Τελευταίες αναρτήσεις

17 Απριλίου 2010

Προειδοποίηση για Αγ.Κων/νου, Δεληγιάννη, Πειραιώς (ύψος ΟΑΕΔ). Ελληνες προσοχή επικίνδυνη περιοχή για μας και τις οικογένειές μας...

Το λάβαμε από το ΔΙΚΤΥΟ και σας το μεταφέρουμε.......

Με το παρόν δεν διεκδικούμε την «Ανακάλυψη της Αμερικής», ούτε θα επεκταθούμε σε θέματα που έχουμε αναλυθεί 100δες φορές (εγκληματικότητα, ναρκωτικά, Αλλοδαπό Έγκλημα κ.λ.π). Απλά να σας μεταφέρουμε μια προειδοποίηση σε σας που κινήστε σε αυτήν την Χαβούζα του κέντρου της Αθήνας, όπως την κατάντησαν (εσκεμμένα κατά εμάς) τα δουλικά των Ξένων κέντρων, Ν.Δ. και τώρα η χαριστική βολή με την Ανθελληνική λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ.

Εν συντομία σας περιγράφουμε την καταγγελία μέλους του «ΔΙΚΤΥΟΥ» η οποία εργάζεται στο τρίγωνο του τρόμου! Ας την ονομάσουμε «Θάλεια», η εν λόγω εργαζόμενη μας κατήγγειλε ότι γνωστή της κοπέλα, εργαζόμενη σε επιχείρηση επί της οδού Αγ. Κων/νου είναι τώρα 2 μήνες άνεργη μετά από σοκ που υπέστη και αναγκάστηκε εκτός από ψυχολογικό σοκ να παραιτηθεί και από την εργασία της. Ο λόγος ήταν, ότι ο εργοδότης της την έστειλε για εξωτερική εργασία (Τραπεζική συναλλαγή) περίπου στις 12:30. Κατά την διαδρομή χωρίς να το αντιλήφθη, την πλησίασε ένας Έλληνας (;) (τουλάχιστον μιλούσε πολύ καλά Ελληνικά) και της ακούμπησε κάτι πάνω στο πόδι της. Αυτό το κάτι ήταν μια σύριγγα με υγρό σκούρο κόκκινο. Ενστικτωδώς η κοπέλα τρόμαξε, έκανε ένα βήμα πίσω αλλά το σώμα τη έπεσε πάνω σε έναν αγριεμένο αλλοδαπό που της είπε κάτι (δεν κατάλαβε τι) εμποδίζοντας την από το να κουνηθεί. Αυτός με την σύριγγα της είπε με σιγανή αλλά κοφτή φωνή, «δώσε ότι έχεις μωρή καργ… γιατί σε γέμισα AIDS» (υπονοώντας ότι η σύριγγα έχει αίμα μολυσμένο με τον συγκεκριμένο ιό). Σαφώς η Θάλεια τρεμάμενη έδωσε ότι είχε (κινητό, 67 € και ότι αξίας) μαζί με μια επιταγή της επιχείρησης που εργαζόταν, ταυτόχρονα ο αλλοδαπός έτριβε στα οπίσθια της τα γενετικά του όργανα. Αφού πήραν ότι πήραν κ.λ.π, χωρίς ευτυχώς να την τρυπήσουν, έφυγαν μαζί με ένα 3ο άτομο (πάλι αλλοδαπός) το οποίο καθόταν 4-5 βήματα πιο πάνω. Αυτό συνέβη επί της Αγ. Κων/νου μέρα μεσημέρι! Με κόσμο να περνάει από δίπλα τους, ίσως και γι’ αυτό την γλύτωσε τόσο «φτηνά», αν ήταν βράδυ, δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα πάθαινε! Η Θάλεια βρήκε το κουράγιο γύρισε στην δουλειά της και εκεί κατέρρευσε. Ευτυχώς που πήραν επιταγή εταιρική (η οποία με ένα τηλέφωνο στην τράπεζα ακυρώνεται), αν της είχαν αρπάξει κάνα πάκο μετρητά, άντε να αποδείξεις ότι «δεν είσαι ελέφαντας».

Για να μην κατηγορηθούμε πάλι εμείς οι κακοί «φασίστες» που φωνάζουμε «βοήθεια σκοτώνουν εμάς και τα παιδιά μας» ως υπερβολικοί και ψεύτες, επισυνάπτουμε μαζί με το παρόν φωτογραφίες που τραβήξαμε, έτσι για την «πλάκα» επί την οδού Ακομινάτου απέναντι από την θεατρική σκηνή (μεταξύ Αγ.Κων/νου και Δεληγιάννη). Αν μπορέσει κάποιος με ασφάλεια ας πάει ότι ώρα θέλει και ας παρατηρήσει ποιοι πουλάνε, ποιοι αγοράζουνε και τι, θα νιώσει… αηδία, οργή, απογοήτευση!!!

Παρόμοια και πολύ χειρότερα περιστατικά έχουν καταγγελθεί και σε άλλες περιοχές όπως δίπλα από το πολυτεχνείο, εκεί που το εμπόριο χρίζει και της ασφάλειας του Ασύλου (μόλις κάνει ντου η Δίωξη) σαλτάρουν μέσα στο πολυτεχνείο και όλα καλά!

Σαφώς αυτή η βρώμα έχει πολλά παρακλάδια και πολλούς ενόχους! Με επίσημες όμως στατιστικές, η εισβολή των λαθραίων εποίκων ανέβασε το ποσοστό σε πάνω από 3000%!!!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ζούμε το τρέιλερ της «κόλασης», ας ελπίσουμε να αντέξουμε όταν θα πρέπει να ζήσουμε την ολοκληρωτική…

Πηγή ΔΙΚΤΥΟ

ΣΧΟΛΙΟ

Κάθε μέρα που περνάει όλο και περισσότερες περιοχές της χώρας μας γίνονται απαγορευτικές για τους Ελληνες. Αντικειμενικός σκοπός των προδοτών είναι να γίνει ολόκληρη η πατρίδα μας απαγορευτικός τόπος για τους Ελληνες και να τελειώνουν με το γένος μας μια και καλή. Γιατί αν είναι να περιμένουν την φυσική μας εξαφάνιση που έτσι κι αλλοιώς έρχεται με την υπογεννητικότητα στην οποία μας εχουν καταδικάσει με όλους αυτούς τους ανθελληνικούς και αντιοικογενειακούς νόμους (συμπεριλαμβανομένου και του τελευταίου για τις αλλαγές στην παιδεία που αφαίρεσαι σχεδόν όλα τα προνόμια των πολυτέκνων εκπαιδευτικών!!!) η διαδικασία θα πάρει πολλά χρόνια.......

Ετσι βρήκαν τον τρόπο να μας εξαφανίσουν μια ώρα αρχίτερα. Θα μας οδηγήσουν σε υποχρεωτική μετανάστευση από την χώρα.......αφού πλέον εμείς και τα παιδιά μας θα έιναι αδύνατο να επιβιώσουμε εδώ.

Το Γένος των Ελλήνων αργά ή γρήγορα θα ζεί μακρυά από την Ελλάδα......

Ετσι θα δικαιωθεί κι ο Ιμπραήμ που όταν διαπίστωσε το 1826 ότι δεν μπορούσε να καθυποτάξει τους επαναστατημένους Ελληνες πρότεινε στον Σουλτάνο Μαχμούτ τον εξανδραποδισμό όλων των κατοίκων και τον εποικισμό του Μωριά με Αιγύπτιους φελλάχους και Αραπάδες..........

Οτι δεν μπόρεσε λοιπόν ο Ιμπραήμ είναι πολύ κοντά στο να το πετύχει το σημερινό προδοτικό πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδας!!!
Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω τον αγαπητό που ανάρτησε την πληροφορία και τις φωτογραφίες απο το κέντρο της Αθήνας,που μένει,και ίσως και πόσων χρόνων είναι΄.Είναι σίγουρο ότι ζούμε το τρέιλερ της «κόλασης»,θα συμφωνήσω μαζί του,αλλά το πρόβλημα είναι τόσο έντονο όσο το περιγράφει εδώ και πολλά χρόνια. Τουλάχιστον τα τελευταία 8.Αν θέλει να αναδείξει ένα πρόβλημα,μην στοχεύει λάθος εχθρό.Γι'αυτό το χάλι ευθύνονται οι τελευταίες κυβερνήσεις,και περισσότερο οι δήμαρχοι και οι νομάρχες.Είναι άδικο να πληρώνουν την έλλειψη βούλησης του κράτους οι ναρκωμανείς και οι κάθε είδους μετανάστες.Και εγώ έχω παραιτηθεί απο εργασία το 2005 για τους ίδιους λόγους,αφού ενόχλησα πρώτα όποιον μπόρεσα απο την τότε εξουσία.Όπως φαίνεται κανείς δεν ίδρωσε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook, στο Twitter ή στο Google+ μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.