Τελευταίες αναρτήσεις

21 Απριλίου 2010

Στο κρεματόριο του καπιταλισμού.

Του παπα Ηλία Υφαντή

Ο καπιταλισμός είναι κανιβαλισμός. Καθεστώς ανθρωποφαγίας!

Απόδειξη; Tα εκατομμύρια των ανθρώπων, που θυσιάζονται στο βωμό του. Όταν με πολύ λιγότερα από αυτά, που διαθέτονται για την εξόντωσή τους, θα επιτυγχανόταν η ευημερία τους και η προκοπή τους.

Στο όνομα του κανιβαλισμού αυτού γίνονται ή υποθάλπονται οι πόλεμοι, με τους οποίους θησαυρίζουν οι βιομηχανίες και οι έμποροι του θανάτου. Και όχι μόνο. Αλλά και υπονομεύονται και διαβρώνονται οι ηθικές και πνευματικές αντιστάσεις των λαών. Έτσι ώστε να αποπροσωποποιούνται και να πολτοποιούνται.

Στο όνομα του καπιταλιστικού κανιβαλισμού έχει μεθοδευτεί και κηρυχτεί και ο εναντίον μας οικονομικός πόλεμος. Γιατί, όπως φαίνεται, εμάς «δεν τους έπαιρνε» να χρησιμοποιήσουν εναντίον μας ένοπλη βία. Μια και ανήκουμε στο δολοφονικό συνασπισμό του ΝΑΤΟ.

Παρότι δεν παραλείπουν να επιστρατεύουν και εναντίον μας τη «σύμμαχό» μας Τουρκία. Για να μας βρίσκουν «πάτημα» και να μας πουλούν τα, κατά κανόνα, άχρηστα και ξεπερασμένα όπλα τους. Ιδιαίτερα όμως εύχρηστα στο να μας ξεζουμίζουν…

Και, ασφαλώς, βρίσκουν προθυμότατους συνεργάτες τους, τους ντόπιους λήσταρχους. Που έκαμαν τη διαφθορά τέχνη και επιστήμη και βασική συνιστώσα της νομιμότητάς τους. Έτσι ώστε να μένουν ορθάνοιχτα πόρτες και παράθυρα για τις πάσης φύσεως ληστρικές επιδρομές των ντόπιων και ξένων κανιβάλων.
Όπως συνέβη και στην περίπτωση της Κύπρου. Όπου η αποστασία προετοίμασε το έδαφος για τη δικτατορία. Και μέσω της δικτατορίας διαμορφώθηκαν οι συνθήκες για την κατοχή και το διαμελισμό της Κύπρου.
Με την εξής διαφορά: Ότι απ’ τους πρωταίτιους για την απριλιανή χούντα μπήκαν και κάποιοι στη φυλακή, ενώ οι αρχιτέκτονες για το τωρινό, εφιαλτικό σενάριο της οικονομικής δικτατορίας, σε βάρος μας, προστατεύονται από ασυλίες και άλλες συμπαιγνίες. Διεθνείς και εγχώριες.

Μια και με βάση τις κατάλληλες συνθήκες, που οι ντόπιοι διαμόρφωσαν, το συνδικάτο των διεθνών μαφιόζων, βρήκαν την ευκαιρία να μας επιβάλουν, με τον παροξυσμό της τοκογλυφίας τους, τον οικονομικό αποκλεισμό. Σπρώχνοντάς μας, άρον-άρον, στον Καιάδα του επαχθούς και απεχθούς Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Που απ όσα, τουλάχιστο, λέγονται, φαίνεται ότι πρόκειται για την ψυχή και την καρδιά της καπιταλιστικής κόλασης! Αφού είναι υπέρ της άκρατης ελευθερίας της καπιταλιστικής αδηφαγίας, της κατάργησης του κοινωνικού κράτους και της αναδιανομής του πλούτου υπέρ των οικονομικά ισχυρότερων, κλπ. Και φυσικά της εξαθλίωσης των οικονομικά ασθενέστερων.

Όταν αμαρτάνουμε, λέει η Εκκλησία, παραδίδουμε τη ζωή μας και την ψυχή μας στο διάβολο. Ο οποίος μπορεί να μας υπόσχεται παραδείσους, αλλά, που, ως τελικό προορισμό, μας επιφυλάσσει την κόλαση.
Πράγμα, που ισχύει και με το παραπάνω μάλιστα και στην προκειμένη περίπτωση, μ’ αυτούς, που επιδιώκουν να μας μαντρώσουν στο ΔΝΤ. Οι οποίοι δεν αποσκοπούν απλά και μόνο στον οικονομικό μας στραγγαλισμό. Αποσκοπούν, όπως πολλαχόθεν διαφαίνεται, και στον πνευματικό και ηθικό και εθνικό και εδαφικό μας στραγγαλισμό και τη συρρίκνωση. Έτσι ώστε να μας μεταβάλουν σε άμορφη και απρόσωπη και άβουλη μάζα, που θα τη διαχύσουν στο χυλό της παγκοσμιοποίησης.

Εμείς, βέβαια, δίνουμε άλλοθι στους εαυτούς μας και περιοριζόμαστε να αναθεματίζουμε τους πολιτικούς. Ενώ αρνούμαστε πεισματικά να καταλάβουμε ότι την εξουσία να μας καταστρέφουν, εμείς τους την προσφέρουμε. Αφού πάνω από το 80% σερνόμαστε ξωπίσω τους, σαν άλογο και άβουλο κοπάδι. Και εξακολουθούμε να τους εμπιστευόμαστε και να γλείφουμε τα χέρια των δημίων μας…

Παρόλο το όργιο των σκανδάλων και των καταιγισμό των άδικων σε βάρος μας μέτρων!
Λέγεται πως οι ναζιστές, όταν οδηγούσαν τα θύματά τους στα κρεματόρια, για να τα σαπουνοποιήσουν, τους έκαναν την εξαιρετική τιμή να τα συνοδεύουν με της μουσική του Βάγνερ.
Ε, λοιπόν, εμείς πρέπει να νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι, γιατί θα έχουμε την εξαιρετική τιμή να οδηγηθούμε στο κρεματόριο του καπιταλισμού, καθώς, πιθανότατα, θα παιανίζει, προς τιμή μας, η μπάντα της Προεδρίας του Διεθνούς Σοσιαλισμού….

παπα-Ηλίας
Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

νταξει ετσι ειναι αλλα ο κομμουνισμος ειναι χιλιες φορες χειροτερος.
αρα η μονη λυση ειναι ο εθνικοσοσιαλισμος

παπα-Ηλίας είπε...

Εκτός απ' την ανηφόρα και την κατηφόρα υπάρχει και το ίσιωμα.
Και το ίσιωμα αρχίζει από εκεί, που συναντιέται η ελευθερία με τη δικαιοσύνη.
Και, όπως είναι γνωστό, ο εθνικοσοσιαλισμός είναι το καλλιτεχνικό όνομα του ναζισμού.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.