Τελευταίες αναρτήσεις

28 Μαΐου 2010

"ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ". Μήνυμα διαμαρτυρίας αναγνώστη μας προς τον πρωθυπουργό.

Το παρακάτω μήνυμα μου το έστειλε φίλος αναγνώστης (ο ίδιος που προ ημερών έστειλε ανάλογο και στον Λοβέρδο, δείτε το ΕΔΩ αλλά και στον κ. Παπακωνσταντίνου, ΕΔΩ).

Προς χαραμοφάηδες ...πολιτικάντες.!

Βρε αθεόφοβοι πολιτικάντες...
Έχετε ξεπουλήσει όλες τις κρατικές επιχειρήσεις και αντί να μειώσετε, αυξήσατε το δημόσιο χρέος.
Αγανακτώ και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι σαν σκέφτομαι ότι στο Δημόσιο έχει απομείνει μόνο:

το 16 %του ΟΤΕ,
το 34 % του ΟΠΑΠ,
το 0,49 % της ΕΤΕ ,
το 34 % του ΤΤ,
το 51 % της ΔΕΗ,
το 35 % των ΕΛΠΕ,
το 61 %της ΕΥΔΑΠ ,
το 74 % της ΕΥΑΘ,
το 74 % του ΟΛΠ,
το 74 % του ΟΛΘ,
το 77 % της ΑΤΕ,
το 0% των ΚΑΕ
Είναι ντροπή να έχουν εισπραχθεί τόσα χρήματα (36 δις.€)
και να μην έχουν πιάσει τόπο.
Ναι 36 δις €.!
Διαβάζω το νούμερο και με πιάνει ταραχή. Αν υπήρχε φιλότιμο θα είχαμε έστω μια αυτοκτονία ενός απ’αυτούς που έκαναν αυτές τις αποκρατικοποιήσεις που ξεπούλησαν την περιουσία της πατρίδος τόσο απερίσκεπτα χωρίς ίχνος ντροπής.!
Βρε ανεπρόκοποι.!

Με ποιό δικαίωμα ξεφτιλίσατε τη χώρα μας ρε και την κάνατε περίγελο σ' ολόκληρο τον κόσμο;
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ

Πήρατε άσχημο δρόμο όλοι σας και επειδή εμείς είμαστε πολλοί και δεν γίνεται να εγκαταλείψουμε τη χώρα μάλλον αυτή η επιλογή μένει σε εσάς. Το προβλημά σας είναι αν θα φύγετε μέρα ή νύκτα απο τα κεραμύδια της βουλής.

Δεν σας χρειαζόμαστε.

Αληθινά δικός σας,!!!!!

Οσοι θέλετε να στείλετε ανάλογα μηνύματα στον πρωθυπουργό μπορείτε στο παρακάτω email:

gpapandreou@parliament.grShare

1 σχόλιο:

παπα-Ηλίας είπε...

Αχ Θάνο μου!

Σε ποιούς να στείλουμε μηνύματα; Σ' αυτούς που δεν είναι απλά πεθαμένοι, αλλά και βρωμοκοπούν!
Δεν πάω καλύτερα σε κάποιο νεκροταφείο!
Το πρόβλημα με αυτούς είναι ότι δεν βρίσκονται κάποιοι να τους θάψουν.
Ζητούνται νεκροθάφτες για τους νεκροθάφτες της Ελλάδας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.