17 Μαρτίου 2010

Κινέζικος κανιβαλισμός με σούπα από έμβρυα!!!! Τι λαός είναι αυτός;

Σας προειδοποιώ αγαπητοί μου αναγνώστες ότι το παρακάτω θέμα είναι ανατριχιαστικό και οι φωτογραφίες (μετά από εύλογη παρατήρηση καταγγέλοντα που εχει βάλει το σχόλιο υπό το όνομα "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ" οι ακατάλληλες φωτογραφίες αποσύρθηκαν και μπορειτε να τις δειτε μόνο στα λινκ που παραθέτουμε) που το συνοδεύουν επίσης. Παρακαλώ να απομακρύνετε τα παιδιά σας.

Μεγάλο τμήμα του Κινεζικού λαού είναι γνωστόν ότι τρώει ανθρώπινα μωρά/βρέφη και παρόλα ταύτα, αυτή η σοκαριστική είδηση - παραδόξως - δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ μέσω του Διαδικτύου ή μέσω των ηλεκτρονικών μηνυμάτων επικοινωνίας!
Μία αναφορά που ελήφθει από The Seoul Times επιβεβαίωσε αυτή την συγκλονιστική είδηση, με αρκετά ανάγλυφες και αποτρόπαιες φωτογραφίες ανθρώπινων εμβρύων που έχουν μαγειρευθεί σε σούπα προς ορεκτική απόλαυση των Κινέζων!
Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι.... σε μία πόλη της νότιας επαρχίας της Canton (Guangdong), τώρα υπάρχει η τάση στον πληθυσμό να απολαμβάνει μωρό-σούπα με βότανα για να επαυξήσει γενικά την υγεία του, το σωματικό σθένος και ειδικότερα την ισχύ της σεξουαλικής δραστηριότητάς του.

Tο κόστος για την αγορά ενός μωρού στην Κίνα είναι περί τα $ 4000 (δηλαδή, περίπου Rs2000).

Ένας διευθυντής εργοστασίου, από τον οποίο ελήφθη συνέντευξη, κατέθεσε ότι είναι ευεργετική η βρόση μωρών και ο ίδιος είναι συχνός καταναλωτής.

"Είναι μία τρυφερή λιχουδιά, όπου προσθέτονται ακριβά βότανα με κρέας κοτόπουλου για να βράσει το μωρό επί 8 ώρες."

Έδειξε προς το μέρος της δεύτερης συζύγου του, η οποία είναι 19 ετών και κάθονταν δίπλα του. Ο 62χρονος άνδρας δήλωσε ότι κάνουν σεξ καθημερινώς.
Ύστερα από την πάροδο δύο εβδομάδων, ο κινέζος διευθυντής εργοστασίου κάλεσε τον εν λόγω ρέπορτερ/δημοσιογράφο στο εστιατόριο, όταν ενημερώθη από τον υπεύθυνο του εστιατορίου, ότι το μενού περιελάμβανε "σούπα μωρό"!!!

Αυτή τη φορά, επρόκειτο για ένα ζευγάρι που είχε δύο κόρες και που επιβεβαιώθη ότι και το κυοφορούμενο τρίτο παιδί ήταν και πάλι κόρη. Έτσι λοιπόν, το ζευγάρι αποφάσισε να μην κρατήσει και να "ρίξει" το μωρό το οποίο ήταν πέντε μηνών.

Αυτά τα μωρά που προσεγγίζουν τον χρόνο γέννησής τους και που πεθαίνουν φυσιολογικά κοστίζουν 2000 γιουάν στην Κίνα. Τα μωρά που αποβάλλονται κοστίζουν λίγες εκατοντάδες γιουάν.

Εκείνα τα ζευγάρια που δεν επιθυμούν να πωλήσουν τα νεκρά μωρά τους…, δέχονται να πωλήσουν τον πλακούντα για μερικές εκατοντάδες γιουάν.

Ένας τοπικός δημοσιογράφος μας είπε ότι αυτό το πρόβλημα διογκώθηκε, επειδή οι Κινέζοι προσδίδουν υπερβολική προσοχή στην υγεία τους και γιατί είναι η επίπτωση της παρελθούσας Κινεζικής πολιτικής όταν η Κίνα εισήγαγε την πολιτική του ενός τέκνου στην οικογένεια.

Αυτό το ειδεχθές έγκλημα ανέρχεται επιπλέον από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Κινεζικού λαού προτιμά να έχει αρσενικά μωρά και οι φτωχές οικογένειες καταλήγουν να πωλούν τα θηλυκα μωρά τους.

Νεκρά μωρά δύναται να αγορασθούν στην Ταϊβάν για $70 δολάρια και χρησιμοποιούνται ως λιχουδιές σχάρας…!!!!!

Το μέγα ερώτημα, είναι γιατί οι διεθνείς οργανώσεις που δήθεν υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν καταγγείλει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που λαμβάνει χώρα στην Κίνα, αλλά και σε άλλες χώρες της Άπω Ανατολής;

Γιατί τηρεί άκραν του τάφου σιωπή, ο ΟΗΕ, η ΕΕ και εν γένει όλα τα κράτη;
Γιατί τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ δεν ενασχοληθεί με αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα;
Προφανώς, δεν θα πρέπει να μειωθούν οι κερδοφόρες οικονομικές συναλλαγές της διεθνούς Σιωνιστικής πλουτοκρατίας…

Άλλωστε, η Κινεζική υποκουλτούρα έρχεται και στην Ευρώπη δια της κατευθυνόμενης νόμιμης και μη μετανάστευσης…!


από το News 24
(τις εικόνες μπορείτε να βρείτε στους The Seoul Times και σε άλλα μέρη του διαδικτύου)

ΣΧΟΛΙΟ
Πρέπει σιγά σιγά να συνηθίζουμε τα νέα ήθη και έθιμα των "νέων Ελλήνων Ιθαγενών". Τον τρόπο ζωής τους. Τις διατροφικές τους συνήθειες.
Πρέπει όπως λέει και η κ. Διαμαντοπούλου τα παιδιά μας να μάθουν να σέβονται το διαφορετικό. Να μάθουν να ζουν μέσα στην πολυπολιτισμική κοινωνία που τους ετοιμάζει η κ. Διαμαντοπούλου και οι φίλοι της.

Δεν πιστεύω να καταδικάσετε αυτούς τους ανθρώπους λόγω της διαφορετικότητάς τους;
Σα δε ντρέπεστε.....ρατσιστές.....τσσσσσσσσ..............

Ρητορική Απορία......
Αραγε μέσα στο ερωτηματολόγιο για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας θα υπάρχει ερώτηση:
"Βρίσκεται ανάμεσα στις διατροφικές σας συνήθειες η βρόση ανθρωπίνων εμβρύων";

Οχι γιατί αν υπάρχει, να καταγγείλω με την βοήθεια του Ελληνικού Παρατηρητηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, των Οικολόγων Πρασίνων και του κ. Βαλλιανάτου την κυβέρνηση για ρατσισμό, ξενοφοβία και ..........εθνικισμό.

Για λόγους ίσης αντιμετώπισης όλων των απόψεων οφείλω να αναφέρω ότι παρόλο που δεν υπάρχει διάψευση από επίσημα κινεζικά χείλη εν τούτοις σε κάποια site δημοσιεύθηκε διάψευση για το εν λόγω δημοσίευμα.

Για όσους θέλουν να πληροφορηθούν την ανεπίσημη διάψευση μπορούν ΕΔΩ.
(Ευχαριστώ τον αναγνώστη μας Nikker για την πληροφορία)




Share

24 σχόλια:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] είπε...

ΤΟΜΕΑΣ "ΟΔΥΣΣΕΥΣ"

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΜΥΝΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00006 ] - [ 2008.07.13 06:30 ]

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ (!!!) ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΑΝΔΡΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (!!!) ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ (!!!) ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΟΝΤΑ (!!!)


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ (πάνω) Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ LINK (κάτω)


http://odysseus.pa-sy-a.gr/2008/07/13/06-30/pa-sy-a_odysseus_2008-07-13_06-30.htm

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] είπε...

ΤΟΜΕΑΣ "ΟΔΥΣΣΕΥΣ"

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΜΥΝΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00007 ] - [ 2008.07.26 04:30 ]

ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ (!!!) ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΑΝΔΡΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ (!!!) ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ (!!!) ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΟΝΤΩΝ (!!!)


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ (πάνω) Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ LINK (κάτω)


http://odysseus.pa-sy-a.gr/2008/07/26/04-30/pa-sy-a_odysseus_2008-07-26_04-30.htm

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.] είπε...

ΤΟΜΕΑΣ "ΟΔΥΣΣΕΥΣ"

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΜΥΝΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00008 ] - [ 2008.08.11 06:00 ]

ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ (!!!) ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΑΝΔΡΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ (!!!) ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ (!!!) ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΟΝΤΑ (!!!)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ (πάνω) Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ LINK (κάτω)


http://odysseus.pa-sy-a.gr/2008/08/11/06-00/pa-sy-a_odysseus_2008-08-11_06-00.htm

Ορθόδοξος είπε...

Σημεία των καιρών … τι να σχολιάσει κανείς!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΧΙΚΩΣ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕ:

Α) ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ

Β) ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ - ΗΤΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΡΩΣΗ - ΗΤΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Γ) ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΔΙΚΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ

ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΦΟΝΙΣΣΕΣ


ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

ΘΑΝΟ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΥΣΟΥΛΙ ΜΟΥ;
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΝΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ;
ΧΡΗΣΙΜΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ;
ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΙΔΩΛΑΤΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙ ΚΟΛΑΣΕΙΣ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ...
ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑΚ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΔΑ ΤΗ ΦΩΤΟ...ΣΚΕΦΤΗΚΑ..ΠΩ ΠΩ ΠΩ! ΑΥΤΗ Η ΕΥΗ ΟΛΟ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΤΗΣ!
ΜΕΤΑ...ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ...ΚΟΥΝΕΛΙ..ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΕΛΙ!
ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΑΑ!
ΕΛΕΟΟΟΣ , ΕΛΕΟΟΟΣ, ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑΑΑΑ!
ΣΑΛΟΓΡΑΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ είπε...

ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ [ 2010.03.08 24:00 ]

8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΤΟΥΣ Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - ΕΚΤΡΩΣΗ ~ ΑΜΒΛΩΣΗ - Ο ΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ - ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ~ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟ ~ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ~ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

«ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ» ΣΤΗΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΚΑΣΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!)

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΚΡΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ


ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ VIDEO ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ (πάνω) Ή ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ LINK (κάτω)

http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2010/03/08/24-00/pa-sy-a_anakoinwths_2010-03-08_24-00.htm#plohghsh

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΛΑΓΟΝΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΥΤΑΡΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΕΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΑΝΑΤΩΜΕΝΑ ΕΜΒΡΥΑ

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΒΡΑΣΜΟΣ Ή ΧΗΜΙΚΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΩΝ ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ


ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΘΙΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ "Σαλογραια" ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΝΑΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΙ ΣΠΑΤΡΙΑΤΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΕΑΔΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΥΣΜΟΡΦΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ

ΤΡΙΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΕΑΔΑ ΘΑΝΑΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΤΕ ΓΑΛΛΟΙ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΑΔΑ ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΝ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΡΙΦΘΕΙ ΕΚΕΙ ΕΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΑΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΔΗ ΘΑ ΟΔΕΥΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ


ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Παρακαλώ να μείνουν τα σχόλια σας επί του θέματος και να μην υπάρχουν προσωπικές αναφορές. Ευτυχως για όλους μας όλα τα ευπρεπή σχόλια σας δημοσιεύονται και οι απόψεις σας εκφράζονται ελεύθερα.

Σαλογραια η Ευαν.Παναγοπούλου-Κουτσούκου είπε...

Θάνο μου ο κύριος Σπυρόπουλος, με συμπάθησε γι αυτό τα έγραψε αυτά.
Εντάξει.
Εχει δίκιο.
Ειναι χειρότεροι οι κινέζοι απο τους Σπαρτιάτες, Α Ν τρώνε τα βρέφη, γιατί ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ...
ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΓΡΙΑ ΑΓΑΘΙΆΡΑ...

Μαχητής Θεσσαλονίκης είπε...

όντως σοκάρουν οι φωτογραφίες αλλά και το κείμενο...

ΙΛΑΡΧΟΣ είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΡΕΑΤΗ ΚΑΝΙΒΑΛΟ 2 ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟ ΠΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Perito pisteuw na pw oti auth h sataniki praksi den sindeete me tous kinezous os kinezous, alla kapies pragmatika arostimenes apan8ropes omades an8rwpwn. Tora ego na mazepso ta pedia m na paw na meinw allou kalitera? giati simfona me thn istoria p go gnorizo ine arxeoelliniki filosofia na biazoun pedakia(idios agorakia) sto dromo meta apo ekdiloseis. oreoi iste.

Ntroph sas pou diaf8irete ton ali8ino patriotismo kai thn ali8ini or8odoksia

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλτατε ανώνυμε το αν πρόκειται για κινεζική ή μερικώς κινεζική ή τελοσπάντων καποια φυλετική συνήθεια αυτό λιγο έχει να κάνει με το ειδεχθες της πράξεως....

Εξάλλου το ίδιο θα το στηλιτεύαμε αν επρόκειτο ακόμα και για Ελληνες....

Τωρα όσον αφορα για τις ιστορίες που γνωρίζεις για βιασμούς παιδιών στην Αρχαία Ελλάδα είναι άξιο απορίας που βρίσκεις τετοιες πηγές....

Η υποστήριξή σου στην Ορθοδοξία και η ταυτόχρονη καταδικαστική στάση σου απέναντι στους αρχαίους μας προγόνους δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για τα πιστεύω σου.
Παρόμοια με των νεοπαγανιστών οι οποίοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια και με πλήθος ιστορικών ανακριβειών να απεμπλέξουν την Ορθοδοξη Ελλάδα από την φυσική της πηγή την Αρχαία Ελλάδα. Πράγμα το οποίο μέσα από πολλές δυσκολίες και μετεξελίξεις τελικά κατάλαβαν ακόμα και οι φανατικοί Ορθόδοξοι Βυζαντινοί μας πρόγονοι.....και δημιουργησαν την Ελληνορθόδοξη παραδοση που έφτασε μέχρι της ημέρες μας....

Κι επειδή μας επέπληξες θα μου επιτρέψεις κι εμένα μια μικροεπίπληξη.....
Αν θέλεις μην γράφεις greeklish για να συνεννοούμαστε καλύτερα....

Ανώνυμος είπε...

Re eiste sovaroi re??? Zhtate kai epipedo!!! Oi andres den exoun to dikaiwma na xwrizoun???
Gia to oti kati malakes neoploutoi (4000 to vrefos) ksana-anakalipsan ton kanivalismo ftaine oi feministries????
O Xristodoulos pethane apo pa8hsh tou aimatos... Lete na htan apo vrwmikh toualeta???
A kai kati akomh!!
ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ Ο ΕΧΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

ΖΟπως βλέπεις το βαλαμε το σχολιό σου ανωνυμε greeklish.....
Φυσικά δεν πιστεύω να περιμενες να βαλουμε και το αισχρο που έστειλες μετά;

Και μια και είδες για τα greeklish φαινεται οτι διαβασες τις οδηγιες πριν οπότε θα καταλαβαίνεις γιατι το υβριστικό δευτερο σχόλιο σου δεν το έβαλα.....

Τωρα τις αποψεις σου δεν θα τις κρίνω γιατι δεν νομιζω ότι είναι άξιες σχολιασμού...

Οπως ειπες και στο 2ο μηνυμα σου (που δεν φαίνεται) μιας και ειμαστε φασίστες μπρουμε τουλαχιστον να σε αγνοήσουμε ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ......

Και για να στο πω και στην μόνη γλωσσα που καταλαβαίνεις:

Antios dimokrati anonime..

george είπε...

Είναι πολύ γωνστή ιντερνετική απάτη. Οι φωτογραφίες είναι απο μια performance του κινέζου καλλιτέχνη Zhu Yu, και φυσικά δεν είναι έμβρυο αλλα ομοίωμα. Αποτρόπαια "τέχνη", συμφωνώ, αλλά δε παύει να είναι κάτι ψεύτικο. Όλη η ιστορία είναι επιννοημένη, το google υπάρχει για να ψάχνουμε

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Οπως διαπιστωνεις φίλε george στο τέλος του σχολίου μου μεσα στην αναρτηση διατυπώνω και την αντίθετη άποψη της απάτης......

george είπε...

Διάψευση από "επίσημα κινέζικα χείλη" δεν είναι δυνατόν να υπαρξει, γιατί δεν γίνεται μια κυβέρνηση να κάθεται να διαψεύδει ολημερίς και ολονυχτίς ότι απάτη σκεφτεί κάθε διεστραμμένο μυαλό. Αν δηλαδή στην Κίνα κυκλοφορούσε ένα mail που έλεγε οτι οι Ελληνες είμαστε καννίβαλοι, θα έπρεπε να περιμένουμε από τον Παπανδρέου να βγει να το διαψεύσει;

Δεν πρόκειται περί "αντίθετης απόψης", απλά. Είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ. Το εν λόγω "εργο τέχνης" παρουσιάστηκε στην Biennale της Σαγκάης, το 2000, υπό τον τίτλο "Eating People", και μάλιστα παρουσιάστηκε στο υπόγειο του εκθεσιακού χώρου, καθώς κρίθηκε υπέρ του δεοντος προβοκατόρικο.

Με λύπη μου βλέπω ότι ούτε διορθωτική ανάρτηση κάνετε, παραδεχόμενοι οτι πέσατε θύματα απάτης, αλλά αντίθετα, τα ρατσιστικά υπονοούμενα παραμένουν:

"Πρέπει σιγά σιγά να συνηθίζουμε τα νέα ήθη και έθιμα των "νέων Ελλήνων Ιθαγενών". Τον τρόπο ζωής τους. Τις διατροφικές τους συνήθειες."

"Αραγε μέσα στο ερωτηματολόγιο για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας θα υπάρχει ερώτηση:
"Βρίσκεται ανάμεσα στις διατροφικές σας συνήθειες η βρόση ανθρωπίνων εμβρύων";"

"Προφανώς, δεν θα πρέπει να μειωθούν οι κερδοφόρες οικονομικές συναλλαγές της διεθνούς Σιωνιστικής πλουτοκρατίας…"

"Αλλωστε, η Κινεζική υποκουλτούρα έρχεται και στην Ευρώπη δια της κατευθυνόμενης νόμιμης και μη μετανάστευσης…!"

"ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΝΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ;"

Καταλαβαίνετε άραγε, ότι μετά από ένα τετοιο post (αποδεδειγμένα ΨΕΥΤΙΚΟ), αυτό που θα καταφέρετε, είναι να βλέπουν τα παιδάκια κινέζους και να βάζουν τα κλάμματα;

Και φυσικά, για αυτό δε φταίει ούτε η "κινέζικη υποκουλτούρα", ούτε η "σιωνιστική πλουτοκρατία" ούτε η Διαμαντοπούλου, ούτε οι "νεοι Ελληνες Ιθαγενείς".

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Φίλε μου George η αναρτηση όπως βλέπεις είναι αναδημοσίευση αλλου ιστολογίου. Στο σχόλιο μου δεν αναφερω ρητα την λέξη Κινα ή Κινεζοι αλλα αναφέρομαι γενικά σε ξενες συνηθειες (οχι απαραίτητα κινεζικες) λαθρομεταναστων......

Ποιο πολυ με ενδιαφέρει το θέμα της απόδοσης ελληνικής ιθαγενειας σε αλλοφυλους παρά αυτο καθεαυτό το γεγονός το οποίο άλλωστε με την τελευταια παραγραφο αυτοαμφισβητω...
Εξάλλου νομίζω ότι οι κινεζοι ειναι τόσο μικρό ποσοστό ανάμεσα στους λαθρομετανάστες στην χώρα μας αλλά και τόσο φιλήσυχοι που δεν νοείτε να έχουμε μαζί τους οποιοδήποτε πρόβλημα....

Η γνωμη σου οπως είδες σιγουρα διαβάστηκε μεσω της δημοσίευσης των σχολίων σου και καταχωρηθηκε.
Εξάλλου δεν εχω κι εγω κανενα λόγο μα διαφωνήσω μαζί σου....
Μαλιστα δέχομαι την πληροφορία που μας δίνεις αλλά ταυτόχρονα δεν έχω να διαγράψω τίποτα από την γνωμη που παραθέτω στο σχόλιο μου όσον αφορά τα "τρελλά" και βαρβαρα για μας τους Ελληνες ήθη των νεοϊθαγενων.......που μας επέβαλλαν χωρις να μας ρωτησουν...

"ANTI AMAZON": "ΕΚΤΡΩΣΗ ~ ΑΜΒΛΩΣΗ" - "Ο ΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ" - "ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ'' είπε...

δειτε το συγκλονιστικό VIDEO με την έκτρωση (προσοχή το εγκληματικό θέαμα είναι ακατάλληλο για ανηλίκους) πατώντας πάνω στον ΤΙΤΛΟ (πάνω) ή ακολουθόντας το LINK (κάτω)


http://anti-amazon.blogspot.com/2010/12/blog-post_30.html

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ είπε...

Η συγκεκριμένη δημοσίευση και οι φωτογραφίες της χαρακτηρίζονται ως ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ από τη στιγμή που δεν έχει ενεργοποιηθεί κατά την είσοδο της ιστοσελίδας το προειδοποιητικό μήνυμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ‘’ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ’’, ώστε να μπορεί να ενεργοποιηθεί στη συνέχεια το ‘’parental control’’ (ΓΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ) των Windows ή των εκάστοτε Antivirus (για να αποφευχθεί η είσοδος από παιδιά). Αν δεν έχει διαγραφεί πέραν των 24 ΩΡΩΝ η συγκεκριμένη δημοσίευση και οι φωτογραφίες της (από το κείμενο αλλά και από το αρχείο φωτογραφιών της ιστοσελίδας), ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ώστε να απαγγείλει τις προβλεπόμενες κατηγορίες και να προβεί στις συλλήψεις των διαχειριστών, βάση της Ελληνικής αλλά και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. (Σας γνωστοποιούμε ότι ο πάροχος server αλλά και η εταιρία παροχής internet είναι αναγκασμένοι να προβούν στην παραχώρηση του IP σας και των λοιπών στοιχείων σας , στην εκάστοτε εισαγγελική αρχή που θα εκδώσει ένταλμα συλλήψεως από τη στιγμή που δεν συμμορφωθείτε. Οπότε ΠΑΡΑΚΑΛΩ, να προβείτε σε διαγραφή εντός 24 ωρών από την προειδοποίηση, όπως προανέφερα, πριν ενημερώσω την προαναφερθείσα διωκτική αρχή.)

ΘΑΝΟΣ ΚΟΥΚ είπε...

Αγαπητέ καταγγέλοντα.

Πρώτον η παρατηρησή σου είναι σωστή για την ΜΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για τις ακατάλληλες φωτογραφίες για παιδια και φυσικά η επέμβασή μας ήταν άμεση.

Και φυσικα αν και εχω βάλει σχετικη προειδοποίηση επελεξα να κατεβάσω τις εικονες που οποιος επιθυμει άλλωστε μπορει να δει σε άλλα μέρη του διαδικτύου....

Δευτερον η γενική φιλοσοφία του σχολίου είναι άκρως επιθετική και εκβιαστική και φυσικά ένα τέτοιο λογικο επιχείρημα όπως αυτό που χρησιμοποίησες θα μπορουσε απλα να ειναι μια απλη παρατηρηση την οποία σίγουρα θα σεβόμασταν (όπως κι εγινε).

Ομως το να σβησουμε ολόκληρη την αναρτηση αυτο προσκρούει στην ελευθερία του λόγου που έχουμε ως blogger και την οποία μας παρέχει εγγράφως η Google και αποδεχόμαστε εμείς ως χρήστες.

Αν είναι να σβήνουμε όποια αναρτηση ενοχλεί τον οποιονδήποτε τότε ολόκληρο το διαδίκτυο θα έπρεπε να είναι μια παιδική χαρά όπου όλοι οι χρήστες-προβατακια θα έπρεπε να υπακούν απλά τον Μεγάλο Αδερφο και να μην τον ενοχλουν....

Το να ζητάς να σβηστεί μια αναρτηση επειδή εσύ την θεωρείς παρανομη μη σεβόμενος τα σχόλια και τις τυχον θέσεις και αντιθέσεις των σχολιαστών αλλα και του αναρτήσαντα είναι αντιδημοκρατικό, ανηθικο και απαράδεκτο.

Η εκβιαστική σου απειλή δεν μπορεί να γίνει φυσικά δεκτή και λυπαμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλα ανωνυμες καταγγελίες αυτού του τύπου δεν γινονται δεκτές ούτε και στην ΔΗΕ.

Και για να μην ζεις και σε μια ψευδαίσθηση θα πρέπει να σου τονίσω ότι η ανωνυμία των blogger είναι κατοχυρωμένη νομικά στην χώρα μας και μπορεί να παραβιαστεί ΜΟΝΟ σε περιπτωσεις παρότρυνσης εγκληματικών ενεργειών (δολοφονίες, εκβιασμοί κλπ) κατά συγκεκριμένων επωνύμων προσώπων.

Οπως φυσικά καταλαβαίνεις στην προκειμένη περιπτωση δεν υφίσταται παρόμοια κατάσταση....

Αν έχεις γραπτες αποδείξεις ότι η εν λόγω ανάρτηση που ειναι δημοσιευμένη σε πλήθος ελληνικών ιστολογίων εχει κριθεί παράνομη από ελληνικό δικαστήριο τότε μετά χαράς θα την διαγράψουμε.

Επίσης να σε ενημερωσουμε ότι περί της καταγγελίας σου αλλά και τις ενέργειές μας ενημερώσαμε ήδη την ΔΗΕ.

Καλη περιήγηση στο ιστολόγιό μας.

Λίγες οδηγίες πριν επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας (Για νέους επισκέπτες)

1. Στην στήλη αριστερά βλέπετε τις αναρτήσεις του ιστολογίου μας τις οποίες μπορείτε ελεύθερα να σχολιάσετε επωνύμως, ανωνύμως ή με ψευδώνυμο, πατώντας απλά την λέξη κάτω από την ανάρτηση που γραφει "σχόλια" ή "δημοσίευση σχολίου" (σας προτείνω να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που θα βρείτε πάνω από την φόρμα που θα ανοίξει ώστε να γραψετε το σχόλιό σας). Επίσης μπορείτε να στείλετε σε φίλους σας την συγκεκριμένη ανάρτηση που θέλετε απλά πατώντας τον φάκελλο που βλέπετε στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Θα ανοίξει μια φόρμα στην οποία μπορείτε να γράψετε το email του φίλου σας, ενώ αν έχετε προφίλ στο Facebook ή στο Twitter μπορείτε με τα εικονίδια που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας.

2. Στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας μπορείτε να βρείτε το πλαίσιο στο οποίο βάζοντας το email σας και πατώντας την λέξη Submit θα ενημερώνεστε αυτόματα για τις τελευταίες αναρτήσεις του ιστολογίου μας.

3. Αν έχετε λογαριασμό στο Twitter σας δινεται η δυνατότητα να μας κάνετε follow και να παρακολουθείτε το ιστολόγιό μας από εκεί. Θα βρείτε το σχετικό εικονίδιο του Twitter κάτω από τα πλαίσια του Google Friend Connect, στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας.

4. Μπορείτε να ενημερωθείτε από την δεξιά στήλη του ιστολογίου μας με τα διάφορα gadgets για τον καιρό, να δείτε ανακοινώσεις, στατιστικά, ειδήσεις και λόγια ή κείμενα που δείχνουν τις αρχές και τα πιστεύω του ιστολογίου μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε αναζήτηση βάζοντας μια λέξη στο πλαίσιο της Αναζήτησης (κάτω από τους αναγνώστες μας). Πατώντας την λέξη Αναζήτηση θα εμφανιστούν σχετικές αναρτήσεις μας πάνω από τον χώρο των αναρτήσεων. Παράλληλα μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του τρέχοντος μήνα αλλά και να επιλέξετε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία αναρτήσεων από την σχετική στήλη δεξιά.

5. Μπορείτε ακόμα να αφήσετε το μήνυμά σας στο μικρό τσατάκι του blog μας στην δεξιά στήλη γράφοντας απλά το όνομά σας ή κάποιο ψευδώνυμο στην θέση "όνομα" (name) και το μήνυμά σας στην θέση "Μήνυμα" (Message).

6. Επίσης μπορείτε να μας στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνσή μας koukthanos@gmail.com με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε. Αν είναι σε προσωπικό επίπεδο θα λάβετε πολύ σύντομα απάντησή μας.

7. Τέλος μπορείτε να βρείτε στην δεξιά στήλη του ιστολογίου μας τα φιλικά μας ιστολόγια, τα ιστολόγια που παρακολουθούμε αλλά και πολλούς ενδιαφέροντες συνδέσμους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι παρακάτω μπορείτε να βρείτε χρήσιμες οδηγίες για την κατασκευή των αναρτήσεών μας αλλά και στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας ότι έχει σχέση με δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Χρήσιμες οδηγίες για τις αναρτήσεις μας.

1. Στις αναρτήσεις μας μπαίνει ΠΑΝΤΑ η πηγή σε οποιαδήποτε ανάρτηση ή μερος αναρτησης που προέρχεται απο άλλο ιστολόγιο. Αν δεν προέρχεται από κάποιο άλλο ιστολόγιο και προέρχεται από φίλο αναγνώστη ή επώνυμο ή άνωνυμο συγγραφέα, υπάρχει ΠΑΝΤΑ σε εμφανες σημείο το ονομά του ή αναφέρεται ότι προέρχεται από ανώνυμο αναγνώστη μας.

2. Για όλες τις υπόλοιπες αναρτήσεις που δεν έχουν υπογραφή ΙΣΧΥΕΙ η αυτόματη υπογραφή της ανάρτησης. Ετσι όταν δεν βλέπετε καμιά πηγή ή αναφορά σε ανωνυμο ή επώνυμο συντάκτη να θεωρείτε ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟ ΚΑΝΟΝΑ ότι ισχύει η αυτόματη υπογραφή του αναρτήσαντα.

3. Οταν βλέπετε ανάρτηση με πηγή ή και επώνυμο ή ανώνυμο συντάκτη αλλά στη συνέχεια υπάρχει και ΣΧΟΛΙΟ, τότε αυτό είναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ του αναρτήσαντα δηλαδή είναι σχόλιο που προέρχεται από το ιστολόγιό μας.

Σημείωση: Να σημειώσουμε ότι εκτός των αναρτήσεων που υπογράφει ο διαχειριστής μας, όλες οι άλλες απόψεις που αναφέρονται σε αυτές ανήκουν αποκλειστικά στους συντάκτες των άρθρων. Τέλος άλλες πληροφορίες για δημοσιεύσεις και πνευματικά δικαιώματα μπορείτε να βρείτε στην κάτω μπάρα του ιστολογίου μας.