Τελευταίες αναρτήσεις

29 Μαρτίου 2010

Ο Υπουργός Προστασίας του (Αλλοδαπού, Αναρχικού κ.α. εκτός Ελληνα) Πολίτη είναι πλεόν επικίνδυνος για την πατρίδα μας.....

Όχι γιατί είναι απλά ανίκανος, αλλά γιατί είναι και κατευθυνόμενα επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Είναι ο άνθρωπος που έκανε παντιέρα την αδεξιότητα του Ξηρού, για να επενδύσει αποκλειστικά και μόνο στον πολιτικό ναρκισσισμό του, υποβοηθούμενος βεβαίως – βεβαίως από τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ.

Είναι ο άνθρωπος που επανήλθε με έκδηλη τη διάθεση του ρεβανσισμού στην Κυβερνητική εξουσία, με στόχο να αποδείξει πως έχει το πολιτικό ανάστημα να μπορεί να κοιτάζει το μαϊντανό από πάνω.

Προφανέστατα δε τον ενημέρωσαν πως ψήλωσε πολύ ο μαϊντανός, και δεν μπορεί να τον φτάσει.

Είναι ο άνθρωπος που θέλησε αυτοταπεινούμενος (αλλά αυτό είναι δικαίωμά του), να ταπεινώνει καθημερινά την Ελλάδα και τους θεσμούς, πότε σκύβοντας το κεφάλι στους Παπαχρήστους και τη ΣΥΡΙΖΟπαρέα των Εξαρχείων, και πότε στοχοποιώντας τους υφισταμένους του αστυνομικούς, ενθαρρύνοντας έτσι την ασυδοσία της ανομίας.

Είναι ο δήθεν πονόψυχος της πολιτικής απάτης, που ανέλαβε εργολαβικά τον βρώμικο ρόλο να είναι αυτός που θα επιβάλει στην Ελληνική κοινωνία το φερετζέ του ισλαμισμού, αδιαφορώντας για τις εφιαλτικές συνέπειες των επιλογών του.

Είναι ο άνθρωπος που πάντα είχε περίσσευμα μεγαλοστομίας, ταμπουρωμένος πίσω από την προστασία της προσωπικής του φρουράς και προφανέστατα καπηλευόμενος το θεσμικό του ρόλο, για τον οποίο κανένας Έλληνας δεν αισθάνεται υπερήφανος για την ικανότητά του να τον τιμά.

Είναι ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στο χτύπημα στην πλάτη της ανομίας, αντισταθμίζοντας το διπρόσωπο παιχνίδι του με φραστικά πυροτεχνήματα, που μόνο ειρωνικά σχόλια μπορούν να προκαλέσουν για όποιον επιχειρήσει να τα αντιστοιχίσει με την καθημερινή του πρακτική.

Είναι ο άνθρωπος που στο όνομα ενός ψευδεπίγραφου ανθρωπισμού, παρόπλισε την ΕΛ.ΑΣ παραδίδοντας ουσιαστικά ανυπεράσπιστα και αλυσοδεμένα κοριτσόπουλα, στο αναβαθμισμένο και αδίστακτο έγκλημα που λυμαίνεται τη χώρα.

Είναι ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει τις Ελληνικές αρχές ωσάν να πρόκειται για τον πρώτο παράνομο, για τον πρώτο τυχοδιώκτη, και έχει εξαπολύσει μια αμετανόητη εκστρατεία με στόχο την πλήρη αποδιοργάνωση και τη συστηματική υπονόμευση του θεσμικού τους ρόλου.

Είναι ο άνθρωπος που δεν δίστασε να στοχοποιήσει οποιονδήποτε τόλμησε να σεβαστεί το Σύνταγμα, τη νομιμότητα, και την ανάγκη υπεράσπισης της ομαλότητας στην καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη.

Είναι ο άνθρωπος που ταυτίστηκε με τα ψεύτικα κοράνια, με τους ψευτοπολιτικούς πρόσφυγες από τη Χιλή, ο άνθρωπος που αρνήθηκε να δει κατάματα το πρόβλημα αλλά επέλεξε να γίνει μέρος του προβλήματος στοχοποιώντας ουσιαστικά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία.

Είναι ο άνθρωπος που με τη στάση του ενθαρρύνει καθημερινά τη χορογραφία της ανομίας, του ανθελληνισμού και της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας.

Είναι ο άνθρωπος που δεν είδε εχθρούς στον φονταμενταλισμό.

Ο άνθρωπος που δεν είδε την ανάγκη αποφασιστικής αντιμετώπισης του θανάτου που σπέρνουν καθημερινά οι οργανωμένες συμμορίες.

Είναι ο άνθρωπος που δε συναισθάνεται πως επί των ημερών του το μόνο που ανθεί είναι ο θάνατος.

Είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε τους υπονομευτές της πατρίδας στα παλικάρια των ΟΥΚ, και τόλμησε να απλώσει το χέρι του ακόμα και σ αυτούς.

Είναι ο άνθρωπος που ήδη γράφει τις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής πολιτικής ιστορίας.

Είναι ο άνθρωπος που θα εύχονταν να είχαν υπουργό οι παράνομοι, οι εγκληματίες και οι τρομοκράτες όπου γης, αφού με τρόπο αδίστακτο τους παραδίδει καθημερινά το σύνολο της κοινωνίας εντελώς ανυπεράσπιστη, αφού φροντίζει να θέσει άμεσα σε διαθεσιμότητα οποιονδήποτε τολμήσει ακόμα και να δηλώσει την απόφασή του να υπερασπιστεί πατρίδα και νομιμότητα.

Είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον πρωθυπουργό που τον στηρίζει, είναι προσωπικά υπεύθυνοι και εκ των πραγμάτων οι ηθικοί αυτουργοί για την αποσταθεροποίηση της χώρας που παραδίδεται καθημερινά στο έλεος της εγκληματικότητας, της ασύδοτης τρομοκρατίας, και της γενικευμένης πολιτικής, εθνικής και κοινωνικής αποσταθεροποίησης.

του Reporto
από το Ελληνικό ΦόρουμShare

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Google Friend Connect (θα βρείτε δεξιά το ανάλογο gadget) να γίνετε φίλος του ιστολογίου μας και να λαμβάνετε με την εγγραφή σας στο αμέσως παρακάτω gadget πατώντας την λέξη "Εγγραφή" ενημερώσεις του ιστολογίου μας.

4. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

5. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

6. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

7. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

8. Στην μπάρα που περνάει κυλιόμενη πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων μπορείτε να δείτε σε τίτλους τις 25 τελευταίες αναρτήσεις μας. Οι τίτλοι είναι σύνδεσμοι (λινκ) και πατώντας τους θα ανοίξει σε ένα ξεχωριστό παράθυρο η συγκεκριμένη ανάρτηση.

9. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Αλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.