11 Αυγούστου 2010

Πατριώτες αξιωματικοί αρχίζουν να αντιστέκονται στην προδοσία πολιτικών και στρατιωτικών και διώκονται.

Ο υπαρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού Κρυονερίτης που έγινε έξαλλος όταν άκουσε τον πατριώτη αξιωματικό να τον επιπλήττει για την ανέγερση του ισλαμιστικού τεμένους σε χώρο του Π.Ν. και να τον καταχειροκροτούν οι αξιωματικοί.....

Είμαι εν ενεργεία Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Σας γράφω για να σας ενημερώσω για ένα περιστατικό, που εμένα και τους συναδέλφους μου, μας συγκλόνισε. Ένα περιστατικό που κάποιοι το είδαν από πολιτική σκοπιά, αλλά κάποιοι άλλοι, μεταξύ των οποίων και εγώ, το αντιληφθήκαμε ως πράξη αντίστασης, την οποία έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να έχουμε κάνει, αλλά και ως μία πράξη που δείχνει ότι η μεγάλη μάζα των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού δεν σχετίζεται με την εκάστοτε δοτή κομματική ηγεσία, που παραχωρεί τα ιερά και τα όσια για τα οργιαστικά πάρτυ της βλαχομπαρόκ δήθεν ελίτ.

Πριν μερικές εβδομάδες, εκκλήθημεν όσοι υπηρετούμε στην περιοχή του Πειραιά να συγκεντρωθούμε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, για να παραστούμε σε επίσκεψη ενημέρωσης του Αρχηγείου, στο οποίο προΐστατο ο υπαρχηγός του Ναυτικού, κ. Κρυονερίτης.

Ως εδώ όλα καλά. Ο υπαρχηγός απευθυνόμενος σε ένα ακροατήριο 300 περίπου στρατιωτικών και πολιτικού προσωπικού, ενημέρωσε ότι είναι έτοιμος να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις, αλλά και σε θέματα ειδικού ενδιαφέροντος, όπως το ισλαμικό τέμενος – για το οποίο παρεχωρήθη από το Πολεμικό Ναυτικό ο χώρος του οχυρού Βοτανικού για την ανέγερσή του.

Σας περιγράφω ακριβώς τα γεγονότα, όπως αδιάλειπτα θα υπάρχουν για πολύ καιρό στη μνήμη μου:
Ένας πλωτάρχης σηκώθηκε και ακολούθησε ο επόμενος διάλογος:

«Κύριε υπαρχηγέ, δεν σκόπευα να κάνω ερώτηση για να μην φέρω σε δύσκολη θέση την ιεραρχία, σας τιμά όμως ιδιαίτερα το γεγονός ότι μας επιτρέπετε μία τέτοια πρωτοβουλία και σας ευχαριστώ.

Τελευταία, υπάρχουν γεγονότα που με ανησυχούν ως αξιωματικό και ως άνθρωπο, ακούγονται πολλά για περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας. Ο κόσμος, από εμάς τους ένστολους, περιμένει κάτι…. Μας κοιτά στα μάτια διότι δεν είμαστε όπως οι απλοί εργαζόμενοι, επιτελούμε ένα λειτούργημα συμβολικό…Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εθνικό ανάχωμα και σύμβολο, οι συμβολισμοί έχουν ιδιαίτερη σημασία για μας… Ένα συμβολικό θέμα είναι το θέμα του τεμένους στον Βοτανικό.

Κύριε υπαρχηγέ, πίσω σας υπάρχουν οι σημαίες των τριών πολεμικών μας νήσων: Υδρα, Σπέτσες ,Ψαρά και στις τρεις σημαίες, παρουσιάζεται η ημισέληνος να υποκύπτει και να πατείτε από τον Σταυρό. Με την παραχώρηση του Ναυτικού οχυρού Βοτανικού, για την ανέγερση τεμένους νοιώθουμε όλοι, ότι η ημισέληνος πατά τον Σταυρό».


Ακριβώς εκείνη τη στιγμή αρχίσαμε όλοι, πλην των δύο πρώτων σειρών, που εκάθοντο οι ανώτατοι αξιωματικοί, να χειροκροτούμε, ενώ από κάτω ακούγοντο φωνές επιδοκιμασίας.
Στη συνέχεια ο εν λόγω πλωτάρχης, μίλησε και για το γένος. Δεν θα περιγράψω τίποτε άλλο, θα σας παραπέμψω να διαβάσετε σε blogs το τι συνέβη, σε επόμενο μήνυμα. Αλλά τονίζω ότι ποτέ, μα ποτέ αξιωματικός δεν έχει χειροκροτηθεί εντός στρατιωτικής σχολής. Ποτέ μα ποτέ κανείς δεν έχει χειροκροτηθεί από αξιωματικούς μιας και απαγορεύεται δια ροπάλου κάτι τέτοιο. Ποτέ μα ποτέ αξιωματικός δεν απετόλμησε να σηκωθεί και να αρθρώσει τέτοιο λόγο.

Είναι ένα γεγονός που σημαδεύει την ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού, η παρρησία και το θάρρος με το οποίο κάποιος σηκώθηκε και αντέτεινε την ελευθερία ενάντια στο προσκύνημα.

Είναι ένα μοναδικό γεγονός που όλοι εμείς το βάζουμε απέναντι στις αθλιότητες στο «Αβέρωφ». Αυτός ο συνάδελφος, είναι η απάντηση ενάντια στους άθλιους και στην παρακμή. Όταν η εκδήλωση τελείωσε, οι ανώτατοι, γαλονάτοι, ουσιαστικά απομονώθηκαν από τον κόσμο, ενώ όλοι μας περικυκλώσαμε τον Πλωτάρχη και τον χτυπούσαμε στην πλάτη. Έμαθα ότι ήταν ο ιατρός της Σχολής, ένας εξαίρετος άνθρωπος, γενναίος πραγματικά και ανιδιοτελής, ένας στρατιωτικός ιατρός που καμία σχέση δεν έχει με άλλους συναδέλφους του. Μας έδωσε ένα παράδειγμα θάρρους , που μακάρι να το είχα κάνει εγώ ή ένας μάχιμος.

Αγαπητοί φίλοι, ο άνθρωπος του μήνα είναι ο πλωτάρχης. Προτείνω να τον αναφέρετε ως άνθρωπο όχι του μήνα, αλλά της χρονιάς.
Περιττό να σας αναφέρω το σοκ που υπέστησαν όλοι οι ναύαρχοι, οι οποίοι γνωρίζουν ποια είναι η αλήθεια. Απλά θέλουν γύρω τους ανθρώπους που δεν την παραδέχονται….

Το γεγονός αυτό συζητείται κατά κόρον εδώ και αρκετές εβδομάδες μέσα και έξω από το Ναυτικό. Απλά δεν έχει λάβει δημοσιότητα…σκεφθείτε τα εξής: Ατυχής Πόλεμος του 1896, Επανάσταση στο Γουδί το 1909, επεισόδιο Ίμια, 2010. Ο άνθρωπος αυτός μας έδωσε μία ελπίδα για την πατρίδα, μέσα στο σκοτάδι άναψε μία σπίθα, ποτέ άλλοτε δεν ασχολήθηκα με ένα γεγονός για τόσο καιρό. Το συζητάμε συνέχεια.

Αναγνώστης περιοδικού «Τρίτο Μάτι» Αύγουστος 2010 σελ.72-73

πηγή HellenicRevenge
Το είδαμε στο Ηπειρος Ελλάς

ΣΧΟΛΙΟ
Θερμα συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά σε όσους ψήφισαν ΠΑΣΟΚ την αποφράδα μέρα της 4ης Οκτωβρίου 2009.

Παρακάτω κάνοντας κλικ στις εικόνες μπορείτε να δείτε πως αντιμετωπίζονται οι πατριωτικές φωνές από τους προδότες εφιάλτες που μας έχουν κάτσει στον σβέρκο .....





Share

8 σχόλια:

dont remain silent είπε...

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει άλλος λαός στον πλανήτη στον οποίο οι κυβερνώντες λαμβάνουν αποφάσεις που στην πλειοψηφία τους είναι κατά των δικαιωμάτων των πολιτών..Δικαιώματα έχουν μόνο οι λαθρομετανάστες και λαμβάνοντες μίζες..Ο ίδιος ο Παπανδρέου δήλωσε ότι προκειμένου να κοιμόμαστε ήσυχα τα βράδια είναι πρόθυμος να παραχωρήσει νόμιμα και κατοχυρωμένα ελληνικά κεκτημένα..Εμάς μας ρώτησε, πόσο ήσυχα και ήρεμα κοιμόμαστε τα βράδια έχοντας τον στο τιμόνι της ελληνικής διοίκησης;;..Δυστυχώς ο ελληνικός λαός έχει ασθενή μνήμη και πολύ φοβάμαι ότι θα τον ξαναεκλέξει..Είμαστε τελικά ότι "ψηφίζουμε"..Ψηφίσαμε ενάντια στη δημοκρατία, γιατί δημοκρατία δεν είναι το καθεστώς επιτήρησης και συγκυβέρνησης με τρίτους. Όταν περνάνε νομοσχέδια κρυφά, όταν δεν ακούγεται αυτός ο δυστυχής και πολύπαθος λαός, δεν λέγεται δημοκρατία αλλά κάτι άλλο..

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΤΖΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!! Θα ρθει παλι 15 αυγουστου οι αξιωματικοι του ναυτικου θα σταθουν παλι σουζα στους γεματους επαρση μεγαλοπαπαδες ρασοφορους, και στην "τιμια" εικονα της μεγαλοχαρης. Και η κωμωδια καλα κρατει. Σας παραπεμπω στο βιβλιο του ναυαρχου αντ. Αντωνιαδη -ΚΡΕΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΤΟΛΗ- Εκδοσεις ΚΑΚΤΟΣ ετσι για την απομυθοποιηση του "περυφανου πολεμικου ναυτικου". ΟΥΤΕ ΤΖΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!!! ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον Ανώνυμο

Γι αυτήν την "τίμια" εικόνα της Μεγαλόχαρης πολέμησαν ο Κολοκοτρώνης και η παρέα του. Και γι αυτήν την "τίμια" εικόνα είσαι σήμερα ελεύθερος να λες ό,τι βλακεία θέλεις. Εάν δεν ήταν η "τίμια" εικόνα Της, σήμερα θα ήσουν τουρκαλάκι και θα ήθελα να δω πώς θα έλεγες την βλακεία σου. Εκτός κι αν είσαι όντως "τουρκαλάκι", από αυτά που μας εθνικοποίησαν οι πατριδοκάπηλοι.

Κώστας, Χανιά

xristakis41 είπε...

όταν είσαι κοντά σε φίδια προσέχεις μη σε τσιμπήσουν

Ανώνυμος είπε...

Κωστα απο χανια, μου φαινεται εχεις μεινει σ'αυτα που σε ταιζαν στο δημοτικο για τα περι επαναστασης.Μερικα ερωτηματα για να ξεκουνησεις λιγακι, 1ον ποιοι τα βρισκαν μια χαρα με τουρκους και κοτσαμπασηδες προεπαναστατικα αλλα και κατα τη διαρκεια αυτης?, 2ον θα μπεις στον κοπο να διαβασεις τους προεπαναστατικους αφορισμους του αλλου "εθνομαρτυρα" Γρηγοριου του Ε'? 3ον Ποιοι ΑΦΟΡΙΣΑΝ και κατοπιν δολοφονησαν Ανδρουτσο και Καραισκακη? Μηπως εγω ο αγνωστικιστης αθεος?. Και για να σου φυγει η περιεργεια, πατερας απο χωριο της χαλ/κης ντοπιος, και μανα απο χωριο του νομου θεσ/νικης ντοπια επισης. ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗΣ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗ:ΠΑΛΙ 'ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ;


ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΑΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!
ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΑΙΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ, Ο Παπαρηγοπουλος που προφανος μελετας, ο θεμελιωτης του ψευδεπιγραφου "ελληνοχριστιανισμου" σε βαρεσε κατακουτελα, ο μεγας διαφωτιστης Αδ. κοραης θα σε πεισει. Σημειωσε δε πως ο γιος του δημ. παπαρηγοπουλος μετεπειτα ντρεποταν να αναφερθει στις αποψεις του πατερα του περι ελληνοχριστινισμου, αποκηρυσοντας τες!!. Τι διχασμο να φερω εγω ο ταπεινος ιδ. υπαληλος ρε? πας καλα? Το καναν αιωνες πριν απο μενα εκατονταδες αλλοι, με ποιο προσφατο παραδειγμα ο τεθνεοτας Αγιοτατος Χριστοδουλος παρασκευαιδης που σιγουρα θαυμαζες. Ε λοιπον ετσι και υσχιουν οι φαντασιωσεις σας περι Αρμαγεδονα τη βαψατε χε χε χε, μια χαρα φακελο σας εκανε ο "αγιοτατος". Αλλα μη στεναχωριεστε τιποτε δε θα γινει, μικροπολιτικες σκοπιμοτητες εξυπηρετουσε ο "αγιοτατος", by the way, που ναι το 98,8% του χριστεπωνυμου πληθους? 3.500.000 υπογραφες, λοιπουν 6-7 εκατομυρια ακομα δε νομιζεις?. Για τα τελευταια που γραφεις, απαξειω, χαμηλο το επιπεδο, χιουμοριστικα θα απαντησω, καθαρη θα τη βγαλουμε, γιατι ειμαστε καθαροι, κατι αποκοσμους καλογερους και κατι παλαιοημερολογητες που ειναι μαλωμενοι με το νερο να κοιταξεις!!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Αρχικά,μάθε την ελληνική καλά,ανορθόγραφέ μου,δεύτερον,είσαι βαθύτατα αποκοιμισμένος και,τρίτον,δεν φέρεις ε σ ύ το διχασμό,ανόητε,αλλά τον ε π α ν α φ έ ρ ε ι ς.Για κακή σου δυστυχία και θλίψη,όμως,θα αποτύχης για ακόμα μια φορά με τη σύγχυση που επιφέρεις σε όσους καλοθελητές σε διαβάζουν και ίσως δεν κατανοούν..

Αν θεωρείς ''καθαρούς'' αυτούς που δεν έχουν καρδιά και πνεύμα,συνείδηση και χαρακτήρα να αντιδράσουν,όπως συμβαίνει με τους σύγχρονους Έλληνες,τότε,λυπούμαι για σένα,δε γνωρίζεις τι σου γίνεται.

Αντίο και καλή σου τύχη!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.