24 Σεπτεμβρίου 2010

Υπάρχουν και κάποιες άλλες γυναικείες φωνές που μιλούν για την ελληνική οικογένεια. Στα ΜΜΕ τις φιμώνουν αλλά εδώ η φωνή τους ακούγεται.....

Η σωστή Ελληνική Οικογένεια είναι ένας ιερός θεσμός που μόνο όσοι τον στηρίζουν και μάχονται για αυτό μπορούν να καταλάβουν την αξία του στην κοινωνία και τη ψυχολογία των ανθρώπων. Η Ελληνική οικογένεια βάλλεται καθημερινά από τα ΜΜΕ και κάθε λογής τηλέ- περσόνες/φεμινίστριες, οι οποίες συνήθως τάσσονται κατά της οικογένειας, του γάμου και της τεκνοποίησης για διαφόρους λόγους, όμως κυρίως γιατί την θεωρούν ότι δεν είναι της «μόδας», καθώς μπαίνει εμπόδιο στην κοσμική ζωή που διάλεξαν. Όταν οι τηλεπερσόνες κάνουν ένα βήμα μπροστά και προχωράνε σε γάμο και τεκνοποίηση τότε η οικογένεια έρχεται πάλι στο προσκήνιο σαν τάση της μόδας. Μετά ακολουθούν οι διαμάχες, τα κέρατα, τα διαζύγια, τα ξεκατινιάσματα και θέματα μεσημεριανής ζώνης της Ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ήδη κατά την έλευση μεταναστριών στη χώρα μας, τα αρπαχτικά έχουν εισβάλλει στις Ελληνικές οικογένειες (κυρίως χτυπάνε σε μεγάλες ηλικίες) για να τις διαλύσουν και να εκμεταλλευτούν συντάξεις Ελλήνων.

Η γυναίκα/σύζυγος παίζει μεγάλο ρόλο στην Ελληνική οικογένεια. Είναι το έδαφος για να στηριχτεί σωστά και γερά η κολώνα του σπιτιού, ο άνδρας. Ο σεβασμός, οι υποχωρήσεις, η αλληλοεκτίμηση, η αγάπη, η κατανόηση είναι απαραίτητοι κατά τη συμβίωση τους. Ο ένας να κάνει τον άλλο να χαμογελά καθημερινά, ούτε να σκύβει το κεφάλι, ούτε να υπάρχει μιζέρια. Συμπορεύονται μαζί πιασμένοι χέρι στα χαρούμενα και δυσάρεστα μονοπάτια της κοινής ζωής. Είναι πολύ βασικό να μη ξεφεύγουμε από τους ρόλους μας, ούτε να θίγει ο ένας την προσωπικότητα του άλλου.

Ο Εθνικιστής πιστεύει πάρα πολύ στο θεσμό της οικογένειας. Είναι ένας αετός που πετάει ψηλά και σκεπάζει με τις φτερούγες του τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, προσφέρει ασφάλεια, αγάπη και σιγουριά. Η γυναίκα του οφείλει να είναι εκεί δίπλα του να του γιάνει τις πληγές όταν ματώνει. Μεταφέρει στα παιδιά του την αγάπη για την Πατρίδα, την ανάγκη για την σωστή εξέλιξη της οικογένειας και του ονόματός του, μεταδίδει την αγάπη για τη θρησκεία, χτίζει με σωστά υλικά ένα σωστό και δυνατό Ελληνα με ιδανικά και αξίες…άξιο συνεχιστή του ονόματος της οικογένειάς του, άξιο αγωνιστή της ζωής και δυνατό πολεμιστή υπερ της Πατρίδος,της Θρησκείας και της Οικογένειας του.

Λία

πηγή Ksipnistere
το είδαμε στο Αόρατος Ιππότης

ΣΧΟΛΙΟ
Αυτές τις ελληνίδες χρειάζεται η πατρίδα......
Ελληνίδες που να μεγαλώνουν ελληνόπουλα....
Η πατρίδα τις έχει άμεση ανάγκη.

Μια παρατήρηση μόνο έχω να κάνω αγαπητή Λία. Θα ήταν σωστότερο να χρησιμοποιήσεις την λέξη Ελληνας εκεί που λέει εθνικιστής. Κι αυτο για να γίνει το κείμενό σου ευρύτερα αποδεκτό χωρίς πολιτικούς και κομματικούς περιορισμούς.



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1ον. Πολυ star channel, Μενεγακη και Στεφανιδου βλεπεις αγαπητη Λια, κλειστε τες τις ερμες, με το σκουπιδαριο που ταιζουν το μυαλο σου θα γινει κιμας στο τελος, αλλου ειναι η ζωη οχι στην t.v. 2ον. Μην αυταπατασαι, και πριν την ελευση των ρωσιδων μολδαβων και αλλων αλλοδαπων γυναικων το κερατο πηγαινε πηγαινει και θα πηγαινει συνεφο, ειναι να χεις το μικροβιο μεσα σου, και καμια μεγαλη ιδεα για πατριδα θρυσκεια και οικογενεια δε θα σε σταματησει να το δωσεις. 3ον. Αυτο το τριπτυχο ψοφαει σιγα σιγα και ευτηχως!, δεν ειμαι θρυσκευομενος και ουτε υπερυφανος ελληνας, θεωρω πως υπερυφανος για κατι γινεσαι οταν πετυχεις κατι με την αξια και τον κοπο σου και οχι χαρις ενα τυχαιο βιολογικο γεγονος (το να γεννηθω στην ελλαδα), ειναι σα να μου λες να ειμαι περυφανος που εχω γενετικη προδιαθεση για μελλοντικο καρκινο του παχεως εντερου!!. Μονο για την οικογενεια μου ειμαι περυφανος και μονο για αυτη αξιζει να παλευω και να παλευει και ο καθε ανθρωπος οπουδηποτε, δε διαφερει καθολου η ελληνικη οικογενεια απο καμια οικογενεια γαλλου ιταλου αλβανου πομακου η εσκιμωου!! στην εσωτερικη της σχεση, κανεις ελληνας πατερας δεν αγαπα περισοτερο η λιγοτερο το παιδι του απ' τον γαλλο ιταλο αλβανο πατερα, κι οι αλλοι ξερουν, ξερεις, τι εστι οικογενεια. ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗΣ.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε μου Αγνωστικιστη ας κάνω λιγο εγω τον συνηγορο της Λίας....

Το κέρατο είναι άσχετο με το θέμα....
Υπηρχε, υπάρχει και θα υπάρχει γιατί κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει τον ελευθερο άνθρωπο σε τίποτα......

Η ιδέα Πατριδα Θρησκεία οικογένεια λες ότι "ψοφάει" αλλα νομίζω ότι κάνεις λάθος. Μετά την δικτακτορικη επταετία που άρχισε να επικρατεί η παρακμιακή κομματική και παγκοσμιοποιημενη στην χωρα μας κοινωνία άρχισε μια παρακμή της ελληνικής οικογένειας χωρις προηγούμενο....
Η σφαλιαρες της αποποινικοποίησης των εκτρώσεων και του πολιτικού γάμου με αυτόματα διαζύγια κλπ προσπάθησαν να αποτελειώσουν την ελληνική οικογένεια η οποια είδε τα παιδιά της να πέφτουν κατα ορδες στα ναρκωτικά και την ασωτία....

Σημερα αηδιασμενη η κοινωνία μας απο όλα τείνει να κάνει ακριβώς το αντίθετο.....να γυρισει πάλι στο σωτηριο τριπτυχο.

Δεν μπορω να καταλαβω πως διαβαζοντας ενα κειμενο που λεεί πως θα πρέπει να είναι η σωστη ελληνική οικογενεια απο ηθικής άποψης σου έρχοντυαι στο μυαλο ξένες οικογενειες...
Γιατι επιτέλους δεν ασχολούνται οι ξένοι με τις δικές τους οικογενειες και πρεπει εμεις ότι κάνουμε να συγκρινόμαστε η να λέμε πόσο ανωτερη ή κατωτερη είναι η ελληνική οικογένεια;

Ενω τα λόγια της Λιας δεν μου προξένησαν καμια ρατσιστική ή σωβινιστική σκέψη (γιατι δεν μιλάει για ανωτερότητα της ελληνικής οικογένειας απέναντι στις ξένες) απεναντίας το δικό σου σχόλιο αυτομάτως μου δημιούργησε τέτοια συναισθηματα άμυνας !!!!!!

Ετσι συμβαίνει συνήθως με τους αριστερούς. Ενώ μπορείς να κάθεσαι και να μιλάς για ώρες με φίλους για την Ελλάδα και το ένδοξο (πλην εξαιρεσεων) παρελθόν της ή για τον τρόπο ζωής του Ελληνα....τσουπ πετάγεται ένας αριστερός κι αρχίζει να λέει τις γνωστες αντιρατσιστικές ανοησίες του ώσπου προκαλεί σε όλους ανακλαστικη αντίδραση που μυρίζει πλέον εθνικισμό...

Εδω φίλε μου δεν προκειται για καμια βιολογική ανωτερότητα (η οποία είναι προς συζήτηση μεταξυ των βιολόγων που δεν είμαστε) αλλά απλή περηφάνια που πηγάζει απο τους προγόνους, τους προπαπούδες μας και τους παπούδες μας.... για τα επιτεύγματα τους στον πολιτισμό κυρίως αλλα και στην τιμή...

Γιατι μη μου πεις ότι μια ενεργεια για παραδειγμα σαν την θυσία των 300 του Λεωνίδα δεν περικλείει τιμη που θαυμάζει όλη η ανθρωποτητα μέχρι σημερα;

Μπορεί σε μερικά πράγματα (αόριστα και αφηρημένα για σενα) να μπορείς να το παιζεις αγνωστικιστης αλλα κάποια είναι χειροπιαστά και συγκεκριμένα....

Ανώνυμος είπε...

αυτοί οι αριστεροί θα μάθουν κάποια στιγμή να λένε και κάτι διαφορετικό; έλεος!!! ότι κείμενο και να διαβάσουν και ότι και να ακούσουν αυτά λένε.μήπως έχει άγνωστες λέξεις και δεν κατάλαβε τι θέλει να πει η αγαπητή Λία. Να βοηθήσουμε να ισχύει αυτό.ΕΛΕΟΣ!!!!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.