7 Αυγούστου 2010

Εκλάπησαν από την τουρκική 1η Στρατιά σχέδια επιχειρήσων στον Έβρο, στη Δυτική Θράκη και τα Στενά!

Ενώπιον ενός «εφιάλτη» από αυτούς που δεν αντιμετωπίζονται συχνά βρίσκονται τα τουρκικά Γενικά Επιτελεία, καθώς όπως αναφέρουν απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, πριν από λίγες εβδομάδας εκλάπησαν από την έδρα της τουρκικής 1ης Στρατιάς που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη, δύο από τους κεντρικούς server, οι οποίοι περιείχαν το σύνολο του διακλαδικού στρατηγικού σχεδιασμού για την άμυνα της Κωνσταντινούπολης, των Στενών, αλλά και για πιθανές επιχειρήσεις στον Έβρο και την Δυτική Θράκη!
Η απώλεια των δύο κεντρικών υπολογιστών έχει ξεσηκώσει θύελλα στο εσωτερικό του τουρκικού ΓΕΣ και ήδη ετοιμάζονται οι αποκεφαλισμοί δεκάδων αξιωματικών.

Σημειώνεται ότι η 1η Στρατιά είναι ο πλέον σύγχρονος και ετοιμοπόλεμος σχηματισμός του τουρκικού Στρατού, αφού θα αναλάβει το βάρος της υπεράσπισης της «καρδιάς» της Τουρκίας σε περίπτωση επιθετικής κίνησης του Ε.Σ. προς τα ανατολικά ή και το αντίθετο φυσικά.

Αλλά οι συμπτώσεις δεν τελειώνουν εδώ. Η 1η Στρατιά ήταν το κέντρο της επιχείρησης «Βαριοπούλα» και οι επιτελείς της είχαν καταστρώσει το σχέδιο επίθεσης στην Ελλάδα και κατοχής του βόρειου Έβρου. Εδρεύει στο προάστειο Selimiye της Κωνσταντινούπολης και ανήκουν σε αυτήν οργανικών συνολικά τρία Σώματα Στρατού.

Το 2ο Σ.Σ.. με έδρα την πόλη Gelibolu, το 3o Σ.Σ. με έδρα το προάστειο Sisli της Κωνστνατινούπολης και το 5ο Σ.σ. με έδρα την πόλη Corlu. Πρόκειται για μία υπόθεση που σίγουρα θα έχει «ουρά» και δεν αποκλείεται η κλοπή να σχετίζεται με την «Βαριοπούλα» και την γενικότερη σφοδρή σύγκρουση κεμαλιστών και ισλαμιστών...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
από το Σύνδεσμος 71



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη που το σχόλιο είναι για την ΑΙΤΙΑ των επιθέσεων εναντίον μας:
οικοφασίστες ΚΑΤΑ ερημοποιητικής γεωργίας που υμνούσαν!!!

Οι μιμητές των φαραώ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ που έχουν προκαλέσει με τη μονοκαλλιεργητική τους μανία πρόσφατα ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΙΜΟΥΣ και ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ, ΤΡΕΜΟΥΝ τώρα ότι μπορεί να στραφούν εναντίον τους ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πεινασμένοι, ύστερα από τις επιδεινούμενες εναλλασσόμενες πλημμύρες-ξηρασίες που ΠΛΗΤΤΟΥΝ άμεσα την επεκτατική-αποδασωτική γεωργία, τρομοκρατούν τους μη αυτάρκεις πληθυσμούς (έτσι άρχισαν οι πρώτοι πόλεμοι, από τους υπερπληθυσμιακούς γεωργούς Κάιν- 'αυξάνεσθε και ερημοποιείτε') και*...:
August 9, 2010
For months, the corn ethanol industry has been pushing the Obama administration for permission to increase the amount of ethanol that can be blended into the U.S. gasoline supply.
But the ethanol industry’s opponents are launching a counterattack. And it’s a big one. Last week, a coalition of 36 groups sent a letter to the leaders of the Senate asking them to reject “any attempt to attach a mid-level ethanol authorization amendment during the Senate’s consideration of energy legislation in the coming weeks and months. Such an amendment would be bad for consumers, bad for safety, bad for the environment, and, by placing politics over sound science, bad public policy.”

The group, which has dubbed itself FollowTheScience.org, may be the oddest coalition in modern American politics. Indeed, the ethanol scam is so offensive that it has united groups ranging from oil institutes to the Natural Resources Defense Council and the Sierra Club.

* Μακάρι, από την Ελλάδα, η οποία ύμνησε την κτηνοτροφική-δασική** αυτάρκεια που τη βοήθησε να επιβιώσει και να προσφέρει τόσα στην ανθρωπότητα, κάποιοι από τους παραλήπτες του μηνύματος να δουν την ευκαιρία διάδοσης της αλήθειας για τη θανάσιμη παγίδα τής γεωργίας, που ξεκίνησε από κατάντια, λόγω έλλειψης άλλης τροφής σε έρημους κάμπους, και κατέληξε η υπ. αρ. 1 απειλή για το απροετοίμαστο σήμερα για ηφαιστειακούς χειμώνες υπερπληθυσμιακό ανθρώπινο είδος...
**Τα κατσίκια-ξαδέρφια των ελαφιών ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ το δάσος, αφού τρέφονται με χαμηλούς βλαστούς. Αντίθετα πρόβατα και αγελάδες προωθούνται επειδή χρειάζονται αποδασωμένα λιβάδια, όπου ανταγωνίζονται τη γεωργία, διχάζοντας τα θύματά τους...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Κανονικα φιλε μου θα επρεπε να διαγραψω το μηνυμα σου ως ασχετο με το θεμα...
Τελοσπαντων το αφήνω αν και δεν καταλαβαίνω τίποτα!!!!!!!!

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.