειμένου με "παραξενεύουν". Πρώτον η φράση "ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να είναι ..διαφημιστικό της μεγάλης τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας" η οποία είναι περιέργως, πολύ φιλοτουρκική!!!!! Μήπως να την μετέτρεπα ως εξής (πως θα σας φαινόταν;) ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να κάνει παραβιάσεις στο Αιγαίο η μεγάλη τουρκική αεροπορία" .... Και δεύτερον "Είναι μια ακόμη δημιουργία του Τούρκου εθνικιστή στρατόκαβλου cabatli_53, τακτικού μέλους του φόρουμ network54. ......o οποίος έχει φτιάξει καμιά χιλιαριά τέτοιες (οι Τούρκοι στρατιωτικοί έχουν πολύ χρόνο φαίνεται.... )" γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο προφίλ ανήκει σε Τούρκο στρατιωτικό!!!!
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.......

Για το ΤΑΧΑΛΙΑ
Μετά την περίεργη ονομαστική επίθεση στο ιστολόγιό μας με χαρακτηρισμούς και την λέξη πατριωτικό ιστολόγιο σε εισαγωγικά οφείλω να πώ ότι αν ήταν μια καλόπιστη διάψευση και συμβουλή ενός μεγάλου και "σοβαρού" ιστολογίου προς ένα μικρό και οικογενειακό πατριωτικό ιστολόγιο σε φιλικό επίπεδο θα την αποδεχόμασταν και θα προχωρούσαμε αμέσως σε ανασκευή όπως έχουμε κάνει κι άλλοτε στο παρελθόν (ευτυχώς σε ελάχιστες περιπτώσεις) όμως η αδικαιολόγητη ένταση και ο διασυρμός που επιχειρήθηκε δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια για παρόμοιες σκέψεις.....

Αλλη η έμπειρη παρατήρηση ενός επαγγελματικού πατριωτικού ιστολογίου προς ένα ερασιτεχνικό πατριωτικό κι άλλο ο διασυρμός ενός (ερασιτεχνικού έστω) πατριωτικού ιστολογίου από ένα άλλο "σοβαρότερο" επαγγελματικό......

Προσέξτε φίλοι του ΤΑΧΑΛΙΑ γιατί την "πατάτα" μπορεί να την κάναμε εμείς αλλά το τηγάνισμα θα το φάτε εσείς......



Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτο θα μας καναν μεγαλη χαρη.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ είπε...

ΑΔΕΛΦΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΧΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΩΤΟ-ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΜΟΝΤΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ "ΕΙΔΗΣΗ", ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

το σχόλιο μου θα ειναι ευπρεπές:
είσαι ηλίθιος.
το θέμα είναι μια παμπάλαια απάτη.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ευτυχως ειμαστε νοημονες κι ο καθενας βγαζει τα συμπεράσματά του....

Καλε μου φιλε ΜπαρμπαΝικο ακόμα κι αν ειναι μονταζ (που μάλλον είναι) εχω μερικες ενστάσεις.....

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.