12 Ιουνίου 2010

Τρομοκρατούν δια της δικαιοσύνης όσους αναφέρονται σε αποχώρηση της Ελλάδος απο το ευρώ.

Πέρα απο τα σενάρια συνωμοσιολογίας που προπαγανδίζουν γιατί δεν διευκρινίζουν στον Ελληνικό λαό ποιό ακριβώς όφελος θεωρούν οτι θα εξυπηρετούσαν η "φήμες" εξόδου της Ελλάδας απο το ευρώ.

Γιατί ξαφνικά πανικοβλήθηκαν και τρέχουν τραπεζίτες και πολιτικοί να κάνουν δηλώσεις για δήθεν συνωμοσία σε βάρος της χώρας επιστρατεύοντας μάλιστα και την Ελληνική δικαιοσύνη για να τρομοκρατήσουν;

Όλα αυτά βέβαια, μόνο στο κράτος της ψωροκώσταινας , γιατί αν υπάρχουν στοιχεία οτι όλα αυτά είναι κακόβουλο σενάριο που... ποιός ξέρει τι σχέδιο να υπηρετεί...

Ας πάει η Ελληνική δικαιοσύνη να ασκήσει δίωξη στα επίσημα δημοσιεύματα των έγκυρων δικτύων του εξωτερικού που επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η έξοδος της χώρας απο το ευρώ δεν θα προαναγγελθεί , αλλά θα γίνει ξαφνικά και οι τράπεζες θα αποκομίσουν τρελά κέρδη απο την παρακράτηση των ευρώ απο τις καταθέσεις που θα την επόμενη θα έχουν μετατραπεί ξαφνικά στο νέο υποτιμημένο νόμισμα.

Η επιστράτευση όμως της δικαιοσύνης σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης που εκτός τον άλλων εξυπηρετεί το σχέδιο των τραπεζιτών , δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να αναρωτηθούμε για το εάν η Ελληνική δικαιοσύνη θα ασκήσει διώξεις και στην περίπτωση που τελικά αποδειχθούν φήμες όλα αυτά που διαδίδουν με τόσο σιγουριά κυβέρνηση και τραπεζίτες στην περίπτωση που τελικά η Ελλάδα αποχωρήσει τελικά απο τη ζώνη του ευρώ.

Το ερώτημα βέβαια είναι ρητορικό και απάντηση θα υπήρχε μόνο εαν υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλάδα και εφόσον βέβαια αυτή λειτουργούσε ανεξάρτητα απο την πολιτική ηγεσία.

Πρός το παρόν όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής δικαιοσύνης επιλέγονται μόνο με πολιτικά κριτήρια.

Μήπως όμως πέρα απο όλα αυτά , οι επίσημες κυβερνητικές διαβεβαιώσεις συνιστούν βαρύτατη εξαπάτηση ενός ολόκληρου λαού και του μόχθου του, αφού αποκλείουν κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδος απο το ευρώ ;

Τι θα μας πούν μετά ;

Για όσους έχουν υποστεί συσκότιση μνήμης λόγο υπερβολικής τηλεοπτικής ενημέρωσης ....

Θυμίζουμε τις επίσημες διαβεβαιώσεις της προηγούμενης κυβέρνησης περί θωρακισμένης οικονομίας και τραπεζικού συστήματος που δεν υπάρχει περίπτωση να κλονιστούν απο την διεθνή κρίση. Τι αποδείχθηκε όμως μερικούς μήνες αργότερα;

Επίσης θυμίζουμε τις επίσημες κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για την άνοδο του Ελληνικού Χρηματιστηρίου που έκανε τον αφελή λαουτζίκο να υποθηκεύσει και το σπίτι του ακόμη για "παίξει" στο Ελληνικό Χρηματιστήριο πιστεύοντας τις επίσης κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για εύκολο πλουτισμό απο τη σίγουρη άνοδο του Χρηματιστηρίου.

Θυμάστε τι έγινε μετά ; Μόλις έπεισαν όλους του κουτούς να επενδύσουν στην βεβαία (κατα την κυβέρνηση) άνοδο του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, τι έγινε ;;;

Έσκασαν τις φούσκες και το Χρηματιστήριο πάτωσε !

Ο κοσμάκης με την παρότρυνση του επίσημου Ελληνικού κράτους έχασε τις περιουσίες του και η Ελληνική δικαιοσύνη έκανε μετά πως δήθεν έψαχνε ενόχους. Πήγε κανείς φυλακή για όλα αυτά;; Όχι βέβαια !

Που κρύφτηκαν τώρα όλοι αυτοί "εθνοσωτήρες" που τότε διαβεβαίωναν επισήμως σαν κυβέρνηση έναν ολόκληρο λαό ;;;

από το ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ



Share

2 σχόλια:

xristakis41 είπε...

Όταν δεν υπάρχει η μέριμνα και η υποδομή της ανάπτυξης για τον τόπο
Όταν εκπροσωπείτε το κόμμα της διαφθοράς
Όταν ψηφίζετε μέτρα υπέρ της πολιτικής διαφθοράς
Όταν οδηγείτε στην εξαθλίωση τον τόπο λόγο των αντικοινωνικών μέτρων
Όταν δεν τηρείτε και δεν εφαρμόζετε ούτε μία από τις προεκλογικές σας υποσχέσεις
Όταν με τα μέτρα που παίρνετε παραβιάζετε 16 τουλάχιστον άρθρα από το Ελληνικό Σύνταγμα
Όταν με τα μέτρα αυτά απαξιώνετε την νοημοσύνη του Έλληνα
Όταν καταργείτε Εθνικής και Πολιτιστικής σημασίας παραδόσεις
Όταν μια τόσο πλούσια χώρα με παγκόσμιο πολιτισμό καταφέρατε να την υποβαθμίσετε, και να διεκδικούν άλλοι μέρος από αυτόν
Όταν η έλλειψη σωστής Παιδείας οδηγεί σε απαξίωση και μαρασμό της Εθνικής και Πολιτιστικής μας ταυτότητας
Όταν όλα τα παραπάνω και άλλα τόσα τα ο Έλληνας τα ΖΕΙ καθημερινά και δεν είναι αστεία, αλλά είναι επικίνδυνα αυτά που πάτε να εφαρμόσετε

Ανώνυμος είπε...

Με κάθε σεβασμό στις γνώμες σας πιστέυω ότι κάνετε λάθος τουλάχιστον όταν λέτε για τα υπερκέρδη που θα αποκομίσουν οι τράπεζες σε περίπτωση που η δραχμή ξαναγυρίσει σαν εθνικό νόμισμα. Οι καταθέσεις σε ευρώ θα παραμείνουν σε ευρώ, δεν θα δραχμοποιηθούν αυτόματα για να υποτιμηθούν άμεσα.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.