16 Απριλίου 2010

Αλλαγή της Ελληνικής Σημαίας; Μην τολμήσετε ούτε να το σκεφτείτε.....Θα χυθεί αίμα.

Σας το παραθέτω με μεγάλη επιφύλαξη καθώς δεν είναι διασταυρωμένο από άλλη πηγή.
Ελπίζω μάλιστα να είναι ψέματα, αν και αυτούς που ανέλαβαν την εξουσία την 4η Οκτωβρίου τους έχω για όλα ικανούς.........

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες και αποκλειστικές πληροφορίες που έχουν περιέλθει σε γνώση του www.zoomnews.gr , το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σύνθετης και εξαιρετικά ευαίσθητης διαπραγμάτευσης που αποσκοπεί στην ανόρθωση της εικόνας της χώρας μας διεθνώς και ιδίως στον ευρωπαϊκό χώρο.

Η διαπραγμάτευση γίνεται παράλληλα στο εσωτερικό της χώρας με διακριτική εμπλοκή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου αλλά και με διεθνή κέντρα στις Βρυξέλλες, Λονδίνο και Βερολίνο. Από ελληνικής πλευράς οι μόνοι που είναι πλήρως ενήμεροι για τα τεκταινόμενα είναι, εκτός από τον Πρωθυπουργό, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας ο οποίος φέρεται και ως εμπνευστής του όλου σχεδίου.


Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο Υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχει καν ενημερωθεί αλλά ο ρόλος του στην υλοποίηση αναμένεται να είναι καθοριστικός και λόγω του Υπουργείου στο οποίο προΐσταται αλλά και λόγω των παραδοσιακά καλών σχέσεων του με την εκκλησία.


Σύμφωνα με τον στρατηγικό σχεδιασμό του Δημήτρη Δρούτσα
τελικός στόχος θα είναι η αλλαγή της ελληνικής σημαίας ώστε να μην εμφανίζεται πλέον το θρησκευτικό σύμβολο του Σταυρού στο άνω αριστερό μέρος της. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσπαθεί να συντονίσει τις ελληνικές προσπάθειες με τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. που εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία. Ως γνωστό μόνο 6 από τις 27 χώρες της ΕΕ έχουν το σύμβολο του σταυρού στη σημαία τους: Η Φιλανδία, η Σουηδία, η Δανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Μάλτα και βεβαίως η Ελλάδα.

Στα πλαίσια των νέων αντιλήψεων που επικρατούν στην Ευρώπη και παγκοσμίως για τον "διάλογο των πολιτισμών" και την θρησκευτική ουδετερότητα του κράτους η Ε.Ε. ενθαρρύνει τις 6 χώρες να ευθυγραμμισθούν με τις υπόλοιπες τροποποιώντας τις εθνικές τους σημαίες.


Ο Γιώργος Παπανδρέου αν και αναμένει ισχυρές αντιδράσεις από μέρος της κοινής γνώμης και από ορισμένα κόμματα και φορείς θεωρεί ότι μεσοπρόθεσμα η μάχη για τη διατήρηση του Σταυρού είναι χαμένη και γιαυτό προσανατολίζεται στο να διαπραγματευθεί τα ανταλλάγματα.


Η Άγκελα Μέρκελ που ηγείται του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος υποστηρίζει την κατάργηση του Σταυρού με το βασικό επιχείρημα ότι "γιατί να έχουν οι Έλληνες τον Σταυρό στη σημαία τους, που είναι και ψεύτες, και όχι η Γερμανία". Έχει μάλιστα εξομολογηθεί στον Πρόεδρο της Κομισιόν Μπαρόσο ότι αν το σχέδιο υλοποιηθεί είναι διατεθειμένη να αυξήσει την χρηματοδότηση των ελληνικών ελλειμμάτων ώστε να μην χρειαστεί τελικά η φορολόγηση της Εκκλησίας της Ελλάδος, διευκολύνοντας έτσι τους χειρισμούς του Έλληνα πρωθυπουργού στις διαπραγματεύσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Δεν επιθυμεί όμως η απόφαση για κατάργηση του Σταυρού να ανακοινωθεί πριν από τις εκλογές στην Ρηνανία Βεστφαλία φοβούμενη το πολιτικό κόστος. Θέλει επίσης να αποφύγει οποιοδήποτε συσχετισμό της απόφασης με το πρόσφατο ταξίδι της στην Τουρκία και τις συνομιλίες της με τον Ταγίπ Ερτογάν φοβούμενη ότι η πανούργα τουρκική διπλωματία θα εκμεταλλευτεί το γεγονός και θα ισχυρισθεί ότι ο Ερτογκάν είναι δήθεν αυτός που έπεισε την Μέρκελ.

Από πλευράς σκανδιναβικών χωρών δεν αναμένονται ιδιαίτερες αντιδράσεις καθότι η κοινή γνώμη φαίνεται ώριμη να αποδεχθεί τον εκσυγχρονισμό των σημαιών. Ο Βρετανός πρωθυπουργός φέρεται ενθουσιασμένος με το σχέδια Δρούτσα αφού ελπίζει ότι θα αυξήσει την δημοτικότητά του ενόψει των κρίσιμων εκλογών ανάμεσα στους πολυάριθμους μουσουλμάνους Βρετανούς πολίτες. Έχει πάντως ξεκαθαρίσει ότι η υλοποίηση της αλλαγής της βρετανικής και αγγλικής σημαίας από το Λονδίνο θα γίνει μετά το τέλος του Μουντιάλ ώστε οι χιλιάδες Άγγλοι φίλαθλοι που θα κατακλύσουν τα στάδια της Νότιας Αφρικής να μην αναγκαστούν να αγοράσουν καινούργιες σημαίες. Ας σημειωθεί ότι η σημαία της Μεγάλης Βρετανίας περιέχει δύο σταυρούς, τον χριστιανικό και τον σταυρό του Αγίου Ανδρέα.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πιέζει για επιτάχυνση της απόφασης ώστε στην επικείμενη διαπραγμάτευση για την ένταξη της Ισλανδίας – που έχει και αυτή Σταυρό στη σημαία της- να τεθεί όρος αλλαγής της σημαίας και να αποφευχθεί νέο δημοψήφισμα με αμφίβολο αποτέλεσμα.


Έντονες αντιδράσεις αναμένονται ασφαλώς και από πλευράς Βατικανού αλλά έγκυροι διπλωματικοί κύκλοι της Ε.Ε. εκτιμούν ότι η Αγία Έδρα δεν έχει μεγάλα περιθώρια αντίδρασης καθότι βρίσκεται στη δίνη των σκανδάλων παιδεραστίας που συγκλονίζουν την Καθολική Εκκλησία τις τελευταίες εβδομάδες.


zoomnews.gr
από το Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΟ
Θα ήταν καλή σκέψη για να μην τους μπαίνουν ανθελληνικές ιδέες, να καθιερώσουμε όλοι οι Ελληνες πάλι την σημαία του στρατού ξηράς με τον μεγάλο σταυρό χωρίς τις ρίγες, σε παράλληλη χρήση με την ναυτική που έχουμε επίσημα.......

Πάντως προσωπικά θεωρώ παρατραβηγμένη ολόκληρη την είδηση αλλά πολύ περισσότερο την στάση της Εκκλησίας.
Μια φορά ότι είναι σκοπός των παγκόσμιων κέντρων της Νέας Τάξης η εξαφάνιση των εθνικών κρατών και των συμβόλων τους, δεν αμφιβάλω καθόλου.
Παρατραβηγμένη θεωρώ επίσης και την υποτιθέμενη στάση της Μέρκελ αλλά και των Βρετανών.
Θα παρακαλούσα αν κάποιος φίλος αναγνώστης γνωρίζει κάτι επ' αυτού να μας ενημερώσει με σχόλιο.

Αν πάντως είναι αληθινή η είδηση τότε φίλοι μου το μόνο που θα μένει θα είναι η αιματοχυσία........Γιατί κάποια πράγματα βρίσκονται πολύ ψηλότερα από κάθε πολιτικό, ή οποιονδήποτε άλλο.
Και η φυσική εξόντωση των προδοτών θα επιβάλλεται κι από το ίδιο το Σύνταγμα το οποίο ορίζει στο τελευταίο του 120ο άρθρο και στην 4η παράγραφο:

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη Βία.



Share

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xalaroste re akrodejioi.Siga thixtikate ante trabate alloy

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Ειμαστε πατριώτες. Και δεν είναι καλό να μας κολλας ετικέττες....Δεν παρατήρησες και πολύ καλα το blog μας..

Πάντως αν μας θεωρείς ακροδεξιούς και μας επισκεφτηκες σε ευχαριστούμε.

Ενταξει μπορεί να είσαι ακροαριστερός αλλα τουλαχιστον γράψε ελληνικά...

Gia mas den iparhoyn dexioi kai aristeroi mono patriwtes kai prodotes....
για να στο πώ και στην γραφή σου.

Ελπίζω να μην απαιτήσεις να σβήσουμε και τα δεκάδες αριστερά ιστολόγια που έχουμε στην λίστα που παρακολουθούμε;.....

mnk είπε...

Είστε σίγουροι πως δεν γράφτηκε την πρωταπριλιά αυτό το άρθρο; Όχι πως το θεωρώ κάτι απίθανο, αλλά ο τρόπος που είναι γραμμένο...

Για την Μέρκελ που τάχα είπε "γιατι νά'χουν αυτοί οι ψεύτες σταυρό κι όχι εμείς;" και... "θα τους δώσω λεφτά να τον βγάλουν....αλλά μετά τις εκλογές της Βεστφαλίας!!!"

...και για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Αγγλίας....

Ε, δεν διάβασα παρακάτω! Μάλλον για πλάκα μου φαίνεται, και πάαααρα πολύ χοντρή μάλιστα.

mnk είπε...

Χα-χα--χα-χα!
Ναι πρωταπριλιά!

Δημ/νο 01 April 2010 από ek

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον ειναι πρωταπριλιατικο..αλλα με αυτους τους ανθελληνες που μας κυβερνανε ολα ειναι πιθανα...Γιαυτο μην τους βαζετε ιδεες...

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Παιδια πρωταπριλιάτικη είναι ολόκληρη η κυβέρνηση.
Τόσα ψέματα στον ελληνικό λαό δεν εχει πει κανείς σε τόσο σύντομο χρόνο........

Ανώνυμος είπε...

Θανο μου σε αγαπώ και σε διαβάζω, αλλά...όχι και αιματοχυσία για τη σημαία!
Κουλάρετε!
Εμένα προσωπικά ως σημαία για την Ελλάδα, με συγκινεί ΜΟΝΟ ο δικέφαλος αετός του Βυζαντίου.
Τα άλλα μου φαίνονται...ξενέρωτες καταστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

αν ειχαμε ακομη 5-10 δασκαλους σαν την κ. Νικοπουλου στην ακριτικη μας ελλαδα, δεν θα τολμουσαν οι τουρκοι και η φιλοτουρκικη μας κυβερνηση να τους αγγιξουν. δυστυχως ομως και εμεις οι πολιτες ελληνες εχουμε τοσο πολυ αποχαυνωθει που ο πολιτισμος μας, η γλωσσα μας, η εδαφικη ακαιρεοτητα μας, η μακεδονια μας, το αιγαιο μας, τα νησια μας, η σημαια μας, ο εβρος μας, η θρησκεια μας, η ταυτοτητα μας, η ασφαλεια μας, η ζωη μας η ιδια, εχουν ελθει σε ενα επικυνδινο σημειο αμφισβητησεις. ας κοιταξουμε να ξυπνησουμε απο τον ληθαργο που εχουμε πεσει πριν να ειναι πολυ αργα. με εναν κουκο σαν την κ. Νικοπουλου η ανοιξη δεν ερχετε. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ. (Τερπνιώτης Σερρων.)

Ανώνυμος είπε...

ναι .ειμαι δεξιοσ .κακο ειναι...υδα και την αριστερα στο κομουνιστικο μπλοκ.(παιδι του παιδομαζοματοσ .)προκοψανε . με 1000 φωναζανε που εισαι δεχια (δεσ τσαθσεσκθ .κριμα .αμετα-ανοητοι.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.