29 Οκτωβρίου 2010

Ανεβαίνει ολοένα ο αριθμός των αστυνομικών που αρνούνται την Κάρτα του Πολίτη. Εφθασαν ήδη τους 5.

Μέχρι στιγμής έχουν καρατομηθεί 5 αστυνομικοί επειδή αρνήθηκαν να λάβουν την Κάρτα του Πολίτη.

Σε διάφορες συζητήσεις με φίλους με θέμα το χάραγμα του αντιχρίστου και τα υπόλοιπα εσχατολογικά έχω τονίσει ότι όταν έρθουν εκείνοι οι έσχατοι χρόνοι δεν θα είναι κάτι θεωρητικό ή αόριστο το χάραγμα αλλά κάτι συγκεκριμένο και θα αντιπροσωπεύει καθαρά τον αντίχριστο και το πολίτευμά του επι της γής.

Δεν πρόκειται κανείς άνθρωπος να χάσει την ψυχή του χωρίς να γνωρίζει ότι το χάραγμα (τσιπάκι ή ταυτότητα ή ότι άλλο χαρακτηριστικό) που θα φέρει στο χέρι ή στο μέτωπο τον τοποθετεί αυτομάτως ως οπαδό του Αντιχρίστου. Του φυσικού προσώπου του Αντιχρίστου κι όχι ενός αντίχριστου (σιωνιστικού ή μασωνικού) παγκοσμιοποιημένου συστήματος.

Υπό αυτό το πρίσμα είναι σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει κάποιος την ψυχή του επειδή θα πάρει την Κάρτα του Πολίτη. Απλά το παγκόσμιο διεφθαρμένο και φασιστικό σύστημα μετράει, ως πρόδρομος του αντιχρίστου, τις δυνάμεις του.
Και δοκιμάζει πάνω μας τις νέες τεχνολογίες ηλεκτρονικού φακελώματος.

Και πολλοί θα αναρωτιέστε μα τι συμβαίνει; Τι περιλαμβάνει η Κάρτα του Πολίτη;
Ποια προσωπικά στοιχεία θα αναγράφονται σε αυτήν; Ποιοι θα την ελέγχουν;
Γιατι όποιος δεν την έχει θα είναι "επί ξύλου κρεμάμενος"; Δεν θα μπορεί να αγοράζει ή να πωλεί οτιδήποτε, δεν θα έχει ασφάλιση, δεν θα μπορεί να εργαστεί οπουδήποτε!!!!!
Η κυβέρνηση εκτός από τα βασικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ αρνείται να απαντήσει τι άλλο θα περιλαμβάνεται στο ενσωματομένο τσιπάκι της Κάρτας. ΓΙΑΤΙ;

Ετσι οι ηρωϊκοί αστυνομικοί που αρνήθηκαν να παραλάβουν την Κάρτα, είναι τα πρώτα θύματα του σκληρού αντίχριστου καθεστώτος που ψάχνει λύσεις για τους μάρτυρες του Ιεχωβά αντιρρησίες συνείδησης στον στρατό, στα δικαστήρια, για τους αλλόπιστους μαθητές στα σχολεία μας ....παντού, αλλά καταστρέφει τις οικογένειες των Ορθοδόξων αδερφών μας Ελλήνων που αρνούνται να το υπηρετήσουν.....

Μεγάλο βάρος ευθύνης φέρει η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας η οποία αντιμετωπίζει με νωθρότητα τις κραυγές των Ορθοδόξων αδερφών μας που αρνούνται να παραλάβουν την Κάρτα του ηλεκτρονικού φακελώματος και να μπουν για πάντα αυτοί και οι οικογένειές τους στους υπερυπολογιστές των Βρυξελλών και οποιωνδήποτε άλλων ύποπτων κέντρων που απεργάζονται την καταστροφή του Χριστιανισμού και κυρίως της Ορθοδοξίας μας. Κι αυτό γιατί μόνο η Ορθοδοξία κουβαλάει εδώ και 2000 χρόνια ανόθευτη την πίστη στον Χριστό. Κι αυτό άσχετα με τις αδυναμίες και τα ελαττώματα των υψηλόβαθμων ή χαμηλόβαθμων κληρικών της.

Η σημερινή κυβέρνηση πιστή οπαδός και εντολοδόχος της Νέας Εποχής, προσπαθεί σε ένα ντελίριο βιασύνης και ασυδοσίας να περάσει όλα τα νέα επιτεύγματα (που δεν ισχύουν μαζικά πουθενά αλλού στον κόσμο!!!) της τεχνολογίας του ηλεκτρονικού φακελώματος στην μικρή πατρίδα μας. Και η εντολές είναι σαφείς. "Ξεκινούμε από τα σώματα ασφαλείας, όπου η αντίσταση στις διαταγές είναι μικρή και ο φόβος της αποπομπής μεγαλύτερος, και κατόπιν θα περάσουμε στην μεγάλη μάζα του πληθυσμού."

Οι άνθρωποι που δεν ορκίστηκαν αναλαμβάνοντας την εξουσία. Οι άνθρωποι που θέλουν να καταργήσουν τον όρκο. Που θέλουν να αφελληνίσουν και να αποχριστιανοποιήσουν την παιδεία. Οι άνθρωποι που θέλουν να αποδομήσουν την κοινωνία μας. Οι εθνομηδενιστές και χριστιανομηδενιστές. Οι ξενόφερτοι εντολοδόχοι ύποπτων κέντρων του εξωτερικού όπως η λέσχη Μπίλντερμπεργκ κλπ έχουν βαλθεί με νύχια και με δόντια να μας εξοντώσουν ως προσωπικότητες κι αν αντισταθούμε, ως φυσικά πρόσωπα.

Αραγε ενδιαφέρεται κανένας για το πως θα ζήσουν οι οικογένειες των αστυνομικών που απετάχθησαν λόγω του Χριστιανικού τους φρονήματος από το Σώμα;

Εχω να κάνω μια πρόταση προς την Ιεραρχία της Εκκλησίας μας. Ηρθε η ώρα να περάσουμε από τα κενά λόγια στις πράξεις. Δεν μας ενδιαφέρει η θέση που είχε πάρει η Ιεραρχία το 1997 ή το 1998 κατά του ηλεκτρονικού φακελώματος. Μας ενδιαφέρει το τώρα, το σήμερα. Μας ενδιαφέρει να αποκατασταθούν οι άνθρωποι αυτοί και οι οικογένειες τους. Μας ενδιαφέρει να σταθεί η Ιεραρχία μας δίπλα στους δοκιμαζόμενους αδερφούς μας.

Να γίνει έντονη παράσταση και διαμαρτυρία προς την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του (Αντίχριστου) Πολίτη ώστε να ανακληθούν αμέσως οι αποτάξεις και να υπάρξει διαβεβαίωση ότι δεν θα ακολουθήσουν άλλες. Επίσης να βρεθεί λύση για τους αντιρρησίες συνείδησης Ορθόδοξους αδερφούς μας ωστε να μην υποχρεώνονται να λαμβάνουν την Κάρτα του Πολίτη.
Σε περίπτωση που δεν εισακουστούν οι Ιεράρχες μας από την κυβέρνηση, να προσληφθούν άμεσα οι εκδιωχθέντες σε κάποια από τα εκατοντάδες εκκλησιαστικά ΝΠΔΔ. Αρχιεπισκοπή, Ιερά Σύνοδος, Μητροπόλεις και ενορίες.....
Κι αν αδυνατούν να απορροφήσουν αυτούς τους ανθρώπους να γίνει ότι είναι δυνατόν ώστε να αποκατασταθούν οπουδήποτε αλλού, επαγγελματικά.

Πρέπει να νοιώσουν οι Ελληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί ότι η ηγεσία της Ελληνικής Εκκλησίας είναι στο πλάι τους. Τους στηρίζει. Και τότε θα δείτε πόσοι θα βγουν μπροστά και θα αρνηθούν την Κάρτα του Πολίτη.

Η αδιαφορία για τους συνανθρώπους μας ισοδυναμεί με προδοσία κατά της Ορθοδοξίας και υποταγή στα κελεύσματα της Νέας Τάξης.

Ο πόλεμος ήδη άρχισε.
Αδέρφια μου ας ανέβουμε στις επάλξεις του αγώνα. Μπορεί ο αντίχριστος ακόμα να αργεί (γιατί μόνο ο Κύριος γνωρίζει περί της ώρας εκείνης) ή μπορεί και να είναι κοντά, όμως οι αντίχριστες δυνάμεις βρίσκονται ήδη οπλισμένες και πανέτοιμες και ετοιμάζουν τον δρόμο του ερχομού του.
Θέλουν να βρεί μια κοινωνία έτοιμη να τον υπηρετήσει στην μεγάλη κόντρα που ετοιμάζει με τον Δημιουργό του Σύμπαντος.

Ξέρω ότι κάποιοι θα βρουν τα λόγια μου γραφικά, ίσως φανατικά, ίσως θεωρήσουν την γνώμη μου φαντασιόπληκτη και ανυπόστατη. Ξέρω ότι πολλοί φίλοι μας δεν έχουν την ίδια πίστη με εμάς τους Ορθοδόξους Ελληνες. Και γι αυτούς όμως έχω ένα μήνυμα.

Δεν χρειάζεται να είσαι Χριστιανός Ορθόδοξος για να αρνηθείς την Κάρτα του Πολίτη.
Χρειάζεται να αγαπάς την Ελευθερία. Την Ελευθερία για την οποία έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοί μας. Την Ελευθερία που υμνεί ο Εθνικός μας Υμνος. Την Ελευθερία σε όλες τις εκφράσεις της. Την Ελευθερία του πνεύματος, του λόγου και των ατομικών δικαιωμάτων. Την Ελευθερία της Ζωής μας.

ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ.

ΘΑΝΟΣ



Share

10 σχόλια:

ΙΩΝ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ είπε...

Αγαπητέ Θάνο,

Ειλικρινά θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να τύχουν της συμπαράστασης ημών. Οι οικογένειές τους το χρειάζονται.

Θέλω να πιστεύω ότι η Εκκλησία δεν θα τους γυρίσει την πλάτη. Εάν, όμως, παρ' ελπίδα, δεν κάνει τίποτε γι'αυτούς, τότε θεωρώ ότι θα πρέπει να αναλάβουμε από τα μπλογκ να τους βοηθήσουμε.

Το αξίζουν άλλωστε.

Προσωπικά, ευχαρίστως να βοηθήσω από το υστέρημά μου.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλε μου φιλε Ιωνα η Εκκλησια δεν μπορεί να τους γυρισει την πλατη γιατι είμαστε εγω εσύ και οι ίδιοι αυτοι αδερφοί μας. Εκκλησία είμαστε όλοι εμεις. Κι εμεις ειναι αδυνατον να τους γυρισουμε την πλατη.

Το θέμα είναι τι θα κανει η Ιεραρχία....

Ηδη κάποιοι συνανθρωποί μας που τους γνωρίζουν εχουν αρχίσει ενεργειες ενισχύσεως των οικογενειών τους..Κι ετσι η Εκκλησια ενεργεί....

Τωρα το ζητουμενο είναι τα επισημα χειλη τι θα κανουν...
Πάντως το παρηγορο είναι ότι υπάρχουν εστω μεμονομένες φωνες Ιεραρχών που καταδικάζουν την σταση της Πολιτείας....για την Κάρτα του Πολίτη. Π.χ. ο Δρυινουπόλεως, ο Καλαβρυτων κλπ.

Πάντως με ανθρωπους της δικής σου αξίας η Εκκλησία μας και η Ελλάδα μας σίγουρα θα σωθεί.

Σε ευχαριστω για το σχολιο σου.

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

http://xsefoto.blogspot.com/2010/10/blog-post_192.html
Η έντονη διαμαρτυρία του Μητροπολίτη Κονίτσης Ανδρέα.

Τελικά υπάρχουν ακόμη ποιμενάρχες ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.

επίσης: κείμενο εισήγηση του μητροπολίτη Κοσμά προς την Ιεραρχία της εκκλησίας της Ελλάδος:

http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/10/blog-post_731.html

ευτυχώς κάποιοι Μητροπολίτες δεν "κάνουν ότι κοιμούνται".

Ο λαός του Θεού ξέρει να ξεχωρίζει την φωνή του "ποιμένα του" και να την ακούει.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε...

Φίλε μου Θάνο καλησπέρα.
Παρ'ότι θα χαρακτήριζα το άρθρο σου
ως εξαιρετικό καθώς και κάποιες σκέψεις-προτάσεις σου, διαφωνώ ριζικά στην παράγραφο που λες ''κανείς δεν πρόκειται να χάσει την ψυχή του χωρίς να γνωρίζει .....''. Η διαφωνία μου
δεν εκφράζει προσωπική άποψη. Είναι
τρομερά παρακινδυνευμένο να δίνουμε
δικές μας ερμηνείες. Ελοχεύει ο κίνδυνος να παρασύρουμε -άθελά μας-
και άλλους.
Όχι φίλε μου, θα είμαστε αναπολόγητοι. Δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς μας το ... ''ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ...''. Πολλοί Άγιοι της Εκκλησίας μας έχουν αναφερθεί σχετικά αλλά και σύγχρονοι γέροντες όπως ο π.ΠΑΪΣΙΟΣ και ο ΙΩΣΗΦ ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ οι οποίοι έχουν αναφερθεί σε αυτό. Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ
''Κάρτας του Πολίτη'' συνιστά ΞΕΚΑΘΑΡΗ Α Ρ Ν Η Σ Η . Αρνούμαστε ακόμη και το Άγιο Βάπτισμα και συντασσόμαστε με τον Αντίχριστο (666). Δεν εκφράζω προσωπική άποψη.
Είμαστε υποχρεωμένοι να μελετούμε
τα ιερά κείμενα και κατ' επέκταση
να παρακολουθούμε ''ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ''. Δεν υπάρχει για κανέναν
μας η δικαιολογία ότι ''ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ''.
Είχα διαβάσει φίλε μου ομιλίες του
πατρός ΠΑΪΣΙΟΥ αλλά και του ΙΩΣΗΦ
του ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ. Θα προσπαθήσω να
τις ξαναβρώ και θα τα ξαναπούμε. (Στο
τέλος παραθέτω απόσπασμα από άλλη
ομιλία του πατρός ΠΑΪΣΙΟΥ που και
αυτή είναι ενδεικτική της στάσης
του απέναντι στις ΚΑΡΤΕΣ)
Τώρα σε όσα αφορούν τονΑρχιεπίσκοπ
-εύχομαι να διαψευσθώ- αλλά δεν πιστεύω ότι θα ενεργήσει ως οφείλει.
Άλλωστε είναι τοις πάσι γνωστόν
ότι εξελέγη με την στήριξη του
ΠΑΣΟΚ. {Δυστυχώς υπάρχουν Ορθόδοξοι
Ιεράρχες που συμμετέχουν και συμπροσεύχονται -στο σατανικό Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών- μαζί με Ινδουϊστές, Βουδιστές, Ινδιάνους, ναι Ινδιάνους και άλλους.
Υπάρχουν σχετικά βίντεο).
Ο Αρχιεπίσκοπος στην πρόσφατη Ιερά
Σύνοδο (Οκτώβριος) προσπάθησε να πνίξει τις φωνές κάποιων Μητροπολιτών που ετάχθησαν κατά της
παραλαβής της ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ.
Ευτυχώς είναι αρκετοί Μητροπολίτες
όπως για παράδειγμα ο ΑΝΘΙΜΟΣ αλλά
και ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΕΒΡΟΥ, ο ΚΟΝΙΤΣΗΣ, ο
ΠΕΙΡΑΙΩΣ και άλλοι. Ο δε ΠΕΙΡΑΙΩΣ
δημόσια ανέφερε το εξής: ''Όσοι παραλάβουν την ΚΑΡΤΑ αυτομάτως θέτουν ευατούς εκτός Εκκλησίας''.
Βλέπεις φίλε μου, πάντα θα υπάρχουν
φωνές για να μας αφυπνίσουν. Δεν θα μπορούμε να απολογηθούμε στον ΘΕΟ ''ότι δεν γνωρίζαμε .-
Φιλικά - ΠΟΣΕΙΔΩΝ

ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε...

ΠΑΡΑΘΈΤΩ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΑΠΌΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ:

Τά σημεία των καιρών
«Ερμηνείες των προφητειών »

- Γέροντα, μερικοί λένε: «Ό,τι είναι γραμμένο από τον Θεό, αυτό θά γίνη. Τί νά μας άπασχολή;».
- Ναί, τό λένε, άλλα δεν είναι έτσι, βρε παιδάκι μου! Καί εγώ ακούω μερικούς νά λένε: «Οι Εβραίοι δεν είναι τόσο κουτοί νά προδοθούν μέ τό 666, αφού τό λέει ό Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη.
Άν ήταν, θά τό έκαναν μέ πιο έξυπνο τρόπο, πιο κρυφά». 'Έ, καλά οι Γραμματείς καί οι Φαρισαίοι δεν ήξεραν τήν Παλαιά Διαθήκη; Ό Άννας καί ό Καϊάφας δεν ήξεραν καλύτερα από όλους ότι έγραφε πώς γιά «τριάκοντα αργύρια»[1] θά προδώσουν τον Χριστό;
Γιατί δεν ζητούσαν τριάντα ένα ή είκοσι εννέα αργύρια και ζήτησαν «τριάκοντα»; Αλλά ήταν τυφλωμένοι. Ήξερε ό Θεός οτι έτσι θά γίνουν. Ό Θεός προγνωρίζει, δεν προορίζει μόνον οί Τούρκοι πιστεύουν στο γραμμένο, στο κισμέτ.
Ό Θεός γνωρίζει οτι αυτό θά γίνη έτσι, και ό άνθρωπος τό κάνει από χαζομάρα. Δεν είναι οτι ό Θεός έβγαλε μιά διαταγή, αλλά βλέπει την κακία των ανθρώπων πού θά φθάση και οτι ή γνώμη τους δεν θά άλλάξη. Όχι οτι τά κανόνισε έτσι ό Θεός.
Άλλοι ασχολούνται με προφητείες και κάνουν δικές τους ερμηνείες! Δεν λένε τουλάχιστον «έτσι μοϋ λέει ό λογισμός», άλλα «έτσι είναι», και λένε ένα σωρό δικές τους θεωρίες. Μερικοί πάλι τά ερμηνεύουν όπως θέλουν, γιά νά δικαιολογήσουν τά πάθη τους.
Όπως αυτό πού αναφέρει ό Άγιος Κύριλλος, «καλύτερα νά μη συμβούν τά σημεία τοϋ Αντίχριστου στην εποχή μας»[2], ό άλλος πού θέλει νά δικαιολόγηση τον εαυτό του, τήν δειλία του, λέει: «Ά,
βλέπεις; Ό Άγιος Κύριλλος φοβήθηκε μήπως άρνηθή· εγώ είμαι ανώτερος άπό τον Άγιο Κύριλλο; Επομένως, και αν αρνηθώ τον Χριστό, δέν είναι τίποτε...»!
Ένώ ό Άγιος λέει νά μή συμβούν, γιά νά μη δουν τά μάτια του τον Αντίχριστο, όχι οτι φοβόταν. Βλέπεις ό διάβολος τί κάνει;
Δυστυχώς, και πάλι ορισμένοι «Γνωστικοί» φασκιώνουν τά πνευματικά τους τέκνα σάν τά μωρά, δήθεν γιά νά μή στενοχωριούνται. «Δέν πειράζει αυτό· δέν είναι τίποτε.

(συνεχεια παρακατω)

ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε...

Αρκεί εσωτερικά νά πιστεύετε»! Ή λένε: «Μή μιλάτε γι' αυτό τό θέμα - γιά τίς ταυτότητες, τό σφράγισμα -, γιά νά μή στενοχωριούνται οί άνθρωποι».
Ένώ, αν τους πουν «νά προσπαθήσουμε νά ζούμε πιο πνευματικά, νά είμαστε κοντά στον Χριστό, και μή φοβάστε τίποτε, στό κάτω-κάτω θά πάμε και μάρτυρες», θά τους προετοιμάσουν κάπως. Άν κανείς γνωρίση τήν αλήθεια, προβληματίζεται και ταρακουνιέται. Πονάει για την σημερινή κατάσταση, προσεύχεται και προσέχει νά μήν πέση σε παγίδα.
Τώρα ομως τί γίνεται; Έκτος πού δίνουν μερικοί δικές τους ερμηνείες, φοβούνται και αυτοί σαν κοσμικοί, ενώ έπρεπε νά ανησυχούν πνευματικά και νά βοηθούν τους Χριστιανούς, βάζοντας τους τήν καλή ανησυχία, και νά τους τονώνουν στην πίστη, γιά νά νιώθουν θεϊκή παρηγοριά.
Απορώ, δεν τους προβληματίζουν όλα αυτά τά γεγονότα πού συμβαίνουν; Γιατί δεν βάζουν έστω ένα ερωτηματικό γιά τις ερμηνείες τοϋ μυαλού τους;
Και άν επιβοηθούν τον Αντίχριστο γιά τό σφράγισμα, πώς παρασύρουν και άλλες ψυχές στην απώλεια; Ή Γραφή, όταν λέη «... άποπλανάν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς»[3], εννοεί οτι θά πλανηθούν αυτοί πού τά ερμηνεύουν με τό μυαλό.
Πίσω λοιπόν από τό τέλειο σύστημα «κάρτας εξυπηρετήσεως», ασφαλείας κομπιούτερ, κρύβεται ή παγκόσμια δικτατορία, ή σκλαβιά τού Αντίχριστου. «... Ινά δώσωσιν αύτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς η επί των μετώπων αυτών, και ίνα μή τις δύνηται άγοράσαι ή πωλησαι, ει μή ό έχων τό χάραγμα, τό όνομα τοϋ θηρίου ή τον αριθμόν τοϋ ονόματος αύτοϋ. Uδε ή σοφία εστίν ό έχων νουν ψηφισάτω τόν αριθμόν τοϋ θηρίου-αριθμός γάρ άνθρωπου εστί- και ό αριθμός αύτοϋ χξς΄.[4]
1. Βλ. Ζαχ. 11,1-13.
2. Αγίου Κυρίλλου Ιεροσολύμων, Κατηχήσεις, Κατήχηση Φωτιζόμενων ΙΕ', κεφ. ΙΗ', εκδ. «Ετοιμασία», Καρέας 1991, σ. 319.
3. Μάρκ. 13,22. 28.
4. Άποκ. 13,16-18.
Απόσπασμα από τις σελίδες 190 -192 του βιβλίου:

ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ
ΛΟΓΟΙ Β΄
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ
ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ
«ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ»
ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Θάνο ο Αντίχριστος Διάβολος ήδη υπάρχει στο κόσμο και το μυστήριο της ανομίας ενεργείται.
Ο άνθρωπος Αντίχριστος που καταληφθεί από τον Διάβολο και θα παρουσιάζει τον εαυτό του ως θεό θα είναι παγκόσμιος κυβερνήτης.
Δεν ξέρουμε πότε θα έρθει ο Αντίχριστος αλλά γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι είναι αναλώσιμοι για τον Διάβολο και ότι οι μάγοι εναγωνίως επιδιώκουν την έλευση του ηγέτη τους - ήδη τον περασμένο αιώνα η Θεοσοφία είχε αναδείξει τον Κρισναμούρτι ως Μεσσία αν και το κόλπο κατέρρευσε από μέσα με την άρνηση του ιδίου του Κρισναμούρτι.
Γιατί να μείνουμε παθητικοί στο σχηματισμό των υποδομών εκείνων που θα παρέχουν τον πλήρη έλεγχό μας;
Για να υπάρξει παγκόσμια κυβέρνηση πρέπει να υπάρχει έλεγχος όλων των ανθρώπων και για να υπάρξει έλεγχος απαιτείται η παρακολούθηση.
Η ηλεκτρονική ταυτότητα παρέχει ακριβώς στενή παρακολούθηση σε προσωπικό επίπεδο καθώς θα γνωρίζουν τα πάντα για εμάς καθώς και που βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή(λόγω του RFID τσιπ που εκείνο που δεν θα φαίνεται).
Επίσης θα γνωρίζουν και το ιατρικό μας ιστορικό. Με την ενσωμάτωση της φοροκάρτας στη κάρτα του πολίτη τον Δεκέμβριο του 2011 θα γνωρίζουν και το τι αγοράζουμε, από που και πότε. Επιδιώκεται η αντικατάσταση του χρήματος με το ψηφιακό χρήμα ώστε ο έλεγχος της ζωής μας να είναι απόλυτος! Όποιος διαφωνεί πολύ απλά αδυνατεί να επιβιώσει καθώς δεν μπορεί να αγοράσει ή να πωλήσει τίποτα. Τότε αν δεν έχεις αυτό που θα σου δίνει το σύστημα βγαίνεις εκτός κοινωνίας. Τώρα γιατί να μην αντιδράσουμε στη δημιουργία εξάρτησής μας από μία κάρτα; Πιστεύω ότι η κάρτα είναι μεταβατικό στάδιο επειδή εύκολα μπορεί να χαθεί, οπότε ακολουθεί κάτι μόνιμο - πχ εμφύτευση τσιπ;
Με δόλωμα την εξυπηρέτησή μας αφαιρούν τη δυνατότητα επιλογής του δρόμου της μη εξυπηρέτησης τοποθετώντας μας παράλληλα κάτω από ένα ακόμη στενότερο ζυγό παρακολούθησης και ελέγχου.
Όταν θα έχουμε αλλάξει τρόπο ζωής και ζούμε πλέον με τη κάρτα με το τσιπάκι είναι εύκολο να προχωρήσουμε και στην εμφύτευση...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Καλε μου φιλε Ποσειδώνα χάρηκα που είδα το μήνυμα σου.
Ξέρω τις απόψεις σου και ήξερα ότι θα είχαμε εναν ενδιαφέροντα διάλογο πάνω στο θέμα. Εναν διάλογο που δεν θα είναι όπως άλλοι για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του αλλά για να βγάλουμε επιτέλους άκρη σε ένα τέτοιο φλέγον ζήτημα.

Λοιπον καλέ μου φίλε όπως είδες είμαι πάντα κοντά στην Εκκλησία μας και στην δοκιμασία της μεσα στην Νέα Εποχή της Παγκοσμιοποίησης.

Η θέση μου με την οποία διαφωνείς θα προσπαθήσω να την εξηγήσω και να την συζητήσουμε.
Διαβασα με μεγάλη προσοχή τα λόγια του Γέροντα Παισίου και δεν νομίζω να λέω στο κείμενό μου κάτι ενάντια σε αυτά. Οπως κι εγω υποστήριξα πέρνωντας την Κάρτα του Πολίτη βοηθάμε στην επιβολή του παγκόσμιου συστήματος που ετοιμάζει τον δρόμο για τον Αντίχριστο.

Ομως καλέ μου φίλε ποιός θα τολμήσει να ρίξει στο πυρ το εξώτερον τον παπού ή την γιαγιά που θα παραλάβουν την Κάρτα του πολίτη; Την συγκεκριμένη κι όχι την Κάρτα που μια μέρα θα μας πλασαρει ο Αντίχριστος.....
Ποιος θα διώξει από την Εκκλησία τους χιλιάδες αστυνομικούς που την εχουν παραλάβει ή θα την παραλάβουν.
Μήπως αυτοί δεν είναι Ορθόδοξοι;

Παλιότερα έλεγαν όποιος πάρει πιστωτική κάρτα θα είναι με τον Αντίχριστο!!!!
Μετά έλεγαν όποιος πάρει καινούργια ταυτότητα χωρις το θρήσκευμα θα είναι με τον Αντίχριστο!!!!
Μέτά έλεγαν όποιος λάβει ΑΜΚΑ θα είναι με τον αντίχριστο!!!!

Συνεχιζεται...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Να σου πω κατι φίλε μου
Θεωρώ ότι ο Πειραιώς τρομοκρατεί τον κόσμο και δεν κάνει καλό.
Δηλαδή αυτός είναι έτοιμος να διώξει από την Εκκλησία εκατομμύρια Ελληνες που (πιθανως) θα υπακούσουν στην αντίχριστη Κυβέρνηση;

Η Ιεραρχία οφείλει να λάβει θέση ώστε να ξέρουν οι πιστοί πως να αντιδράσουν. Αν μας δώσει εντολή να μην την παραλάβουμε θα υπακούσουμε. Και τότε πραγματικά η κυβέρνηση θα πιεστεί να αποσύρει το μέτρο. Γι αυτο κι εμεις πολύ σωστά λέμε ότι πρέπει να πιέσουμε την Ιεραρχία να λάβει επιτέλους θέση.

Φίλε μου Ποσειδώνα.
Ναί αυτες οι μικρουποχωρήσεις για τις κάρτες κλπ που θέλουν να μας επιβάλουν κάνουν τους αντίχριστους να δυναμώνουν και να αποθρασύνονται και γι αυτο πρέπει να αντιδρούμε όσο κι όπως μπορούμε. Ομως άλλο αυτό κι άλλο να διώχνουμε από την Εκκλησία όσους υποχωρούν σε οτιδήποτε.

Στους εσχατους καιρούς του Αντιχρίστου τότε οι δικαιολογίες θα είναι περιττές. Θα είναι σαφές ότι όποιος φέρει το χάραγμα θα θέτει αυτομάτως τον εαυτό του εκτός Εκκλησίας κι αυτό θα είναι μια πράξη ενσυνείδητη κι όχι κάτι αόριστο.

Δεν μπορεί καμια Κάρτα κανενός Παπανδρέου ή οποιου άλλου να σε στείλει στην κόλαση.
Ας μην πανικοβάλουμε τους αδερφούς μας αλλα να τους εφιστούμε την προσοχή και να τους ενημερωνουμε ώστε όπως κι όσο μπορούν να αντιστέκονται σε μέτρα όπως αυτά που αν μη τι άλλο προέρχονται απο αντίχριστα κέντρα εξουσίας.

(πρόσεξε το μεγεθος των μηνυματων σου και παντα copy πριν την δημοσίευση μην πάθεις καμια ζημια)

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολα τα πράγματα φίλε μου, πολύ δύσκολα....Υπάρχουν όμως και άλλες
προφητείες που αναφέρουν ότι σ' αυτούς τους έσχατους καιρούς του
Αντιχρίστου ο Θεός δεν θα εγκαταλείψει τους πιστούς, οπότε
ας είμαστε αισιόδοξοι.
Θα έλεγα όμως ότι ζούμε ''Ημέρες
Αποκάλυψης'' ή πιο σωστά, είμαστε
πολύ κοντά.
Σχετικά με τον Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς πρέπει να διευκρινίσω ότι
ουδέποτε είπε ότι ''θα διώξει από
τις Εκκλησίες. Δεν αναφερόταν σε
Ιερούς Ναούς αλλά με το ''θα θέσουν
εαυτούς εκτός Εκκλησίας...'' εννοούσε φυσικά αυτό που λέμε ''πλήρωμα της Εκκλησίας'', δηλαδή ότι αρνούμαστε την Χάρη Του
Αγίου Πνεύματος & Το Άγιο Βάπτισμα
και συντασσόμαστε με τον Αντίχριστο.
Διότι ως γνωστόν, ''δεν μπορούμε
να είμαστε και με Τον Θεό και με τον μαμωνά.''
Ίσως να μην ήταν σωστή η δική μου
διατύπωση.-
ΠΟΣΕΙΔΩΝ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.