9 Ιουλίου 2010

Τι υπέγραψες ρε Φλούφλη;.....

Με την παρούσα η Ελλάδα αμετάκλητα και άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τα περιουσιακά της στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.

Αθήνα, 2 Ιουνίου 2010
Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Dominique Strauss-Kahn


από το Λευτεριά

ΣΧΟΛΙΟ
Μιλάμε δηλαδή για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.....




Share

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παιδια το ατομο ειναι λαλημενο !!!! σας πληροφορω οτι ολα αυτα που υπεγραψαν κατα την ταπεινη μου γνωμη ενεχουν φοβερες ακυροτητες και αντισυνταγματικοτητες , μη εξαιρουμενης της σαφεστατης ανθελληνικοτητας !!! το θεμα ειναι πως καποιος μπορει να ειναι τοσο αδαης ( κομψα λεγομενο ) να υπογραφει τετοιες ανοησιες ( κομψα λεγομενο)!!! για να το κανω κατανοητο, δεν νοειται παραιτηση απο νομιμα δικαιωματα σε μια υπογραφη συμβασης ( παγια αρχη στο δικαιο ) !!! στη νομικη μου πορεια δεν εχω συναντησει πιο εξωφρενικα, απαραδεκτα και παρανομα κειμενα συμφωνιας , που υπο την επιφαση της νομιμοτητας , και της επικαλουνενης νομιμοφανειας, προσπαθουν να περασουν ανηθικες ( με τη νομικη εννοια του ορου ) και αντιθετες στα χρηστα και τα συναλλακτικα ηθη δεσμευσεις !!!! και το οσκαρ ανοησιας ( κομψα λεγομενο ) παει στους τρεις εγκεφαλους (διακριτικα λεγομενο) : γιωργακη , παπακωνσταντινου και ραγκουση !!!

Ανώνυμος είπε...

απο τη φατσα καταλαβαινεις τα μουλαρια

Ανώνυμος είπε...

γουρουνιααααααααα

ΑΔΗΣ είπε...

Ας μήν έχουμε πλέον διλλήματα τιμιότητος για τους πολιτικούς.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ. 300 ΚΛΕΦΤΕΣ.

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Μήπως αυτοαναιρούμαστε;Μήπως οι Σ(κ)ιπτάροι είναι και γίνονται ''εξυπνότεροί''μας;Μήπως τυφλωθήκαμε από την εύκλεια μιας μεταβατικής,παροδικής αρχαιότητας όπου,αντί να επιζητήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ουσία της ύπαρξής μας σε μία αληθινά προοδευτική σύγχρονη παρουσία,αναμασούμε μια ανώφελη διήγηση της σταδιακής αλλά και πάντοτε στιγμιαίας κατάπτωσής μας;Μήπως;

Η εθνική ομοψυχία,η συναντίληψη της κοινής πορείας,η συσπείρωση,η συνεννόηση,η ενότητα και η ευθυγράμμιση των συμφερόντων ενός εκάστου ημών καθώς και των διαδικασιών,η προγραμματική κριτική τοποθέτηση απέναντι στις ασκούμενες πολιτικές σύσσωμου του Ελληνισμού είναι η καλύτερη εγγύηση,το εχέγγυο μιας καθολικής αλλαγής.Πολύ,δε,περισσότερο,αποτελούν πια επιτακτική ανάγκη αδιαπραγμάτευτη και ασυμβίβαστη.Ό π ο ι ο και να είναι το ''δέος'' ή (και) το τίμημα και κόστος,ό π ο ι ο ι και αν είναι οι αντίπαλοι και οι ''αφιονισμένοι εχθροί μας''..
Προσέχουμε,λοιπόν,για να έχουμε την εθνοκοινωνική συνείδηση κρυστάλλινη και απαστράπτουσα και την αξιοπρέπεια εξασφαλισμένη και απρόσβλητη από αλλότριες επιβουλές και αλλότριους επιβούλους..

Ανώνυμος είπε...

αντε στον αγυριστο μαριονετα...

Ανώνυμος είπε...

θα φανε τετοιο καζο που θα τρεχουν να κρυφτουν σαν τα ζαγαρια !!!

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010
απο http://alfanea.blogspot.com

Eτσι μπουκώνουν το στόμα στους μεγαλοδημοσιογράφους.Με τόσα λεφτά ποιός πάει κόντρα στο καθεστώς;;
850.000 ευρώ τον χρόνο κοστίζει στο Mega ο ίδιος και το... σόι του Διευθυντή ειδήσεων Χ. Παναγιωτόπουλου.
Εντελώς... κατά τύχη έπεσαν στα χέρια μας οι μισθολογικές καταστάσεις των διευθυντικών στελεχών. Από αυτές προκύπτει ότι οι μικτές αποδοχές του Χρ. Παναγιωτόπουλου ανέρχονται στο ποσό των 400.000 ευρώ! Της πρώην συζύγου του Ο. Τρέμη στο ποσό των 300.000 ευρώ και της συζύγου του στο ποσό των 150.000 ευρώ! 850.000 ευρώ για τηλεθέαση της τάξης του 16,5%!
fimotro

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ: http://peripatris.blogspot.com/

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.