24 Ιουνίου 2010

Επιστολή αναγνώστη μας με αφορμή τις απολύσεις στην ΑΓΡΟΓΗ....

Ελαβα το παρακάτω email και σας το παραθέτω σύμφωνα με την παράκληση του συντάκτη του:


Δημοσιοποιήθηκαν στη "δημόσια διαβούλευση" (αυτή ντέ... η οποία, μόλις εξεφράσθη η λαϊκή οργή και αγανάκτηση για τον επαίσχυντο και ανθελληνικό λαθρονόμο, σταμάτησε "δημοκρατικότατα" και απεσύρθη απο το opengov) η κατάργηση της ΑΓΡΟΓΗΣ και οι απολύσεις των εργαζομένων σ' αυτήν με σύμβαση αορίστου χρόνου,

(πρώτη φορά συμβαίνει να απολύονται στην Ελλάδα εργαζόμενοι με τέτοια σχέση εργασίας), με τρόπο ξεδιάντροπα αντισυνταγματικό και με αποκλειστικά κομματικά και ρεβανσιστικά κριτήρια(οι δικοί τους εγκάθετοι, φυσικά,βολεύονται κάπου αλλού).


Ικανοποίησε λοιπόν η "δημοκρατική" κυβέρνηση τις υλακές των τελευταίων ανά τον κόσμο σταλινικών λειψάνων τύπου "ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ" οι οποίοι ανενόχλητοι-φυσικά-με την ανοχή αν όχι την ενθάρυνση (σύμφωνα με τα γεγονότα στο λιμάνι) του υπουργού προστασίας του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ πολίτη, εξετόξευαν απειλές ακόμη και για τη ζωή των εκεί εργαζομένων.


Με αφορμή λοιπόν αυτό το νέο δείγμα δημοκρατικού ήθους και έθους της τσακαλοπαρέας θέλησα να διατυπώσω μερικά ερωτήματα και κάποιες σκέψεις.


Είμαι όμως σίγουρος, διότι συνέβη και στο παρελθόν, ότι οι κατ'ευφημισμόν σοσιαΛΗΣΤΕΣ δεν θα δημοσίευαν το κείμενο, έτσι απευθύνομαι σε σάς.

Αλήθεια, ένας Τσοχατζόπουλος (ή Μαντέλης ή Τσουκάτος ή Βουλγαράκης ή Ρουσόπουλος ή ή ή.......) πόσους απολυμένους θα μπορούσε να θρέψει;

Κι όμως εκείνος ανενόχλητος συνεχίζει να απολαμβάνει τα κλοπιμαία του με την "καλή" του εις υγείαν των "κορόιδων" που αποτελούν τον Ελληνικό λαό.


Ενώ 300 κοντά οικογένειες θα μείνουν χωρίς εργασία, ξαλαφρώνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό ώστε να μπορέσουν και άλλες ύαινες Τσοχατζοπούλειου, Μαντέλειου ή Τσουκάτιου "ήθους" να πέσουν πάνω στα λεφτά που θα περισσέψουν κόβοντας το ψωμί τους. Συγχαρητήρια! Λύθηκε το πρόβλημα της Ελληνικής οικονομίας!


Αλλά γιατί ν' απορεί κανείς;

Λατρεύουν τον Κεμάλ τον δάσκαλο και αξεπέραστο πρότυπο του Χίτλερ.

Άρα ξέρουμε και τί ιδεολογία υπαγορεύει την πολιτική τους.


Πολιτικός ρατσισμός, φασιστικές μέθοδοι "αποφασίζομεν και διατάσσομεν", ρεβανσισμός,μισαλλοδοξία και γκαγκστερική εκκαθαριστική μεθοδολογία είναι τα συνεκτικά στοιχεία του "νέου" ΠΑ.ΣΟ.Κ.


Κάποιοι, κάποτε μιλούσαν για "παχύδερμα" όντες μαλωμένοι με τον καθρέφτη τους.


Εκείνα τα "παχύδερμα" φαντάζουν τώρα αγνές ψυχούλες μπροστά στο κοινωνικοπολιτικό πογκρόμ που έχει αξαπολύσει η εγκληματική αυτή "κυβέρνηση".


Ευτυχώς γιατί, σε αντίθεση με όσα πιστεύει η σταλινοχιτλερική συμμο(ω)ρία τους, υπάρχει Θεός και κάποτε θα λογαριαστούν μαζί του.


"Εμή η εκδίκησις, Εγώ ανταποδώσω..."


Με τιμή


Αναγνώστης εκπαιδευτικός
Share

1 σχόλιο:

Σ.Α είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ 269ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΓΡΟΓΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ (4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ (ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ (ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΑΥΤΑ) ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΙΩΓΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ .ΑΚΟΥ ΡΑΔΙΟ (http://www.athina984.gr/node/105361)ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 269 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΓΗ ΚΡΑΤΑΝΕ 70 ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ)ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝΕ 270 (ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ).ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ.Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 340 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Κ.ΦΛΟΓΑΙΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ.

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΠΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝHΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.