Τελευταίες αναρτήσεις

18 Οκτωβρίου 2010

Δελτίου Τύπου του ΠΑΜ. Πάνω από 50 οι οργανώσεις του Πατριωτικού Μετώπου σε όλη την Ελλάδα.

Δελτίο Τύπου

Αθήνα 18 Οκτωβρίου 2010


Θερμή υποδοχή της αντιπροσωπείας του Πατριωτικού Μετώπου, σε Πύργο, Πάτρα, Αίγιο. Πάνω από 50 οι οργανώσεις του Κινήματος σε όλη την Ελλάδα. Στην Κρήτη το ΠΑΜ την ερχόμενη εβδομάδα.


Μέσα σε κλίμα αδελφοσύνης, ομόνοιας, αλληλοκατανόησης και κυρίως διάθεσης για ανατροπή της σημερινής άθλιας πραγματικότητας που βιώνει η Πατρίδα και ο Λαός μας από την κατοχική συμμαχία που κυβερνάει τον τόπο, ολοκληρώθηκαν οι επαφές της αντιπροσωπείας του Πατριωτικού Μετώπου, σε Πύργο, Πάτρα και Αίγιο.


Έλληνες πολίτες από όλες τις ιδεολογικοπολιτικές καταβολές, βρέθηκαν στις συναντήσεις, δήλωσαν την απόφασή τους να συμπαραταχθούν στον κοινό αγώνα κατά των νεοταξιτών, ενώ παράλληλα πύκνωσαν και δυνάμωσαν με την παρουσία αλλά και τη διάθεσή τους για καθημερινή δράση, τους Πυρήνες του Μετώπου.


Με δεδομένο το ιστορικό της Αργεντινής και τα πάθη της, όπως επίσης και τα πρότυπα αγώνα κατά των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων διαχειριστών τους τα οποία διαμορφώνονται σήμερα σε Ισλανδία και Ουγγαρία, το Μέτωπο, διαμορφώνει πια, μια νέα πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα. Με Πατριωτικούς Πυρήνες οι οποίοι έχουν ήδη σχηματίσει ένα πλαίσιο κοινωνικού συμβολαίου, μέσα από το οποίο,:


1. Δηλώνουν αποφασισμένοι να συντονιστούν με τις υπόλοιπες οργανώσεις του Κινήματος σε όλη την Ελλάδα, με κεντρικό στόχο να φύγουν το ΔΝΤ και οι τοκογλύφοι από την Πατρίδα μας.


2. Ξεκινούν οι επεξεργασίες προτάσεων σε όλη την Επικράτεια, για την δημιουργία του σχήματος που θα κατέλθει στις επόμενες εθνικές εκλογές. Με γνώμονα πάντα την επιλογή του «άριστου» σε κάθε περιοχή και όχι του «ημέτερου». Πάντα φυσικά με την τήρηση της αρχικής δέσμευσης του Μετώπου πως, κανένα από τα στελέχη του ΠΑΜ, δεν θα διεκδικήσει ρόλο στην διαχείριση της πολιτικής εξουσίας. Και πως το Κίνημα, θα παραμείνει θεματοφύλακας του νέου κοινωνικού συμβολαίου που υπογράφει σήμερα στο πλαίσιο του Μετώπου, ο ελληνικός Λαός.


3. Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι επί μέρους εισηγήσεις-προτάσεις-θέσεις των επιστημονικών επιτροπών του Κινήματος, στα πολλαπλά προβλήματα της Πατρίδας και του Λαού μας. Με θεμέλιο, όχι τις ωφελιμιστικές χρησιμοθηρικές αλχημείες των διαφόρων ιδεολογικών κατασκευασμάτων του καταχρεωμένου στη συνείδηση του Έλληνα υφιστάμενου πολιτικού προσωπικού, αλλά τη διεθνή εμπειρία από τους αγώνες των Λαών και των Εθνών, για δημοκρατία, αξιοπρέπεια, κοινωνική αλληλεγγύη, υγεία, παιδεία κλπ κατακτήσεις, για τις οποίες μάτωσαν οι κοινωνίες των ανθρώπων διεθνώς αλλά και η ελληνική κοινωνία ιδιαίτερα.


4. Ξεκαθαρίζει το οργανωτικό πλαίσιο του Κινήματος, με βάση την αυτοοργάνωση των Πυρήνων του, τη δημοκρατικότατη οριζόντια δομή των οργανώσεών του, την άρνηση του παραδοσιακού εξουσιαστικού-πελατειακού-διεφθαρμένου μοντέλου των παραδοσιακών κομμάτων. Χωρίς την ύπαρξη δηλαδή μεσσιών, καθοδηγητών, προέδρων, γενικών γραμματέων κλπ ιεραρχικών δομών, αλλά με βάση την αποδοχή της αρχής πως τα προβλήματα της Πατρίδας και του Λαού μας, δεν έχουν «αριστερές και δεξιές» λύσεις, αλλά μόνο λύσεις. Όπως εξάλλου αποδεικνύεται καθημερινά από τους αγώνες των Λαών ανά τον κόσμο. Με πρότυπο τους Ισλανδούς οι οποίοι ως αποφασισμένος και ώριμος λαός, γκρέμισαν τους «σοσιαλιστές» που υποθήκευσαν τη χώρα τους και τώρα ετοιμάζονται να γκρεμίσουν και τους «συντηρητικούς» που συνεχίζουν την ίδια μονεταρίστική πολιτική της εξυπηρέτησης των διεθνών τοκογλύφων.


Το Πατριωτικό Μέτωπο, ήδη μετράει σήμερα πάνω από 50 αυτοδιοικούμενες οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα. Δίνοντας παράλληλα με τη δράση του και τον παλμό μιας νέας ελληνικής κοινωνίας που ανατέλλει. Μιας κοινωνίας και μιας πολιτείας που δεν θα προσβάλλει τον πολίτη της, δεν θα τον κατακλέβει όπως το σημερινό πολιτικό σύστημα ενώ παράλληλα θα δίνει ελπίδα και όραμα για ένα αύριο αξιοπρέπειας, κοινωνικής αλληλεγγύης, πραγματικής και άμεσης δημοκρατίας, στους νέους μας.


Την ερχόμενη εβδομάδα και μετά την Πελοπόννησο, την σκυτάλη παίρνει η Κρήτη, η οποία έχει ήδη εδώ και καιρό προετοιμαστεί για την Ελλάδα που έρχεται. Μια Κρήτη η οποία ιστορικά έχει αποδείξει πως ήταν και παραμένει, η Ελλάδα που επιμένει, η Ελλάδα που ελπίζει, η Ελλάδα που αντιστέκεται. Σε αυτήν την ξεσηκωμένη Κρήτη θα βρεθεί η αντιπροσωπεία του Μετώπου, για να ολοκληρωθεί αργά αλλά σταθερά η συγκρότηση του Πατριωτικού Κινήματος, για να πάρει επιτέλους ο λαός την υπόθεσή του στα χέρια του.


Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα

Τηλ. Εκπροσώπου:

6980292626

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.