18 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΠΑΓΑΝΙΑ ΟΙ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ...

Μεταφέρουμε τα δύο νέα δημιουργήματα επιστημονικής φαντασίας και στο τέλος περιγράφουμε τα γεγονότα όπως πραγματικά συνέβησαν.

Δημιούργημα Κούλογλου με επιστράτευση Κούρκουλα...

Επίθεση ακροδεξιών σε τζαμί στον Άγιο Παντελεήμωνα
Ομάδα ακροδεξιών και «αγανακτισμένων κατοίκων» επιτέθηκαν χτες, περίπου στις 20:30, σε τζαμί στον Άγιο Παντελεήμονα, στην οδό Αριστομένους, χτυπώντας και τραυματίζοντας δύο μετανάστες, και στη συνέχεια εξαπέλυσαν ένα κυνηγητό εναντίον των μεταναστών της περιοχής.
Πρόκειται για «δύο μετανάστες από το Μπαγκλαντές εκ των οποίων ο ένας είναι και ο ιερέας του τζαμιού», δηλώνει στο tvxs.gr o Θανάσης Κουρκουλας από την κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό».

Εκτός από τον παπά
, ο οποίος προσπάθησε να προστατέψει το χώρο του, τραυματίστηκε ένας ακόμη μετανάστης, ο οποίος είχε την ατυχία να βρίσκεται σε παρακείμενη στάση λεωφορείου. «Μετά την επίθεση στο τζαμί και αφού εγκλώβισαν μέσα στο χώρο τους μετανάστες, η ομάδα των ακροδεξιών, περισσότεροι από 50, συνέχισαν τη δράση τους, χτυπώντας όποιον μετανάστη έβρισκαν στην γύρω περιοχή», τονίζει ο Θανάσης Κουρκουλας.

«Επιτέθηκαν και σε ένα μίνι μάρκετ μεταναστών από το Μπαγκλαντές», καταγγέλλει ο κ. Κούρκουλας και συνεχίζει : «Οι ιδιοκτήτες έκλεισαν τρομαγμένοι έκλεισαν τα ρολά. Οι ακροδεξιοί χτυπούσαν τα ρολά και τους φώναζαν να βγουν έξω. Πέντε άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι μέσα για τουλάχιστον μιάμιση ώρα».


Τελικά, αστυνομικές δυνάμεις (μετά από μιαμιση ώρα) απομάκρυναν τους ακροδεξιούς «χωρίς όμως να γίνει καμία σύλληψη», όπως λέει ο Θανάσης Κούρκουλας. Μάλιστα, καταγγέλλει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με στρατηγό της Αστυνομικής Διεύθυνσης, υπεύθυνο βάρδιας, του ζήτησε την άμεση απομάκρυνση των ακροδεξιών από το σημείο, όμως εκείνος του «είπε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει ακόμη και συνέστησε να παραμείνουν οι μετανάστες μέσα καθώς οι "κάτοικοι" τους έχουν κατηγορήσει για σειρά παραπτωμάτων και απαιτούν τη σύλληψή τους» και θα οξυνθεί η κατάσταση. «Με λίγα λόγια η αστυνομία έπαιζε τον Πόντιο Πιλάτο, τους κάλυπτε», τονίζει ο κ. Κούρκουλας. Ο Θανάσης Κουρκουλας καταγγέλλει ακόμη ότι το συγκεκριμένο μίνι μάρκετ δέχτηκε και χτες επίθεση από κάποιους που «αξίωναν να κλείσει το μαγαζί στις οκτώ και την επόμενη μέρα να μην ανοίξει». «Ανάγκασαν τον ιδιοκτήτη και τους πελάτες του μαγαζιού να βγουν έξω και να κλείσει το μαγαζί», προσθέτει.

Δημιούργημα Στέλιου Μπαμιατζή

Νύχτες βίας χωρίς την ΕΛΑΣ
Μετά τον Άγιο Παντελεήμονα, μία άγρια νύχτα βίας έζησε και η Πλατεία Αττικής, όταν ομάδες "αγανακτισμένων πολιτών" πήραν το νόμο στα χέρια τους και τα έσπασαν σε κατάστημα μετανάστη και υπόγειο τζαμί. Με την ΕΛΑΣ επιδεικτικά απούσα από την περιοχή η αυτοδικία κορυφώνεται και η βία διαλύει ότι στέκεται ακόμη.

Επίδειξη δύναμης φαίνεται πως κάνουν οι "αγανακτισμένοι κάτοικοι" στο κέντρο της Αθήνας. Μετά τα συχνά περιστατικά συμπλοκών στον Άγιο Παντελεήμονα μία νύχτα βίας και αίματος προστέθηκε στις προηγούμενες, αυτή τη φορά στην περιοχή της πλατείας Αττικής. Σύμφωνα με τα στοιχεία ομάδα "αγανακτισμένων πολιτών" επιτέθηκε σε μίνι μάρκετ, ιδιοκτησίας μετανάστη από το Μπαγκλαντές, τραυματίζοντας τον ιμάμη της περιοχής και έναν ακόμη μετανάστη. Οι μετανάστες στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την οργή των πολιτών, βρήκαν καταφύγιο σε παρακείμενο υπόγειο τζαμί, μόλις 30 μέτρα από το σημείο της επίθεσης. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους απέξω να πολιορκήσουν το χώρο και να αρχίσουν να σπάνε τα εξωτερικά τζάμια με ξύλα και πέτρες. Στο σημείο τραυματίσθηκαν πέντε μετανάστες ενώ άλλοι βγήκαν έξω και αντεπιτέθηκαν με αντίστοιχα "όπλα".

Η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο όταν εμφανίσθηκε η Αστυνομία οπότε και οι οι μετανάστες επέστρεψαν στο τζαμί, όπου έμειναν εγκλωβισμένοι για σχεδόν δύο ώρες, αφού στην είσοδο παρέμειναν και οι κάτοικοι, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα εναντίον των μεταναστών και ζητώντας από την αστυνομία να τους εκδιώξει.


Συμπλοκές υπήρξαν όμως και στην πλατεία Αττικής, όπου περίπου 80 άτομα χτυπούσαν τους διερχόμενους μετανάστες.
Οι συμπλοκές ξεκίνησαν στις 7.30 το απόγευμα και κράτησαν μέχρι και τις 3 τα ξημερώματα, όταν επιτέλους ηρέμησαν τα πνεύματα. Δεν χωρά αμφιβολία πως οι περιοχές αυτές, από τον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι και τη Βικτώρια είναι ένα "καζάνι που βράζει", με την εγκληματικότητα να τις έχει υποβαθμίσει εντελώς και τους παράνομους οικονομικούς μετανάστες να έχουν συμβάλλει στην αύξησή της, με δραματικούς ρυθμούς.

Η εμφάνιση όμως "αγανακτισμένων πολιτών" οι οποίοι συνοδεύονται τις περισσότερες φορές από φασιστικά στοιχεία και ρατσιστικούς κύκλους μόνο την ηρεμία δεν φέρνει στην περιοχή.
Το ερώτημα είναι γιατί η Αστυνομία δεν δρα αναλόγως ώστε να μην αναλάβουν ντόπιοι "σωματοφύλακες" την υπεράσπιση των εν λόγω περιοχών.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Η επίθεση έγινε από περίπου 15 Αφγανοπακιστανούς σε ηλικιωμένες κυρίες και κυρίους στη πλατεία Αττικής. Τσιμουδιά για αυτό από τους σεναριογράφους των παραπάνω άρθρων. Όπως είναι λογικό οι κάτοικοι δεν κάθησαν να τις φάνε αλλά ευρισκόμενοι σε νόμιμη άμυνα αντιστάθηκαν. Στη περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που δεν υπάρχουν στη περιοχή κατά τον σεναριογράφο Μπαμιατζή και συνέλαβαν επ αυτοφώρο 3 λαθρομετανάστες. Οι υπόλοιποι κρύφτηκαν σε παράνομο υπόγειο τζαμί επί της οδού Αριστομένους. Εκεί πήγε η αστυνομία αλλά περίμενε ένταλμα από εισαγγελέα που δεν ήρθε ποτέ. Οι κάτοικοι πήγαν κι αυτοί εκεί απαιτώντας να έρθει το ένταλμα για να συλληφθούν και να γίνουν οι νομικές διαδικασίες. Οι ματατζήδες που ήρθαν κατάφεραν στο διάστημα της παρουσίας τους να χτυπήσουν αναίτια ένα δεκαοχτάχρονο ελληνόπουλο στο πρόσωπο και να ακούσουν πάλι να τους βρίζουν εν χορώ οι κάτοικοι που υποτίθεται ότι ήρθαν να προστατεύσουν.

Πάμε τώρα να δούμε τι λένε τα δύο δημιουργήματα επιστημονικής φανασίας.

Δεν αναφέρουν λέξη για την επίθεση των λαθρομεταναστών και αντιστρέφουν τα γεγονότα. Παλιά κλασσικά εικονογραφημένα. Κάποιοι επιστήμονες λένε ότι η έλλειψη φαντασίας οφείλεται στην έλειψη σεξ! Στη περίπτωση των παραπάνω φαίνεται να επιβεβαιώνονται.
Ο Κούλογου στο πρώτο σενάριο αποκαλεί παπά τον δήθεν ημάμη.

Άθεοι δεν δηλώνουν και οι δύο κύριοι; Αλλά βεβαίως τα πράγματα αλλάζουν όταν πρόκειται για μουσουλμάνους. Το τζαμί αναφέραται αλλά ούτε λέξη για το ότι είναι παράνομο. Ο νερουλάς του εφετείου Κούρκουλας ήθελε και συλλήψεις κατοίκων που βεβαίως είναι όλοι τους ακροδεξιοί...

Ο δε Μπαμιατζής που στο facebook δηλώνει άθεος και αναρχοκομμουνιστοσυμμορίτης!!! επιστρατεύτηκε μετά από σειρά συκοφαντικών δημοσιευμάτων για τη περιοχή (εδώ π.χ.) να επαναλάβει τα ίδια παραμύθια . Να θυμηθούμε ότι ο Μπαμιατζής είχε πλάσει μια ιστορία σε ένα τρόλει και την εξίσωσε με τη βόμβα που είχαν δεχτεί τα γραφεία της Χρυσής Αυγής!!! (δείτε εδώ)

Εμείς πάντως δεν θα τους προτείνουμε για όσκαρ καλύτερου σεναρίου στο φεστιβάλ των Καννών...
Με λίγη προσπάθεια κάτι θα γίνει!!!!

πηγή ΕΓΕΡΣΙΣ



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.