17 Ιουνίου 2010

Απλυτο φως........

Του Παπα Ηλία Υφαντή.

Διαβάζουμε στο μπλογκ STOP CARTEL:

“Στην Ελλάδα έχει επιβληθεί σκόπιμη σιγή ειδήσεων σχετικά με την οικονομική της κατάστασή.
Ο πολίτης δεν χρειάζεται να ξέρει τι γίνεται, ούτε να ενδιαφέρεται για το τι πρόκειται να συμβεί άμεσα.
Υποτίθεται ότι όλα πάνε κατά τα αναμενόμενα.
Kαι άρα η διατεταγμένη ειδησεογραφία μπορεί να ασχοληθεί άνετα με την Siemens, τους Μαντέληδες, το Βατοπέδι. Kαι με όλο τον επί σκηνής υπόλοιπο θίασο.
Αρκεί ο κόσμος να μην σκέφτεται, να μην αναρωτιέται, να μην ανησυχεί και προπαντός να μην αφυπνίζεται.”

Οι ζωοκλέφτες, όταν ήθελαν να παραπλανήσουν και αποπροσανατολίσουν τα σκυλιά του κοπαδιού ή και τον ίδιο τον τσοπάνη, πετούσαν πέτρες, προς την αντίθετη κατεύθυνση. Έτσι, ώστε να μπορούν με την άνεσή τους να παίρνουν τα όσα και όποια ζώα ήθελαν, από την άλλη.

Πράγμα που έκαναν και κάνουν και οι πάσης φύσεως εκπρόσωποι του όποιου κλεφτοκαθεστώτος.

Όταν, δηλαδή, θέλουν να κάμουν κάποια μεγάλη ατιμία σε βάρος του λαού, βρίσκουν κάποια-εντός ή εκτός εισαγωγικών- σκάνδαλα και τα πετούν στη μέση.

Το γαρνίρουν-όταν μπορούν-και με διάφορες ροζ ή άλλου είδους προκλητικές περιπέτειες και το πόπολο σαν χάνοι δεν χάνουν ούτε τσόντα απ’ τις τσόντες των περιγραφών.

Και ακούγονται ένθεν κακείθεν κάποιοι βρυχηθμοί του είδους «θα φτάσει το μαχαίρι ως το κόκαλο» ή «θα λάμψει η αλήθεια» ή «θα χυθεί άπλετο φως» ή «θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι όσο ψηλά κι αν βρίσκονται». Και άλλα τέτοια κακόηχα και παμπόνηρα…

Για να δουλεύουν, έτσι, απλά και μόνο τον αφελή λαό. Αφού, όπως λέει το Ευαγγέλιο, από το ένα μέρος «διυλίζουν τα κουνούπια, ενώ από το άλλο «καταπίνουν τις γκαμήλες».

Αφού την ίδια στιγμή χιλιάδες και εκατομμύρια «μαχαίρια» και βαριοπούλες λιανίζουν τις σάρκες και σπάζουν κυριολεκτικά τα κόκαλα του λαού.

Και οι συνδαιτυμόνες της αγυρτείας, κατασπαράζουν, εν μέσω ομηρικών γελώτων, τις σάρκες και ρουφάνε το αίμα και το μεδούλι του λαού.

Για να παρελαύνει και προελαύνει η «μέχρι το κόκαλο» δική τους ασωτία…

Γεγονός, που ισχύει περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην τωρινή χρονική συγκυρία. Όταν περισσότερο από κάθε άλλη φορά καταληστεύεται ο λαός. Και σπρώχνεται στο αδιέξοδο και στην απόγνωση.

Οπότε επιστρατεύουν όλους τους μηχανισμούς, που διαθέτουν για την συγκάλυψη και συσκότιση της πραγματικότητας.

Με πρώτα και χειρότερα κάποια ΜΜΕ (μέσα μαζικής εξαπατήσεως). Τα οποία άλλωστε για το τσιμπούσι σε βάρος του λαού δεν είναι ούτε άσχετα ούτε αμέτοχα.

Κι αν παρουσιάζονται ως τιμητές, στην πραγματικότητα ήταν και παραμένουν συνδιαχειριστές στα παιχνίδια της απάτης και της ρεμούλας σε βάρος του λαού.

Γιατί, αν υπηρετούσαν το λαό και την αλήθεια κι όχι τους απατεώνες και τις απάτες της άρχουσας αναρχίας, ποτέ δεν θα φτάναμε εδώ, που φτάσαμε…
Ούτε θα συνέχιζαν και τώρα να μας μοστράρουν διαρκώς τις αποκρουστικές φάτσες των ίδιων και των ίδιων πρωταγωνιστών του συνδικάτου της έσχατης σε βάρος του λαού και της χώρας προδοσίας.

Για να τους καμαρώνουμε πώς αλληλοβρίζονται και «αλληλοφτύονονται». Και ν’ απολαμβάνουμε το αποτρόπαιο θέαμα και ακρόαμα, που μας προσφέρουν….

Έτσι ώστε να μπορούν να συνεχίζουν το μακάβριο λαοκτόνο και εθνοκτόνο έργο τους..

Και ασφαλώς αυτό για το οποίο φροντίζουν, είναι, όσο αφορά στην εξιχνίαση των σκανδάλων, αντί για το άπλετο, να ρίχνουν άφθονο το άπλυτο φως τους….

Κατ’ εικόνα και ομοίωση του «καλού» υπόκοσμου της άρχουσας αναρχίας…

Παπα-Ηλίας

ΣΧΟΛΙΟ
Οι σύγχρονοι ζωοκλέφτες δεν κλέβουν τα ζώα.....
Κλέβουν την ζωή μας......Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.